Jump to content

KALASTY

simple Members
 • Content Count

  269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by KALASTY

 1. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο το αντιμετωπίζω κι εγώ από την στιγμή βέβαια που κατάλαβα πως λειτουργεί. Έθεσα ερώτημα στον κ.Θεοχάρη αλλά απάντηση δεν πήρα.. Θεμελίνα Φιλίτσηδημοσίευσε στοHarry Theoharis21 ΑυγούστουΣε πολλά θα ήθελα να αναφερθώ όμως δεν θα το κάνω την δεδομένη στιγμή... γιατί δουλεύω και δυστυχώς έχω ΚΑΙ τον χρόνο αντίπαλο.Θα ήθελα να μου απαντήσετε πως εξηγείτε το γεγονός ότι όταν κάνω τον έλεγχο των τόκων στο Ε1 πως γίνεται να μου εμφανίζει διαφορετικά ποσά σε διαφορά χρόνου 5 λεπτών ...εννοείτε στον ίδιο φορολογούμενο και σε πάρα πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.Ευχαριστώ!
 2. Αν και έχω Prosvasis δεν αφορούσε στρέμματα... πρώτη φορά μετά από τόσα Ε2... ευτυχώς όλα οκ τώρα.Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
 3. Προσπαθώ να στείλω Ε2 και μου βγάζει αυτό το μήνυμα... μήπως έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα? Error : οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ : java.sql.SQLIntegrityConstraintViolationException: ORA-01400: ??? ?????? ?? ????? ???????? NULL ??? ("INC00"."E2_TAB1_2013"."F3")
 4. Μέσα κι εγώ...η ειρωνεία είναι ότι θα τον κάνουμε και ΜΑΓΚΑ τον Χαρούλη και αυτό δεν το αντέχω!!!
 5. Πέμπτη φάση...έχουμε ξεπεράσει και των αριθμό των μνημονίων Εγώ γιατί περιμένω μία επίσημη τοποθέτηση από την ΠΟΦΕΕ? Μήπως είναι μάταιο κι αυτό?
 6. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος-πελάτης της να είχε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να μετακινηθεί το αποκλείεται?
 7. Όσες διαφορετικές απόψεις,διαφωνίες και να έχουμε η βάση του συλλογισμού μας δεν είναι κοινή? (χρησιμοποιώ εκφράσεις του φίλου μου Sarakinou) Δεν μπορούμε έστω αυτή την κρίσιμη στιγμή να ενωθούν οι "φωνές"των πληκτρολογίων μας? Στις ανθρώπινες και επαγγελματικές μας σχέσεις την"απόσταση" δεν την ορίζει η γεωγραφική μας θέση!!! Μήπως ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση? Το είπα και το ξαναλέω...το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι κύριοι του ΥΟ δεν έχουν το θάρρος να αποδεχτούν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων δεν τους δίνει απολύτως κανένα δικαίωμα να έχουν ΘΡΑΣΣΟΣ!!! Απαιτώ να με σέβ
 8. Εφόσον το σύστημα τους δεν λειτουργεί είτε για τεχνικούς λόγους είτε γιατί προσπαθούν να κάνουν την οποιαδήποτε αναβάθμιση θέλουν γιατί δεν ανακοινώνουν την παύση λειτουργίας του συστήματος έτσι ώστε να προγραμματίσουμε εμείς την εργασία μας κι αυτοί να μην έχουν προβλήματα?Αλλά τι λέω τώρα...ίσως σε μία άλλη χώρα...
 9. Να πας να δεις και να καμαρώσεις τα παιδάκια σου...πολλές στιγμές έχουμε χάσει από την ζωή τους..μην κάνεις την χάρη στον κάθε "Χαρούλη"...παράταση θα δοθεί...δεν δουλεύει το σύστημα και εφόσον ζήτησε παράταση η ΠΟΦΕΕ...(μην με βρίσεις )
 10. 55.20.11.04-Υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων δωματίων ή διαμερισμάτων για μικρή διάρκεια
 11. Δεν νομίζω να υπάρχει δέσμευση για άλλη δραστηριότητα εφόσον κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση του σήματος του ΕΟΤ.Ο ΚΑΔ αυτός δεν ισχύει διότι αυτός ήταν για τις περιπτώσεις που είχαν απαλλαγή από την τήρηση βιβλίων και στοιχείων όμως από 01/07/2010 εκδίδουν-τηρούν τα προβλεπόμενα βιβλία κ στοιχεία. http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/11299
 12. Χριστός Ανέστη σε όλους μας!!! Ας γίνουν οι πράξεις μας η αιτία για την πραγματική μας Ανάσταση... γιατί όχι και "επανάσταση"
 13. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος και σαφώς δεν πρέπει να σχολιάσει εφόσον δεν θέλει...
 14. Tο πρωί ο Θεοχάρης στο mega είπε ότι ίσως το αφήσουν ανοιχτό το Σαββατοκύριακο.Όμως μην στηριχθείς σε αυτό αλλά στις δυνάμεις σου... Αν μπορείς επικοινώνησε με το help desk μήπως γνωρίζουν κάτι ώστε να δουλέψεις με λιγότερο άγχος...κάνε μία προσπάθεια...δεν χάνεις κάτι αντιθέτως! Καλό κουράγιο!!!
 15. Καλή ξεκούραση και καλές διακοπές!!! Να επιστρέψεις με πολλές καλές αναμνήσεις!!!
×
×
 • Create New...