Jump to content

polycro

simple Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by polycro

 1. Μπορεί κανείς να στείλει βεβαίωση αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα?Μόνο εμένα πετάει έξω με "error 500"?
 2. Από το πρωί " Error 500" στην αποστολή του αρχείου επιχειρηματικής δραστηριότητας!Πήρα τηλ.το ΤΑΧΙΣ,θα το φτιάξουν λένε,ακόμη τίποτα.
 3. Και για Ιανουάριο έως 30/4 στα δικά μας ΤΠΥ που δεν είχαν παρακράτηση?
 4. Γκάλοπ: πόσοι συνάδελφοι στις δηλώσεις αγροτών βάζετε στα Ε2 τους και ιδιόχρηση των αγρών που καλλιεργούν? Η αγαπητή γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων σπεύει να πληροφορήσει ότι το απαιτεί. 9.Πώς δηλώνεται το αγροτεμάχιο που μου επιφέρει εισόδημα βάση αντικειμενικών τιμών; Στην αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακινήτων, στο πεδίο τοποθεσία γράφετε την περιοχή που βρίσκεται το αγροτεμάχιο, στο πεδίο θέση επιλέγετε 0, στο πεδίο χρήση επιλέγετε αγροτεμάχιο, στο πεδίο επιφάνεια συμπληρώστε την επιφάνεια μόνο σε τ.μ. Στα στοιχεία ενοικιαστή γράφετε την λέξη ιδιόχρηση, στην διάρκεια ενοικίασης γράφετε τη διάρκεια και τους μήνες χωρίς τεκμαρτό μηνιαίο εισόδημα, στο πεδίο ποσοστό συνιδιοκτησίας γράφετε το ποσοστό που σας αναλογεί (χωρίς το σύμβολο %) και τέλος στη στήλη 15 γράφετε το εισόδημα.
 5. Άνοιξα απλά όπως το λες το ήδη συμπληρωμένο αρχείο με την νεώτερη εφαρμογή και το ξαναέσωσα
 6. είχα το ίδιο πρόβλημα με τις βεβαιώσεις ελευθερίων,στην ανάλυση του κωδικού του Ε1 μου, τις έβγαζε από αμοιβές ΔΣ.Κατέβασα την νέα version του Taxis,και δοκιμαστικά ξαναέστειλα από έναν πελάτη μου για να δω αν το αλλάξει.Το στέλνω, μπαίνω στο Ε1 μου να δω την αλλαγή και- "ώ του θαύματος" -έχουν αλλάξει όλες οι εγγραφές και πλέον φαίνονται σωστά.Μάλλον λοιπόν το φτιάξανε,αφού φάγανε το κράξιμο από τους συναδέλφους.Τσεκάρετέ το και οι υπόλοιποι που είχατε πρόβλημα,αν όντως έγινε. Πατήστε εδώ για να δείτε την είδηση
 7. Το ΤΕΑΥΕΚ ενσωματωμένο στην ΑΠΔ όπως τον Δεκέμβριο & Ιανουάριο.Για το ΤΑΠΙΤ θα κάνουμε συμπληρωματικές όταν θα τροποποιήσουν κατάλληλα την ΑΠΔ οι Ικατζίδες.ΔΕν νομίζω να έχουν κάνει κάτι ακόμη για το ΤΑΠΙΤ,εκτός και εάν δεν το πρόσεξα.
 8. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ που είπαν πως απαντούν μόνο εφόσον η ερώτηση αποσταλεί με σήματα καπνού,ή ταχυδρομικό περιστέρι
 9. Τι δυό λόγια να γράψεις,οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται,και δεν έχουν κανένα ζόρι για να δώσουν εξηγήσεις.Καταντήσαμε να κάνουμε την πυθία.Ολα τα ανωτέρω της mantalena123 απολύτως λογικά,αλλά που να βασιστείς.Καταντήσαμε κατά το δοκούν ο καθένας.Βάζεις κάτω την λογική και λες,ε-έτσι θα το θέλουν-δεν μπορεί,πχ η επιδότηση θα βγει στην ΑΠΔ για όλο το ποσόν πλέον ,μαζί με το ΕΤΕΑ. Και για τα έντυπα ΟΑΕΔ?Ε-φυσιολογικά θα κάνω Β1-Β2 για ΟΚΤ_ΝΟΕΜ και σκέτο Β για ΔΕΚ.Τι να πει κανείς βρε συνάδελφοι??
 10. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη,μη μας βγει μετά κανένα φασούλι.Και στο ΤΑΠΙΤ ακόμα δεν ξέρουν
 11. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεσιέ Θεοχάρης θα ξεκινήσει με πιο light εκδοχή των συγκεντρωτικών για τους πρώτους 3-4- μήνες.Μετά θα μετονομάσει την συγκεντρωτική ανά μήνα, σε συγκεντρωτική λογιστή ανά "μνήμα" και θα μπορεί να υποβάλεται και από τους κληρονόμους.
 12. Εύλογες ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση.Τι στα κομμάτια θα πληρώνουμε στο ΙΚΑ ουδείς γνωρίζει.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει.
 13. Στέλνω Ε7 μέσω προγράμματος μισθοδοσίας.Ενώ φύγαν τα πιο πολλά κανονικότατα,σε τρεις περιπτώσεις πατώντας την υποβολή μου βγάζει αυτό: Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Αρχική Σελίδα και πάπαλα.Γιατί ρε παιδιά μια φεύγει ,μια όχι?Την ίδια μέρα-την ίδια ώρα λες και το ΤΑΧΙΣ τα τραβάει επιλεκτικά.Τι στο καλό συμβαίνει?Έχω προσπαθήσει επανελλειμένα και από ΙΕ,crome,mozila,τίποτα.Τις συγκεκριμένες 3 εταιρίες δεν τις παίρνει με τίποτα.Έτυχε σε αλλον?
 14. Και ως προς την μισθοδοσία μπάχαλο υπάρχει.Πολλοί σύλλογοι χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους(χορευτικοί,αθλητικοί κλπ)προσωπικό που πληρώνεται σε τακτική βάση από τα έσοδα του συλλόγου και μισθοδοσία πουθενά,όλα "μαύρα".Εκεί θέλει προσοχή και ενημέρωση τους,ότι μπορεί να μην φορολογούνται ,άλλα δεν απαλλάσονται και από την υποχρέωση τήρησης μισθοδοσίας,αν μη τι άλλο για να φορολογηθούν αυτοί που τα αρπάζουν.Αν αναλλάβετε συλλόγους θέλει προσοχή και σωστή πληροφόρησή τους,διότι τα Δ.Σ. τους αγρόν αγοράζουν.
 15. Και το ΤΑΠΙΤ πλέον έγινε ΝΠΙΔ ,δεν θα μπει και αυτό στην ΑΠΔ. Δες και θέμα στο site "Φαρμακουπαλληλοι-ΤΕΑΥΦΕ-Α.Π.Δ."
 16. Πρέπει να είναι έτσι.Το επικουρικό είχε ήδη γίνει ΝΠΙΔ,και τώρα όπως κατάλαβα ακολούθησε και την πρόνοιας μετονομαζόμενο σε ΤΑΥΦΕ.'Αρα αν εννοώ καλά έχουμε πλέον ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ,και τα δύο ΝΠΙΔ και όχι ΝΠΔΔ άρα εκτός ΑΠΔ και εισφορές όπως παλιά.
 17. Ε ρε και να είχε στο μπικίνι στάμπα που να έγραφε" ΙΚΑ 20 ΕΥΡΩ"
 18. Τι είναι πάλι αυτή η Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 63/24.10.2013 Διευκρινιστικές οδηγίες για την καταβολή της εργοδοτικής εισφοράς για τον Ειδικό Λογαριασμό Παιδικών Κατασκηνώσεων (Ε.Λ.Π.Κ.) που αποτελεί πόρο του Ενιαίου Λογαριασμού για την Εφαρμογή Κοινωνικών Πολιτικών του Ο.Α.Ε.Δ. Προβλέπει καταβολή 20,00 ευρώ ανά εργαζόμενο μαζί με τις εισφορές Οκτωβρίου.Εξ όσων κατάλαβα όλη η διαδικασία θα πρέπει να φανεί και στην ΑΠΔ Οκτωβρίου.Σε τηλεφωνική συνομιλία με το ΙΚΑ Καβάλας μου είπαν να δώσω με ξεχωριστό γραμμάτιο το 20,00 ευρώ και θα δούμε πως θα εμφανιστεί στην ΑΠΔ. Προτείνω να αναμένουμε και να μην βιαστούμε να στείλουμε ΑΠΔ Οκτωβρίου. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να μας διαφωτίσει περισσότερο?
 19. Στέλνοντας προσωρινή διμήνου(Μαιος-Ιούνιος) ελευθερίων επαγγελμάτων παρατήρησα το εξής:ενώ από το πρόγραμμα μεταφέρονται κανονικά τα δεδομένα στο ΤΑΧΙS,πατώντας υποβολή και πρίν την τελική οριστική υποβολή, μου εξαφανίζει το ακαθάριστο ποσό αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και τσεκάρεται το κουτάκι των εμπορικών επιχειρήσεων από εκεί που ήταν τσεκαρισμένο των ελευθερίων επαγγελμάτων.Δεν προχώρησα στην τελική υποβολή και την ακύρωσα.Ξέρει κανείς τι συμβαίνει? Έχει τύχει σε άλλον?
 20. Στην αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακινήτων, στο πεδίο τοποθεσία γράφετε την περιοχή που βρίσκεται το αγροτεμάχιο, στο πεδίο θέση επιλέγετε 0, στο πεδίο χρήση επιλέγετε αγροτεμάχιο, στο πεδίο επιφάνεια συμπληρώστε την επιφάνεια μόνο σε τ.μ. Στα στοιχεία ενοικιαστή το ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ του, στη διάρκεια ενοικίασης γράφετε τη διάρκεια και τους μήνες χωρίς τεκμαρτό μηνιαίο εισόδημα, στο πεδίο ποσοστό συνιδιοκτησίας γράφετε το ποσοστό που σας αναλογεί (χωρίς το σύμβολο %) και τέλος στη στήλη 15 γράφετε το εισόδημα. Γιατί ρε παλικάρια δεν θέλει το τεκματό μηνιαίο εισόδημα στα χωράφια?
×
×
 • Create New...