Jump to content

mpantou

simple Members
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

About mpantou

 • Rank
  ΜΑΡΙΝΑ
 • Birthday 01/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα σας,στους πελάτες μου που υπέβαλα την αίτηση τους μπήκαν τα χρήματα απο 30/04/20,μόνο μία επιχείρηση δεν μπήκε το ποσό ακόμη μήπως 'εχει να κάνει με την τρ'απεζα , και μάλιστα σε 4 πελάτες μου με έναρξη το 19 πήραν και αυτοί .Μήπως έχει να κάνει κάτι με το προσωπικό τους και την διατήρηση θέσεων ?
 2. Ποιος βγήκε από τους κυρίους που μας αντιπροσωπεύουν στα παράθυρα να πει κάτι για τους λογιστές.Ενημέρωση μόνο στους πολίτες για τις υποχρεώσεις κάνουν. Ας μην δουλέψουμε εμείς και να δω τι προυπολογισμό θα κάνει το κράτος........δυστυχώς ΑΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ. Καλημέρα και καλή δύναμη?
 3. Καλημέρα σας συνάδελφοι, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ (ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ) ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ................. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ. ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ..............ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜ
 4. ουτε παλιο ,ουτε νεο λειτουργει................
 5. Σ'ευχαριστώ,έστειλα ήδη τον Νοέμβριο με δυο εγγραφές όπως οι οδηγίες της εγκυκλίου του ΙΚΑ.ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.
 6. Καλησπέρα σου,ποιον κωδικό ειδικότητας,Κ.Π.Κ, και ΚΩΔ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ έβαλες,αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες. Βάσει της εγκυκλίου του ΙΚΑ? Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.(αφορά υπάλληλο πωλήτρια ή άλλη ειδικότητα.
 7. Συνάδελφοι ,καλησπέρα σας αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται live σεμινάριο για τον ΕΝΦΙΑ στο οικον.επιμελητήριο.Μπήτε να το παρακολουθήσετε.Από ερώτηση συναδέλφων γιαυτό το θέμα η εισηγήτρια είπε ότι για το 11-12-13 δεν θα μπη πρόστιμο( υπό ορισμένες προϋποθέσεις) όταν ανοίξει το σύστημα 1/10/14-30/11/2014. Δεν προλαβαίνω να σας αναλύσω γιατί παρακολουθώ.
 8. Σ'ευχαριστώ και γω αυτό κάνω τους ενημερώνω ότι όταν ανοίξει το σύστημα για τροποποίηση θα πρέπει να γίνει η διόρθωση.
 9. Συνάδελφοι Καλημέρα σας,τα βάσανά μας συνεχίζονται με τον ΕΝΦΙΑ.Ενα μπάχαλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλε το Υ.Ο. αυτά τα ΕΝΦΙΑ. Σε δικές μου περιπτώσεις με ακίνητα εντός αττικής έγβαλε 16,0 ευρώ., ενώ σε εετα πλήρωνε 200, . Τι κάνουμε τώρα. Ξανά πάλι διορθώσεις...Εχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο τόσο λίγο ποσό σε ακίνητα.Γιατί τώρα θα πρέπει να αναρωτιόμαστε και στο λίγο ποσό.Να σημειώσω ότι δεν έχει μπή ο αριθμός παροχής της ΔΕΗ. Μήπως φταίει η μη αναγραφή.Πάντως σε υπολογισμό που έκανα μόνη μου δεν παίζει ρόλο η παροχή. Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα ήθελα τις απόψεις σας επί του θέματος γιατί
 10. Πολλές ευχές και από μένα . Και εγώ προσωπικά σ' ευχαριστώ για τις λύσεις σε προβλήματά μας και πραγματικά αν κει είμαι νέα στο επάγγελμα σε ζηλεύω που το άφησες. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τον εφιάλτη . Εφορία.........Τι καινούργιο θα βγάλει σήμερα το διεστραμμένο τους μυαλό. Υγεία και Ευτυχία στην οικογένειά σου και προσωπικά σε σένα. :rolleyes: :rolleyes:
 11. #6# έδωσε παράταση για 26/09/2014 για τις διακοπές.Καλά συνάδελφοι αυτές οι εκπρόθεσμες διακοπές μας έχουν γίνει εφιάλτης.Οσο και αν από την εγκύκλιο φαίνονται όλα εύκολα για τις διακοπές όταν πάμε μας γίνονται εφιάλτης.Όλο εμπόδια μας βάζουν. Και όσο για τις συγκεντρωτικές μας έχουν γίνει εγιάλτης γιατί τα περισσότερα λογιστήρια βάζουν ως υπόχρεους τους ιδιώτες. Σε διακοπή εμένα εμφάνισε ιχ του επιχειρηματία στις συγκεντρωτικές και έφαγα δύο εβδομάδες να μπορέσω να πάρω βεβαίωση από το λογιστήριό τους ότι αφορά ιχ και δεν είναι υπόχρεος.Και κάτι άλλο για τις συγκεντρωτικές μέχρι το 2004 χρή
 12. Καλημέρα σας, Από την στιγμή που καταργήθηκε το "πορτοκαλί" βιβλίο νεοπροσλαμβανομένων φυσικά θα έπρεπε να υπήρχε το ειδικό βιβλίο τροποποίησης ωραρίου και υπερωριών έστω και κενό.Κάνε ότι σου έγραψε ο συνάδελφος πιο πάνω μήπως και γλυτώσεις το πρόστιμο αν και φοβάμαι ότι είναι δύσκολο .Και σε μένα σε έλεγχο όταν δεν εύρισκαν το πορτοκαλί βιβλίο μου έβαζαν πρόστιμο και έτρεχα και δεν έφτανα , αν και υπήρχε , αλλά την ώρα του ελέγχου δεν το έβρισκαν.Πάλεψέ το μήπως και πέσεις στα μαλακά.
 13. Το αίνιγμα με την κότα το ξέρεις: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυτό την κότα............Απ' 'οτι καταλαβαίνω μια ζωή θα κυνηγάμε και θα μας κυνηγάνε οι προθεσμίες. Αλοίμονο..........Καλό βράδυ.
 14. Εστειλα ΑΠΔ στο ικα με δισκέτα σε απενεργοποιημένο χρήστη και σε 2 μέρες έγινε η ενεργοποίησή του. Μήπως έχει να κάνει με το αν είναι ασφαλιστικά ενήμερος ?
×
×
 • Create New...