Jump to content

Guppy

simple Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Guppy

 1. σαν το ανέκδοτο με τις ξανθιές .... δουλεύει - δεν δουλεύει , δουλεύει - δεν δουλεύει !!
 2. Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 3. Δεν ζητάμε την παράταση, ζητάμε την παραίτηση σου κ. Θεοχάρη .... που μόνο του θεού την χάρη δεν έχεις .... είσαστε πραγματικά άχρηστοι !! Σας ενημερώνουμε ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες υποβολών δηλώσεων ΦΠΑ δε θα είναι διαθέσιμες τη Δευτέρα 28/4/2014 από ώρα 16:00μμ έως 20:00μμ εχθές με την δεη σήμερα τα ε5 χωρίς τέλος επ., τα φπα να λένε πρώτη δόση 30/5 και εμείς να τα κοιτάζουμε και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε .... και τώρα που το έφτιαξαν ΈΠΕΣΕ το σύστημα πάλι .....(να μην είμαι άδικος υπολειτουργεί ) και τα τηλέφωνα να μας πρήζουν πότε θα τα στείλουμε να πάνε να πληρώσουν !!
 4. πες του ότι είναι να μην πω τι.... το Α21 η πρώτη δόση θα δοθεί χωρίς να γίνει αίτηση , (σε αυτούς που το πήραν και πέρσι ) και αφού γίνει η αίτηση θα μπουν και οι άλλες δόσεις. αν πάλι δεν το δικαιούται φέτος και πάρει την 1η δόση λόγο ότι το είχε πάρει και πέρσι ή αν δεν κάνει καθόλου αίτηση φέτος θα του ζητηθεί το ποσό της 1ης δόσης πίσω !
 5. Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αν μάθεις σε παρακαλώ πες για να δούμε τι να κάνουμε ... ή είναι και αυτό κάποιο " bug " ρε καλά μας κάνουν έχουμε ότι μας αξίζει !! να μάθουμε άλλη φορά να ψηφίζουμε σωστά ...... και όχι με γνώμονα το πρόσκαιρο συμφέρον !! καλή δύναμη και καλή συνέχεια !
 6. Μόλις έκανε και σεισμό ..... μήπως έπεσε το κτήριο της ΓΓΠΣ ?? πανάθεμα τους τι ώρα θα δώσουν παράταση ?το φπα το βγάζει με 30/5 πρώτη δόση αλλά τπτ επίσημο !!!
 7. εγώ θέλω να δω πως θα κλειδώσουν τον πίνακα 1 και θα αφήσουν ανοιχτό τον πίνακα 2 ... αφού και αυτοί που μπαίνουν για τα αγροτεμάχια θα πρέπει να συμπληρώσουν τα ρεύματα στον πίνακα 1 !! θα βγάλουν το κουμπί εισαγωγή νέου ? εγώ πιστεύω ότι θα πάνε όλα για τέλος του 2013 , αφού ούτε πρόστιμο έχει και αν δεχτούμε ότι σου έρχεται το φαπ του 2013 λάθος... έχεις δικαίωμα να πας χειρόγραφα να το αλλάξεις στην δου... γιατί λοιπόν απελπίζεστε ? ας το κλείσουν και τώρα αν θέλουν ... να τα άστρα να και η γλάστρα !! το ε9 ουσιαστικά αναβαθμίστικε προχθές το απόγευμα και απο εχθές το απόγευμα έχει πέσει (ουσιαστικά είναι κλειστό ) οπότε προσωπικά δν είναι από δικιά μου αμέλεια , αλλά από την "σοφία" των άχρηστων που σοφίζονται τις ημερομηνίες που θα λήξει το κάθε πράμα !! εις ανώτερα !!
 8. Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
 9. O ναι ναι έκανα μόλις ένα !! η γυναίκα είχε 1 διαγραφή και δεν είχε τπτ άλλο στο όνομά της οπότε και ξεμπέρδεψα εύκολα ! και ο άντρας της ήθελε (αν είναι δυνατόν ) να φτιάξει την ημ/νια κατασκευής του σπιτιού του ! και ναι τα δωράκια ήρθαν με κόκκινο χρώμα ! ήθελε αρ. παροχής ρεύματος σε όλα τα ακίνητα , και ΟΙΚΌΠΕΔΑ καθώς και σε ένα αγροτεμάχιο που είχε μέσα ένα σπίτι να του πω αν είναι σπίτι ή αποθήκη ή κατι ακόμα που είχε !! για τον αριθμό του κτηματολογίου τον βγάζει με κίτρινο χρώμα οπότε δεν το έβαλα !!!
 10. με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μου αρέσει το τέλος του ! Σε κάθε περίπτωση οι εκπρόθεσμες δηλώσεις θα επιβαρυνθούν με προσαύξηση 1%, ενώ δεν θα ισχύει για τους εκπρόθεσμους το μέτρο των αποδείξεων, κάτι που σημαίνει επιπλέον επιβάρυνση ακόμα και κατά 3.000 ευρώ. Πηγή: Μέχρι 30 Αυγούστου η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων ανεξαρτήτως ΑΦΜ | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/18223/mehri-30-aygoystoy-i-prothesmia-gia-tin-ypovoli-diloseon-anexartitos-afm#ixzz2Zn1PHjob http://www.inews.gr/286/mechri-30-avgoustou-i-prothesmia-gia-tin-ypovoli-diloseon-anexartitos-afm.htm
 11. Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων. Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών. Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό του και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων". Ο ίδιος αποκάλεσε "φασίστες" αυτούς που τον κτύπησαν. Μέσα στον πανικό όλο και από κάπου έρχεται ένα καλό νέο να σου φτιάξει το κέφι !!
 12. πέθανε εντελώς παντελώς ??? τι αποχές και μλκιες... πρέπει να μπήκε ο Κος Μητσοτάκης να στείλει την δήλωσή του !!
 13. Προσωρινά μη διαθέσιμη/ο υπηρεσίας/εγγράφου H υπηρεσία ή το έγγραφο που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη/ο προσωρινά. Τhe service or the document you requested is not currently available.
 14. Η σύνδεση με τον ιστότοπο www1.gsis.gr διακόπηκε. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ελέγξτε τυχόν καλώδια και επανεκκινήστε δρομολογητές, μόντεμ ή άλλες συσκευές του δικτύου που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε. Επιτρέψτε στο Chrome να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς που διαθέτετε. Εάν έχει ήδη καταχωρηθεί ως ένα πρόγραμμα στο οποίο επιτρέπεται η πρόσβαση στο δίκτυο, δοκιμάστε να το καταργήσετε από τη λίστα και να το προσθέσετε ξανά. Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης… Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Εάν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης... > Ρυθμίσεις LAN και καταργήστε την επιλογή "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN". Κωδικός σφάλματος: ERR_CONNECTION_RESET ΔΏΣΕ ΠΌΝΟ ΘΕΟΧΆΡΗ !!! ΆΚΟΥ εκεί δουλεύει ρολόι !! (δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου όταν ήταν στην εντατική και μας έλεγαν ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΆ ! ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΤΑ ΠΆΕΙ ) και μετά είδε τα ραδίκια ανάποδα ! (άκου εκεί να θέλει ο πελάτης να δει τι τόκους του έχουν περάσει στο σύστημα ...... )
 15. xmmmmm θα μαζέψω όλες τις δηλώσεις που έχω θα του τις πάω θα του δώσω και 15 ευρά την δήλωση και 8α κρατήσω εγώ τα υπόλοιπα 35 κάθομαι και αγχώνομαι για παρατάσεις και μλκιες...
 16. Μόλις άκουσα στον ρεαλ φμ διαφήμιση για φορ. δηλώσεις με 15ε , και κάτι ... κάτι σαν Νικολακάκης και συνεργάτες νομίζω είπε γιατί μιλούσα στο τηλ και δν το πρόσεξα ακριβώς !! 99% αυτός δν συμμερίζεται την αποχή μας !! τον βρήκα κιόλας ! http://www.redealmno.com/offer.php?id=3 Προσφορά: 15€ από 50€ για την συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης Ε1 για μισθωτούς ή συνταξιούχους από το λογιστικό γραφείο Νικολακάκης Γεώργιος
 17. Ειδικότερα, δεν επιτρέπονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς - λεωφόρους: Β. Αμαλίας (από τη συμβολή της με την Β. Όλγας) - αριστερά Σουρή - συνέχεια Ναυάρχου Νικοδήμου – δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - συνέχεια Αμερικής - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ - αριστερά Μαρασλή - δεξιά Δεινοκράτους - αριστερά Αριστοδήμου - δεξιά Αθηναίων Εφήβων - συνέχεια Κόνιαρη - δεξιά Τσόχα - αριστερά Σούτσου Δ. - συνέχεια Πανόρμου - αριστερά Κηφισίας - δεξιά Κατεχάκη - αριστερά Καπετάν Χρονά - δεξιά Βλαχάκη - δεξιά Μεσογείων - αριστερά Μιχαλακοπούλου - αριστερά Διονυσίου Αιγινίτου - δεξιά Ποταμιανού Ηλία - συνέχεια Ίωνος Δραγούμη - αριστερά Β. Αλεξάνδρου - δεξιά Ευφρονίου - αριστερά Σπ. Μερκούρη - δεξιά Ευτυχίδου - Πλατεία Πλαστήρα - δεξιά Αρχιμήδους - δεξιά Μ. Μουσούρου - δεξιά Αρδηττού - αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), όπως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών « Ελ. Βενιζέλος » έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κα τεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό 100 μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), όπως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά το μήκος τους, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Επειδή δεν ξέρω από οδούς μήπως δεν θα μπορέσουμε να μαζευτούμε στο υπουργείο οικονομικών ? μήπως για αυτό έτρεξε να βγεί ο "κύριος" γενικός να πει ότι δεν είναι παράλογη η παράταση ?? μήπως δεν θα έπρεπε να κάνουμε πίσω ? ότι και αν μας υποσχεθούν ?? λέω εγώ τώρα...
 18. Απαγορεύονται την Πέμπτη, από τις 9:00 έως τις 20:00, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες σε μεγάλου εύρους περιοχή της Αθήνας, λόγω των μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν για την επίσκεψη του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
 19. για όσους δν το είδαν πηγή : http://www.pofee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=321:-9-3032012&catid=1:2010-06-07-11-34-11&Itemid=58 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κος Αβραάμ Πανίδης και κος Βασίλειος Καμπάνης αντίστοιχα, μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών σας ενημερώνουν για τα ακόλουθα: Η εφαρμογή της Γ.Γ.Π.Σ. για την υποβολή των δηλώσεων Ε9 θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Πάσχα. Η υποχρέωση σύνταξης και υπογραφής του ισολογισμού για όλες τις μορφές των επιχειρήσεων παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία υποβολής της φορολογικής δήλωσης. έχει αναρτηθεί και αλλού εδώ μέσα
 20. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 30 ΜΑΡΤΊΟΥ 2012 <a name="6414226397867172702"> ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Από πληροφορίες που έχουμε αναμένεται η υπογραφή Υπουργικής Απόφασης που θα παρατείνει την υποβολή των παρακάτω δηλώσεων για ένα μήνα( μέχρι 30.4.2012.) * Οριστική Δήλωση Φ.Μ.Υ (Ε7) Οικ. έτους 2012. * Πίνακες Αυτοκινήτων και κατοικιών(περ στ΄,και γ' της § 1 του άρθρου 45 του ν.2238/1994) Οικ. έτους 2012 και Οικ. Έτους 2011.(χρήσεις 2010 και 2011). * Κατάσταση Φορολογικής Αναμόρφωσης ( άρθρο 17 § 9 του ν.3842/2010) Οικ .Έτους 2011( χρήση μόνο του 2010) * Για το Ε9 θα παραμείνει σιωπηρά ανοικτό το σύστημα της Γ.Γ.Π.Σ για διορθώσεις και την άλλη εβδομάδα. * Επίσης αναμένεται να παραταθεί μέχρι 20/4/2012 και η ενημέρωσης της εφαρμογής της Γ.Γ.Π.Σ για την ανάληψη των διαχειριστικών ελέγχων από Ορκωτούς ελεγκτές για την χορήγηση των Φορολογικών Πιστοποιητικών. πηγή http://tax-analysis.blogspot.com/
 21. Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. :angry: άρχισαν τα όργανα..... :wacko:
×
×
 • Create New...