Jump to content

PROAKIS

Silver members
 • Posts

  5,024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  133

Everything posted by PROAKIS

 1. νομίζω ότι πληρώνει τον φόρο με την σημερινή αξία.
 2. πες στον εργαζόμενο να μπει στα σέλφ τέστ εκεί που κάνει κοινοποίηση στους εργοδότες. καπου πρέπει να έχει μείνει υπόλοιπο ,από δανεισμό κλπ. εκτός και αν όντως εργάζονταν τον τελευταίο μήνα.
 3. αν έχεις και άλλους στείλε νέα με τους εναπομείναντες. αν όχι ή κάνεις αυτό που λες ή τροποπ. ωραρίου επιστροφή από τηλεργασία. κάποιο έντυπο διακοπής δεν υπάρχει ,οπότε αυτοσχεδιάζουμε. αν και κάτι πρέπει να άλλαξε αλλά δεν το κάνω. αρχές μήνα στέλνουμε τα ονόματα αυτών που δύνανται να μπουν σε τηλεργασία και τέλος του μήνα απολογιστικά πότε μπήκαν? ούτε κατάλαβα καλά και ούτε επιθυμώ.
 4. το ερειπωμένο το δηλώνει στο Ε9? μην κάνεις από κει καμιά πατέντα και δηλώσεις 15 τμ . αυτός που θα το νοικιάσει γνωρίζει ότι πάει σε τροχόσπιτο?
 5. έστω είχες αναστολή 01/04-30/04/21. και ήθελες να διακόψεις 25/04 οκ σε άφηνε. εσύ θέλεις να τους πεις ότι από 01/05 ξεκινάνε δουλειά. το ξέρουν ήδη από το ...έως 30/04/21.
 6. ένα ένα θα τα στείλεις ,επιλέγοντας στην προσωρινή κάθε φορά την κατηγορία εισοδήματος.
 7. δεν το ξέρω αυτό στην πράξη. αλλά αφού τον άλλον δεν θα τον πειράξεις ,γιατί να βγει εκπρόθεσμο? κάνε μια δοκιμή και βλέπεις.
 8. για κάνε δοκιμή για οικειοθελή. θα μπορέσεις? πάντως χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπε ο πελάτης ,ο τάδε από αύριο δουλειά. μπήκα με ορθή επανάληψη και την έκοψα 19/04/21. το ορθή επανάληψη στο εργάνη έχει την έννοια της τροποποιητικής.
 9. για κάνε δοκιμή με κανονικό μήνα 01-31/03. κάτι έλεγε η απόφαση όταν πιάνει και επόμενο μήνα. τις πας στον επόμενο ,δεν θυμάμαι.
 10. αυτό είναι σημαντικό και θα βοηθήσει αρκετούς. και το taxheaven να μην απαντάει στα ίδια και τα ίδια. κάνεις ερώτημα (προσωπικό και κλειστό). σου απαντάνε ,καλύφθηκες πατάς κλείσιμο θέματος. με το κλείσιμο ,γίνεται ΑΝΩΝΥΜΟΠΟΙΗΣΗ , σε χρήστη και σε τυχόν ονόματα που αναφέρει μέσα. στα κλειστά και πλέον ανώνυμα θέματα ,να μπορούν να συζητήσουν 2 χρήστες μεταξύ τους ,με αφορμή την αρχική ερώτηση-απάντηση. και ας μειωθούν οι ερωτήσεις στις 10 πχ. όποιος επιθυμεί. κάποιος μπορεί να πει εγώ συνεχίζω έτσι ,άλλος επιθυμεί διαμοιρασμό με "ποινή" τις μειωμένες δικαιούμενες ερωτήσεις.
 11. και να ήθελες να κάνεις κάτι άλλο ,θα ήταν ότι χειρότερο. από την στιγμή που η επικοινωνία δικηγόρου-πελάτη του ήταν προβληματική.
 12. μέχρι 15/04 ήταν. πας (data) oμαδική υποβολή Ε11.1 ,βάζεις iban.
 13. τι σκέφτηκα και σκέψου και συ ,αν θα το κάνεις. υποβάλλεις τώρα την οικειοθελή και γράφεις "υποβλήθηκε χειρόγραφη στον ΟΑΕΔ ,με ημερομηνία αποχώρησης πχ.21/02/21" ρώτησε όμως και τον ΟΑΕΔ , θα την περάσετε στο σύστημα για να μην φαίνεται ενεργός?
 14. είχατε κάποια ειδική σχέση με τον κύριο και γνωρίζετε τόσα πολλά και το ψάχνετε τόσο? στην θέση σας ,εγώ θα κοίταζα το δικό μου ταχις ,δικαιούται μειωμένο ενοίκιο κατοικίας (όχι επαγγελματική) ? ναι από πότε? από τότε. μπορώ να πάω πίσω να το δηλώσω? ναι ,το δηλώνω. ή λυπάμαι με ενημέρωσες καθυστερημένα ,μπορώ να δηλώσω από τον τάδε μήνα και μετά. και τέλος.
 15. για το 2020. για το 2021 δεν είδες ακόμη κάτι σε κατάθεση ? 60% του μισθώματος.
 16. κάνε 1 προσπάθεια και πες ,σας ενημέρωσε η υπηρεσία 1 στάσης. εγώ περίμενα εσάς. μην τυχόν και πατήσεις "ότι ενημέρωση λάβατε".
 17. Η Υπηρεσία Μιας Στάσης κατά τη διαδικασία σύστασης, δεν ελέγχει φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα ή τις προϋποθέσεις εγγραφής των εταίρων σε ΙΚΑ/ ΟΑΕΕ. ότι κάνεις από δω. Μετά το πέρας της διαδικασίας η Υπηρεσία ενημερώνει το αρμόδιο τμήμα του ΟΑΕΕ μόνο για την σύσταση της νέας εταιρίας και τους ιδρυτές αυτής. Οι εταίροι είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στον ΟΑΕΕ και να διευθετήσουν μόνοι τους τυχόν εκκρεμότητες.
 18. περισσότερο τεχνικό είναι το θέμα. για να φύγει από το Εργάνη. η ουσία δεν επιδέχεται ...αμφισβήτησης!!!
 19. έχεις μέχρι την Πέμπτη προθεσμία. 4 εργάσιμες. προσπάθησε να λάβεις την ληξιαρχική πράξη θανάτου ,για να την επισυνάψεις. αν δεν την έχεις την Πέμπτη ,γράψε στις σημειώσεις "απεβίωσε 20/02/21" και στο επισυναπτόμενο στην θέση της υπογραφής "απεβίωσε".
 20. οι οδηγίες αναφέρουν στην ΑΠΔ ΙΑΝ21 ,αν θυμάμαι καλά. τον ΦΕΒΡ ίσως να μην δέχεται οτιδήποτε τύπο αφορά ΔΧ.
×
×
 • Create New...