Jump to content

kiky

simple Members
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

About kiky

kiky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

87

Reputation

 1. έπρεπε να είχε δωθεί ήδη...Δεν σε βάζει ούτε για πλάκα. Αυτό που ενώ έχει πέσει το σύστημα, πρέπει να το κοιτάμε με τις ώρες, με ξεπερνάει.
 2. ...Το σπίτι κρύο, τα καύσιμα πανάκριβα, δουλειά δυο ώρες την ημέρα, αλλά δεν πειράζει… Μένεις Ευρώπη. Κατεβαίνεις τις σκάλες, απλήρωτα τα κοινόχρηστα, κομμένο το ρεύμα, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. ...Θα μπεις στον κουβά σου, θα πας για καύσιμα, θα βάλεις ένα δεκάρικο για να σου βγάλει την απόσταση μέχρι τη δουλειά… Εχεις ακόμα εσύ κι άλλοι κάποιοι, όσοι δεν έχουν, κρίμα… Δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. …Δουλειά δωδεκάωρη, μισά ένσημα, 420 μαύρα, τα λοιπά στο χέρι, το μαγαζί πάει κατά διαόλου, δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. ...Επιστρέφοντας, θα δεις το κηδειόχαρτο του γείτονά σου, που σάλταρε απ’ τον τρίτο, θα ρίξεις ένα βλέμμα στον άστεγο, μισό μέσα στον κάδο, δεν πειράζει, μένεις Eυρώπη. …Κάνεις σκάιπ με τον αδελφό σου που έχει τώρα τρία χρόνια στη Γερμανία, οδηγός σε κάβα Τούρκου, μαθαίνεις για τα βρισίδια της Μπιλντ που σε λένε τεμπελχανά κι άχρηστο, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. …Θα ανοίξεις την εφημερίδα, την τιβί, θα ενημερωθείς για τους φίλους σου έξω που σε θέλουν Ευρωπαίο, θα χαρείς που στο Σίτι ανέβηκαν οι μετοχές και ο Νταξ πήρε μισή μονάδα απ’ τις δηλώσεις του Μπλουμ και του Γιουνκέρ… Και θα χαρείς διπλά που είσαι Ευρωπαίος και που μένεις Ευρώπη.. …Ο Μπάμπης του Σκαϊ στη θέση του, μαζί με τ’ άλλα παιδιά για την ενημέρωσή σου, με τ’ αφεντικά τους να χρωστούν ο καθένας δύο ΑΕΠ, αλλά δεν πειράζει, μένεις Ευρώπη. Θα δεις και τα διαφημιστικά με τα καλούδια που δεν σου φτάνουν μια ζωή ν’ αγοράζεις, θα δεις τον τζάμπα να χτυπιέται για πάρτη σου, και τη ΔΕΗ σου πουλημένη σε μικρή και μεγάλη που σου έστειλε λογαριασμό τρία μηνιάτικα, αλλά δεν πειράζει, μένεις Eυρώπη ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ λοιπόν. Αλλά μην λες πως δεν σ’ αρέσει στα τέσσερα κι επαναληπτικώς εις αεί. Αξίζει να προσπαθήσουμε λέω εγώ.
 3. μόλις έλαβα από τη ΕΦΕΕΘ αυτό... Συνάδελφοι, Όπως μας πληροφόρησε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το έντυπο Ε11 θα παραταθεί μέχρι 30/4/2015.Αναμένεται δελτίο τύπου από το Υπουργείο.
 4. Σε ατομική επιχείρηση δεν έχεις πρόβλημα, σε εταιρία όμως, θα έχεις θέμα.
 5. αυτή ήταν η ...σκουληκαντέρα ή αλλιώς το bug Harry Theoharis ‏@htheoharis 13 ώρες @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. <<Ο φόρος που οφείλεται με βάση τις ανωτέρω περιοδικές δηλώσεις καταβάλλεται στο σύνολο του μέχρι 30/05/2014.>> Μας δούλευαν από το πρωί.
 6. dimitrios thivaios ‏@DimThivaios 3 λεπτά @htheoharis @ikoutoulas ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΦΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ? Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο Harry Theoharis ‏@htheoharis 33 δευτερόλεπτα @DimThivaios Ναι 5/5 Όλα @ikoutoulas Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 8:34 π.μ. - 30 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες
 7. ts Harry Theoharis ‏@htheoharis 3 λεπτά @ikoutoulas Μέχρι Παρασκευή. Αλλιώς εκπρόθεσμα Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημέ
 8. Αφού ξέρανε πως στις 30 Απριλίου λήγουν τόσες υποχρεώσεις,ποιος ο λόγος να ανακοινώσουν πως όποιος κάνει αίτηση ως τις 30 Απριλίου θα πάρει το μέρισμα νωρίτερα? Δεν σκέφτηκαν πως θα πλακώσουν όλοι τελευταία μέρα να κάνουν αιτήσεις? Ας λέγανε ως τις 5 Μαίου..
 9. weets Maria Arapostathi ‏@arapostathi 7 λεπτά @htheoharisτο σημειωμα πληρωμης του φπα λεει 1η δοση 30/05; ισχυει; και αν ναι αυτοι που εχουν με 30/4 μπορουν να πληρωσουν 30/5 Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο Harry Theoharis ‏@htheoharis 6 λεπτά @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 9:23 μ.μ. - 29 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ....
 10. Από το σύλλογο καβάλας.. Παράταση σε όλες τις υποβολές με λήξη 30/4 έως και 05/05/14 0 Στις 29 Απριλίου 2014 · Δελτία Τύπου Ο Συνάδελφος και Βουλευτής κ. Ντίνος Κλειτσιώτης μας ενημέρωσε ότι σύμφωνα με τηλεφωνική υπόσχεση του κ. Χ.Θεοχάρη θα δοθεί λιγοήμερη παράταση μέχρι και την Δευτέρα 05/05/14. Αυτό για να μας φύγει λίγο το άγχος. Να δούμε βέβαια και την ανακοίνωση του Υπουργείου για 100% σιγουριά Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς Νικόλαος Γ.Πατέλης
 11. Τί σιωπηρή, εδώ ο Θεοχάρης αναγκάστηκε να βάλει άλλα ρούχα,κατέβηκε κρυφά στο υπόγειο της ΓΓΠΣ, και κατέβασε τις ασφάλειες για να πέσει το ρεύμα,και όλα αυτά για να έχει δικαιολογία να δώσει παράταση.
×
×
 • Create New...