Jump to content

stk

simple Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About stk

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνάδελφοι καλησπέρα σας, Η εφαρμογή "Τα έσοδά μου" είναι κλειδωμένη / στην ουσία κλείδωσε με την υποβολή των στοιχείων (εσόδων) του Μαΐου για να γίνουν οι σχετικές αιτήσεις. Πως βάζουμε τα έσοδα του Ιουνίου (προθεσμία 10/07) ? Σας ευχαριστώ.
 2. Συνάδελφοι καλησπέρα, Ελεύθερος Επαγγελματίας με έναρξη 10/04/2019 (μετά τις 31/03/2019): Α. δεν έχει υποβάλλει φυσικά Ε3 για το 2018 (ήταν μισθωτός), Β. Για το 2019 δεν έχει υποβληθεί ακόμα δήλωση Ε3, Γ. Οι 4 υποβληθείσες δηλώσεις Φ.Π.Α. του είναι 2 με τζίρο και 2 χωρίς τζίρο και Δ. Δεν έχει ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Κάνει αίτηση ή όχι ? Σας ευχαριστώ,
 3. Οικονομολόγος / Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης (Ιδιωτικός υπάλληλος), έκανε με επιτυχία την αίτηση και πλέον αναμένει τα 600 ευρώ (με το πέρας φυσικά των διαδικασιών). Τα ανωτέρω + Αγρότης Ειδικού Καθεστώτος (όπως το 90% της Ελλάδος τι να γίνει με τα πατρογονικά κτήματα !!!) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήνυμα: Ο ΚΑΔ 1000000 (ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ) δεν είναι επιλέξιμος !!!!!!!!!!!! Δεν μπορούσαν να εξαιρέσουν το αυτονόητο !!!!!!!!!!!!!!!! Τι να πω ?
 4. Καλημέρα σας συνάδελφοι. Δεν έχει επιλογή αποθήκευσης η αίτηση εργαζομένου στο "supportemployees" παρά μόνο υποβολή. Εδώ και 4 ημέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω με αρμόδιους αλλά "τζίφος". Έχετε καμιά πρόταση ? Φιλικά, ΕΚ
 5. Συνάδελφοι καλησπέρα, Μετά από τόσες ώρες - μη δημιουργικής απασχόλησης, παρά μόνο ερωτημάτων και μπερδεμάτων με τις πλατφόρμες / και μη / του Ελληνικού κράτους - θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει παράταση στις δόσεις ΦΠΑ σε επιχείρηση που έκλεισε με εντολή δημόσιας αρχής. "Έριξα" την δήλωση και η πρώτη δόση είναι κανονικά έως 30/04. Ο ΦΠΑ σαν φόρος που η κάθε επιχείρηση κάνει τον διαμεσολαβητή, δεν θα έχει άλλες ευκολίες πληρωμής ?
 6. Καθαριστήριο ρούχων με ΚΑΔ 96.01 (χωρίς προσωπικό και χωρίς κωδικούς ΕΡΓΑΝΗ) δεν μπορεί να πάρει το 800άρι αν και είναι στις πληττόμενες. Μήνυμα που βγαίνει: Υποβολές από oντότητες οι οποίες δεν έχουν ενεργό ΑΜΕ στον ΕΦΚΑ επιτρέπονται μόνο σε περίπτωση που η λειτουργία τους έχει ανασταλεί προσωρινά με εντολή Δημόσιας Αρχής. Κάτι μου διαφεύγει ?
 7. Μίλησα με την ΔΟΥ μου. Τα τμήματα μητρώου δέχονται και χωρίς εξουσιοδότηση αρκεί να προκύπτει κάπου η ορθή διαμεσόλαβησή μας (ΑΜ αδείας ΟΕΕ ή ΑΦΜ μας). Άρα τηλεφωνήστε στα μητρώα να σας δώσουν το mail τους καθώς τα γνωστοποιημένα mail της ΑΑΔΕ δεν ισχύουν στις περισσότερες περιπτώσεις. Ελπίζω να βοήθησα.
 8. Όχι - με ραντεβού σε κάποια σημεία - αλλά ο ένας έφερε την εξουσιοδότηση σε 1 ώρα και για δεύτερη περίπτωση που είχα - καθώς με γνωρίζουν στην Δ.Ο.Υ. - δεν έστειλα εξουσιοδότηση.
 9. Συνάδελφοι καλημέρα, Εκεί όπου τα τμήματα μητρώου σου έσπαγαν τα νεύρα για ασήμαντες λεπτομέρειες, το έχουν "γυρίσει" στην πιο απλοποιημένη μορφή διαδικασίας που εμένα προσωπικά με φόβισε λιγάκι. Έστειλα με mail την ταυτότητα του πελάτη (σημείωση "για χρήση ΔΟΥ" και ημερομηνία), την εξουσιοδότηση από ΚΕΠ στο όνομά μου (για τον χειρισμό), τον ΑΦΜ του πελάτη και το το mail - τηλέφωνό μου. Θέμα: ΕΚΔΟΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥ Κείμενο: Παρακαλώ ο κλειδάριθμος να σταλεί στο mail: ....................................... (Λογιστής ...................... ........................) καθώς ο φορ
 10. ΠΔ 134/2017 όπου ορίζονται όλοι οι οδοί σε Ανατολικό και Δυτικό τομέα και google maps για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Από τα κεντρικά του Ε.ΕΠ.Ε. μου έστειλαν σήμερα το ίδιο διάταγμα.
 11. Συγνώμη προκαταβολικά που σε παιδεύω αλλά με τόσες πληροφορίες και πράξεις φοβάμαι μήπως έχασα την μπάλα. Έκανε έναρξη στο 2019 και δεν έχει υποβάλλει ακόμα Ε3. Δεν είναι φορολογικός μπλοκάκιας (αν κατάλαβα την ερώτησή σου). Απλά σαν μισθωτός είναι απλά υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο και επειδή "το έχει" με την φωτογραφία, έκανε έναρξη και φωτογραφίζει γάμους & βαφτίσεις. Από την στιγμή που ο ΚΑΔ του είναι στα πληττόμενα, δεν δικαιούται στην δήλωση των 800 ευρώ σαν επιτηδευματίας ? Επισημαίνω ότι εργάζεται κανονικά σαν μισθωτός.
 12. Ο ΚΑΔ του είναι 74 20 20 00 (ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) και βάσει της λίστας είναι μέσα: 7420 Φωτογραφικές δραστηριότητες Αναφέρομαι στα 800 ευρώ σαν επαγγελματίας (φωτογράφος)
 13. Καλησπέρα σας συναγωνιστές !!! Φωτογράφος που είναι στην λίστα των ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης αλλά είναι παράλληλα και μισθωτός (εργάζεται κανονικά με 400 ευρώ καθαρά !!), μπορεί να κάνει δήλωση στο "ΕΡΓΑΝΗ" ή θα έχει πρόβλημα εκμετάλλευσης της κατάστασης ? * Όση προσπάθεια και να κάνουμε, φοβάμαι ότι δεν είναι αρκετή !!!!!
 14. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρόβλημα είχα με τον Ανατολικό ή Δυτικό τομέα Αθηνών αλλά το χωροταξικό (πρόβλημα οδών κέντρου Αθήνας) το έλυσε ο αδερφός μου από την ΕΥΔΑΠ που είναι σαν χάρτης (εργοδηγός).
×
×
 • Create New...