Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.920
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  81

PROAKIS last won the day on 11 Δεκεμβρίου

PROAKIS had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

14.221 προβολές προφίλ
 1. αν θέλεις να βελτιωθείς σαν ελεύθερος ,δώσε βάση σε εργατικά-φορολογικά-καθημερινότητα Α21,μέρισμα ,συμπλήρωση εντύπων κλπ. καλές οι γνώσεις λογιστικής ,αλλά δεν είναι πρώτη ανάγκη. όταν λέω λογιστική ,επιπέδου αυτού του προγράμματος και IFRS,όχι να μην ξέρεις να κάνεις εγγραφές. οπότε ψάξε για την λέξη ΠΡΑΚΤΙΚΟ*****
 2. εδώ που έβαλες το θέμα είναι απλό φόρουμ. πιο κάτω είναι το συνδρομητικό.
 3. από γνωστό μου το μεταπτυχιακό αυτό είναι επιπέδου και δύσκολο. απαιτεί καλές προπτυχιακές γνώσεις και εμπειρία. με ότι έβλεπα ,από ΤΕΙ δύσκολα θα το βγάλεις. ( δεν υποτιμώ κανέναν,αλλά είδα τι γνώσεις απαιτούνται). υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις με διπλογραφικά ,μετέπειτα να κάνεις και αυτό με την συνεργασία του ΕΚΠΑ ,εξασφαλίζεις μία θέση σε καλή εταιρεία ή πας για ορκωτός. αν σε ενδιαφέρουν τα απλογραφικά και τα μπακάλικα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Μην φανταστείς δηλ. ότι θα είναι στον κωδ, 400 του Ε3 βάζουμε τα έξοδα μισθοδοσίας και στον κωδ.450 τα ενοίκια. ειδάλλως ψάξε την λέξη στα σεμινάρια ΠΡΑΚΤΙΚΟ σεμινάριο επί δηλώσεων φπα κλπ.κλπ. ο χρόνος που λες δεν είναι πρόβλημα και ο γνωστός μου δούλευε. αλλά σου είπα θέλει μεθοδικό διάβασμα και κριτική σκέψη.
 4. εγώ έκανα ακύρωση και επαναξιολόγηση ,βάζοντας το σωστό iban η οποία εγκρίθηκε. (λογικό ήταν).
 5. ΚΑΙ νέα αίτηση ή ενεργοποιείται η εγκεκριμένη?
 6. δεν μπορώ να καταλάβω. με το ίδιο iban παίρνουν το επίδομα παιδιού. έπρεπε να κάνει έλεγχο τουλάχιστον και στην σύζυγο.
 7. πες τους τι iban σου δώσανε. πρώτος δικαιούχος κλπ. και σε μένα σε έναν το ίδιο μήνυμα βγάζει .τελικά μου είπε ο πελάτης ότι το iban είναι της γυναίκας του μόνο. θα μπορούσαν να τσεκάρουν και το αφμ της συζύγου!!!!
 8. PROAKIS

  ε9 με ποσοστο επι οικοπεδου

  μετά από σκέψη ,έτσι είναι dodo ,όπως τα λέει η συμβολαιογράφος. όταν θέλεις να επιμερίσεις αξία ακινήτου με % συμμετοχής στο οικόπεδο ,αφήνεις το % ως έχει. στο Ε9 όμως ,θέλουμε να βρούμε το % συμμετοχής στο οικόπεδο ,που αντιστοιχεί στο αναξιοποίητο. είναι 65% και πάει 16,25+48,75.
 9. PROAKIS

  ε9 με ποσοστο επι οικοπεδου

  To πάει 16,25+48,75 ε? θα το σκεφτώ αργότερα. αν έχει σύσταση ,εντός ΑΠΑΑ ,με 3 ορόφους (μετράει και το ισόγειο + το δικαίωμα υψούν) δεν θέλει οικόπεδο.
 10. PROAKIS

  ε9 με ποσοστο επι οικοπεδου

  κοίτα dodo ,πόσο απλά είναι τα πράγματα. έχω ένα αυτοκίνητο 100% με 4 ρόδες. σου χαρίζω το μισό. εσύ τι κατέχεις? 50% ενός αυτοκινήτου με 4 ή 2 ρόδες?
 11. to είχαμε συζητήσει και πέρυσι αυτό. ψάξε να δεις ότι υπήρχε λύση. κάτι σου είχα πει να τσεκάρεις ,δεν θυμάμαι.
 12. PROAKIS

  ε9 με ποσοστο επι οικοπεδου

  25% διαμερίσματος 90τμ που έχει % στο οικόπεδο 65%. 75% του διαμερίσματος 90 τμ που έχει % στο οικόπεδο 65%.
 13. γενικά στο Ε3 καταχωρούμε την λογιστική βάση και μέσω του πίνακα Ε προσαρμόζουμε στην φορολογική.
 14. στα απλογραφικά προέχει η φορολογία ,άρα σε κάθε περίπτωση πρέπει να φαίνεται το 2.200 αν θέλεις να έχεις και τα 2 κάνεις το εξής. στήλη εισφορές ΕΦΚΑ Λ.Β. 2400 στήλη ΕΦΚΑ διαφορά βάσεων -200 εισφ.ΔΕΚ 2018 και το 2019 ΕΦΚΑ διαφορά βάσεων 200 εισφ. ΔΕΚ 2018. εναλλακτικά το πληρώνεις 31/12 βάσει της ειδοποίησης ΝΟΕΜΒ. για αυτό γράφω ,εάν δεν κάνει αυτής της μορφής εκκαθάριση ο ΕΦΚΑ θα χαθούμε με το τι πληρώθηκε και με το τι συμψηφίστηκε.
 15. οι συμψηφισμοί εκκαθάρισης προστίθενται στην φορολογητέα βάση ,μέχρι εξαντλήσεως του πιστωτικού υπολοίπου εκκαθ. 2017 και μόνο ,αφού αυτό δεν εξέπεσε κατά το έτος που καταβλήθηκε.
×