Jump to content

EvangeliaK

simple Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

About EvangeliaK

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

2,369 profile views
 1. Εγω εβαλα "ΟΑΕΔ" και "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1407/2013". Δεν ειμαι βεβαιη οτι ειναι σωστο αλλα δεν ηξερα τι αλλο να βαλω..
 2. κι εγω που δεν υπεβαλλα τιποτε εως σημερα στα εσοδα Ιουνιου γιατι δε το ειχα καταλαβει οτι ανοιξε η εφαρμογη τι κανω???
 3. Νομίζω πως έχεις δίκιο, έτσι είναι. Αν και δεν μου έτυχε ποτέ σε πελάτες μου δικηγόρους, κάπου το είχα διαβάσει..
 4. Προ ολίγου έλαβα μειλ από τον τοπικό μας σύλλογό να περιμένουμε καθώς αναμένονται διευκρινήσεις. Προσωπικά υποβάλλω τους σίγουρους κ για τους υπόλοιπους αναμονή!
 5. Λέω πάει κάτι μου ξέφυγε! Είναι όμως ενδεικτικό του τι επικρατεί στο κεφάλι μας! Μπάχαλο! Και αναφέρομαι σε 2 διαφορετικούς συναδέλφους παραπάνω! Αν δε τα κάνουν όλα μια σκούπα (πχ ποια αίτηση διαλέξαμε για διορθώσεις στο ΕΡΓΑΝΗ, ημ/νιες αναστολής , κλπ) και σταθούν στις λεπτομέρειες που οι ίδιοι δεν διευκρίνησαν, θα γινει ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!
 6. Όχι δεν έχω δει κάτι ούτε εγώ. Δεν έχουν καθορίσει τις προϋποθέσεις ακόμη νομίζω. Πάντως είναι αξιοσημείωτο του χάους πως με όποιο συνάδελφο μιλάω αυτές τις μέρες έχει διαφορετική άποψη. Πχ χθες κάποιος μου είπε πως η μείωση ενοικίου για όσες ανεστάλη η λειτουργία τους ισχύει για το Β δεκαπενθήμερο Μαρτίου και όχι για όλο το μήνα. Άλλος επίσης θεωρεί πως μια τέτοια επιχ/ση δε μπορεί να δουλεύει delivery καθώς χάνει όλα τα μέτρα στήριξης. Απίστευτη η κατάσταση που βιώνουμε.. Δεν έχει προηγούμενο!
 7. Με αυτό που γράψατε για την περίπτωση του καφέ παραπάνω κατάλαβα αρχικά ότι τα 800 τα παίρνουν μόνο οι κλειστές.. Αλλά οκ το ξεκαθαρίσαμε! Ίδια γνώμη έχουμε! Νομίζω πως αδυνατώ πια να ερμηνεύω το οτιδήποτε διαβάζω. Μπλόκαρα τελείως..
 8. Τα 800€ τα παίρνουν μόνο οι κλειστές με κρατική εντολή? Θεωρώ πως τα παίρνουν και οι πληττόμενες..
 9. 15-20 σκεφτόμουν κι εγώ.. όχι δωρεάν γιατί κι εγώ ρισκάρω την υγεία μου κ των οικείων μου πηγαίνοντας για δουλειά κάθε μέρα. Άσε που μου βγήκαν τα μάτια 2 βδομάδες τώρα να διαβάζω και να προσπαθώ να ερμηνεύσω. Επίσης-πολύ σημαντικό-θα μου φάει τουλάχιστον 10 μέρες από τον Απρίλη η διαδικασία και μη ξεχνάμε έχουμε και ΦΠΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ αυτό το μήνα!!!
 10. Σε αντίστοιχη περίπτωση έκανα αίτηση κανονικα. Ο ανθρωπος θα άνοιγε σε μια βδομάδα κανονικά. Το ΑΦΜ βεβαια δεν έχει κάνει διακοπή στη ΔΟΥ. Παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο (σε τουριστικό μέρος επιχ/ση εστίασης είναι). Ενοικιο βέβαια πληρώνει 12 μηνες κανονικα, οπότε γιατί όχι? Όπως τα έκαναν, τι άλλη επιλογή υπάρχει..?
 11. Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ. Είναι γνωστοί για την πονηριά τους.. Ασε που μπορεί κάποιος να μην είχε υποχρέωση να δηλώσει επαγγελματικό λογ/σμο..
 12. Τα ποσά του 2019 (όπως και όσοι πλήρωσαν τον Ιανουάριο με τον παλιό κωδικό) θα επιστραφούν τον Ιούνιο. Έτσι μου είπαν χθες στο 1555, καθώς έχω αρκετούς πελάτες που πλήρωσαν τον Ιανουάριο με το παλιό RF..
 13. Πρωινό τηλεφώνημα από πελάτη: "να πας στην εφορία να μου κάνεις συμψηφισμό της επιστροφής για να πάω τράπεζα να πληρώσω τη διαφορά". Απάντησα με ψυχραιμία, αλλά πόσο ακόμη??? Άσε τα τηλεφωνήματα από όσους έκλεισαν υποχρεωτικά "απέλυσε όλο το προσωπικό." Και πάλι απάντησα ψύχραιμα... Ψυχραιμία σε όλους μας λοιπόν, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, και υπομονή..
 14. μια απο τα ίδια. Δεν το έχω κάνει ποτέ.. Καλα για του ειδικού δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ. 2-3 του κανονικού που έχουν κάποια ψιλοποσά κάθε χρόνο, μέχρι πέρυσι δεν είχα κάνει ποτέ. Φέτος σκέφτομαι να αρχίσω όμως..
×
×
 • Create New...