Jump to content

EvangeliaK

simple Members
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

EvangeliaK last won the day on December 16 2021

EvangeliaK had the most liked content!

About EvangeliaK

Recent Profile Visitors

2,766 profile views

EvangeliaK's Achievements

 1. Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιη, δε χρειάζεται κάτι άλλο εκτός του εντύπου.. Δε το ρώτησα όμως διότι η περίπτωσή μου δεν προχώρησε εντέλει.
 2. Σωστά! Μου το επιβεβαίωσαν και από τη ΔΟΥ που ρώτησα πριν λίγες μέρες..
 3. Κι εγώ μόνο το AES KEY έχω στείλει και δε μου ζητήθηκε τίποτε επιπλέον μέχρι σήμερα. Πάντως πελάτης μου που πήγε να πάρει φορολογικό μηχανισμό, πρόγραμμα και τα συναφή, του είπε ο τεχνικός εκεί να πάρει ένα καλό πρόγραμμα να διαχειρίζεται τα πάντα εν όψει my data , διότι σε λίγο καιρό δε θα χρειάζεται καθόλου λογιστή, αφού θα είναι όλα έτοιμα και ψηφιοποιημένα..
 4. Είναι τραγικό που δεν έχει καταλάβει κανείς μας ακόμη τι πρέπει να κάνει...! Προσωπικά νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς..
 5. Πάντως με όποιο συνάδελφο έχω μιλήσει αυτές τις μέρες ουδείς έχει ασχοληθεί με αυτό το "πράγμα" (που χρόνος?!). Ούτε καν σε επίπεδο ενημέρωσης, πόσο μάλλον μηχανοργάνωσης, αναβάθμισης των προγραμμάτων, κλπ. Ίδια κατάσταση και στα εσωτερικά λογιστήρια φυσικά. Με το μισό προσωπικό σε τηλεργασία, τις εξελίξεις να τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς, ποιος να ασχοληθεί και πότε?! Μη πω για τους τεχνικούς που δε τους βρίσκεις ούτε για αστείο... Η λογική λέει ότι θα πάει παραπίσω.. Αλλά δεν έχουμε να κάνουμε με λογικούς ανθρώπους! Άλλωστε τα τεστάκια που μας βάζουν κάθε βδομάδα, τα περνάμε (μπορεί να στράβωσαν τα κορμιά και τα μάτια μας, αλλά μια χαρά βγάλαμε εις πέρας τα πάντα). Οπότε σου λέει "αυτοί αντέχουν". Δώσε κ άλλο πονο!!
 6. Φτάσαμε μεσα Δεκεμβρίου και δε ξέρω να πω στους πελάτες αν είναι υποχρεωμένοι να βάλουν φορολογικούς μηχανισμούς, προγράμματα, κλπ! Θα νομίζουν ότι εγώ είμαι η άσχετη! Η ανενημέρωτη! (πελάτης μου πήγε να αγοράσει νέα ταμειακη την Παρασκευή και το κατάστημα του είπε οτι αν έχει χονδρική -έστω κ λίγα τιμολόγια- είναι υποχρεωμένος να τα εκδίδει με σήμανση !)
 7. Συγγνώμη από που προκύπτει αυτό που λέει η epsilon στην επιστολή της ? ότι τα παραστατικά χονδρικής μεταβιβάζονται αμέσως μετά την έκδοση? Και οι χειρόγραφες ΑΠΥ (γιατροί, μηχανικοί, κλπ)?
 8. Εγω εβαλα "ΟΑΕΔ" και "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1407/2013". Δεν ειμαι βεβαιη οτι ειναι σωστο αλλα δεν ηξερα τι αλλο να βαλω..
 9. κι εγω που δεν υπεβαλλα τιποτε εως σημερα στα εσοδα Ιουνιου γιατι δε το ειχα καταλαβει οτι ανοιξε η εφαρμογη τι κανω???
 10. Νομίζω πως έχεις δίκιο, έτσι είναι. Αν και δεν μου έτυχε ποτέ σε πελάτες μου δικηγόρους, κάπου το είχα διαβάσει..
 11. Προ ολίγου έλαβα μειλ από τον τοπικό μας σύλλογό να περιμένουμε καθώς αναμένονται διευκρινήσεις. Προσωπικά υποβάλλω τους σίγουρους κ για τους υπόλοιπους αναμονή!
 12. Λέω πάει κάτι μου ξέφυγε! Είναι όμως ενδεικτικό του τι επικρατεί στο κεφάλι μας! Μπάχαλο! Και αναφέρομαι σε 2 διαφορετικούς συναδέλφους παραπάνω! Αν δε τα κάνουν όλα μια σκούπα (πχ ποια αίτηση διαλέξαμε για διορθώσεις στο ΕΡΓΑΝΗ, ημ/νιες αναστολής , κλπ) και σταθούν στις λεπτομέρειες που οι ίδιοι δεν διευκρίνησαν, θα γινει ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!
 13. Όχι δεν έχω δει κάτι ούτε εγώ. Δεν έχουν καθορίσει τις προϋποθέσεις ακόμη νομίζω. Πάντως είναι αξιοσημείωτο του χάους πως με όποιο συνάδελφο μιλάω αυτές τις μέρες έχει διαφορετική άποψη. Πχ χθες κάποιος μου είπε πως η μείωση ενοικίου για όσες ανεστάλη η λειτουργία τους ισχύει για το Β δεκαπενθήμερο Μαρτίου και όχι για όλο το μήνα. Άλλος επίσης θεωρεί πως μια τέτοια επιχ/ση δε μπορεί να δουλεύει delivery καθώς χάνει όλα τα μέτρα στήριξης. Απίστευτη η κατάσταση που βιώνουμε.. Δεν έχει προηγούμενο!
 14. Με αυτό που γράψατε για την περίπτωση του καφέ παραπάνω κατάλαβα αρχικά ότι τα 800 τα παίρνουν μόνο οι κλειστές.. Αλλά οκ το ξεκαθαρίσαμε! Ίδια γνώμη έχουμε! Νομίζω πως αδυνατώ πια να ερμηνεύω το οτιδήποτε διαβάζω. Μπλόκαρα τελείως..
×
×
 • Create New...