Jump to content

stakas

simple Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About stakas

 • Rank
  *

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Έχουμε 3 άτομα για καταχώρηση τιμολογίων αγορών (20.000) και κάνουν κ εξωτερική εργασία και έλεγχο καρτελών. Εντομεταξυ είναι καταχωρημένα μέχρι 20 του επόμενου κάθε μήνα, θέλει να καταχωρουνται με διαφορά το πολύ 1 εβδομάδας. Είναι πολλά τα 3 άτομα, έχει βάλει έναν αλγόριθμο και λέει ότι βγαίνει με λιγότερα άτομα και σε πιο σύντομο χρόνο.. Έχουμε 2 εταιρίες και θέλουμε να κάνουμε μια ΑΕ θα πρέπει να κλείσουμε Ισολογισμό με ότι συνεπάγεται..
 2. Καλησπέρα σας, Εργάζομαι σε μια εταιρία η οποία κάνει περίπου 8.000.000 τζίρο, έχουμε περίπου 20.000 τιμολόγια αγορών. Το λογιστήριο μας έχει 3 άτομα για καταχώρηση και έλεγχο καρτελών όπως και για εξωτερικές εργασίες, επισης έναν λογιστή έναν μηχανογραφο και εαν άτομο που ελέγχει ταμεία κάνει πληρωμές και κλείνει συμφωνίες. Θέλω να ρωτήσω τα, εξής : 1) Στον τζίρο και βάσει των τιμολογίων αυτών θεωρείτε ότι είναι πολλά τα στομα? 2) Πόσο εφικτό είναι να κλείσει η εταιρία αυτή Ισολογισμό για τα 2 ΑΦΜ της και να προβεί σε συγχώνευση μέχρι τέλος Ιανουαρίου, όταν
 3. Καλησπέρα σας, Θέλω να αλλάξω σε εναν υπάλληλο τον ΚΑΔ είναι πτυχιούχος λογιστής απο ΤΕΙ έχει όμως δίπλωμα Α' τάξης και θέλω του κάνω αλλαγή στη σύμβαση και να τον περάσω στο ΥΕΚΑ ως Λογιστή. Μέχρι τώρα τον είχα στον ΚΑΔ 412100, δεν βρίσκω όμως ανάλογο ΚΑΔ στο ΥΕΚΑ, είχα βρει στο ΙΚΑ τον 343370 ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΤΕΙ αλλά στο ΥΕΚΑ δεν έχει αυτό τον ΚΑΔ. Ευχαριστώ πολύ.
 4. Το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο σε server μηχάνημα win xp 32bit και εγώ απλά μπήκα στον δίσκο του server και το τράβηξα στην επιφάνεια εργασίας το "M32" , μετά όρισα τις παραμέτρους όπως ανέφερα πιο πάνω.
 5. Δεν δημιουργείται πρόβλημα εφόσον τρέχει, το πρόβλημα είναι να το ρυθμίζεις σωστά στις παραμέτρους. Εγώ μια χαρά τρέχω σε win7 και win8 64bit το eurofasma dos το μέγεθος του παραθύρου αυξομειώνεται απο τις ρυθμίσεις. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει ένα πρόγραμμα dos σε xp και να μην τρέχει σε win7, δεν μιλώ για vista ή win8 αλλά για win7 που αποτελούν βάση λογισμικού οτι καλύτερο, πληρέστερο και συμβατικότερο με παλαιότερα λογισμικά. Ο τεχνικός μιας και είναι αντιπρόσωπος της singular καλό θα είναι να εξυπηρετεί γιατί δεν είναι και λίγα τα χρήματα που δίνουν για την αγορά και το suport στα λογιστι
 6. Μίλησα με εναν τεχνικό και μου είπε να ορίσω task δεν είχα ορίσει ήταν 0 (μηδέν) , όρισα και ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα. Μου είπε οτι εαν είναι μηδέν τότε θα έχω απώλεια δεδομένων , όπως και είχαμε. Πάντως ορίζοντας το task το eurofasma που το άνοιξα έχει χρωματάκι γτ πριν ηταν ασπρόμαυρο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει γράφω πως ορίζεις task για την αποφυγή προβλήματος απο συνάδερφο, Το task πρέπει να μην είναι μηδέν, αυτό το βλέπουμε ανοίγοντας το eurofasma στο κάτω μέρος έχει την εταιρία και μετά / Σ.Τ: 00/00 τα δυο πρώτα μηδενικά πρέπει να οριστούν πχ εαν δώσουμε για task 3 να ε
 7. To θέμα είναι οτι εμένα δουλεύει σε win7 το manpower οχι , δεν γνωρίζω όμως εαν οφείλεται η απώλεια δεδομένων στο οτι χρησιμοποιώ και win7. Ανακατασκευή κάναμε αρκετές φορές το θέμα είναι οτι βγαίνουν συνεχώς προβλήματα.
 8. Καλησπέρα σας, στην εταιρία έχουν εγκατεστημένο το eurofasma σε pc's με windows xp / proffesional , έχουμε στην άκρη ενα νεο pc με win7, ενω πάντα μας έβγαζε προβλήματα το eurofasma τώρα τελευταία όλο και αυξάνονται. Ο τεχνικός μου είπε οτι φταίει το λογισμικό του νεου pc που έβαλα σε μια νεα θέση εργασίας, επειδή είναι win7. Εαν φταίει όντως το λογισμικό δεν θα μας έβγαζε συνεχώς προβλήματα σε όλα? και όχι επιλεγμένα. Το πρόγραμμα απο το pc με τα win7 το τρέχω κανονικά κάνω καταχωρήσεις στο εμπορικό. Τα προβλήματα που μας έχει βγάλει είναι FFAPOTR1.DAT FFAGR1.DAT έχει δει ξανά άλλος αυτά τα
 9. μόνο τους εποχιακού ξενοδ/λων και εμένα εποχιακή είναι. Στην αποδ πληρωμής μηνός Δεκεμβρίου αντι να αφαιρεί απο τον μικτό μισθό τις κρατήσεις αφαιρεί απο τον καθαρό. Παράδειγμα εγώ κάνει να παίρνω 500 καθαρά και μου γράφει στο χαρτί αποδ μισθοδοσίας 400 καθαρά (γτ αντι να βαλει το μικτο ποσο μειων κρατησεις βάζει το καθαρο μειων τις κρατήσεις) τα άλλα 100 που υπολοίπονται τα έχει υπολογίσει στο χαρτί αποδ.αδείας. Υ.Γ: δεν υπογράφουμε κανένα χαρτί τα λεφτά μπαίνουν σε λογαριασμό τράπεζας, άρα καλώςκ αι δεν υπογράφουμε?
 10. Καλησπέρα σας, αν και πτυχιούχος λογιστικής (1 χρόνο επι πτυχίο) εργάζομαι ως Υπ.Γραφείου σε μια βιομηχανική επιχείρηση ΑΒΕΕ, είμαι στην εμπορική διαχείρηση και γενικά κάνω αρκετά λογισιτκά. Ο λόγος που δεν με προσέλαβαν ως βοηθό λογιστή άγνωστος, υποψιάζομαι τον Λογιστή της εταιρίας. Η σύμβασή μου είναι πλήρης απασχόληση και η εργασία είναι εποχιακή. Τους πρώτους μισθούς του έλαβα κανονικά τώρα όμως έλαβα την αποδ. πληρωμής και την αποδ. αδειας. Στην Αποδ. πληρωμής με έχει με ημερες 21 αντί 25 και στις αποδοχές αντι του μικτού έχει τις καθαρές απο τις οποίες αφαιρεί τις κρτατήσεις. Στην Αποδ.
×
×
 • Create New...