Jump to content

SOTIRIS Χ.

Silver members
 • Posts

  934
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SOTIRIS Χ.

 1. αγαπητέ διαχειριστή, τις ειλικρινείς μου ευχές για χρόνια καλά! υ.γ όλα αυτά τα χρόνια που συν πορευόμαστε, κατά κάποιον τρόπο, σου οφείλω ένα μέρισμα γνώσης.. εσύ και η ομάδα σου αποδείξατε ότι, μπορούμε πραγματικά να αναδείξουμε το καινοτόμο.. παραμένω θαυμαστής του τρόπου που χτίσατε αυτή την εξαιρετική (παραδεισένια) δουλειά!! απορία. τους κωδικούς μου γιατί τους απενοργοποιείσατε?... μιας και μόνο από τον υπολογιστή με τα ''μαγειρευτά" μπορώ να έχω είσοδο?
 2. Φίλη Χρυσούλα, μας ενώνουν τόσα πολλά εδώ μέσα γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που διαφωνούμε! Με αγάπη για την γενέθλιά σου ημέρα! sotiris x
 3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ Ο κ. γενικός ευχαριστεί για τις εγκάρδιες ευχές σας για την γενέθλια εορτή του. Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνει ότι, τα sexy κορίτσια εμφανίζονται σε παρεμφερή ιστότοπο λογιστών στην αλλοδαπή με μεγάλη επιτυχία! Τέλος, θα παρακολουθεί την καταπληκτική ομάδα του ταξ χέβενος από κοντά και στο μέλλον. Με εγκάρδιους χαιρετισμούς Ο κ. γενικός sotiris x.
 4. Εντοπίστηκαν 1.326 λογιστές - μαϊμού με πρόσβαση στο TAXISNet http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/15053 αγαπητέ Θεο χάρη περιμένουμε περισσότερα .... η σιωπηρή πλειοψηφία των συναδέλφων σε υποστηρίζει και περιμένει.. είσαι στο σωστό δρόμο! συνέχισε!
 5. πρόκειται περί απάτης, που ξεκινάει από πλημέλημα εως και κακούργημα... σύντομα όσοι (πολλοί) το έχουν κάνει θα το διαπιστώσουν..
 6. Ένα φουτουριστικό πολιτικό αφήγημα για την Ελλάδα του 2017. θερμοκρασία 1. <<Ο ήχος από το ξυπνητήρι τον τίναξε από το κρεβάτι. Ήταν 6 το πρωί. Ο Μανώλης μετά βίας άνοιξε τα μάτια του. Χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να αποφασίσει να σηκωθεί. Η θερμοκρασία στο σπίτι ήταν κάτι παραπάνω από το μηδέν και δεν ήθελε να αποχωριστεί το ζεστό του πάπλωμα.>> θερμοκρασία 2. <<Τους στοίβαξαν αρχικά κατά χιλιάδες στο πρώην Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (τι ειρωνία) που τώρα είχαν μετονομάσει σε Στάδιο του Λαού. Έμειναν εκεί αρκετές εβδομάδες μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους. Σε άθλιες συνθήκες, ντάλα καλοκαίρι με 40 βαθμούς. Δεκάδες πέθαναν. Εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εξαφανίστηκαν.>> ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- τελικά η θερμοκρασία ποιά ήτανε? θα ήταν χρήσιμο και το ποσοστό υγρασίας καθώς και οι άνεμοι....
 7. φίλε Κίμων τις ειλικρινέστερες ευχές μου για την ημέρα των γενεθλίων σου.. με αγάπη sotiris x.
 8. σε όλα τα φιλαράκια που συν ευρισκόμαστε στο φιλόξενο χώρο του ταξ χέβενος... την ευλογία μου...
 9. το φίλο και συνάδελφο Λουκυ Λουκ δεν τον διαβάσατε καλά...! διαβάστε τον με προσοχή γιατί ο Σαμαράς θα σας σαρώσει χωρίς να πάρετε χαμπάρι...
 10. αγαπητοί μου συχγωριανοί, όταν αρρωστήσω από καρκίνο θέλω να με πάτε στο γιατρό και όχι στη μαμή ή στη ξεματιάστρα...!
 11. μια και είμαστε οικονομολόγοι ας διαβάσουμε τις οικονομικές καταστάσεις της ΕΡΤ Α.Ε.... διαβάστε από που προέρχονται τα έσοδά της ... 90% ανταπωδοτικό τέλος μέσω ΔΕΗ συσωρρευμένες ζημιές αριθμό προσωπικού βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις με κυκλοφορούν ενεργητικό και άλλα πολλά που, οποιαδήποτε εταιρεία θα είχε κλείσει προ πολλού ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.ert.gr/company/images/stories/anakoinoseis/31martiou.pdf
 12. η οικονομία ορίζεται από κοινωνιολογικούς κανόνες, μην ψάχνετε επαληθεύσεις από ιδεοληψίες και εμμονές... ο λόγος που θα ανακάμψει η ΕΛΛΑΣ.. (ταιριάξτε τα παραπάνω με την ίδια αρίθμηση) 1.ο έχων τη γνώση και τα μέσα 2.από την γενική θεώρηση στο συγκεκριμένο 3.επιβολή γενικού δεσμευτικού κανόνα 4.ανάλυση του μέρους βλέποντας το σύνολο 5.εισαγωγή νέων θεσμών 6.απλούστευση αλλά όχι κατάργηση 7.ενασχόληση με το κάθε ένα χωριστά 8.παραβίαση των κανόνων και δίκαιη τιμωρία 9.ενδιάμεσοι φορείς επιβολής κανόνων 10.αποφασισμένη ηγεσία
 13. 1.Γενικός γραμματέας εσόδων που γνωρίζει μηχανογράφηση. 2.Αντικαράσταση γενικών φορολογικών ελέγχων με στοχευμένους. 3.Καθολική επικράτηση ηλεκτρονικών δηλώσεων. 4.Ένωση όλων των φορολογικών, ασφαλιστικών και εργατικών υποβολών σε κοινή βάση. 5.Εμπορικό μητρώο μηχανογραφημένο ΓΕΜΗ και νέος τύπος εταιρείας ΙΚΕ. 6.Εκσυχρονισμός του ΚΒΣ με απλοποίησή του. 7.Ατομικό προφίλ για κάθε φορολογούμενο. Περιουσιολόγιο. 8.Τιμωρία με φυλακή και δήμευση για τους φοροφυγάδες. 9.Εξειδικευμένους λογιστές που θα συνδέσουν τη φορολογική διοίκηση με τους φορολογούμενους. 10.Πολιτική απόφαση .
 14. σύμφωνα με τον αστικό κώδικα καλά τα γράφουνε.. σύμφωνα με τη λειτουργία του ΟΑΕΔ υποβάλλεται (μέχρι στιγμής) όπως παραπάνω..
 15. ΑΓΓΕΛΘΗΚΕ Η ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ? ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Από το έντυπο οδηγιών υποβολής του εντύπου.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- απλή γνωστοποίηση την ημερομενία καταγγελίας της σύμβασης με προειδοποίηση (απλή επιστολή υπογεγραμμένη) όταν ωριμάσει ο χρόνος αναγγελίας υποβολή του εντύπου καταγγελίας στον ΟΑΕΔ
 16. όταν ανοίξει υ υποβολή της εκκαθαριστικής θα υποβάλλετε εκεί την διαφορά..
 17. τα έχετε μπερδέψει.. όταν αποτελεί έσοδο (χωρίς να έιναι) του δίνει το δικαίωμα να το εξουδετερώνει αντίστοιχα..
 18. Κώστα καλημέρα. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανένα. Ο καθείς όπου ετάχθει. Για όσα ζητάς την αποψή μου. 1.Το Π.Δ 38/2010 είναι αρκετά κατατοπιστικό αν και τροποποιείται απο μεταγενέστερες αποφάσεις όπου χρειάζεται κάποιος να παρακολουθήσει το νήμα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι : Μη πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ έχουν δικαίωμα Α τάξης μόνο εάν έχουν υπογράψει Ισολογισμό σε τρείς χρήσεις μεταξύ 1965 και 1977 ΚΑΙ ΜΟΝΟ. δλδ αν υπάρχει κανένας πρέπει να αναζητηθεί στα κοιμητήρια. 2. ¨Οσο για τον κ. Μυταράκη με υ ή με η, έχω διαβάσει κάποιες από τις προτάσεις του αν λέμε τις ίδιες. ε και λοιπόν.... αν μου επιτρέπεις "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι"
 19. Κώστα καλημέρα. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανένα. Ο καθείς όπου ετάχθει. Για όσα ζητάς την αποψή μου. 1.Το Π.Δ 38/2010 είναι αρκετά κατατοπιστικό αν και τροποποιείται απο μεταγενέστερες αποφάσεις όπου χρειάζεται κάποιος να παρακολουθήσει το νήμα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι : Μη πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ έχουν δικαίωμα Α τάξης μόνο εάν έχουν υπογράψει Ισολογισμό σε τρείς χρήσεις μεταξύ 1965 και 1977 ΚΑΙ ΜΟΝΟ. δλδ αν υπάρχει κανένας πρέπει να αναζητηθεί στα κοιμητήρια. 2. ¨Οσο για τον κ. Μυταράκη με υ ή με η, έχω διαβάσει κάποιες από τις προτάσεις του αν λέμε τις ίδιες. ε και λοιπόν.... αν μου επιτρέπεις "χέστηκε η φοράδα στο αλώνι"
 20. κατά την αποψή μου είναι σωστή η απόφαση για το επάγγελμα.. όσοι είναι ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορούν να πάρουν Α τάξης.. (δεν βλέπω απόφοιτους λυκείου πουθενά να μπορούν να πάρουν Α τάξης) γιατί τόση φασαρία... μάλλον ψαρεύεται αδαείς...!
 21. κατά την αποψή μου είναι σωστή η απόφαση για το επάγγελμα.. όσοι είναι ΑΕΙ και ΤΕΙ μπορούν να πάρουν Α τάξης.. (δεν βλέπω απόφοιτους λυκείου πουθενά να μπορούν να πάρουν Α τάξης) γιατί τόση φασαρία... μάλλον ψαρεύεται αδαείς...!
 22. δείτε και την διευθέτηση του χρόνου εργασίας με το άρθρο 2 του Ν. 3385/2005 αφορά χρονική περίοδο τεσσάρων μηνών ανά ημερολογιακό έτος ή 250 ωρών (περίπου) ανά έτος απαιτείται επειχηρισιακή σύμβαση εργασίας ή ένωση προσώπων με τουλάχιστο 5 εργαζόμενους...
×
×
 • Create New...