Προς το περιεχόμενο

PROAKIS

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  3.705
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  70

PROAKIS last won the day on 13 Ιουνίου

PROAKIS had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με τον PROAKIS

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Male

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

13.471 προβολές προφίλ
 1. αφού πάω να στείλω και φοβάμαι. εάν δεν κάνεις ένα γρήγορο έλεγχο πάει έφυγε μισή. το καλό είναι ότι μας κρατάνε σε εγρήγορση ,γιατί κάθε φορά το πρόβλημα μετατοπίζεται. οπότε σου λένε "βρες το λάθος της σημερινής μέρας και μετά υποβολή"!!!!!
 2. σας προσυμπληρώνει κύκλο εργασιών ετών 2015-2017 στα Ν.Π. σήμερα?
 3. PROAKIS

  ο πινακας Ε στο νεο εντυπο Ε3

  βρε dodo ,ta πράγματα είναι απλά. καταχώρησες στα βιβλία όλον τον ΕΝΦΙΑ όταν βγήκε? έστω 200 σε 5 δόσεις. λογιστική βάση 1.000 πλήρωσες στο 2017 800 και την τελευταία δόση τον Γενάρη 2018? φορολογική βάση 800. + προσ.διαφ. 200 Εάν ο ΕΝΦΙΑ είναι ίδιος χρονιά με χρονιά 200 που έχεις από το 2016 +800 που πλήρωσες το 2017 =συμπίπτουν όλα στο 1.000 δεν θέλεις να μπλέξεις με αυτά ,ότι πληρώνεις καταχώρησε και στα βιβλία. τι φοβάσαι μην αλλοιώσεις την χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας και σου κάνουν αγωγή οι εταίροι!!!!! εγώ τους λέω Δεκέμβρη πληρώστε 2 δόσεις να τελειώνουμε.
 4. ΙΔΙΟ-ΧΡΗΣΗ. εσύ έχεις ενοικιο-χρηση. μόνο τμήμα ενοικίου σαν δαπάνη . που δεν έχει νόημα οπότε κανείς δεν θα ασχοληθεί. που σε όλα τα μπλοκάκια ,έπρεπε να πει ΟΧΙ ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ. γιατί τους πάει σαν μισθωτούς.
 5. για το iban λοταρίας δεν θέλει φωτοτυπία σκαναρισμένη του βιβλιαρίου? γιατί μου είπε ένας χτες ότι δεν θέλει.
 6. ότι και να βάλεις χαμένο θα πάει. που εδώ δεν έχεις ιδιόχρηση ,αλλά πες ότι έβαζες τμήμα του ενοικίου. οπότε προχώρα με κενό το Γ1.
 7. θα μας βάλετε και για αυτό να κάνουμε τροποποιητικές? τι έχουν κάνει δεν κατάλαβα. από πάνω λέει φορολ. έτος 2017 ,στο φόντο λέει 2016. μπερδεύτηκα ,τι έτος έχουμε πραγματικό και τι φορολογικό?
 8. ώστε να πάνε Ε1 δεύτερη σελίδα κωδ.403 . (χωρίς έναρξη δραστηριότητας -πέραν της αγροτικής). ηλεκτρονική στείλανε και την βλέπεις στο Ε1 να περιφέρεται? αν το ποσό είναι μεγάλο και δεν εξειδικεύεται ,παίζει να τον αποχαρακτηρίσει από κατά κύριο επάγγελμα αγρότη. περισσότερα δεν ξέρω,ρώτησε τον Παπαδημητρίου.
 9. δεν έστειλε κάποια βεβαίωση ,ώστε να πάνε Ε1 δεύτερη σελίδα ? αν όχι το μόνο που μένει είναι έσοδα από παροχή υπηρεσιών στο Ε3. αφού δεν έχει την έκπτωση των γεωργικών. κάπου αλλού ,δεν μπορώ να σκεφτώ.
 10. PROAKIS

  Κωδικός 049 ....

  δεν τον συμπληρώνουν γιατί δεν έχει νόημα. για τα υπόλοιπα το βάρος της απόδειξης το φέρνει ο φορολογούμενος όταν γίνει έλεγχος. (έμμεσες τεχνικές). τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει 2 λογαριασμούς και ο ένας να είναι αμιγώς επαγγελματικός? αν τα θυμάται καλώς ,τα ποσά εννοώ ,τι αφορά επιχείρηση και τι πρόσωπο με καθημερινές ανάγκες.
 11. αυτά που έχει καταβάλλει στο έτος ,περιοριζόμενα σε αυτά που αναλογούν. θα πεις και που θα τα βρω? καληνύχτα + τροποποιητική.
 12. γιατί εσύ όταν οδηγείς το αυτοκίνητο της γυναίκας σου έχεις και πιστοποιητικό γάμου μαζί? άντε για λόγους τυπικούς φτιάξε ένα ΔΣ "παραχωρούμε στον κ. τάδε μέλος ΔΣ ,το ΕΙΧ με αριθμό τάδε" με ακριβές αντίγραφο και βάλτο μαζί με την άδεια-ασφάλεια στο ντουλαπάκι.
 13. εσύ το μόνο που ξέρεις είναι από μητρώο άγαμη + 1 παιδί. (από τα υπόλοιπα δεν ξέρεις τίποτα επίσημα). άρα παιδί εκτός γάμου. το αυτό ξέρουν και οι από πάνω.
 14. με αφορμή το χτεσινό σεμινάριο και αφού το σκέφτηκα οι λύσεις για αποφυγή τροποποιητικών είναι 2. α) πληρώνουμε τα τρέχοντα αγνοώντας το πιστωτικό υπόλοιπο 2018 που αναφέρει ο ΕΦΚΑ και οφείλεται στην ολική καταβολή μεν ,αλλά όχι στην εξόφληση (από ΕΦΚΑ) των δόσεων εκκαθάρισης. αφού το πιστωτικό θα είναι πάντα όσο οι άληκτες δόσεις του 2017 και μεις το αγνοούμε θεωρείται φορολογικά πληρωμένο. β) να βάλει ο ΕΦΚΑ κουμπί συμψηφισμού "θέλετε το τρέχον πιστωτικό υπόλοιπο 2018 να εξοφλήσει ΠΡΩΤΑ τις δόσεις εκκαθάρισης 2017 ?" ναι θέλουμε. Και καλά σε μία ατομική κάνεις τροποποιητική όπως λένε . σε μία ΟΕ όμως με 3-4 εταίρους? αν η εταιρεία αναγκαστεί σε τροποποιητική θέλει μία αυτής ,νέο αρχείο βεβαιώσεων κερδών και τροποποιητικά Ε1 όλων των εταίρων. είναι παράλογο να μην μπορούν να βρουν λύση ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ. ο ένας λέει εγώ έτσι τα κάνω ,ο άλλος εγώ έτσι τα θέλω!!!! Και είμαστε στο 2018 ,με 8 χρόνια χρεοκοπίας στην πλάτη ...και όλο θεωρίες!
×