Jump to content

PRESJOHN

simple Members
 • Posts

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PRESJOHN last won the day on February 29 2020

PRESJOHN had the most liked content!

About PRESJOHN

 • Birthday 03/12/1947

PRESJOHN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

199

Reputation

 1. (Απόσπασμα από τη Γνωμ. Παρέδρου ΝΣΚ κ. Χ. Μπρισκόλα με αρ. πρωτ. 11404/25.8.2006). 2. Εξαιρέσεις i. Στη συνέχεια της ίδιας Γνωμοδότησης αναφέρονται τα ακόλουθα: «Τέλος, πρέπει να γίνει δεκτό ότι ΅επιμέλεια' και γενικά ΅διεκπεραίωση υπόθεσης ενώπιον διοικητικής αρχής' δεν συνιστά η διενέργεια διαφόρων υλικών πράξεων (όπως είναι, π.χ., η υποβολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος αναλυτικής περιοδικής δήλωσης, η εξόφληση στο οικείο Ταμείο των οφειλομένων εισφορών ή η καταβολή δόσεων επί ρυθμίσεως του χρέους) οι οποίες πράξεις είναι δυνατό να ενεργούνται όχι αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ασφαλισμένο, αλλά και παρά τρίτων (εξουσιοδοτηθέντων απ' αυτόν) προσώπων, κατά τα γενόμενα δεκτά στην υπ' αριθ. 1/1997 Γνωμοδότηση του ΝΣΚ. Το παρόν αποτελεί απάντηση στο με αρ. πρωτ. Εμπ. 52/11.12.2006 έγγραφο του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καλλιθέας Μήπως το ΙΚΑ είναι στην "περιοχή" ΑΙΓΑΛΕΩ??
 2. Παίζει ρόλο η ηλικία ,ενώ είναι στο ειδικό καθεστώς?Με αυτή την λογική "πρέπει να υποβάλλουν δηλώσεις" ο Επίτιμος,ο Μίκης,ο Μανώλης??χαχα πλάκα κάνω.Η υπόθεση με τους αγρότες και όχι μόνο είναι γιά γέλια και γιά κλάματα,οιμέ!
 3. Αγαπητέ Συνάδελφε και Φίλε Μπάμπη σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι υγιής και ευτυχισμένος.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!
 4. Κρίμα ρε Χριστίνα,η Abbie θα ήταν η μασκώτ στο Αμαλία,δεν πειράζει όμως θα είναι η μασκώτ της εκδρομής!!
 5. Ειρήνη χρόνια σου πολλά και καλά. Με υγεία και πολύ δύναμη και υπομονή Γιάννης
 6. Οχι ρε παιδιά στις 30/3/14, συμπίπτει με τις .....δημοτικές εκλογές στην γείτονα Τουρκία και η ΠΟΦΕΕ μπορεί να θέλει να βάλει πούλμαν για να ενισχύσει τον "κουμπάρο"!!!!!
 7. Αγαπητέ φίλε Γιάννη το προσωνύμιο ήταν λόγω της εντοπιότητας σου! Γράφαμε ταυτόχρονα και όσο αφορά το "καπέλωμα"αναφέρθηκα παραπάνω στο σχόλιο μου προς τον Αχιλλέα. Συνήθως αυτοί που καπελώνουν και θέλουν να δείχνουν "επικεφαλής",επιδιώκουν να μπαίνουν μπροστά με τα πανό τους στις πορείες,πράγμα που δεν συνέβη και μπορείς να δείχνεις σε όσους σε ρωτούν τις φωτογραφίες απο την συγκέντρωση στο Σύνταγμα και την πορεία στο κέντρο της Αθήνας.Θα διαπιστώσουν λοιπόν ότι δεν υπήρχαν σομπρέρο ή τραγιάσκες,ούτε καν ..μπερέδες,παρά μόνο κουκούλες και ομπρέλες λόγω της βροχής. Οσο για την πληρότητα ενός ρεπορτάζ απο μια εφημερίδα-κομματικό όργανο μην το αδικούμε,βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος, σε σχέση με όλα τα άλλα ΜΜΕ που σίγησαν προκλητικά. Σχετικά για το "λάθος μας που δεν πήρε ο καθένας μας απο μια σημαία" ,δικαιολογημένο και καλύτερα διότι στις φωτογραφίες τότε το Σύνταγμα θα έμοιαζε με το πάρκο του Πεδίου του Αρεως,με τα πολλά ...δέντρα της αφίσας ή θα έμοιαζε με συγκέντρωση οπαδών της "ΕΛΙΑΣ"!!! Τότε το καπέλο θα ήταν με... ρίζες και θα μας έδειχναν όλα τα ΜΜΕ!!!
 8. Συνάδελφε Αχιλλέα δεν θα διαφωνήσω σε όσα λές,περί της "έννοιας" συμμετοχή,ακόμη και την παράλειψη του δημοσιογράφου (ή την απαίτηση μας) να αναφέρει όλα τα πανό των συμμετεχόντων.Η ένσταση μου προς τον συνάδελφό μας Γιάννη ήταν ότι δεν είδε την Επιτροπή Αγώνα και αφού δεν την είδε πως διαπίστωσε ότι καπέλωσε? Ο συνάδελφος Θανάσης (Soulis) παρέθεσε τα δύο links Ναυτεμπορικής και Ριζοσπάστη στα οποία φαίνεται και η διαφοροποίηση των δημοσιευμάτων.Το δημοσίευμα του "Ρ" έστω κι αν δεν μας ικανοποιεί απόλυτα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι προβάλλει τα αιτήματα μας αποκλειστικά και καλύτερα απο την "σιγή τάφου" των άλλων ΜΜΕ. Τώρα όσο αφορά το δήθεν καπέλωμα με πηγαδάκι και καπάκωμα με ντουντούκα νομίζω δεν ευθύνονται οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ,για τους οποίους με χαρά μου βλέπω ότι αναγνωρίζεται η "δυναμική και αγωνιστική τους συνέπεια". Γενικά στην συγκέντρωση δεν υπήρχε κάποιο πρόγραμμα οργάνωσης,ούτε χωροταξικό ούτε σειρά ομιλητών και θέσεων στην πορεία,παρά όποιος ήθελε έλεγε ότι ήθελε και πήγαινε όπου ήθελε(δεν το θεωρώ κακό αυτό). Υπενθυμίζω τα σχόλια,τους φόβους και τους ενδοιασμούς,που είχαν διατυπωθεί τις προηγούμενες μέρες εδώ στο forum και στο facebook,για κομματικές σημαίες για καπελώματα για το ποιός θα πάει μπροστά ή πίσω στην πορεία,τίποτα όμως απο όλα αυτά δεν συνέβη.Και τα συνθήματα και οι θέσεις στην πορεία ήταν χύμα,αλλά οι στόχοι ήταν και είναι κοινοί. Οι επόμενες κινητοποιήσεις που θα είναι πιό οργανωμένες και μαζικότερες θα αναγκάσουν και τα ΜΜΕ,όχι μόνο να κάνουν πληρέστερη δημοσιο- γραφική κάλυψη,αλλά τουλάχιστον να σπάσουν την "σιωπή" τους. Σημασία για μένα είχε ο όγκος και ο παλμός της συγκέντρωσης μας και το πνεύμα ενότητας μας. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Γιάννης
 9. Μήπως τελικά το "ατομο"που ρωτάει για τον... φίλο του δημοσιογράφο είναι ...ο ίδιος ο παθών φορολογούμενος???(λέω εγώ ο καχύποπτος!!).
 10. Σίγουρα Αποστόλη και Ελένη και εμείς θεωρούμε ότι είσαστε εδώ και δίπλα μας,οπως θεωρούμε ότι είμαστε κοντά σας. Και με την ευκαιρία του λογότυπου της αφίσας με το δέντρο,μήπως πρέπει να επαναφέρουμε το παλαιότερο λογότυπο με την γροθιά μας,γιατί με μπερδεύει λίγο απο χθές που είδα στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας το δέντρο της ΕΛΙΑΣ της"δημοκρατικής παράταξης" και απο κάτω τον Βαγγέλη και λοιπά "φρούτα"(συγγνώμη δεν μου φταίει σε τίποτα ο προσφιλής εθνικός καρπός μας,αλλά δημιουργεί συνειρμούς με το "λάδι" των διαφόρων ...λαμογιών)!!!
 11. Συνάδελφε και συνονόματε Γιάννη Πάριε είναι λογικό "να μην είδες",λόγω του πλήθους,την επιτροπή αγώνα που αναφέρει ο Ρίζος,όπως κι εγώ δεν είδα όλα τα μπλόκ των συναδέλφων. Οσο για το "καπέλωμα"που λές ότι έγινε και λυπάσαι πραγματικά,δεν ξέρω που το είδες εσύ και δεν το είδαμε εμείς? Το δημοσίευμα του "Ρ" αναφέρει ότι"η Επιτροπή Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ συμμετειχε στην κινητοποίηση του κλάδου",δεν αναφέρει ότι την διοργάνωσε!.Επομένως που το είδες το...σομπρέρο?Πάντως όσοι ήταν στο Σύνταγμα πιστεύω και είδαν και ιδιαίτερα άκουσαν το οργανωμένο μπλόκ της ΠΑΣΕΒΕ,με τον παλμό,τις σημαίες,τα πανό και τα ουσιαστικά συνθήματα που φώναζαν,στο κέντρο της πλατείας και στο κέντρο της πορείας,παράλληλα με τα άλλα μπλόκ των συναδέλφων μας.Συγγνώμη για το...ρεπορτάζ που έκανα,αλλά το θεώρησα απαραίτητο για αποφυγή σύγχυσης,πιστεύω και άλλοι συνάδελφοι να συμφωνούν,για το πνεύμα ενότητας που επικράτησε και πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον.
×
×
 • Create New...