Jump to content

PROAKIS

Silver members
 • Content Count

  5,012
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Everything posted by PROAKIS

 1. για κάνε δοκιμή με κανονικό μήνα 01-31/03. κάτι έλεγε η απόφαση όταν πιάνει και επόμενο μήνα. τις πας στον επόμενο ,δεν θυμάμαι.
 2. αυτό είναι σημαντικό και θα βοηθήσει αρκετούς. και το taxheaven να μην απαντάει στα ίδια και τα ίδια. κάνεις ερώτημα (προσωπικό και κλειστό). σου απαντάνε ,καλύφθηκες πατάς κλείσιμο θέματος. με το κλείσιμο ,γίνεται ΑΝΩΝΥΜΟΠΟΙΗΣΗ , σε χρήστη και σε τυχόν ονόματα που αναφέρει μέσα. στα κλειστά και πλέον ανώνυμα θέματα ,να μπορούν να συζητήσουν 2 χρήστες μεταξύ τους ,με αφορμή την αρχική ερώτηση-απάντηση. και ας μειωθούν οι ερωτήσεις στις 10 πχ. όποιος επιθυμεί. κάποιος μπορεί να πει εγώ συνεχίζω έτσι ,άλλος επιθυμεί διαμοιρασμό με "ποινή" τις μειωμένες δικαιούμενες ερ
 3. και να ήθελες να κάνεις κάτι άλλο ,θα ήταν ότι χειρότερο. από την στιγμή που η επικοινωνία δικηγόρου-πελάτη του ήταν προβληματική.
 4. μέχρι 15/04 ήταν. πας (data) oμαδική υποβολή Ε11.1 ,βάζεις iban.
 5. τι σκέφτηκα και σκέψου και συ ,αν θα το κάνεις. υποβάλλεις τώρα την οικειοθελή και γράφεις "υποβλήθηκε χειρόγραφη στον ΟΑΕΔ ,με ημερομηνία αποχώρησης πχ.21/02/21" ρώτησε όμως και τον ΟΑΕΔ , θα την περάσετε στο σύστημα για να μην φαίνεται ενεργός?
 6. είχατε κάποια ειδική σχέση με τον κύριο και γνωρίζετε τόσα πολλά και το ψάχνετε τόσο? στην θέση σας ,εγώ θα κοίταζα το δικό μου ταχις ,δικαιούται μειωμένο ενοίκιο κατοικίας (όχι επαγγελματική) ? ναι από πότε? από τότε. μπορώ να πάω πίσω να το δηλώσω? ναι ,το δηλώνω. ή λυπάμαι με ενημέρωσες καθυστερημένα ,μπορώ να δηλώσω από τον τάδε μήνα και μετά. και τέλος.
 7. για το 2020. για το 2021 δεν είδες ακόμη κάτι σε κατάθεση ? 60% του μισθώματος.
 8. κάνε 1 προσπάθεια και πες ,σας ενημέρωσε η υπηρεσία 1 στάσης. εγώ περίμενα εσάς. μην τυχόν και πατήσεις "ότι ενημέρωση λάβατε".
 9. Η Υπηρεσία Μιας Στάσης κατά τη διαδικασία σύστασης, δεν ελέγχει φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα ή τις προϋποθέσεις εγγραφής των εταίρων σε ΙΚΑ/ ΟΑΕΕ. ότι κάνεις από δω. Μετά το πέρας της διαδικασίας η Υπηρεσία ενημερώνει το αρμόδιο τμήμα του ΟΑΕΕ μόνο για την σύσταση της νέας εταιρίας και τους ιδρυτές αυτής. Οι εταίροι είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στον ΟΑΕΕ και να διευθετήσουν μόνοι τους τυχόν εκκρεμότητες.
 10. περισσότερο τεχνικό είναι το θέμα. για να φύγει από το Εργάνη. η ουσία δεν επιδέχεται ...αμφισβήτησης!!!
 11. έχεις μέχρι την Πέμπτη προθεσμία. 4 εργάσιμες. προσπάθησε να λάβεις την ληξιαρχική πράξη θανάτου ,για να την επισυνάψεις. αν δεν την έχεις την Πέμπτη ,γράψε στις σημειώσεις "απεβίωσε 20/02/21" και στο επισυναπτόμενο στην θέση της υπογραφής "απεβίωσε".
 12. οι οδηγίες αναφέρουν στην ΑΠΔ ΙΑΝ21 ,αν θυμάμαι καλά. τον ΦΕΒΡ ίσως να μην δέχεται οτιδήποτε τύπο αφορά ΔΧ.
 13. δεν το αφήνεις για ΑΠΔ 1 2021? 18 είναι οι αναστολές (τακτικές).
 14. δεν είπα ότι το κάνεις για αυτό. εγώ θα σε πρότεινα πάντως. γιατί βλέπω έναν άνθρωπο έξυπνο ,που του αρέσει η δουλειά του και κατέχει το αντικείμενο. με εκνευρίζουν οι μέτριοι που κατέχουν θέσεις ευθύνης.
 15. ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΛΗ. τον βλέπετε αυτόν τον χρήστη Pacioli? πάρτον και βάλτον υπεύθυνο ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. οι φλυαρίες και οι θεωρίες καλύπτουν μόνο την ασχετοσύνη σας.
 16. 76.03 100 33.13 15 38.03 85 το 15 θα κλείσει στον φόρο εισοδήματος. σαν παρακρατούμενος. λογαριασμοί ΕΓΛΣ. στα ΕΛΠ βρες τους αντίστοιχους.
 17. στην διόρθωση εσόδων στο βγάζει ή στην καταχώρηση? γιατί σε 1 που έκανα τώρα τα πήρε κανονικά. αν στην διόρθωση ,κοίταξε όταν υποβάλλεις αίτηση ενδιαφέροντος τι έσοδα σου έχει? λογικά τα διορθωμένα.
 18. είπαμε βέβαιο και εκκαθαρισμένο. εκκαθαρισμένο δεν είναι ,βέβαιο? ποτέ μην λες ποτέ! στα ελληνικά "yield to maturity ". ότι είναι αφορολόγητο ΣΤΑ ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ και να μην περαστεί σιγά τα αυγά. μην χαθεί η καθαρή θέση? σκέψου καλύτερα διαφορά ΔΠ +ΔΧ. πέρα ότι το ένα δίνεται Απρίλιο και το άλλο Δεκέμβριο.
 19. γνωρίζετε ότι έχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση στην εμφάνιση των απαντήσεων? δεν γνωρίζεις αν σου απάντησε κάποιος ή αν το είδε ή όχι? αυτό το μήνυμα γράφτηκε στις 7.40 όποιος το δει πρώτος ,ας γράψει την ώρα εμφάνισης.
×
×
 • Create New...