Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.349
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  58

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

12.688 προβολές προφίλ
 1. υπεργολαβια σε δημοσιο εργο

  χωρίς επιμέτρηση. αν εκτιμηθέν τίμημα 100 για όλο το έργο ,τα 2/6 στο 2017.
 2. Τα χιλιοστά κοίταξε. δεν υπάρχουν "λεπτές" με το μάτι.
 3. στις πωλήσεις πάει για τις ανάγκες φπα-μυφ. δεν είναι έσοδο ,οπότε δεν πάει στο Ε3 ,ούτε έξοδο ,αλλά τέλος αποδιδόμενο.
 4. τώρα μου ήλθαν τα πρώτα Ζ με περ.τέλος. οπότε θα ανοίξω λογαριασμό "περ.τέλος" και θα οριστεί για φπα 24% ,αφαιρετικά στον 312 και τίποτα στο Ε3 και Β6 ΕΛΠ. στο τρίμηνο θα βλέπω το ποσό και θα το αποδίδω. αν με παίρνει μπορεί να φτιάξω και ξεχωριστή στήλη στο βιβλίο ,να φαίνεται στην εκτύπωση. μην μπερδεύεσαι με τα διπλογραφικά που πιστώνεις και χρεώνεις με την πληρωμή.
 5. αφαιρετικά στον 312. ο λογαριασμός αυτός ή στήλη δεν θα πάει στα έσοδα στο Ε3. αν έχεις δημοτικό φόρο ,κάνε το ίδιο. δηλ. 96 πωλήσεις +4 περ.τέλος. φπα 100 χ24 =24 κύκλος εργασιών για φπα (περιοδική) 100-4 =96 Ε3 96.
 6. πωλήσεις για το φπα και μετά αφαιρετικά των πωλήσεων κάτω κάτω ,311 δεν θυμάμαι τον κωδικό. φτιάξε στήλη ή λογαριασμό περιβ.τέλος.
 7. eumilos ,στα μπλοκάκια δεν άλλαξε αυτό με την λιανική πέρυσι?
 8. σε 2 ώρες είναι λίγο το κακό. σε 2 μέρες -2 βδομάδες? αν πας με σακούλα επιχείρησης Α στην Β ανταγωνίστρια? τέλος πάντων ,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ενδεικτική "αποθήκη". αγόρασε η επιχείρηση 300 σακούλες ,στις 280 ας πούμε να έχουμε βάλει τέλος. +-20 λες ήταν τρύπιες ,ελαττωματικές κλπ. κάπως έτσι φαντάζομαι θα γίνεται ο έλεγχος. ΕΑΝ γίνει ποτέ ,ως προς αυτό. και όσες κάνουν απογραφή ,καλό είναι να συμπεριλαμβάνονται και αυτές.
 9. αφού η πινακίδα λέει για χάρτινες σακούλες αποκλειστικά ,δεν χρειάζεται για όσο κάνει χρήση αυτών.
 10. Βάλε ταμπέλα "το κατάστημα διαθέτει μόνο χάρτινες σακούλες".
 11. ti εννοείς ταυτόχρονα είναι και έμπορος, έχει άλλα εμπορεύματα που τα βάζει σε σακούλες μεταφοράς? ή έμπορος επειδή πουλάει σακούλες χοντρική? αν ναι δεν τον ενδιαφέρει το άρθρο 4. γνώμη μου.
 12. 15-50 είσαι υποχρεωμένος για τέλος 3 λεπτά + φπα. 51-70 τιμολόγηση. ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ. ας πούμε στο κόστος αγοράς. το αν θα τα παίρνεις από τους πελάτες πχ. ένα σάντουιτς 4 ευρώ και μία σακούλα 4 λεπτά είναι άλλο θέμα. τώρα αν θέλεις να δίνεις το σάντουιτς 1 ευρώ και 5 την σακούλα (που θα έχει όμως χώρια τα 4 λεπτά για απόδοση) είναι δικιά σου απόφαση. οπότε θεωρώ καλά τα λένε οι τεχνικοί.
 13. Καλή Χρονιά ,αυτά δεν ΘΑ είναι τίποτα μπροστά στην απο-υλοποίηση του χρήματος.
×