Jump to content

penny1

simple Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by penny1

 1. Για το διάστημα της αναστολής η επιχείρηση δεν πληρώνει κάτι. Θα λάβεις τα 534 από το κράτος. Δεν βρίσκω κάτι κακό στο γεγονός οτι σου είπαν να μην πας για εργασία, ειδικά αν η επιχείρηση όντος αντιμετωπίζει πρόβλημα. Πράγματι οι περισσότερες από τις πληττόμενες δεν έχουν δικαιωμα να θέσουν σε αναστολή εργαζόμενους για τον μήνα Μάιο. Οπότε αν δεν έχουν δουλειά, να πας να κάνεις τι ? είναι προς τιμήν τους που σε πληρώνουν ενώ δεν πας για εργασία και ελπίζω να μην κρύβεται πίσω από αυτό μια οικειοθελής αποχώρηση, που προσωπικά το βλέπω δύσκολο. Αν είναι να σε βγάλουν σε οικειοθελής θα πρέπει πρώτα να σου κοινοποιήσουν με δικαστικό επιμελητή εξώδικό που να σε καλεί να προσέλθεις για εργασία.. άρα αν σου κοινοποιηθεί θα επιστρέψεις, άρα δεν υφίσταται οικειοθελής αποχώρηση.
 2. https://www.taxheaven.gr/news/51590/eniaio-apodeiktiko-asfalistikhs-enhmerothtas-odhgies-e-efka "Με την νέα αναβαθμισμένη Υπηρεσία εκδίδεται ενιαίο Αποδεικτικό Ασφαλιστικής Ενημερότητας, μετά από έλεγχο εργοδοτικών και ατομικών ασφαλιστικών οφειλών κάθε ασφαλιστέας δραστηριότητας, με τις προϋποθέσεις που τίθενται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Σε περιπτώσεις μη συνδρομής των προϋποθέσεων χορήγησης Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας λόγω π.χ. οφειλών, θα δημιουργείται Ενημερωτικό Σημείωμα Οφειλών ανά π. Φορέα, με το οποίο ενημερώνεται ο υπόχρεος, προκειμένου να προβεί στην τακτοποίηση της οφειλής (εξόφληση ή ρύθμιση), ώστε να είναι δυνατή η έκδοση ενιαίου ΑΑΕ."
 3. Φαντάζομαι ότι θα μπορεί με τον παρακάτω τρόπο. Αν για παράδειγμα θέλει να εργαστει την Δευτέρα 08/02 θα δηλωθεί σε αναστολή από 01 έως 7 του μήνα και μετά από 9 έως τέλος του μήνα. εννοειται θα πληρωθεί ένα ημερομησθιο λιγοτερο από την αναστολή.
 4. Υπάρχει ένας εργαζόμενος που είχε αποκλειστεί από τις πληρωμές Ιουλίου λόγω λάθος ποσού. Έως σήμερα έχει ανακοινωθεί ότι μπορούμε να κάνουμε διορθώσεις για όσους αποκλείστικαν. πάω να κάνω ορθή επανάληψη... δεν μ΄αφήνει ζητάει και τους υπόλοιπους εργαζόμενους (που έχουν ήδη πληρωθεί). Προσθέτω και τους υπόλοιπους εργαζόμενους πάλι δεν μ΄αφήνει βγάζει μήνυμα οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί. Μηπως ξέρετε με ποιο τρόπο μπορώ να ξαναυποβάλω για τον εργαζόμενο που έχει αποκλειστει ? παιρνω στην επιθεώρηση δεν ξέρουν τίποτα. παίρνω τηλ στη διαχείριση του εργάνη δεν απαντάει κανένας. εντωμεταξύ σήμερα λήγει η προθεσμία.
 5. εχω και εγώ μια περίπτωση που έχει απορριφθεί αναιτιολόγητα και δεν έχουν στείλει κανένα e-mail ακόμα, ούτε δίνεται η δυνατότητα για ένσταση ακόμα. Πότε θα στείλουν δηλαδή ? Βασικά υπάρχει κάποιος που του έχουν στείλει e-mail για τους λόγους της απόρριψης ???
 6. Καλησπέρα, Εταιρεία εμπορίας Βαρεων οχημάτων, ανταλλακτικων και συνεργείο. Κλείνει? Με μπερδεύει ότι τα τα βαρέα οχήματα δεν πωλούνται σε φυσικά πρόσωπα.
 7. Σε πώληση όλων των εταιρικών μεριδίων μονοπρόσωπης εταιρείας σε τρίτο, είναι δυνατόν να γίνει η πώληση με μικρότερη αξία από τα ίδια κεφάλαια ? Η πραγματική εικόνα της επιχείρησης είναι μικρότερη από το κεφάλαιο της. ο λογαριασμός 42 είναι αρνητικός Στην ουσία επιθυμούν την αποχώρηση του μοναδικού εταίρου και διαχειριστή και τη μεταβίβαση ολόκληρης της εταιρείας με τις υποχρεώσεις της σε τρίτο, με συμβολική τιμή πώλησης που θα αναφέρεται στο συμφωνητικό. Διαβάζω την ΠΟΛ 1032/26.1.2015 αλλά εχω μπερδευτεί. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 8. Δηλαδη , ο εργαζόμενος παρέχει κανονικά τις υπηρεσίες του , χωρίς όμως να είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ και κόβει απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης ?
 9. μόλις έστειλες ηλεκτρονικά δήλωση.....ενώ υπάρχει αποχή των λογιστών έως τις 22/07...γιατι έρχεσε και ζητάς βοηθεια απο έναν κλάδο που δεν στηρίζεις.... Καλό σας απογευμα
 10. επανενγραφή δεν μ αφήνει να κάνω... μάλλον πρέπει να κάνω από την αρχή νέα εγγραφή ?
 11. τα φώτα σας παρακαλώ!! έχω στα χέρια μου κλειδάριθμο και username πελάτη..ο κλειδάριθμος δεν έχει ενεργοποιηθεί...το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάται ο πελάτης τον κωδικό που είχε βάλει στην αρχική εγγραφή. πάω εκει που λέει ξεχασα τον κωδικό μου...αλλά μου βγάζει αυτό : Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> ΤΙ ΚΑΝΩ ???????
 12. ωραία...αφού είχαν υποβλήθει μέσω internet μπες και ξανατύπωσε. δεν νομίζω να κάτσει κανεις να ασχοληθει με τις δηλώσεις ακόμα και να τις βρήκε. το πιθανότερο είναι να έχουν καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων. dont panic
 13. Καλησπέρα, μία βοήθεια ...έχω πάρει κλειδάριθμο και δεν θυμάμαι τον κωδικό πρόσβασης που είχα στην αρχική μου αίτηση. το username το έχω...λοιπόν πάω στο πεδίο που λέει "Ξέχαδα τον κωδικό μου" δοκιμάζω ξαναδοκιμάζω...τίποτα.. μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...μια βοήθεια plsss Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet>
×
×
 • Create New...