Προς το περιεχόμενο

kazakis

starting Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    kazakis reacted to kostas3 in ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ   
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 31-12-2009 ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ(60% ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ - ΤΕΚΜΑΡΤΩΝ ΚΑΡΔΩΝ).
    ΤΟ 2010 ΠΑΡΟΥΖΙΑΖΕΙ ΖΗΜΙΑ . ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΣ ΝΕΟ ΝΑ ΤΗ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ?
  2. Upvote
    kazakis reacted to germanicus in Νέα παράταση για τις δηλώσεις οικ.έτους 2012?   
    ===
    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=157594&catID=11
    "Σχέδιο για τον άμεσο εντοπισμό, αρχικά, όσων φορολογούμενων εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην προχωρήσουν στην κατάθεση φορολογικής δήλωσης, έχουν προετοιμάσει οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών.
    Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» μέχρι χθες Παρασκευή (29/06) είχε υποβληθεί μόλις το 1/3 των δηλώσεων, τη στιγμή που η προθεσμία για την υποβολή του συνόλου των 5,7 εκατομμυρίων φετινών δηλώσεων λήγει στις 16 Ιουλίου. Απομένουν δηλαδή μόλις 17 μέρες μέσα στις οποίες θα πρέπει να υποβληθούν συνολικά 3,8 εκατομμύρια δηλώσεις! Η «απάντηση» των επιτελών της οικονομίας βάσει του συγκεκριμένου σχεδίου προβλέπει σημαντικές κυρώσεις για τους παραβάτες.
    Συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι αυτοί θα χάνουν το αφορολόγητο όριο των 5000 ευρώ και θα υποχρεώνονται να πληρώσουν όχι μόνο το συνολικό φόρο που προκύπτει από τη δήλωση προσαυξημένο κατά 1,5% για κάθε μήνα καθυστέρησης αλλά και επιπλέον φόρο 2,5% επί του συνολικού τους εισοδήματος!"
    ====
    ναι ναι.... δεν έχουμε στείλει τα 2/3 των δηλώσεων επειδή σκεπτόμαστε να μην τις στείλουμε... υπέροχα πράγματα. Από τη μια δεν γίνονται πέρυσι οι παρακρατήσεις φόρων σωστά, με αποτέλεσμα ένας απλός μισθωτός/συνταξιούχος των 12Κ+ να ξεκινάει την υποβολή με το σκεπτικό ότι χρωστάει τουλάχιστον 620 ευρώ ντούκου ( (12Κ-5Κ)*6/12*10%+(12Κ-8Κ)*6/12*10%+12Κ*1% ), από την άλλη καθυστερούν τεχνηέντως την υποβολή τους μην ανοίγωντας το σύστημα μέχρι τις εκλογές του Μαϊου, μη στέλνωντας εγκαίρως βεβαιώσεις από ΟΓΑ+ΝΑΤ, από την παραπέρα γίνεται το έλα να δεις στα Μητρώα για κλειδάριθμους+κλεισίματα και κατά τα άλλα, είναι ένα σατανικό σχέδιο των 2/3 των φορολογουμένων να τις υποβάλλουν όσο πιο αργά γίνεται ή και καθόλου........................
  3. Upvote
    kazakis reacted to baios in Νέα παράταση για τις δηλώσεις οικ.έτους 2012?   
    οχι γιατι απο τη δουλεια δεν το εχουν καταλαβει ακομη
×
×
  • Δημιουργία νέου...