Jump to content

MAUPASSANT

simple Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MAUPASSANT

 1. Τι γίνεται αν παραλείψαμε εκμισθωτή στην πλατφόρμα και τη στείλαμε ? Στέλνουμε νέα με όλα τα στοιχεία πάλι η μόνο με τον εκμισθωτή ? Μόλις πάω να στείλω νέα , στους εργαζόμενους δεν βρίσκει αυτούς που έληξε η σχέση εργασίας στο Μάρτιο αυτόματα.
 2. Το μέτρο για τη μείωση του ενοικίου είναι όλα τα λεφτά : μείωση στο 60% και για αντιστάθμισμα η παράταση υποχρέωσεων του ιδιοκτήτη. 😀🤣😂
 3. Τί γίνεται αν κάποιος κάνει την 120 άρα και μετά θελήσει να κάνει εξόφληση (μετά από λίγους μήνες ας πούμε), γλυτώνει τις προσαυξήσεις (τόκους) , γνωρίζει κανείς ? Η αν μειώσει τις δόσεις (που το σύστημα λέει πως θα το δέχεται).
 4. Μάλλον οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παλεύουν να πληρωθούν.
 5. Πως γίνεται ακατάσχετος ο επαγγαλματικός λογαριασμός όταν πρόκειται για εταιρείες ? Η μήπως ότι δηλώθηκε ως επαγγελματικός απο εκπρόσωπο της εταιρείας τον καθιστά και ακατάσχετο?
 6. Τί γίνεται με το επικουρικό των κρεοπωλών που ασφαλίζονταν με τις κλάσεις του ΟΑΕΕ ,τώρα με εισφορά 169,46 ,δεν παίζει να πληρώνουν 93 € επικουρικό, Γνωρίζει κανείς ?
 7. Καλά να πάθουμε γιατί το πονηρό κράτος μη δίνοντας παράταση μας ανάγκασε να στέλνουμε αρπακόλλα και απανωτά με συνέπεια να έχουν φανεί στο σύστημα 1080,000 οπότε σου λέει πάρε παράταση μια βδομάδα γιατι σου φτάνει. Να δείτε που θα γίνει το ίδιο και τον Γενάρη για το 2016 ,θα δώσει μια βδομάδα πάλι. Προτείνω στους συναδέλφους αφου το κράτος δεν καταργεί αυτή τη μαλ...,να τίς ετοιμάζουν αλλά να μη τις στέλνουν ώστε παραμονή της λήξης να φαίνονται μόνο των εταιριών που στελνουν οι έμμισθοι συνάδελφοι.
 8. Θα ήθελα να ρωτήσω τον eumilos η όποιον άλλο συνάδελφο γνωρίζει τι γίνεται σε περίπτωση που εταιρεία που αναγείρει μικρή ξενοδ.μονάδα σε οικόπεδο τρίτου σύμφωνα με την πολ 1073/2015 ,λόγω του ότι δεν κατάφερε να πάρει ΕΣΠΑ αποφασίζει να παραδώσει το ακίνητο στον οικοπεδούχο στο στάδιο της ολοκλήρωσης των μπετών.Σημειωτέον οτι δεν έχει διενεργήσει αποσβέσεις (έναρξη το 2014). Η ερώτησή μου είναι : διενεργεί απόσβεση 100 % και κόβει τιμολόγιο πώλησης παγίων ώστε να γίνει συμψηφισμός η κάτι άλλο?
 9. Έχει μήπως κάποιος συνάδελφος την αίτηση χορήγησης επιχορήγησης για εργαζόμενους για τη δημόσια πρόσκληση Νο 8/2015 (ο ΟΑΕΔ την ονομάζει ήσσονος κάτω των 200,000) ;
 10. Σε επικοινωνία με λογιστές επαρχίας ανακάλυψα ότι δεν έχει στείλει κανένας. Λογιστήρια μεγάλων εταιρειών (σχεδόν μονοπώλια στο χώρο τούς) δεν έχει στείλει κανένα. Μόνο κάποιοι πού έχουν ενα δυο πελάτες.
 11. Ταξιτζής πελάτης μου με πεντε(5) παιδιά χωρίς τεκμήρια (πως να τ αποκτήσει άλλωστε) καθαρά κέρδη 4968 ευρω φόρος 2650 Καλή ψήφο.
 12. Πρός θεού δεν συζητάμε για την ζωή του ανθρώπου, αλλά για την καρριέρα του i don;t give a fucking shit.
 13. Άρχισα την επανάσταση με 82 άτομα. Θα το ξανάκανα, ακόμη και με 10 ή 15 και με ακλόνητη πίστη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρός είσαι, αν έχεις πίστη και σχέδιο δράσης. ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
 14. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα. Ν.Καζαντζάκης.
 15. Αυτο τον Αμπελιώτη και τον άλλο τον βλάκα τον αυγοκέφαλο που βγαίνουν κάθε πρωί στα κανάλια και τρομοκρατούν τους ανθρώπους ποιός θα τους μαζέψει? Και καλά ο αυγοκέφαλος αλλά ο Αμπελιώτης πόσο πλήρώνεται για να μας γειώνει?Αυτός εχει μπει να κάνει κανα Ε9.?
 16. ΑΦΟΥ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟ HELP ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε3-Ε5
 17. Εγώ προτείνω το Τaxheaven να μας δίνει νουμεράκι το πρωί και να μπαίνουμε με τη σειρα
 18. ΑΝ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΕΤΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΦΠΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΝΑΡΞΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ (ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΤΑΙΡΟ)ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ
 19. ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΤΗ ,ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ(ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΗ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΔΕΙΑ.
 20. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΚ ΒΙΑΣ Ο ΠΡΗΝΕΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
 21. ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΩΡΕΣ ΣΕ Α ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ Β) ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ?
 22. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
×
×
 • Create New...