Jump to content

stakas

simple Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About stakas

Profile Information

 • Gender
  Male

stakas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Έχουμε 3 άτομα για καταχώρηση τιμολογίων αγορών (20.000) και κάνουν κ εξωτερική εργασία και έλεγχο καρτελών. Εντομεταξυ είναι καταχωρημένα μέχρι 20 του επόμενου κάθε μήνα, θέλει να καταχωρουνται με διαφορά το πολύ 1 εβδομάδας. Είναι πολλά τα 3 άτομα, έχει βάλει έναν αλγόριθμο και λέει ότι βγαίνει με λιγότερα άτομα και σε πιο σύντομο χρόνο.. Έχουμε 2 εταιρίες και θέλουμε να κάνουμε μια ΑΕ θα πρέπει να κλείσουμε Ισολογισμό με ότι συνεπάγεται..
 2. Καλησπέρα σας, Εργάζομαι σε μια εταιρία η οποία κάνει περίπου 8.000.000 τζίρο, έχουμε περίπου 20.000 τιμολόγια αγορών. Το λογιστήριο μας έχει 3 άτομα για καταχώρηση και έλεγχο καρτελών όπως και για εξωτερικές εργασίες, επισης έναν λογιστή έναν μηχανογραφο και εαν άτομο που ελέγχει ταμεία κάνει πληρωμές και κλείνει συμφωνίες. Θέλω να ρωτήσω τα, εξής : 1) Στον τζίρο και βάσει των τιμολογίων αυτών θεωρείτε ότι είναι πολλά τα στομα? 2) Πόσο εφικτό είναι να κλείσει η εταιρία αυτή Ισολογισμό για τα 2 ΑΦΜ της και να προβεί σε συγχώνευση μέχρι τέλος Ιανουαρίου, όταν δεν έχουν περαστεί τα τιμολόγια όλα, δεν έχουν γίνει απογραφές? Πραγματικά γιατί ο σύμβουλος επιμένει ότι πετάει ο γάιδαρος και πρέπει να πετάξει..
 3. Καλησπέρα σας, Θέλω να αλλάξω σε εναν υπάλληλο τον ΚΑΔ είναι πτυχιούχος λογιστής απο ΤΕΙ έχει όμως δίπλωμα Α' τάξης και θέλω του κάνω αλλαγή στη σύμβαση και να τον περάσω στο ΥΕΚΑ ως Λογιστή. Μέχρι τώρα τον είχα στον ΚΑΔ 412100, δεν βρίσκω όμως ανάλογο ΚΑΔ στο ΥΕΚΑ, είχα βρει στο ΙΚΑ τον 343370 ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΙ αλλά στο ΥΕΚΑ δεν έχει αυτό τον ΚΑΔ. Ευχαριστώ πολύ.
 4. Το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο σε server μηχάνημα win xp 32bit και εγώ απλά μπήκα στον δίσκο του server και το τράβηξα στην επιφάνεια εργασίας το "M32" , μετά όρισα τις παραμέτρους όπως ανέφερα πιο πάνω.
 5. Δεν δημιουργείται πρόβλημα εφόσον τρέχει, το πρόβλημα είναι να το ρυθμίζεις σωστά στις παραμέτρους. Εγώ μια χαρά τρέχω σε win7 και win8 64bit το eurofasma dos το μέγεθος του παραθύρου αυξομειώνεται απο τις ρυθμίσεις. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει ένα πρόγραμμα dos σε xp και να μην τρέχει σε win7, δεν μιλώ για vista ή win8 αλλά για win7 που αποτελούν βάση λογισμικού οτι καλύτερο, πληρέστερο και συμβατικότερο με παλαιότερα λογισμικά. Ο τεχνικός μιας και είναι αντιπρόσωπος της singular καλό θα είναι να εξυπηρετεί γιατί δεν είναι και λίγα τα χρήματα που δίνουν για την αγορά και το suport στα λογιστικά προγράμματα. Προσωπικά εμένα με εξυπηρέτησε άψογα και τον ευχαριστώ. Το πρόβλημα που είχα ηταν οτι χτυπούσε αρχείο και όπως μου είπε ο τεχνικός έφταιγε το οτι δεν είχα ορίσει task.
 6. Μίλησα με εναν τεχνικό και μου είπε να ορίσω task δεν είχα ορίσει ήταν 0 (μηδέν) , όρισα και ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα. Μου είπε οτι εαν είναι μηδέν τότε θα έχω απώλεια δεδομένων , όπως και είχαμε. Πάντως ορίζοντας το task το eurofasma που το άνοιξα έχει χρωματάκι γτ πριν ηταν ασπρόμαυρο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει γράφω πως ορίζεις task για την αποφυγή προβλήματος απο συνάδερφο, Το task πρέπει να μην είναι μηδέν, αυτό το βλέπουμε ανοίγοντας το eurofasma στο κάτω μέρος έχει την εταιρία και μετά / Σ.Τ: 00/00 τα δυο πρώτα μηδενικά πρέπει να οριστούν πχ εαν δώσουμε για task 3 να είναι 03/00 Task ορίζουμε με δεξί κλικ στο my computer ( ο υπολογιστής μου) μετά ιδιότητες στο κάτω μέρος , ανοίγει νέο παράθυρο και πατάμε στα δεξιά την επιλογή " Ρυθμίσεις Συστήματος για προχωρημένους" , έπειτα πάμε στην καρτέλα " Για προχωρημένους" και στο κάτω μέρος λέει " Μεταβλητές περιβάλλοντος" εκεί στο νέο παράθυρο πάμε στο δεύτερο πλαίσιο που λέει "Μεταβλητές συστήματος" και πατάμε "Δημιουργία" γράφετε στο "όνομα μεταβλητής" task και στην "Τιμή Μεταβλητής" βάζετε τον αριθμό του task που έχετε ορίσει. Εγώ βρήκα ένα χαρτί απο τον προγραμματιστή και είχε έναν αριθμό task ελεύθερο και έβαλα τον αριθμό αυτόν. Ελπίζω να βοήθησα.
 7. To θέμα είναι οτι εμένα δουλεύει σε win7 το manpower οχι , δεν γνωρίζω όμως εαν οφείλεται η απώλεια δεδομένων στο οτι χρησιμοποιώ και win7. Ανακατασκευή κάναμε αρκετές φορές το θέμα είναι οτι βγαίνουν συνεχώς προβλήματα.
 8. Καλησπέρα σας, στην εταιρία έχουν εγκατεστημένο το eurofasma σε pc's με windows xp / proffesional , έχουμε στην άκρη ενα νεο pc με win7, ενω πάντα μας έβγαζε προβλήματα το eurofasma τώρα τελευταία όλο και αυξάνονται. Ο τεχνικός μου είπε οτι φταίει το λογισμικό του νεου pc που έβαλα σε μια νεα θέση εργασίας, επειδή είναι win7. Εαν φταίει όντως το λογισμικό δεν θα μας έβγαζε συνεχώς προβλήματα σε όλα? και όχι επιλεγμένα. Το πρόγραμμα απο το pc με τα win7 το τρέχω κανονικά κάνω καταχωρήσεις στο εμπορικό. Τα προβλήματα που μας έχει βγάλει είναι FFAPOTR1.DAT FFAGR1.DAT έχει δει ξανά άλλος αυτά τα errors? Με την eurofasma δεν βγάζω άκρη γτ με στέλνει πίσω στον αντιπρόσωπο. Χρειάστηκε κανείς να προσθέσει θέση εργασίας (pc) και να τραβήξει απο server το εγκατεστημένο eurofasma?
 9. μόνο τους εποχιακού ξενοδ/λων και εμένα εποχιακή είναι. Στην αποδ πληρωμής μηνός Δεκεμβρίου αντι να αφαιρεί απο τον μικτό μισθό τις κρατήσεις αφαιρεί απο τον καθαρό. Παράδειγμα εγώ κάνει να παίρνω 500 καθαρά και μου γράφει στο χαρτί αποδ μισθοδοσίας 400 καθαρά (γτ αντι να βαλει το μικτο ποσο μειων κρατησεις βάζει το καθαρο μειων τις κρατήσεις) τα άλλα 100 που υπολοίπονται τα έχει υπολογίσει στο χαρτί αποδ.αδείας. Υ.Γ: δεν υπογράφουμε κανένα χαρτί τα λεφτά μπαίνουν σε λογαριασμό τράπεζας, άρα καλώςκ αι δεν υπογράφουμε?
 10. Καλησπέρα σας, αν και πτυχιούχος λογιστικής (1 χρόνο επι πτυχίο) εργάζομαι ως Υπ.Γραφείου σε μια βιομηχανική επιχείρηση ΑΒΕΕ, είμαι στην εμπορική διαχείρηση και γενικά κάνω αρκετά λογισιτκά. Ο λόγος που δεν με προσέλαβαν ως βοηθό λογιστή άγνωστος, υποψιάζομαι τον Λογιστή της εταιρίας. Η σύμβασή μου είναι πλήρης απασχόληση και η εργασία είναι εποχιακή. Τους πρώτους μισθούς του έλαβα κανονικά τώρα όμως έλαβα την αποδ. πληρωμής και την αποδ. αδειας. Στην Αποδ. πληρωμής με έχει με ημερες 21 αντί 25 και στις αποδοχές αντι του μικτού έχει τις καθαρές απο τις οποίες αφαιρεί τις κρτατήσεις. Στην Αποδ. Αδείας μου έχει 4 ημερες + κρατήσεις. Το σύνολο των αποδοχών + αποδ. αδειας μου κάνουν το σύνολο του μισθού που έχω / μήνα. Δηλαδή δεν βγαίνει παραπάνω μισθός βγαίνει κανονικά, σαν να έλειψα 4 ημέρες, υποθέτω έτσι το έκανε, άσχετο εαν εργάζομαι κανονικά 30 ημέρες και οχι 25 που θα έπρεπε. Εγώ λόγω της φύσης της εργασίας δεν δύναται να πάρω την άδεια λόγω φόρτου εργασίας και μου είπαν οτι πριν τελειώσει η σύμβαση θα κάτσω 4 ημέρες + τις ημερες αδειας που προκύπτουν για το 2012. και θα μου τα δώσουν τότε τα χρήματα. Δηλαδή πριν λήξει η σύμβασή μου θα κάτσω τις ημέρες αδειας που δικαιούμαι απο το 2011 και το 2012 και θα μου δώσουν τα επιδόματα αυτά σε εναν εκκαθαριστικό μισθό μαζί με το δώρο Πάσχα. Ερώτηση 1) κρατήσεις στην αποδ. αδείας υπάρχουν? ή επειδή είναι εποχιακή? 2) 25 ενσημα βγαίνουν σύνολο αλλά 21 απο την αποδ. πληρωμής και 4 απο την αποδ. αδειας αυτό είναι λογικό να κόβει την αποδ. πληρωμης με 21 ημέρες αντι 25 που εργάστηκα και τις άλλες 4 ημέρες να τις βάζει στην αποδ/ αδείας?
×
×
 • Create New...