Jump to content

mpantou

simple Members
 • Content Count

  475
 • Joined

 • Last visited

About mpantou

 • Rank
  ΜΑΡΙΝΑ
 • Birthday 01/01/1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mpantou

  ΦΜΥ

  ουτε παλιο ,ουτε νεο λειτουργει................
 2. Σ'ευχαριστώ,έστειλα ήδη τον Νοέμβριο με δυο εγγραφές όπως οι οδηγίες της εγκυκλίου του ΙΚΑ.ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.
 3. Καλησπέρα σου,ποιον κωδικό ειδικότητας,Κ.Π.Κ, και ΚΩΔ.ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ έβαλες,αν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες. Βάσει της εγκυκλίου του ΙΚΑ? Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.(αφορά υπάλληλο πωλήτρια ή άλλη ειδικότητα.
 4. Συνάδελφοι ,καλησπέρα σας αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται live σεμινάριο για τον ΕΝΦΙΑ στο οικον.επιμελητήριο.Μπήτε να το παρακολουθήσετε.Από ερώτηση συναδέλφων γιαυτό το θέμα η εισηγήτρια είπε ότι για το 11-12-13 δεν θα μπη πρόστιμο( υπό ορισμένες προϋποθέσεις) όταν ανοίξει το σύστημα 1/10/14-30/11/2014. Δεν προλαβαίνω να σας αναλύσω γιατί παρακολουθώ.
 5. Σ'ευχαριστώ και γω αυτό κάνω τους ενημερώνω ότι όταν ανοίξει το σύστημα για τροποποίηση θα πρέπει να γίνει η διόρθωση.
 6. Συνάδελφοι Καλημέρα σας,τα βάσανά μας συνεχίζονται με τον ΕΝΦΙΑ.Ενα μπάχαλο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλε το Υ.Ο. αυτά τα ΕΝΦΙΑ. Σε δικές μου περιπτώσεις με ακίνητα εντός αττικής έγβαλε 16,0 ευρώ., ενώ σε εετα πλήρωνε 200, . Τι κάνουμε τώρα. Ξανά πάλι διορθώσεις...Εχει τύχει σε κάποιον συνάδελφο τόσο λίγο ποσό σε ακίνητα.Γιατί τώρα θα πρέπει να αναρωτιόμαστε και στο λίγο ποσό.Να σημειώσω ότι δεν έχει μπή ο αριθμός παροχής της ΔΕΗ. Μήπως φταίει η μη αναγραφή.Πάντως σε υπολογισμό που έκανα μόνη μου δεν παίζει ρόλο η παροχή. Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα ήθελα τις απόψεις σας επί του θέματος γιατί νομίζω θα απασχολή και άλλους συναδέλφους.
 7. Πολλές ευχές και από μένα . Και εγώ προσωπικά σ' ευχαριστώ για τις λύσεις σε προβλήματά μας και πραγματικά αν κει είμαι νέα στο επάγγελμα σε ζηλεύω που το άφησες. Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με τον εφιάλτη . Εφορία.........Τι καινούργιο θα βγάλει σήμερα το διεστραμμένο τους μυαλό. Υγεία και Ευτυχία στην οικογένειά σου και προσωπικά σε σένα. :rolleyes: :rolleyes:
 8. #6# έδωσε παράταση για 26/09/2014 για τις διακοπές.Καλά συνάδελφοι αυτές οι εκπρόθεσμες διακοπές μας έχουν γίνει εφιάλτης.Οσο και αν από την εγκύκλιο φαίνονται όλα εύκολα για τις διακοπές όταν πάμε μας γίνονται εφιάλτης.Όλο εμπόδια μας βάζουν. Και όσο για τις συγκεντρωτικές μας έχουν γίνει εγιάλτης γιατί τα περισσότερα λογιστήρια βάζουν ως υπόχρεους τους ιδιώτες. Σε διακοπή εμένα εμφάνισε ιχ του επιχειρηματία στις συγκεντρωτικές και έφαγα δύο εβδομάδες να μπορέσω να πάρω βεβαίωση από το λογιστήριό τους ότι αφορά ιχ και δεν είναι υπόχρεος.Και κάτι άλλο για τις συγκεντρωτικές μέχρι το 2004 χρήση δεν ζητούν πρόστιμο και υποβολή γιατί έχουν παραγραφή. Το φπα όμως του 2004 δεν έχει παραγραφεί ακόμη γιατί δεν έχει βγή η απόφαση. Αυτά από τις εμπειρίες μου. Καλή δύναμη και καλή ξεκούραση σε όλους.
 9. Καλημέρα σας, Από την στιγμή που καταργήθηκε το "πορτοκαλί" βιβλίο νεοπροσλαμβανομένων φυσικά θα έπρεπε να υπήρχε το ειδικό βιβλίο τροποποίησης ωραρίου και υπερωριών έστω και κενό.Κάνε ότι σου έγραψε ο συνάδελφος πιο πάνω μήπως και γλυτώσεις το πρόστιμο αν και φοβάμαι ότι είναι δύσκολο .Και σε μένα σε έλεγχο όταν δεν εύρισκαν το πορτοκαλί βιβλίο μου έβαζαν πρόστιμο και έτρεχα και δεν έφτανα , αν και υπήρχε , αλλά την ώρα του ελέγχου δεν το έβρισκαν.Πάλεψέ το μήπως και πέσεις στα μαλακά.
 10. Το αίνιγμα με την κότα το ξέρεις: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυτό την κότα............Απ' 'οτι καταλαβαίνω μια ζωή θα κυνηγάμε και θα μας κυνηγάνε οι προθεσμίες. Αλοίμονο..........Καλό βράδυ.
 11. Εστειλα ΑΠΔ στο ικα με δισκέτα σε απενεργοποιημένο χρήστη και σε 2 μέρες έγινε η ενεργοποίησή του. Μήπως έχει να κάνει με το αν είναι ασφαλιστικά ενήμερος ?
 12. Πολλές ευχές και από μένα. Οι ερωτήσεις σου και τα σχόλιά σου είναι μοναδικές. Συνέχισε έτσι συνάδελφε. Χωρίς απορίες και ερωτήσεις δεν μαθαίνεις. Ούτε και μεις τα γνωρίζουμε όλα. Ισα ισα που μας φρεσκάρεις αυτά που γνωρίζουμε και δεν γνωρίζουμε.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
 13. Προσοχή συνάδελφοι μη στέλνετε δηλώσεις, σε δήλωση τη μια μου έβγαζε άλλο ποσό φόρου και μετά άλλο , μέχρι να το φτιάξουν για να μην τρέχετε για διορθώσεις σις δου.
 14. Καλημέρα και καλή εβδομάδα που δεν την βλέπω, συνάδελφοι μην αγχώνεστε έχουμε μέλλον ακόμη μέχρι να βγάλουν και τις τελικές αναλύσεις των εκλογών για να επανέλθει στα συγκαλά του το ταχισ.Τώρα ξεκουραζόμαστε...................... :ph34r: :ph34r: Αυτοί θα μας ξεκάνουν τελικά από το άγχος.
 15. Συνάδελφε HARYK, διάβασα το σχόλιό σου,και γω μαζί σου θλίβομαι, όχι για τον ίδιο λόγο με σένα. Δεν θλίβομαι για τους -τις συναδέλφους που δεν συμμετείχαν, αλλά μήπως πλέον δεν μας έχει μείνει τίποτα. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και θα καταλάβεις το γιατί. Εχω ξαναγράψει ότι το Γραφείο μου δεν το άνοιξα μόνη μου , ήταν του πατέρα μου όπου 40 έτη πάλευε και αυτός με νύχια και με δόντια (τις καλές εποχές σου μιλάω που δεν είχαμε κρίση) να συμμετέχει στους συλλόγους (ήταν και μέλος στην ίδρυση του ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) , να βοηθάει με τον δικό του τρόπο για την κατοχύρωση του επαγγέλματος ΛΟΓΙΣΤΗ , αλλά και αυτός δεν κατάφερε τίποτα. Τι και αν υπάρχουν ΠΟΦΕ,ΠΕΦΕ,ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και όλοι οι άλλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τι έχουν κάνει.Τι αντιδράσεις και βέτο έχουν ασκήσει για μας. Τίποτα απολύτως. Βγαίνουν στα κανάλια και λένε ότι τους υπαγορεύουν τοι δημοσιογράφοι.Πότε μας υποστήριξαν, το μόνο που κάνουν είναι να μας κατηγορούν ότι τα οικονομάμε. Γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι ότι γι'αυτό που προσφέρουμε στο Κράτος είναι κατά πολύ περισσότερο από αυτό που πληρωνόμαστε. Και σήμερα έρχεται η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Ποιός από τους συλόγους μας συμμετείχε στην όλη διαδικασία για την Πιστοποίηση, ποιός μας ρώτησε πως πρέπει να πιστοποιηθούμε. Ολοι μας είμαστε Επιστήμονες, έχουμε βγάλει τις σχολές μας , έχουμε κάνει μεταπτυχιακά και κάθε χρόνο ξαναδείνουμε εξετάσεις από την αρχή ,αλλάζοντας απανωτά και συνέχεια τα φορολογικά νομοσχέδια.Ποιός άλλος κλάδος (γιατροί-νομικοί-μηχανικοί κλπ. ) χτυπιέται τόσο βάναυσα όσο εμείς. Συμμετείχαμε στην Πορεία της Αθήνας και τα κανάλια δεν έδειξαν τίποτα. Τι σημαίνει αυτό.Οτι δεν μας υπολογίζουν γιατί εμείς είμαστε οι καλοπληρωμένοι. Αντέδρασε για την Πιστοποίηση κανείς από τους συλλόγους μας. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Μόνο του ΤΑΧΗΕΑVEN συνάντηση 20/05/2014 όπως ανέφερες. Πόσες φορές δεν έχουμε κυρήξει λευκή απεργία από το FORUM , και δεν είχαμε ανταπόκριση . Απ' 'οτι καταλαβαίνω με το φτωχό μου το μυαλό επιδιώκεται η εξόντωση των μικρών δηλαδή να υπερισχύουν οι Ανώνυμες εταιρείες στυλ Αμερικής. Τελειώνοντας γιατί νομίζω κούρασα , είμαστε μαζί σου όλοι οι συνάδελφοι αλλά οι υποχρεώσεις τρέχουν και φροντίζουμε να προλάβουμε και να μη εξοντοθούμε με τα δυασανάλογα πρόστιμα. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
×