Jump to content

polycro

simple Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

polycro last won the day on April 13 2017

polycro had the most liked content!

About polycro

Recent Profile Visitors

3,267 profile views

polycro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

 1. Μπορεί κανείς να στείλει βεβαίωση αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα?Μόνο εμένα πετάει έξω με "error 500"?
 2. Από το πρωί " Error 500" στην αποστολή του αρχείου επιχειρηματικής δραστηριότητας!Πήρα τηλ.το ΤΑΧΙΣ,θα το φτιάξουν λένε,ακόμη τίποτα.
 3. Και για Ιανουάριο έως 30/4 στα δικά μας ΤΠΥ που δεν είχαν παρακράτηση?
 4. Γκάλοπ: πόσοι συνάδελφοι στις δηλώσεις αγροτών βάζετε στα Ε2 τους και ιδιόχρηση των αγρών που καλλιεργούν? Η αγαπητή γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων σπεύει να πληροφορήσει ότι το απαιτεί. 9.Πώς δηλώνεται το αγροτεμάχιο που μου επιφέρει εισόδημα βάση αντικειμενικών τιμών; Στην αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακινήτων, στο πεδίο τοποθεσία γράφετε την περιοχή που βρίσκεται το αγροτεμάχιο, στο πεδίο θέση επιλέγετε 0, στο πεδίο χρήση επιλέγετε αγροτεμάχιο, στο πεδίο επιφάνεια συμπληρώστε την επιφάνεια μόνο σε τ.μ. Στα στοιχεία ενοικιαστή γράφετε την λέξη ιδιόχρηση, στην διάρκεια ενοικίασης γράφετε τη διάρκεια και τους μήνες χωρίς τεκμαρτό μηνιαίο εισόδημα, στο πεδίο ποσοστό συνιδιοκτησίας γράφετε το ποσοστό που σας αναλογεί (χωρίς το σύμβολο %) και τέλος στη στήλη 15 γράφετε το εισόδημα.
 5. Άνοιξα απλά όπως το λες το ήδη συμπληρωμένο αρχείο με την νεώτερη εφαρμογή και το ξαναέσωσα
 6. είχα το ίδιο πρόβλημα με τις βεβαιώσεις ελευθερίων,στην ανάλυση του κωδικού του Ε1 μου, τις έβγαζε από αμοιβές ΔΣ.Κατέβασα την νέα version του Taxis,και δοκιμαστικά ξαναέστειλα από έναν πελάτη μου για να δω αν το αλλάξει.Το στέλνω, μπαίνω στο Ε1 μου να δω την αλλαγή και- "ώ του θαύματος" -έχουν αλλάξει όλες οι εγγραφές και πλέον φαίνονται σωστά.Μάλλον λοιπόν το φτιάξανε,αφού φάγανε το κράξιμο από τους συναδέλφους.Τσεκάρετέ το και οι υπόλοιποι που είχατε πρόβλημα,αν όντως έγινε. Πατήστε εδώ για να δείτε την είδηση
 7. Το ΤΕΑΥΕΚ ενσωματωμένο στην ΑΠΔ όπως τον Δεκέμβριο & Ιανουάριο.Για το ΤΑΠΙΤ θα κάνουμε συμπληρωματικές όταν θα τροποποιήσουν κατάλληλα την ΑΠΔ οι Ικατζίδες.ΔΕν νομίζω να έχουν κάνει κάτι ακόμη για το ΤΑΠΙΤ,εκτός και εάν δεν το πρόσεξα.
 8. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΟΑΕΔ που είπαν πως απαντούν μόνο εφόσον η ερώτηση αποσταλεί με σήματα καπνού,ή ταχυδρομικό περιστέρι
 9. Τι δυό λόγια να γράψεις,οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται,και δεν έχουν κανένα ζόρι για να δώσουν εξηγήσεις.Καταντήσαμε να κάνουμε την πυθία.Ολα τα ανωτέρω της mantalena123 απολύτως λογικά,αλλά που να βασιστείς.Καταντήσαμε κατά το δοκούν ο καθένας.Βάζεις κάτω την λογική και λες,ε-έτσι θα το θέλουν-δεν μπορεί,πχ η επιδότηση θα βγει στην ΑΠΔ για όλο το ποσόν πλέον ,μαζί με το ΕΤΕΑ. Και για τα έντυπα ΟΑΕΔ?Ε-φυσιολογικά θα κάνω Β1-Β2 για ΟΚΤ_ΝΟΕΜ και σκέτο Β για ΔΕΚ.Τι να πει κανείς βρε συνάδελφοι??
 10. Ας περιμένουμε λίγο ακόμη,μη μας βγει μετά κανένα φασούλι.Και στο ΤΑΠΙΤ ακόμα δεν ξέρουν
 11. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεσιέ Θεοχάρης θα ξεκινήσει με πιο light εκδοχή των συγκεντρωτικών για τους πρώτους 3-4- μήνες.Μετά θα μετονομάσει την συγκεντρωτική ανά μήνα, σε συγκεντρωτική λογιστή ανά "μνήμα" και θα μπορεί να υποβάλεται και από τους κληρονόμους.
 12. Εύλογες ερωτήσεις που αναζητούν απάντηση.Τι στα κομμάτια θα πληρώνουμε στο ΙΚΑ ουδείς γνωρίζει.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει.
 13. Στέλνω Ε7 μέσω προγράμματος μισθοδοσίας.Ενώ φύγαν τα πιο πολλά κανονικότατα,σε τρεις περιπτώσεις πατώντας την υποβολή μου βγάζει αυτό: Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Αρχική Σελίδα και πάπαλα.Γιατί ρε παιδιά μια φεύγει ,μια όχι?Την ίδια μέρα-την ίδια ώρα λες και το ΤΑΧΙΣ τα τραβάει επιλεκτικά.Τι στο καλό συμβαίνει?Έχω προσπαθήσει επανελλειμένα και από ΙΕ,crome,mozila,τίποτα.Τις συγκεκριμένες 3 εταιρίες δεν τις παίρνει με τίποτα.Έτυχε σε αλλον?
×
×
 • Create New...