Προς το περιεχόμενο

LSISSY

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  70
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με τον LSISSY

 • Κατάταξη
  *

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Επαθα τα ίδια την προηγούμενη Κυριακή. Χάκερ διέγραψε τα αρχεία μου, τα backup κλπ. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Παράταση δεν δίνεται το προσπαθήσαμε με τοπ.σύλλογο. Για την δική μου περίπτωση επικοινώνησα με την υποδ.Ηλεκτρονικού εγκλήματος, έκανα καταγγελία στην Ασφάλεια, ξαναφόρτωσα παλιό bakcup από Ιανουάριο και φτού και από την αρχή. Κάλεσες τεχνικό να δεί το πρόβλημα?
 2. Είναι αποζημείωση μη ληφθήσης αδείας, δεν έχει εισφορές, γιατί να μπει στην ΑΠΔ? εγώ δεν τα βάζω.
 3. Στον Ηφαιστο καταχωρήθηκαν από τον πρατηριούχο ο ΑΦΜ και ο αριθμός παροχής ΔΕΗ σωστά, λάθος έγινε στο επώνυμο πχ αντί Παπαδόπουλος γράφηκε Παπδδόπουλος, από τον Νοέμβριο αυτό. Ο Ηφαιστος δεν εμφανίζει πρόβλημα στον πρατηριούχο, στον πελάτη όμως λέει ότι δεν υπάρχουν διασταυρωμένες αγορές. Εχει τύχει σε κανέναν ? είναι δυνατόν να κολλήσει η διασταύρωση σ'αυτό το λάθος?
 4. Δεν είναι θέμα μητρώου η διασταύρωση γίνεται με τα δηλωθέντα στο Ε1 οικ.έτους 2012. Περίπτωση άγαμος στην χρήση 2011, έγγαμος από τον Σεπτέμβριο του 2012, ο γάμος δηλώθηκε αμέσως στο μητρώο, απορρίφθηκε η αίτηση λόγω εισοδήματος γιατί το σύστημα τον θεώρησε άγαμο.
 5. Δυστηχώς συμβαίνει σε πολλούς
 6. Πώς το έκανε αυτό ο "μάγος" από Ιντερνετκαφέ τα έστειλε μήπως και το 20αρι για καφέδες? Τι να πώ κι εγώ σκάζω και κάθομαι
 7. Και σήμερα συνεχίζει τα ίδια, δεν ανεβάζει αρχεία αν ειναι πάνω από 4ΜΒ, απαράδεκτοι δεν το συζητάμε...
 8. Μέχρι το πρωί να προσπαθούμε πάλι κολλημένοι θα είμαστε, ξέρουν άραγε στο ΓΕΜΗ ότι έχουν πρόβλημα?
 9. Τι κάνουμε τώρα τα στέλνουμε ελειπή, ή περιμένουμε?
 10. Μπράβο και εις ανώτερα. Εδώ δεν φεύγει με τίποτε...
×