Jump to content

TIFOZI

simple Members
 • Posts

  92
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TIFOZI

 1. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
 2. ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ν89/67 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΝΑΥΛΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΟΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ Β.Α.Σ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ.
 3. Η κατάσταση αυτή είχε και δικό της LINK για της εταιρείες που δεν κένουν φορολογία εισοδήματος π.χ.ναυτιλιακές ν89/67 γνωρίζει κανείς πότε θα ανοίξει? Στο τηλέφωνο στο taxisnet βαρέθηκα την αναμονή και έκλεισα
 4. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ?
 5. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ 15515 (ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝO TAXISNET) KAI ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
 6. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙSΝΕΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 7. Καλό Πάσχα Ας απολαύσουμε αυτό το πενταήμερο με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί μετά θα μας χάσουνε πάλι.
 8. Παράταση της ισχύος κωδικών πρόσβασης χρηστών φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TaxisNet [30.04.2013]Tweet ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Νίκης 5-7 10180 Αθήνα ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Tηλ.: 210-3332553/4 Fax: 210-3332559 e-mail: [email protected] Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Ανακοίνωση Τύπου Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Γεωργίου Μαυραγάνη για παράταση της ισχύος κωδικών πρόσβασης χρηστών φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TaxisNet Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Γεωργίου Μαυραγάνη στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των φορολογουμένων, δίδεται νέα προθεσμία ισχύος κωδικών πρόσβασης χρηστών φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TaxisNet.: Παρατείνεται μέχρι και την 30η Αυγούστου 2013 (έναντι την 30η Απριλίου 2013 που ήταν η προηγούμενη προθεσμία), η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, που είναι φυσικά πρόσωπα και ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, που λήγει. Συνεπώς, οι υφιστάμενοι κωδικοί πρόσβασης των φυσικών προσώπων χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του TaxisNet, διατηρούνται σε ισχύ και με αυτούς θα μπορούν να υποβάλλονται κάθε είδους δηλώσεις.
 9. Έχω την εντύπωση ότι μπορούν να δημοσιεύσουν μέχρι την ημερομηνία της εμπρόθεσμης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Πρέπει στον ισολογισμό να φαίνεται και η προηγούμενη χρήση όπως στις Α.Ε?
 10. και εγω κόλλησα τον ιδιο ιο αλλά δεν θυμάμαι αν είχα μπει κατευθείαν
 11. Καλημέρα Τελικά θα δημοσιεύσουμε σε φεκ και εφημερίδα ή site εσείς τή στάση θα κρατήσετε ?
 12. KΑΛΗΜΕΡΑ Ζήτησα πιστοποιητικό απογραφής από το Ε.Β.Ε.Α.για μια Ε.Π.Ε.και με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί ότι δεν έχει δημοσιευτεί ισολογισμός για το 2011 και ότι γωωρίζω τις συνέπειες.Πραγματικά δεν είχα δημοσιεύσει ισολογισμό όπως κάνουν σχεδόν όλοι (για Ε.Π.Ε.). Θέλω να ρωτήσω το κάνουν και σε άλλους ?Από εδώ και πέρα τι κάνουμε θα δημοσιεύουμε? Στον 4072 λέει ότι αν έχεις site και τον αναρτήσεις δεν χρειάζετει δημοσίευση ενώ αν δεν έχεις κάνεις δημοσιεύση. Θα ήθελα τη γνώμη σας.
 13. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗ 2011 ΣΕ ΕΠΕ (ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ 2007) ΣΤΗΝ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕ
 14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
 15. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ Ε1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ε2 ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΕΣ?
 16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε9 ΕΩΣ 30/11 ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΩΣ 31/7.
 17. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΧΙS ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Γ.Ε.ΜΗ.? ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ?Η ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ?
 18. 25.Υπέβαλα ηλεκτρονικά την προσωρινή δήλωση Φ.Μ.Υ και δεν έχω αριθμό διπλοτύπου. Πώς θα συμπληρώσω την οριστική δήλωση Φ.Μ.Υ.; Στο πεδίο του αριθμού και της χρονολογίας διπλοτύπου , θα συμπληρώσετε τον (8ψήφιο) αριθμό καταχώρησης taxisnet και την ημερομηνία υποβολής της προσωρινής δήλωσης στο taxisnet, όπως εμφανίζονται από το σύστημα (Αποθηκευμένες Δηλώσεις). Ειδικά για φέτος (για την υποβολή της οριστικής δήλωσης ΦΜΥ οικονομικού έτους 2012) κατά την καταχώρηση του αρ.διπλοτύπου προσωρινής δήλωσης ΦΜΥ θα γίνεται δεκτός από το σύστημα είτε ο 8-ψήφιος αριθμός καταχώρησης taxisnet είτε ο 11-ψήφιος αριθμός της ταυτότητας πληρωμής της εν λόγω προσωρινής δήλωσης ΦΜΥ.
 19. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
 20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝΑ ΤΟ Ε9 ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΗΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΣΤΟ ΤΑΧΙS MOY ΛENE NA ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ?
 21. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ Ε9 31/1/2012 ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ 15/2/2012.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 30/6/2012 ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ?
×
×
 • Create New...