Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.837
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  76

PROAKIS last won the day on 5 Σεπτεμβρίου

PROAKIS had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

13.871 προβολές προφίλ
 1. 2) Η ΑΡΚΕΙ Η ΜΙΘΩΣΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ. η έναρξη έχει να κάνει ,με το αν παρέχεις πρόσθετες υπηρεσίες.
 2. εγώ κατάλαβα. για το πρόστιμο. ΕΑΝ ΕΑΝ στο βρούνε καταχωρημένο σε ηλεκτρονική πλατφόρμα ΧΩΡΙΣ ΑΜΑ τότε έχει πρόστιμο. εάν το νοικιάζεις εκτός -από στόμα σε στόμα- πας με μισθωτήριο βραχ.τουρ.μίσθωση. ούτε πλατφόρμας ΑΑΔΕ!!! δηλ.? εάν δεν παρέχει τίποτα άλλο από κλινοσκεπάσματα όχι έναρξη . ερώτηση. στον αριθμό μητρώου βγάζει 00000000715. και να γράψουμε μόνο το 715 δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα? όταν λέει από 01/01-31/08 τα δηλώνουμε συγκεντρωτικά ανά ακίνητο πως το κάνουμε ? δηλ. από 01/01/-31/08 διάρκεια πχ. 7 χιλ. και στοιχεία μισθωτή?
 3. στην πλατφόρμα το βάζεις για νοικιαστεί από ενδιαφερόμενους π.χ airbnb. υποχρεωτικά και τον ΑΜ ακινήτου ,που τον παίρνεις αφού εγγραφείς ως διαχειριστής στο μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης για κάθε ακίνητο που θέλεις.
 4. θα γίνει νέα εκκαθάριση ,πληρωμή (αν βγαίνει διαφορά ) και μετά.
 5. πρακτικό συγκρότησης ΔΣ σε σώμα και κατανομή αρμοδιοτήτων. βάσει της απόφασης της ΓΣ. αν η ΓΣ έγινε 31/07 ώρα 12.00 ,βάλτο 31/07 ώρα 18.00 ,πάντως μετά την ΓΣ. ή ακριβώς την επόμενη μέρα. όταν βγει η ανακοίνωση του ΓΕΜΗ ,πας Δ.Ο.Υ για μεταβολή.
 6. το πρωί μου τα άνοιγε όλα. τώρα τις δόσεις αμέσως ,το εκκαθαριστικό με την δεύτερη προσπάθεια. μου έγραφε ένα μήνυμα σαν λάθος. δεν πρόλαβα να το διαβάσω. οπότε ή περιμένεις ή προσπαθείς όταν δεν χτυπάνε αρκετοί να μπεις και συ. δηλ. αν ζητάνε ταυτόχρονα 2.000 εκκαθαριστικό κάποιους τους κόβει.
 7. πάτα και 1 F5 όπως περιμένεις στην κενή οθόνη. το ίδιο μου έκανε το εργάνη χτες. εάν πάλι δεν ,τότε είναι θέμα συνωστισμού.
 8. θέλει συμβολαιογράφο.
 9. μέχρι πέρυσι ήθελε. φέτος δεν κατάλαβα τι ακριβώς άλλαξε.
 10. νομίζω ότι θέλει συμβολαιογράφο ,όχι απαραίτητα όμως από την περιοχή της έδρας της εταιρείας.
 11. για να φτιάξουμε τις ΤΓΣ για το γεμή.
 12. κατάλαβε κάποιος στις ΜΕΠΕ τι άλλαξε σχετικά με την παρουσία συμβολαιογράφου στην Γ.Σ. δεν χρειάζεται καθόλου ή δεν είναι απαραίτητο να είναι από την περιοχή της έδρας της επιχείρησης?
 13. αφού επέλεξε επιστροφή και του τα δώσανε ,τι πρόβλημα έχεις? ότι αναλογεί στο 2018 .
×