Jump to content

LSISSY

simple Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by LSISSY

 1. Κεντρικό κρεοπωλείο και υποκατάστημα  κλειστό με απόφαση δημ. αρχής (καφενείο), χωρίς  μείωση  20% στα έσοδα, δεν με αφήνει να υποβάλω αίτηση  εμφανίζει το γνωστό μήνυμα έχει τύχει σε κανένα?

 2. 1 ώρα πριν, dynamoking είπε

  Καλησπέρα , έχουμε κάνει αίτηση μεταφοράς των οφειλών απο το πρώην ΤΕΑΥΕΚ στο ΚΕΑΟ ( εισφορές πριν ενσωματωθει το ΤΕΑΥΕΚ στον ΕΦΚΑ, έως 12/2013) , αλλά στο ΚΕΑΟ δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτές τις οφειλές!

  Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? 

  Κάνω πιστοποίηση με Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Κ. και δεν αναγνωρίζεται ο αριθμός μητρώου ΤΕΑΥΕΚ στο ΚΕΑΟ..

  Ως αριθμό μητρώου ΤΕΑΥΕΚ θα βάλεις τον ΑΦΜ

 3. Τελικά όπου στην αίτηση αναγράφει ότι τα χρήματα στάλθηκαν στην τράπεζα την 14/12/18 σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λογαριασμός που μπήκανε τα χρήματα επιτυχώς. Ψαχτείτε οπωσδήποτε με την τράπεζα. Οι δικές μου περιπτώσεις τα βρήκανε.

 4. Σε δύο περιπτώσεις αιτήσεων που έγιναν από το σύστημα αυτόματα την 12/12 και εγκρίθηκαν ποσά για καταβολή, αφορούσαν άτομα άνω των 70 ετών, έχει συμπληρωθεί iban ανύπαρκος αυτή την στιγμή και δεν δίνει το σύστημα δυνατότητα επαναξιολόγησης ή τροποποίησης. Τί κάνουμε ? Έτυχε σε άλλον?

 5. Επαθα τα ίδια την προηγούμενη Κυριακή. Χάκερ διέγραψε τα αρχεία μου, τα backup κλπ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Παράταση δεν δίνεται το προσπαθήσαμε με τοπ.σύλλογο.  Για την δική μου περίπτωση επικοινώνησα με την υποδ.Ηλεκτρονικού εγκλήματος, έκανα καταγγελία στην Ασφάλεια, ξαναφόρτωσα παλιό bakcup από Ιανουάριο και φτού και από την αρχή. Κάλεσες τεχνικό να δεί το πρόβλημα?

 6. Προσοχή όλοι στα συστήματά σας (πρόβλημα static IP) , χθές δεχτήκαμε επίθεση χάκερ μας κλείδωσε όλα τα προγράμματα έσβησε τα backup δύο μηνών ζητάει 3000 δολ. για να ξεκλειδώσει κλπ. Κρατάτε  backup σε εξωτερικό δίσκο. Τώρα βοήθεια μας... ( το πολύ κλάμα και παρολίγον έμφραγμα έπεσε χθές).Τέλος.

 7.  Τα ίδια έχουμε πάθει όλοι.Νομίζουν οτι τα πάντα τα βγάζουμε εμείς.Προσπαθώ απο 10/06 να βγάλω βεβαιώσεις για συντ/χο δημοσίου   και δεν μπορώ (συγκεκριμένα την σύνταξη του Μ.Τ.Π.Υ) ΚΑΙ ΜΕ ΈΧΟΥΝ ΤΡΕΛΆΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΕΙΔΟΜΕΝ.

   

  Από το ΜΤΠΥ μου είπαν ότι ταχυδρομήθηκαν οι βεβαιώσεις 11/6/13 περιμένουμε λοιπόν

 8. Τι σε μπερδεύει?

  Είναι απλό: με την ταυτότητα οφειλής (τον κωδικό μέσω gsis) πληρώνεις στην τράπεζα,στα ΕΛΤΑ ή μέσω web ή ιnternet banking όλη την οφειλή ή μέρος της οφειλής (όσα θες και έχεις).

  Φυσικά αν πληρώνεις λιγότερα απ'όσα θα πρεπε κάθε φορά μπαίνουν οι αντίστοιχες προσαυξησεις. Χρησιμοποιείς τον ίδο αυτό κωδικό κάθε φορά μέχρι να εξοφλήσεις την οφειλή.

   

  Όσον αφορά τις δόσεις ΦΠΑ μπορείς να υποβάλλεις τις επόμενες περιοδικές ΦΠΑ με δόσεις ακόμα κι αν δεν έχεις πληρώσει τις δόσεις των προηγούμενων περιοδικών γιατί η απόφαση δεν ίσχυσε ποτέ.

  OK για τις βεβαιωμένες δόσεις ΦΠΑ (2η,3η) συμφωνώ με τα παραπάνω, από λάθος στην ανάγνωση μου νόμιζα ότι η συζήτηση αφορά  την προκ/λή 40% ΦΠΑ

 9. Στον Ηφαιστο καταχωρήθηκαν  από τον πρατηριούχο ο ΑΦΜ και ο αριθμός παροχής ΔΕΗ σωστά,  λάθος έγινε στο επώνυμο πχ αντί Παπαδόπουλος γράφηκε Παπδδόπουλος, από τον Νοέμβριο αυτό. Ο Ηφαιστος δεν εμφανίζει πρόβλημα στον πρατηριούχο, στον  πελάτη όμως λέει ότι δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές. Εχει τύχει σε κανέναν ? είναι δυνατόν να κολλήσει η διασταύρωση σ'αυτό το λάθος?

 10. Δεν είναι θέμα μητρώου η διασταύρωση γίνεται με τα δηλωθέντα στο Ε1 οικ.έτους 2012. Περίπτωση  άγαμος στην χρήση 2011, έγγαμος από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο γάμος δηλώθηκε αμέσως στο μητρώο,   απορρίφθηκε η αίτηση λόγω εισοδήματος γιατί το σύστημα τον θεώρησε άγαμο.

 11. Δύο συγκάτοικοι σε διαμέρισμα, διαφορετικές φορ.δηλώσεις, στο Ε1 δήλωσαν ο καθένας το διαμ/σμα με ποσοστό 50%,  πως θα κάνουν αίτηση?

×
×
 • Create New...