Jump to content

ΚΩΛΕΤΣΗ

simple Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About ΚΩΛΕΤΣΗ

 • Rank
  ΛΑΟΥΡΑ
 • Birthday 07/22/1975

Recent Profile Visitors

2,264 profile views
 1. Καλημέρα σας!! Εκανα Αναγγελία Πρόσληψης στο Εργάνη με ειδικότητα Φυσικοθεραπευτή κάποιου εργαζόμενου αλλά τελικά θα τον προσλάβουν με ειδικότητα Παιδοκόμου..Ακόμα δεν του έχω γνωστοποιήσει και υποβάλλει τους όρους ατομικής Σύμβασης Εργασίας .. Θα είναι με πλήρη απασχόληση.. Γνωρίζετε εάν θα πρέπει να κάνω αλλαγή ειδικότητας στο ΣΕΠΕ? ΔΕΝ αλλάζει το Πακέτο Κάλυψης ΙΚΑ αλλά αλλάζει το μισθολογικό κλιμάκιο. Και εαν πρέπει να κάνω αλλαγή στο ΣΕΠΕ πως γίνεται? Ευχαριστώ!
 2. Καλημέρα συνάδελφοι!!!! Θα ηθελα να υποβάλλω την εξής ερώτηση: Νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα(Ιδρυμα) το οποίο ναι με ν συμπεριλαμβάνεται το ΚΑΔ στην λιστα των νομικών προσώπων που πρέπει να έχουν POS για συναλλαγές με ιδιώτες . Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά το Ιδρυμα θα πρέπει να προμηθευτεί POS ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΝΑΛΛΑΓΈς ΜΕ ΙΔΙΏΤΕς? και θα πρέπει και να έχει και να δηλώσει επαγγελματικό λογ/σμό στην ΑΑΔΕ? Ή ΟΧΙ επειδή είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα?? ευχαριστώ!!!! Επισύναψη
 3. Καλημέρα συνάδελφοι!!!! Θα ηθελα να υποβάλλω την εξής ερώτηση: Νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα(Ιδρυμα) το οποίο ναι με ν συμπεριλαμβάνεται το ΚΑΔ στην λιστα των νομικών προσώπων που πρέπει να έχουν POS για συναλλαγές με ιδιώτες . Θα ήθελα να ρωτήσω τελικά το Ιδρυμα θα πρέπει να προμηθευτεί POS ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΝΑΛΛΑΓΈς ΜΕ ΙΔΙΏΤΕς? και θα πρέπει και να έχει και να δηλώσει επαγγελματικό λογ/σμό στην ΑΑΔΕ? Ή ΟΧΙ επειδή είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα?? ευχαριστώ!!!!
 4. Καλημέρα σας!! Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής ζήτημα: Νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι ο "Φορέας"σε ένα πρόγραμμα voucher του ΕΕΤΑΑ.. δΗΛΑΔΉ οι γονείς των παιδιών που φέρνουν στο ιδρυμα έχουν κάνει σύμβαση νε το ΕΕΤΑΑ ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΔΗΛΏΣΕΙ ως φορέα υλοποίησης του voucher το ίδρυμα μας. Εμείς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΕΤΑΑ εκδίδουμε Α.Π.Υ στους γονείς των παιδιών και ύστερα με μία συγκεντρωτική κατασταση πελατών υποβάλλουμε το συνολικο ποσό των ΑΠΥ ΣΤΟΝ ΕΕΤΑΑ(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΕ). ΚΑΙ με την σειρά του ο ΕΕΤΑΑ μας καταθέτει τα χρήμματα σ
 5. Ευχαριστώ πολυ τους συναδέλφους και τους δυο για το χρονο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 6. Καλημέρα σας!!!!!!! Μηπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος για πρόστιμο απο Λιμεναρχείο ποιο τύπο από το ΤΑΧΙΣ e-ΠΑΡΑΒΟΛΟ πρέπει να εκδόσω? Ευχαριστώ!!
 7. Καλησπέρα σας!! Μηπως γνωρίζει καποιος συνάδελφος για πολυ μικρές οντότητες(ατομικές επιχειρήσεις με β κατηγορίας βιβλία) τι οικονομικά στοιχεία πρέπει να υποβάλλουμε και μέχρι πότε στο ΓΕΜΗ? εΕπίσης ατομική επιχείρηση με γ κατηγορίας βιβλία η οποια σύμφωνα με τα ΕΛΠ υπάγετε στην Μεσαία Οντότητα θα υποβάλλει οικονομικά στοιχεία στο Γεμη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!
 8. Καλημ'ερα σας!!1 Μηπως κάποιος συνάδελφος που χρησιμοποιεί Εσοδα-Εξοδα ΤΗς ΕΨΙΛΟΝ μπορεί να μου πει για Β κατηγορίας βιβλία πως καταχωρεί τις εξής περιπτώσεις:α) Αγορα κενών φιαλών Ανευ ΦΠΑ απο Προμηθευτή β) Πιστωτικό Τιμολόγιο επιστροφής κενών φιαλών απο Προμηθευτή Ανευ Φπα και τέλος γ) Πώληση κενών φιαλών σε πελάτες Ανευ ΦΠΑ.. και απο την στιγμή που για τον ιδιο Προμηθευτη γίνονται και συναλλαγες που μπαίνουν στην ΜΥΦ ,,ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΜΕ ΑΥΤΕ΄ς ΤΙς ΛΟΓΙΣΤΙΚΕς ΕΓΓΡΑΦΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ μυφ? Θα ανοιξω εναν δευτερο Προμηθευτη χωρίς ΚΕΠΥΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
 9. καλημερα!!!εχω πρόσληψη φοιτήτριας για πρακτικη Τ.ε.ι . Βάσει της σύμβασης που έχω υπογράψει με τον εκπαιδευτικό φορέα η φοιτήτρια θα αμοίβεται με 25*22,83*80%=456,60. Αλλά το ποσό 340,00 θα το λαμβάνει μηνιαίως απο το ΕΣΠΑ. Για μένα έχει υποχρέωση αμοιβής 116,60 μηνιαίως. Μήπως γνωρίζει κανείς πως θα πρέπει να κάνω την πρόσληψη στο ΕΡΓΑΝΗ ώστε να βγαίνει το καθαρό ποσό των αποδοχών 116,60??
 10. τι θα γινει τωρα...εγω να παω εφορια ή να περιμενω τον κ.Θεοχαρη που λέει οτι θα ανοιξει το συστημα αυτη την εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!α!!!και κατι αλλο ..ας ανοιξουν και το συστημα για τροποποιητικες του Α21....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
 11. το θεμα ειναι εαν θα φανε προστιμο οσοι πανε σημερα τις τροποποιητικες δηλωσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!ρε τι παθαμε!!!!!!!!θα περιμενω 1 ωρα στην ουρα αυριο..Θεοχαρη κερνας καφε??????????????????????????
 12. καλησπερα!! Μηπως ξερει κάποιος συνάδελφος μεχρι ποτε εχουμε δικαιωμα να κάνουμε τροποποιητικες και συμπληρωματικες δηλώσεις φορολογιας εισοδηματος οικ.ετους 2013? και πρεπει να τις πάμε χειρογραφες ??οι ουρες στην Δ.Ο.Υ ειναι ατελείωτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΊΛΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΏς?>??
 13. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ 25/10/2013 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.....ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
 14. Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!!!!!!! Αύριο λήγει η προθεσμία για υποβολή Εκκαθαριστικών ΦΠΑ Β Κατηγορίας αλλά το TAXIS δεν λέει να ανοίξει......Μήπως ξέρει κανένας τι μέλλει γενέσθαι??Θα της υποβάλλουμε αύριο χειρόγραφα στις Δ.Ο.Υ??ή πήρε ή θα πάρει παράταση????????
×
×
 • Create New...