Jump to content

kiky

simple Members
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kiky

 1. έπρεπε να είχε δωθεί ήδη...Δεν σε βάζει ούτε για πλάκα. Αυτό που ενώ έχει πέσει το σύστημα, πρέπει να το κοιτάμε με τις ώρες, με ξεπερνάει.
 2. ...Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα πανάκριβα, δουλειά δυο ώρες την ημέρα, αλλά δεν πειράζει… Μένεις Ευρώπη. Κατεβαίνεις τις σκάλες, απλήρωτα τα κοινόχρηστα, κομμένο το ρεύμα, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. ...Θα μπεις στον κουβά σου, θα πας για καύσιμα, θα βάλεις ένα δεκάρικο για να σου βγάλει την απόσταση μέχρι τη δουλειά… Εχεις ακόμα εσύ κι άλλοι κάποιοι, όσοι δεν έχουν, κρίμα… Δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. …Δουλειά δωδεκάωρη, μισά ένσημα, 420 μαύρα, τα λοιπά στο χέρι, το μαγαζί πάει κατά διαόλου, δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. ...Επιστρέφοντας, θα δεις το κηδειόχαρτο του γείτονά σου, που σάλταρε απ’ τον τρίτο, θα ρίξεις ένα βλέμμα στον άστεγο, μισό μέσα στον κάδο, δεν πειράζει, μένεις Eυρώπη. …Κάνεις σκάιπ με τον αδελφό σου που έχει τώρα τρία χρόνια στη Γερμανία, οδηγός σε κάβα Τούρκου, μαθαίνεις για τα βρισίδια της Μπιλντ που σε λένε τεμπελχανά κι άχρηστο, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. …Θα ανοίξεις την εφημερίδα, την τιβί, θα ενημερωθείς για τους φίλους σου έξω που σε θέλουν Ευρωπαίο, θα χαρείς που στο Σίτι ανέβηκαν οι μετοχές και ο Νταξ πήρε μισή μονάδα απ’ τις δηλώσεις του Μπλουμ και του Γιουνκέρ… Και θα χαρείς διπλά που είσαι Ευρωπαίος και που μένεις Ευρώπη.. …Ο Μπάμπης του Σκαϊ στη θέση του, μαζί με τ’ άλλα παιδιά για την ενημέρωσή σου, με τ’ αφεντικά τους να χρωστούν ο καθένας δύο ΑΕΠ, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. Θα δεις και τα διαφημιστικά με τα καλούδια που δεν σου φτάνουν μια ζωή ν’ αγοράζεις, θα δεις τον τζάμπα να χτυπιέται για πάρτη σου, και τη ΔΕΗ σου πουλημένη σε μικρή και μεγάλη που σου έστειλε λογαριασμό τρία μηνιάτικα, αλλά δεν πειράζει, μένεις Eυρώπη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λοιπόν. Αλλά μην λες πως δεν σ’ αρέσει στα τέσσερα κι επαναληπτικώς εις αεί. Αξίζει να προσπαθήσουμε λέω εγώ.
 3. μόλις έλαβα από τη ΕΦΕΕΘ αυτό... Συνάδελφοι, Όπως μας πληροφόρησε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το έντυπο Ε11 θα παραταθεί μέχρι 30/4/2015.Αναμένεται δελτίο τύπου από το Υπουργείο.
 4. Σε ατομική επιχείρηση δεν έχεις πρόβλημα, σε εταιρία όμως, θα έχεις θέμα.
 5. αυτή ήταν η ...σκουληκαντέρα ή αλλιώς το bug Harry Theoharis ‏@htheoharis 13 ώρες @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. <<Ο φόρος που οφείλεται με βάση τις ανωτέρω περιοδικές δηλώσεις καταβάλλεται στο σύνολο του μέχρι 30/05/2014.>> Μας δούλευαν από το πρωί.
 6. dimitrios thivaios ‏@DimThivaios 3 λεπτά @htheoharis @ikoutoulas ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΦΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ? Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο Harry Theoharis ‏@htheoharis 33 δευτερόλεπτα @DimThivaios Ναι 5/5 Όλα @ikoutoulas Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 8:34 π.μ. - 30 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες
 7. ts Harry Theoharis ‏@htheoharis 3 λεπτά @ikoutoulas Μέχρι Παρασκευή. Αλλιώς εκπρόθεσμα Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημέ
 8. Αφού ξέρανε πως στις 30 Απριλίου λήγουν τόσες υποχρεώσεις,ποιος ο λόγος να ανακοινώσουν πως όποιος κάνει αίτηση ως τις 30 Απριλίου θα πάρει το μέρισμα νωρίτερα? Δεν σκέφτηκαν πως θα πλακώσουν όλοι τελευταία μέρα να κάνουν αιτήσεις? Ας λέγανε ως τις 5 Μαίου..
 9. weets Maria Arapostathi ‏@arapostathi 7 λεπτά @htheoharisτο σημειωμα πληρωμης του φπα λεει 1η δοση 30/05; ισχυει; και αν ναι αυτοι που εχουν με 30/4 μπορουν να πληρωσουν 30/5 Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο Harry Theoharis ‏@htheoharis 6 λεπτά @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 9:23 μ.μ. - 29 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....
 10. Από το σύλλογο καβάλας.. Παράταση σε όλες τις υποβολές με λήξη 30/4 έως και 05/05/14 0 Στις 29 Απριλίου 2014 · Δελτία Τύπου Ο Συνάδελφος και Βουλευτής κ. Ντίνος Κλειτσιώτης μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τηλεφωνική υπόσχεση του κ. Χ.Θεοχάρη θα δοθεί λιγοήμερη παράταση μέχρι και την Δευτέρα 05/05/14. Αυτό για να μας φύγει λίγο το άγχος. Να δούμε βέβαια και την ανακοίνωση του Υπουργείου για 100% σιγουριά Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς Νικόλαος Γ.Πατέλης
 11. Τί σιωπηρή, εδώ ο Θεοχάρης αναγκάστηκε να βάλει άλλα ρούχα,κατέβηκε κρυφά στο υπόγειο της ΓΓΠΣ, και κατέβασε τις ασφάλειες για να πέσει το ρεύμα,και όλα αυτά για να έχει δικαιολογία να δώσει παράταση.
 12. μιλησα πριν με κεπυο και μου ειπαν οτι τα ξερουν ολα ολοι μασ καταλαβενουν αλλα τους εχουν βαλει <το μαχαιρι στο λαιμο> για τις βεβσιωσεις φαπ του 13 και μαλλον δεν Τους είδαμε και για τα υπόλοιπα που δεν τους κοστίζει τίποτα να δώσουν παράταση π.χ. συγκεντρωτικές στο τέλος πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε τα σπασμένα.
 13. Επειδή τα έχω πάρει με την <αποχή> που δυστυχώς δεν έκαναν οι περισσότεροι από τους συναδέλφους που γνωρίζω.. Επειδή ο κακός μου εαυτός, τη βρίσκει σήμερα να τους βλέπω να μην μπορούν να τα βάλουν με το θηρίο.. Επειδή ξέρω, πως αν δεν στείλω εγώ,θα διευκολυνθούν ξανά αυτοί οι ίδιοι που τότε έστελναν δηλώσεις Εγώ θα επιχειρώ να μπαίνω στο Ε9, και θα ελπίζω πως ίσως, την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο σαν την αποχή, λίγο πιο προγραματισμένο και όχι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να στείλει κανείς,να συμμετέχουν περισσότεροι συνάδελφοι.
 14. από τις προθεσμίες που δίνει το taxis Η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής για Οριστική Δήλωση ΦΜΥ περιόδου 01/01/2012-31/12/2012 είναι η 29/07/2013.
 15. Για τα χάλια μας,φταίμε εμείς και κανένας άλλος.. Όλοι οι άλλοι κάνουν τη δουλειά τους,το υπουργείο θέλει λεφτά,οι φορολογούμενοι να μη φάνε πρόστιμα,και μόνο εμείς θέλουμε χρόνο, τον οποίο δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί να κερδίσουμε, γιατί νομίζουμε πως αν δώσουμε το 1 και το 2,θα προλάβουμε και όλα τα υπόλοιπα....αμ δε! Αφού η αποχή δεν άρεσε στους πελάτες μας,τί σε κάνει να πιστεύεις πως με μια μήνυση το σύνολο των πολιτών θα μας πει οκ ,αφού καταθέσατε μήνυση,θα περιμένω να εκδικαστεί η υπόθεση και μετά θα καταθέσω τη δήλωσή μου?
 16. Παρότι όπως πολλές φορές έχω ξαναπεί δεν κάνω δηλώσεις (πλήν μερικών συγγενών και φίλων, δωρεάν για εξυπηρέτηση), συμμερίζομαι την απογοήτευσή σας....... αν και για να είμαι ειλικρινής το περίμενα. Θεωρώ αδιανόητο αυτοί που κάνουν δηλώσεις, αυτοί που ξέρουν τί θα πει κρέμομαι από μια παράταση, παρακαλάω σαν γύφτουλας γιατί δεν προλαβαίνω, αυτοί που έζησαν στην πραγματικότητα τα περσυνά καραγκιοζιλίκια, αυτοί που έψαχναν να βρουν την ΠΟΦΕΕ να τους σώσει, αυτοί οι ίδιοι να υπονομεύουν την προσπάθεια που έγινε, κρυφά,πίσω από έναν υπολογιστή... και αύριο,θα παρακαλούν για μια ακόμη παράταση 2 ημερών...
 17. Στις δηλώσεις, εδώ και τριάντα χρόνια, κάθε χρόνο το ίδιο παραμύθι.....Στην αρχή δε θα δωθεί παράταση,και λήγουν οι δηλώσεις,και θα σας κάνουμε αυτό κι εκείνο,και στο τέλος ΠΑΝΤΑ υπάρχει αρκετή προθεσμία για να υποβληθεί και η δήλωση της κουτσής Μαρίας. Ο σκοπός του υπουργείου είναι να παραλάβει δηλώσεις,όχι να βγάλει εκπρόθεσμους τα 2/3 των φορολογουμένων. Αν κρίνουν πως έχουν παραλάβει σχεδόν όλες τις δηλώσεις που λήγουν σε 1-2,θα συνεχίσουν με τα νούμερα και δε θα πουν τίποτα, αλλά φυσικά στο τέλος θα είναι σκούπα όλα τα νούμερα μαζί. Προσωπική μου άποψη πάντα!
 18. Έντυπη Έκδοση Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ Ε1 Βραδέως και βασανιστικά η υποβολή των δηλώσεωνΠρος -σιωπηρή- παράταση, αν και το υπουργείο επισήμως διαβεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς Σκέψεις για νέα παράταση της καταληκτικής προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων κάνουν στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς έχουν δεχθεί βροχή σχετικών αιτημάτων από λογιστές και φορολογουμένους. Δεδομένου μάλιστα ότι η πρώτη προθεσμία υποβολής για τους φορολογούμενους που το ΑΦΜ τους λήγει σε 1 και 2 είναι η ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου, ήδη παράγοντες του υπουργείου αναφέρουν ότι θα δοθεί σιωπηρή παράταση ορισμένων ημερών, τουλάχιστον για αυτούς τους φορολογουμένους. Πέραν όμως της παράτασης που σχεδιάζεται για τις δηλώσεις που λήγουν την ερχόμενη Δευτέρα, το οικονομικό επιτελείο βλέπει ότι η πορεία κατάθεσης κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς. Και αυτό γιατί αν και το Taxisnet έχει ανοίξει τις πύλες του από τις 24 Μαΐου, τα προβλήματα που παρουσιάζονται στους χρήστες της πλατφόρμας είναι μεγάλα. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει το 70% των φορολογουμένων να μην έχει υποβάλει ακόμα δήλωση, καθώς λογιστές και φορολογούμενοι αναφέρουν ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα κατά τη διαδικασία κατάθεσης, παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Οικονομικών ότι το σύστημα λειτουργεί κανονικά.
 19. Αγαπητή eleni 1981, περιμέναμε τόσα χρόνια την ΠΟΦΕΕ να ξεκινήσει να διεκδικεί πιο δυναμικά κάτι.. Αν περιμένουμε τώρα, να νιώσουμε ότι μας προστατεύει από τα <περιβόητα πρόστιμα εκπροθέσμου> ζήτω που καήκαμε! μαζί τους σ αυτή τη φάση,ακόμα κι αν πρέπει να συνεχίστει η αποχή μέχρι της 31/08.
 20. Αν είχε προκαταβολή από πέρσι νομίζω πως δεν φαίνεται ποτέ σ αυτή την εκκαθάριση.
×
×
 • Create New...