Jump to content

G.E.S.

Silver members
 • Content Count

  1,283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Reputation Activity

 1. Upvote
  G.E.S. reacted to ponzi in ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ-3   
  Συνάδελφε καλησπέρα. Σχετικά με την ερώτηση σας, δίνω τις εξής εναλλακτικές:
  1) To 2022 η ενημερότητα θα βγαίνει αυτόματα από την υπηρεσία που τη ζητάει.
  2) Το 2022 δεν θα βγάζει κανείς ενημερότητα, οπότε θα δίνεται πιο εύκολα.
  3) Το 2022 θα χαριστούν οι επιστρεπτέες προκαταβολές γιατί θα έχουμε εκλογές το 2023 και πρέπει να φτιάξουμε κλίμα. Εν τω μεταξύ, το 2021 θα έχει γ@μηθεί το σύμπαν.
  4) Το 2022 δεν θα είστε πια λογιστής (ούτε και εγώ).
 2. Like
  G.E.S. got a reaction from 125883623 in ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΑΑΔΕ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ   
  Ντροπή και στους συλλόγους μας. !!!
  Μόνο τα ΧΑΝΙΑ  έχουν αξιοπρέπεια,
  Οι άλλοι σύλλογοι.....δουλοπρέπεια  !!!!
  Η ψυχή μας , ακουμπά , στα ΧΑΝΙΑ
   
 3. Like
  G.E.S. got a reaction from skylogiannis in ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Η ΑΑΔΕ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ   
  Ντροπή και στους συλλόγους μας. !!!
  Μόνο τα ΧΑΝΙΑ  έχουν αξιοπρέπεια,
  Οι άλλοι σύλλογοι.....δουλοπρέπεια  !!!!
  Η ψυχή μας , ακουμπά , στα ΧΑΝΙΑ
   
 4. Upvote
  G.E.S. got a reaction from mixaxri in ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ   
  Οκ , συνάδελφε,θα τους καλέσω
  Ευχαριστω
   
 5. Upvote
  G.E.S. reacted to SOULIS in Σχετικά με την τηλεκατάρτιση   
  Και τελικά ο κύβος ερρίφθη
  Eν μέσω της μεγαλύτερης πανδημίας των τελευταίων δεκαετιών αποφασίστηκε η χορήγηση σε κάποιες κατηγορίες επιστημόνων, 100ωρης τηλε-κατάρτισης μέσω του συστήματος επιταγών voucher.
  Προφανώς η έννοια της αναγνώρισης της επιστημονικής κατάρτισης των εν λόγων κλάδων δεν είναι αρκετή και χρειάζεται ... "ενίσχυση " , διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με διαφορετικό τρόπο ο συγκεκριμένος εμπαιγμός , δεν μπορεί να εξηγηθεί με διαφορετικό τρόπο η συγκεκριμένη προσβολή .
  Όταν μάλιστα από τα ξεχασμένα στα συρτάρια των υπουργείων αδιάθετα κονδύλια προϋπολογισμού 192.965.940,00 ευρώ επιδοτεις 180.342 τηλε -καταρτιζόμενους επιστήμονες με 600 ευρώ έκαστον ήτοι να λάβουν οι τηλε-καταρτιζόμενοι 108.205.200 και τα υπόλοιπα 84.760.740 ευρώ τα διαθέτεις στους εκπαιδευτικούς φορείς που θα μας τηλε -καταρτίσουν , τότε οι λέξεις και οι έννοιες του εμπαιγμού και της προσβολής αρχίζουν να φαντάζουν φτωχές .
  Καλούμε σήμερα όλους τους κλάδους που θα τύχουν αυτής της επιδότησης, τους Τοπικούς Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες και τα Επιμελητήρια τους, να συνταχθούν με την συγκεκριμένη πρόταση και να αποδώσουν το σύνολο ή μέρος του ποσού που θα λάβουν στο *Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς ως ελάχιστη συνεισφορά στην προσπάθεια όλων των εργαζομένων του υγειονομικού κλάδου να κρατήσουν όρθιο το πολύπαθο και παραμελημένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας .
  Καλούμε σήμερα όλους τους κλάδους που θα τύχουν αυτής της επιδότησης να επιλέξουν εκπαιδευτικούς φορείς που θα δεσμευτούν ΔΗΜΟΣΙΑ ότι θα αποδώσουν το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής τους στο Δημόσιο Σύστημα υγείας.
  Καλούμε τους ίδιους τους φορείς εκπαίδευσης που θα αναλάβουν την τηλε-κατάρτιση μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων και μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης να αποδείξουν έμπρακτα ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα δεν κοιτάζουν το πρόσκαιρο κέρδος αλλά νοιάζονται για το συλλογικό καλό.
  Αρνούμαστε να βάλουμε στα σπίτια μας ( όσο και εάν κάποιοι από εμάς τα έχουμε απόλυτη ανάγκη) τα 600 ευρώ της τήλε -κατάρτισης όταν βοούν στα αυτιά μας οι κραυγές αγωνίας των υγειονομικών της χώρας που επαιτούν για τα αυτονόητα και νοσούν γιατί δεν έχουν γάντια και μάσκες.
  Η αξιοπρέπεια και η ηθική μας δεν κοστολογούνται στα 600 ευρώ.
  Η αξιοπρέπεια και η ηθική μας δεν εξαγοράζονται
  Η αξιοπρέπεια και η ηθική μας δεν μας επιτρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας πάνω από το κοινό καλό.
  IBAN ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
  Τράπεζα EUROBANK GR2502607120000910200182990
  Oποιος επιθυμεί, χωρίς να είναι υποχρεωτικό, στην αιτιολογία κατάθεσης μπορεί να χρησιμοποιεί την λέξη ΤΗΛΕ-ΑΡΝΗΤΕΣ είτε προσφέρει ανώνυμα είτε επώνυμα.
  *Το νοσοκομείο της Καστοριάς επελέγη από εμάς , διότι θεωρούμε πως αποτελεί τρανό παράδειγμα κρατικής εγκατάλειψης του Δημόσιου συστήματος Υγείας , με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε υγειονομικό υλικό.
  Ελλείψεις που παρατηρούνται σε όλες τις ξεχασμένες από το κράτος υγειονομικές δομές της χώρας οι οποίες λειτουργούν εδώ και χρόνια υποστελεχωμένες χάρις στην αυταπάρνηση του προσωπικού τους .
  ΟΙ ΤΗΛΕ-ΑΡΝΗΤΕΣ
   
  https://www.facebook.com/Τηλε-Αρνητές-109555300708099/
 6. Upvote
  G.E.S. reacted to giannis31 in KAΔ των κλάδων που πλήττονται   
  Οι νέοι Κ.Α.Δ είναι ακόμα Δ.Τ δεν έχει βγει ακόμα Π.Ν.Π
 7. Upvote
  G.E.S. reacted to Lucky_Luke in Μια παράκληση σε σχέση με τη χρήση του forum   
  Επειδή τώρα με το πελάγωμα του κορονοϊού η χρήση του φόρουμ προσφέρει καταλυτική βοήθεια, θα ήθελα να παρακαλέσω τους συναδέλφους να μην καίνε τα θέματα κοτσάροντας μιαν άλλη ερώτηση, άσχετη με αυτήν του αρχικού ερωτώντα, έτσι ώστε να χάνεται η ερώτησή του. Ακόμα κι αν να θεωρηθεί ότι το θέμα έχει λήξει μπορεί κάποιος να βρεθεί να πεί κάτι παραπάνω που θα βοηθήσει. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά αυτό πιστεύω.
 8. Upvote
  G.E.S. reacted to floydpink in ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΛΠ , ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?   
  Αν το προβλημα τους αυτο τον καιρο ειναι να μην την "πατησουν" και πληρωσουν 1,5 ευρω προσαυξηση εκπροθέσμου, μαλλον δεν καταλαβαν τι εχει συμβει και τι θα επακολουθησει...
  Ωρες, ωρες απορω με τους κτηνοτροφοους που μπαινουν στη διαδικασια  να  φερουν στην χωρα μας μετακλητους εργατες τριτων χωρών.
  Εχουμε τοοοοοοσο κοσμο με τα καταλληλα προσοντα για αυτη τη δουλεια
 9. Upvote
  G.E.S. reacted to floydpink in ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗ   
  Δεν εχουν δωσει οδηγιες απο ποτε μπορουν να ισχυσουν οι αναστολες στους "πληττοντες".
  Για αυτες δε που τις κλεισαν βαση νομου, ισχυει η ημερομηνια που τις κλεισαν.
  πχ καφετεριες 14/3,κομμωτηρια 13/3,εμπορικα καταστηματα 18/3 κλπ
  Άρθρο 1
  Αναστολή συμβάσεων εργασίας

  1. Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις – εργοδότες που έχουν αριθμό μητρώου εργοδότη (ΑΜΕ) στον e- ΕΦΚΑ, των οποίων απαγορεύτηκε η επιχειρηματική τους δραστηριότητα με εντολή δημόσιας αρχής, δεν οφείλουν να παρέχουν την εργασία τους και οι επιχειρήσεις – εργοδότες δεν οφείλουν αποδοχές, λόγω του ότι η απαγόρευση λειτουργίας της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, με εντολή δημόσιας αρχής, συνιστά γεγονός ανωτέρας βίας.
  https://www.taxheaven.gr/circulars/32663
   
   
 10. Upvote
  G.E.S. reacted to floydpink in ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΝΗ   
  Επιχειρησεις που εκλεισαν απο μονες τους, δε δηλωνουν καμια "αναστολη" συμβασεων ουτε εχουν δικαιωμα να κανουν κατι τετοιο.
  Για αυτες ισχυει οτι ισχυε και πριν προκειμενου να μειωσουν τα κοστη τους.
  Προς το παρων, αν δύναται, ας χορηγησουν κανονικες αδειες υστερα απο συνεννοηση με τους εργαζομενους μηπως τις ενταξουν και αυτες μελλοντικα στις "πληττόμενες" ή να κανουν χρηση τιυ αρθρου 9 για οσες υπολειτουργουν.
  Προς το παρων "πληττομενες" νοουνται ΜΟΝΟ αυτες που εχουν τον αντιστοιχο ΚΥΡΙΟ ΚΑΔ και καμια αλλη.
  Και λογικα οταν εχουν υποκαταστηματα ισχυει ο ΚΑΔ του υποκαταστηματος ως κυριος για το ¨κλεισιμο " αυτου, ενω το κεντρικο μπορει να παραμενει ανοιχτο γιατι εχει αλλη δραστηριοτητα.
  Σε αυτη την περιπτωση θα διαλεξουμε στο Εργανη ποιο υποκαταστημα θα δηλωσουμε οτι εκλεισε βαση νομου ή υπολειτουργει (πχ μια καφετερια που το "εριξε" στο delivery να καλυψει κανα εξοδο)
   
 11. Upvote
  G.E.S. reacted to floydpink in ΑΝΑΣΤΟΛΗ   
  Η γνωση ή οχι του οτι η εργαζομενη ειχε προσφατα γεννησει, δεν επηρεαζει την ακυροτητα της απολυσης.Η απολυση θεωρειται ακυρη.Ο εργοδοτης ειναι υποχρεωμενος να δεχθει πισω την εργαζομενη μεχρι να ληξει το 18μηνο και μετα να την απολυσει.
  https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=211367
 12. Upvote
  G.E.S. got a reaction from GEORGE1 in ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ..καψιμο εγκεφάλου....   
  ΣΠΥΡΟ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....... ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ
  -------------------------------------------
  ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΣΗΜΕΡΑ  !!  ..... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ  !!🙂
   
   
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
  1 .     ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜ -ΑΥΤΟΑΠ......  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΤΟ ΜΕΙΟΝ 25% ,ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΒΕΒ ΟΦΕΙΛΩΝ  ΣΤΗΝ Δ  Ο  Υ, ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜ  !!  (......ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛ ΤΑΜΕΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝ 25%  !!   ) ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΧ( Ν.Π.) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝ 25% ΣΕ ΟΛΑ !! ----------------------------------------------------------------------- 2 .      ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ,ΕΝΝΟΕΙ............ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΕΔΩ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ------   ------ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΔΗΛ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ... ΣΤΙΣ " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ")   ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜ--ΑΥΤΟΑΠΑΣΧ  !!....ΔΗΛ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ  ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ   Δ  ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ   ---------------------------------------------------------------------------------- 3 .     ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΡΓΑΖΟΜ , Ο ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ- ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓ.  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΑ  800 ΕΥΡΩ  !!    ------------------------------------------------ 4 .    ΤΟ Δ/Π ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡ( ΝΟΜ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ( ΟΙ ΑΛΛΟΙ  #  ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ) --------------------------------------------------------------------------- 5.       ΔΑΝΕΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ  ,...ΜΟΝΟ  ΟΙ ΕΠΙΧ( Ν.Π.) ΤΗΣ # Δ. ....ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛ. ( ΤΗΣ # Β) -------------------------------------------------------------------- 6.     ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ  ΣΤΗΝ  #  Β,  ΕΙΤΕ  ΣΤΗΝ # Δ ,         ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ -----------------------------------------------------------------------------------   ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ  ?? ---------------------------------------------------------     ελεος  !!!  παρακαλω θερμα ( εκ μερους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ)τον γραφοντα ,τα δελτια τυπου , κ.λ.π...... του υπουργειου, σεμνα και ταπεινα ,να αναθεσει σε αλλον ,να διατυπωνει ,να γραφει  την ελληνικη γλωσσα !! ας φωναξει τον κ. ΓΡΑΒΙΑ ,η οποιον  αλλον μπορει να  του τα γραψει ,δεν ειναι ντροπη !! δεν ειναι δυνατον -δεν ειναι τυχαιο  , τοσοι λογιστες , -πρωτη φορα , να " χανουμε " , τοσο πολυ νοηματικα !! μετα απο ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ  ,διαβασμα !! ---------------------------------------------------------------------------------    
 13. Like
  G.E.S. got a reaction from DIMITRA1 in 3η δέσμη μέτρων και ΚΑΔ   
  -----ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (  Ν.Π. )  ??     -----ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚ/ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔ ΣΤΗΡΙΞΗΣ .... ΘΑ..... ΕΠΙ  2 ΦΟΡΕΣ  ....ΤΑ  800 ρια  ??  = 1600  ??     -----αν ειναι στουσ καδ ,στηριξης , μονο η 2 ουσα   ??     ------ειμαστε στους Κ Α Δ , ΣΤΗΡΙΞΗΣ , ΑΛΛΑ ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ   ( ΔΙΟΤΙ,ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ---Ο  8 ΨΗΦΙΟς ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ-- .....ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ  ??
 14. Upvote
  G.E.S. got a reaction from gapdk in Τιμολόγια Παροχής χωρών ΕΟΚ   
  αφορα  ληψη ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, οποτε  ειναι ενδοκ συναλλαγη και ας ειναι  ο τοπος
       παροχης  ,στο αλλο  Κ-Μ
   
 15. Like
  G.E.S. got a reaction from Κρηθέας in Καλό Ταξίδι Sarakine...   
  δυναμικος , βοηθουσε , εδινε ....
  καλο  σου ταξιδι , κ.  Γιαννη
 16. Upvote
  G.E.S. reacted to Jupiteros in Επιδότηση ενοικιου   
  Καλησπέρα στον πιο στρεσογόνο κλάδο της εποχής μας. Τελικά, έχει ξεκαθαρίστει τι βήματα  πρέπει να ακολουθήσουμε σε περίπτωση που μίσθωση λήγει 30/06/2019 ώστε να μην χάσει κάποιος τα αναδρομικά από το γενάρη αλλά και να αποφύγει το πρόστιμο?
 17. Upvote
  G.E.S. reacted to editOR in Επιδότηση ενοικιου   
  Απαντάω στον εαυτό μου σε περίπτωση που ενδιαφέρει: γίνεται κανονικά και άμεσα νέα αίτηση μετά από ανάκληση, δε φαίνεται να υπάρχει καμία επίπτωση.
  Αναφέρει η πράξη έγκρισης την ημερομηνία έναρξης δικαιώματος από την 1/1, και αναφέρεται και πρίν την υποβολή στις επισημάνσεις ότι δικαιούται επίδομα από 1/1. Λειτουργεί ακριβώς όπως περιγράφει ο George1986.
  Επίσης είναι σίγουρο απ'ότι είδα ότι δεν υπάρχει επίδομα από 1/2 - είτε έχει κανείς μισθωτήριο από την 1/1 και παίρνει πακέτο το τρίμηνο αναδρομικά, είτε παίρνει από τον επόμενο μήνα υποβολής, ακολουθούν δηλαδή κατα γράμμα την ΚΥΑ (είχα περίπτωση με μισθωτήριο που έληξε το '18, ανανέωση από 1/2, εγκρίθηκε το επίδομα με ημερομηνία έναρξης δικαιώματος την 1/4)
 18. Upvote
  G.E.S. reacted to George1986 in Επιδότηση ενοικιου   
  Εάν λήγει 30/06 κάνεις ανανέωση απο 1/02 μέχρι 31/12 και επειδή αποτελεί συνέχεια μισθωτηρίου παίρνει αναδρομικά απο 1/1 το επίδομα. Προσοχή πρεπει να έχει αποδεχτεί και τα 2 μισθωτήρια και το προηγούμενο που τροποποιείς και το καινούργιο φυσικά. Πάντα σαν ανανέωση και όχι καινούργιο μισθωτήριο, μετα απο πολύ κόπο το κατάλαβα αυτο.
 19. Like
  G.E.S. got a reaction from san in Καλό Ταξίδι Sarakine...   
  δυναμικος , βοηθουσε , εδινε ....
  καλο  σου ταξιδι , κ.  Γιαννη
 20. Upvote
  G.E.S. reacted to 125883623 in ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ   
  Οχι ακριβώς. Αν στον εργοδότη απασχολείται σαν μισθωτος θα παει με το άρθρο 38 θα ενεργοποίηση το 36 της παράλληλης και θα επηρεάζει το 39.
 21. Upvote
  G.E.S. reacted to 125883623 in ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ   
  το πιο σωστο εκτυπωσε κατασταση μηνιαιων αποδοχων συνταξης εκει τα αναφερει και συμπληρωνεις το που και σε πιο καταστημα.αλλιως ενα πιο ευκολο πας taxis ε1 βεβαιωσεις αποδοχων βλεπεις τα αφμ του φορεα που τα χορηγει και τα συμπληρωνεις.αλλιως ρωτας τον συνταξιουχο που σιγουρα ξερει απο που παιρνει συνταξη .αλλα οκ μην πολλη σκας ετσι και αλλιως μετα ακολουθει ο νομικος και η προσφυγη .(δεν θα δει και κανενας αυτες τις 1.500.000 + αιτήσεις . 
 22. Upvote
  G.E.S. reacted to 125883623 in ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ   
  και βλεπουμε..
 23. Upvote
  G.E.S. reacted to STRIGKLA in ΕΥΡΕΣΗ ΑΜ ΔΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΜΕΣΩ SITE?   
  Υπάρχει ένας τρόπος να βρείτε τον Αριθμό Μητρώου ΔΙΑΣ. Μπαίνετε στην σελίδα που εκτυπώνεις το μηνιαίο σημείωμα σύνταξης. Βάζεις κανονικά τον Αριθμό Μητρώου ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον κωδικό οπτικής επιβεβαίωσης , μήνα, έτος και στο πεδίο Αριθμός Μητρώου ΔΙΑΣ βάζεις 0150+αριθμό μητρώου ΙΚΑ π.χ. 0150466785 και πατάς αναζήτηση. Σου ζητάει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και πατάς πάλι αναζήτηση.  Εαν θέλεις για ΤΕΒΕ πατάς 0151+αριθμό μητρώο ΤΕΒΕ και  για ΕΤΕΑ(τ. ΕΤΕΑΜ), ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ, ΤΥΔΚΥ, ΤΣΑΥ και ΤΑΠ-ΔΕΗ 0416, 2008, 0164, 0165, 0171, 2080 κλπ κλπ 
 24. Upvote
 25. Like
  G.E.S. got a reaction from Eumilos. in Τα 48 ΄΄ΠΡΟΣΟΣΟΧΗ΄΄ που πρέπει να Προσέξουμε κατά τη σύνταξη της δηλωσης   
  Είπαμε να μην γίνονται εδώ ερωτήσεις....
×
×
 • Create New...