Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.952
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  84

PROAKIS last won the day on 7 Φεβρουαρίου

PROAKIS had the most liked content!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

14.393 προβολές προφίλ
 1. PROAKIS

  παρακρατουμενοι φοροι

  ΔΉΛΩΣΗ ,όχι βεβαίωση. θα πεις τι την θέλουν αφού έχουν την ΜΥΦ? γραφειοκρατικά απομεινάρια ,που κανείς δεν ασχολείται με αυτά!!!! αυτοί λένε ,άλλο το εισόδημα ,άλλο η ΜΥΦ. κατά τα άλλα θέλουν online βιβλία!!!!
 2. to ξεκάθαρο είναι να κάνεις επιστροφή χρημάτων λόγω λάθους ,ειδικά σε αυτή με τα διπλογραφικά και κατάθεση από τον πελάτη στην σωστή εταιρεία. μεσοβέζικες είναι πολλές. πχ. κάνεις ανάληψη από την μία "αιτιολογία "επιστροφή του Χ " και κατάθεση στην σωστή εταιρεία "κατάθεση από τον Χ" η άλλη ανάληψη στο ταμείο και έκδοση απόδειξης είσπραξης μετρητών στην άλλη με τα απλογραφικά που δεν έχει ταμείο ,αφού είναι μικρά ποσά . σε τυχόν έλεγχο ,πες τους λόγω λάθους τα διόρθωνα έτσι . κυρίως έλεγχο λόγω κίνησης λογαριασμών και ψάξε να βρεις άκρη.
 3. PROAKIS

  παρακρατουμενοι φοροι

  Επειδή συνεπώς δεν επιβάλλεται πρόστιμο σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη φορολογική υποχρέωση.Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/43661
 4. και πως το κάνεις βάζεις 2 μισθούς ,έναν πραγματικό και έναν ασφαλιστικό?
 5. άμα εσύ δουλεύεις 4 μέρες παραπάνω το μήνα ,θα παίρνεις τα ίδια με τον άλλον ?
 6. τι λες ρε μπάρμπα? εγώ θα του έβαζα 366,08 (για 586,08) και 25/25 ασφαλ. λόγω ΙΚΑ αυτό. γιατί οι πλήρους αδικούνται με αυτά που λέει.
 7. PROAKIS

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  o KAΔ παραγωγής επιτρέπει χονδρικό εμπόριο μόνο.
 8. PROAKIS

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  συμφωνώ στο ...λίγη σημασία έχει ,αφού όλοι..... γνώμη μου. από την στιγμή που θα κάνει λιανικές και ΚΑΔ λιανικής θέλει και pos . με την προυπόθεση ότι ο ΚΑΔ είναι υπόχρεος σε pos. άμα ήταν έτσι ,με τον τρόπο τον δικό σου ,κανένας δεν θα έβαζε.
 9. μα δεν εντάχθηκες στα διπλογραφικά λόγω τζίρου ,αλλά νομικής μορφής. από την στιγμή που άλλαξες νομική μορφή ,πάμε με τον τζίρο. που ουδέποτε τον ξεπέρασες. και να τον ξεπέρναγες με αναγωγή πάλι στο 1 έτος είσαι.
 10. σωστά δεν άλλαξε στη διάρκεια του 2018. για το 2019 μπορεί να επιλέξει. αυτά έχω καταλάβει.
 11. εάν είχες καταχωρήσει iban άσχετο με το ΑΦΜ ,ήθελε ακύρωση και επαναξιόλογηση βάζοντας τον σωστό iban. e;aν είχες καταχωρήσει σωστό iban με δικαιούχο τον ΑΦΜ του αιτούντα ,χρειάζονταν η σύνδεση αφμ-iban aπό την τράπεζα ,με την ίδια αίτηση αφού ήταν σωστός.
 12. δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό. σαν πρώτη σκέψη ,εγώ θα τα καταχωρούσα κανονικά για να έχω ταμείο-τράπεζες και μέσω πίνακα Ε στο Ε3 θα προσάρμοζα την φορολογική βάση. δηλ. πωλήσεις εφημερίδων λογιστική βάση 100 και φορολογική 10. δεν ξέρω πως πρέπει να εμφανίζονται στον κύκλο εργασιών. και αυτό που λες καλό είναι. χρεώνεις ταμείο 100 ,πιστώνεις πωλήσεις για λογαριασμό τρίτου 90 και καθαρές πωλήσεις (προμ.εφημερίδων) 10. χρεώνεις 50.90 με 90 και πιστώνεις τράπεζα 90. σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχεις τα ταμεία της ημέρας και τις πωλήσεις που αφορούν φπα.
 13. Xρόνια πολλά. στο πρακτικό της ΓΣ θα γράψεις τι ίσχυε και τι αλλάζει. στο κωδικοποιημένο μόνο τα νέα στοιχεία. ιστορικότητα υπάρχει μόνο στο άρθρο 5 του κεφαλαίου.
×