Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.395
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  60

PROAKIS last won the day on 6 Φεβρουαρίου

PROAKIS had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

12.901 προβολές προφίλ
 1. βάλανε λέει εκτιμητές ,ειδικούς μάλιστα ,για να εξομοιώσουν αντικειμενικές με εμπορικές αξίες ακινήτων!!!! αυτοί κάνανε τόση λεπτομερή δουλειά ,βάλανε κάτω όλες τις παραμέτρους και θέλουν λίγο χρόνο ακόμη ώστε να τελειώσουν την δουλειά τους και να λάβουν την αμοιβή τους!!!! σκόπιμα διαρρέουν ,ότι θα έχουμε μεγάλη αύξηση στις φτηνές περιοχές ,μέτρια στις μεσαίες και μείωση στις ακριβές. Βρε καραγκιόζηδες ,άμα υπήρχε "ίχνος" αντικειμενικής αξίας στα ακίνητα ,δεν θα βάζατε τις εμπορικές για κατασχέσεις. ποιόν δουλεύετε ,βρε άναρχοι ,ηθικής και αξιών ? Βάλτε και το ΣτΕ να πει ,ότι όλα ωραία τα κάνατε και κείνη την δικηγόρο ,ότι επιστρέψαμε επιτέλους στην "κανονικότητα"!!!
 2. εσύ καλά τα κατάλαβες. αυτός ρωτάει ειδική περίπτωση ιατρικής ΑΕ.
 3. δεν θέλω ευχαριστώ. διάβασες κάτι που σε προβληματίζει και μου διαφεύγει?
 4. το γεγονός ότι είναι γιος του δεν αλλάζει κάτι. αρκεί να υπάρχουν οι προυπόθεσεις (απλού ΤΑ).
 5. ήθελα να βγάλω ένα πιστοποιητικό στο ΓΕΜΗ ,λέω δεν πληρώνω πρώτα τα ετήσια τέλη να βγει ατελώς ,γιατί μπορεί να μην χρειαστεί άλλο. τυπώνω τον κωδικό πληρωμής (ΔΙΑΣ) και το πληρώνω από τραπεζικό λογαριασμό μέσω ιντέρνετ. Ας ρίξω μιά ματιά να δω μην τυχόν και φάνηκε η πληρωμή ,υπολόγιζα θα θέλει 3-4 ώρες ,το πολύ την επόμενη μέρα. Και όμως η πληρωμή είχε ενημερωθεί on-line!!!! σε χρόνο μηδέν. από την άλλη στο taxis ,αν θέλεις να βγάλεις ενημερότητα και χρωστάς χαίρεται θέλεις 2-3 μέρες. Και αρχίζουν τις θεωρίες ,θα βάλουν κάρτες για on-line πληρωμή και πράγματι είναι ένα θέμα αυτή η καθυστέρηση και θα δούμε και να φτιάξουμε επιτροπές να το μελετήσει. Επίσης πρέπει να βάλετε ιστορικό πληρωμών ,μας πληρώνει το δημόσιο ,εξαφανίζονται οι εντολές πληρωμής και άντε να βρεις ποιός πλήρωσε τι και πότε.
 6. πρέπει να φαίνεται και στον ΕΦΚΑ η δεύτερη ιδιότητα ,μέλος ΔΣ με ποσοστό>3%.
 7. Αν δεν προβεί στη γνωστοποίηση αυτή, τεκμαίρεται / θεωρείται ότι η σχετική σύμβαση καλύπτει σχέση πλήρους απασχόλησης.
 8. χρεώνεις 38 πιστώνεις 54. κατά την είσπραξη του ειδικού στοιχείου. το ανάποδο στην καταβολή και κλείνει.
 9. φυσικά και με το νόμο. το εμπρόθεσμα είναι η λέξη κλειδί.
 10. δεν ταιριάζουν οι ΚΑΔ εφορίας με του ΙΚΑ απόλυτα. αν δεν είναι κάποια ειδική περίπτωση ,αποκλείεται να είναι αυτά τα ποσοστά. πχ. φυσικοθεραπευτής., ΚΑΔ ΙΚΑ 8532 ΚΩΔ. 322600 οπότε ψάξε κάτι παρεμφερές.
 11. εννοώ πρώτα ιδρύθηκε η ΟΕ και μετά η ΑΕ? δηλ. στον πρώην ΟΑΕΕ δήλωσε και την ΑΕ (μέτοχος+ΔΣ) ή λόγω της ΟΕ πήρε ασφαλιστική ενημερότητα και για την ΑΕ?
 12. πρώτα είχε την ΟΕ και μετά την ΑΕ?
 13. προτιμότερο το δεύτερο ,για να ενημερωθεί και (να περάσει) στο σύστημα.
×