Προς το περιεχόμενο

Benji

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    45
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    Benji reacted to ponzi in Απαραίτητα Προσοόντα για Καριέρα στο Λογιστικό Επάγγελμα   
    Αγαπητέ Αντώνη
     
     
    Κατ’ αρχάς σου εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.
     
    Επειδή η ώρα είναι περασμένη και ξέμεινα από διάθεση για δουλεία - τραβάω και κάτι ζόρια αυτή την βδομάδα - βάζω το πρώτο ουισκάκι, και έρχομαι στο θέμα:
     
    Δεν θα σου απαντήσω σε αυτά που ρωτάς. Ούτε φυσικά ξέρω ακριβώς ποιες γνώσεις «μπορούν να εγγυηθούν μελλοντική εξέλιξη στο χώρο».
    Θα σου γράψω όμως έχοντας φορέσει τα «γαλόνια» της ηλικίας και όχι της εμπειρίας (τα οποία δεν διαθέτω).
      
    Παρακάτω θα διαβάσεις (αν δεν βαριέσαι) μια ιστορία. Δεν θα σε κουράσει, είναι μικρή από μόνη της.
     
    Τον Σεπτέμβριο του 1999 είχα στο κομοδίνο μου τρία βιβλία:
    Την «Πολιτεία» του Πλάτωνα, τις «Γυναίκες» του Μπουκόφσκι, και το «Ζεν και η τέχνη της συντήρησης της μοτοσικλέτας» του Πίρσιγκ. Τα έπιανα πριν κοιμηθώ -αργούσε τότε να με πάρει ο ύπνος - και είχα κατορθώσει να τα φτάσω κάπου στη μέση.
    Το μεσημέρι της 7ης Σεπτεμβρίου έγινε εκείνος ο σεισμός. Κατάφερα να γυρίσω αργά το απόγευμα στο σπίτι μου. Είχε αρκετές ζημιές· έμπαινα γρήγορα να πάρω τα απαραίτητα κι έβγαινα. Την πρώτη νύχτα την έβγαλα στο αυτοκίνητο. Τις επόμενες σε φίλους και συγγενείς. Τα βιβλία μου δεν τα πήρα από το κομοδίνο. Τα άφησα εκεί σκονισμένα από τους πεσμένους σοβάδες, με τους σελιδοδείκτες τους κάπου στη μέση.
    Ποτέ δεν τα τελείωσα εκείνα τα βιβλία. Για να είμαι ειλικρινής το «Ζεν» το ξανάρχισα αργότερα, γιατί στην πρώτη ανάγνωση δεν «καταλάβαινα Χριστό».
    Από το 1999 μέχρι σήμερα, πέρασαν 16 χρόνια.
    Ξέρεις τι είναι φίλε μου 16 χρόνια?
    Ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών είναι. Πρόλαβα όμως να «χάσω πολλή ζωή».
    Μετά διάβασα πολύ και διαβάζω ακόμη, αυτά που «πρέπει». Αυτά που ψάχνεις κι εσύ.
    Έμεινα αδιάβαστος όμως σε άλλα…
    Δεν γκρινιάζω, δεν έχω απωθημένα, δεν παραπονιέμαι και δεν κάνω "μνημόσυνο" στα νιάτα μου. Καλά είμαι. Και αν θες να ξέρεις είμαι ακόμη στο πρώτο ουισκάκι (και εκεί θα μείνω).
    Σε εσένα μιλάω όμως!
    Επειδή θα «ξοδευτείς», προσπάθησε να ξοδέψεις ποιοτικά τα επόμενα 16 σου χρόνια.  Τον ορισμό της «ποιότητας» θα τον βρεις (κάποτε) μόνος σου… 
  2. Upvote
    Benji got a reaction from antonisathan in Απαραίτητα Προσοόντα για Καριέρα στο Λογιστικό Επάγγελμα   
    Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες...γιά να μην επαναλαμβανόμαστε.
    Πρακτικά καί παράλληλα...."ως εργαλείο" ερμηνεύεις καί ακουλουθείς το Φορολογικό Ημερολόγιο κάθε μήνα που πρέπει να  τηρείς  πιστά (καί μας "τηρανάει") ...όπως αναρτάται καί εδώ από έμπειρη ομάδα του Taxheaven .
     
    Καλή τύχη..
  3. Upvote
    Benji reacted to doctor in Υποχρέωση υποβολής ηλεκτρονικών αρχείων εργοδοτών Ε.Τ.Ε.Α. μέχρι 31.5.2014   
    Κοίτα, ο Κολοκοτρώνης με τόσους Τούρκους που έσφαξε άνετα θα είχε επικουρικό κρεωπωλών που συγχωνεύεται στο ΕΤΕΑ ενώ η Μπουμπουλίνα και ο Μιαούλης θα είχανε ΤΑΝΠΥ...!
  4. Upvote
    Benji reacted to SERAFIMIDOY in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ  ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΠΝΙΖΩ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΠΑ ΑΠΔ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ Ε9 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΣΚΟ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΑΤΑΞΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΚΑΝΩ ΣΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΙΩΣΗ     ΜΕΙΩΣΗ..... ΤΙΜΗΣ ΚΟΥΦΟ   ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ......ΤΙ ΛΕΕΙ    ΜΟΝΟ ΣΟΥ ....ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
  5. Upvote
    Benji reacted to germanicus in Διαμαρτυρία 4/2/2014 στο Υπουργείο Οικονομικών.   
    Κανονικά θα έπρεπε να έχουν έρθει και οι πελάτες μας. Ο τρόπος φορολόγησης, ο τρόπος ενημέρωσης σε φορολογικά και εργατικά (ποιας ενημέρωσης?....) και τα πρόστιμα είναι πράγματα τα οποία πλήττουν και αυτούς. 
     
    Θεωρώ δέουσα την ύπαρξη ευανάγνωστων πλακάτ που να ενημερώνουν το γιατί αυτοί οι περίεργοι είναι μαζεμένοι εκεί και παρακωλύουν την κυκλοφορία. Δε νομίζω ότι είχε κανείς μας ως στόχο την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Είναι όμως ένα "πάρεργο" και νομίζω ότι θα ήταν καλό το να γνωρίζουν γιατί για 5 λεπτά κόλλησε η Αμαλίας. Νομοθετήματα που έχουν ως στόχο το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (τέλος επιτηδεύματος, 26% από το πρώτο ευρώ, 1000 ευρώ πρόστιμο για ένα ΦΜΥ ή 10550 πρόστιμο για έναν εργαζόμενο δεν πρόκειται να πλήξουν μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο), σε βάθος χρόνου θα πλήξουν τους πάντες.
     
    Καλό είναι να υπάρχει και τηλεφωνική παρότρυνση σε συναδέλφους (ίσως και σε πελάτες). Ένα "συνάδελφε, θα κατέβω αύριο στην πορεία. Έλα και εσύ άμα μπορείς" εκτιμώ ότι θα δούλευε. Χρήσιμη θα ήταν επίσης και σχετική ανάρτηση στην αρχική σελίδα του κόμβου. 
  6. Upvote
    Benji reacted to doctor in ΤΕΑΥΕΚ -ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1/12/2013   
    Ζμπούτσας α!
  7. Upvote
    Benji reacted to doctor in ΤΕΑΥΕΚ -ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1/12/2013   
    Και μετά θα στείλουμε ΑΠΔ στο ΙΚΑ που θα συμπεριλαμβάνει τις εισφορές των επικουρικών και δεν θα συμφωνεί η ΑΠΔ με την πληρωμή των εισφορών και μετά θα τρέξει το ΙΚΑ δηλωθέντα-καταβληθέντα και θα μας ζητάει διαφορές και εμείς μετά θα τους πούμε ότι το ΤΑΠΕΜ και το ΤΑΠΕΡ έβγαλαν εγκύκλιο να τους τα πληρώσουμε εκεί και μετά το ΙΚΑ θα σου πει κύριε είδες τι γράφουν οι νόμοι και οι εγκύκλιοι και εμείς μετά θα τους πούμε μα κύριε ικατζή αυτοί στο ΤΑΠΕΜ μου είπαν αυτό και γιατί να πληρώσω εγώ δύο φορές τις ίδιες εισφορές και μετά αυτοί θα σου πούνε οκ δεν πειράζει δώστα σε μένα και ζήτα τα πίσω από το ΤΑΠΕΜ και μετά θα πας στο ΤΑΠΕΜ και θα σου πούνε ότι εμείς δεν τα δίνουμε πίσω βγάλε άκρη με το ΙΚΑ και μετά θα σταθείς σαν μαλάκας και θα πεις: ρε δεν γαμιέστε όλοι σας επιτέλους, άχρηστοι και ανίκανοι... Αυτά, τίποτα άλλο περιμένουμε διευκρινιστική της εφαρμοστικής από τον πρόεδρο του εδεσσαϊκού. Αυτό τίποτα άλλο και μετά είπανε ότι το παιχνίδι θα γίνει αλλά εμείς ότι δεν αλλά αυτοί ότι θα οριστεί διαιτητής λέμε...
  8. Upvote
    Benji reacted to KITSOSTZABELAS in Χειρογραφα βιβλια σουπερ μαρκετ! η αποθεωση !   
    βιαζεσαι . περιμενε σου απανταμε
  9. Upvote
    Benji reacted to KITSOSTZABELAS in Χειρογραφα βιβλια σουπερ μαρκετ! η αποθεωση !   
    να τα κάνεις σε κινητά φύλλα
    πάρε λογιστικές κόλες και να τα γραφεί  στο χέρι . αλλά να έχει το νου του καμία μέρα μην διπλώσει καμία ρέγκα .
    :P :P
  10. Upvote
    Benji reacted to KITSOSTZABELAS in προστιμο και στην τροποποιητικη του φπα 4ου τριμηνου 2013?   
    γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
  11. Upvote
    Benji got a reaction from THEOMI in Kαλησπερα με Jazz-Mplouz, Xωρις Συνορα....!   
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
  12. Upvote
    Benji got a reaction from 1953 in Kαλησπερα με Jazz-Mplouz, Xωρις Συνορα....!   
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
  13. Upvote
  14. Upvote
    Benji reacted to ype in τι δουλεια εχει ο λογιστης να κανει αιτησεις για διαφορα επιδοματα ...θερμανσης τεκνων κλπ   
    Εκαστος κατά διάνοια.
     
     
    Η δική μου οπτική λέει πως στην παρούσα κατάσταση της απόλυτης διάλυσης, η πολιτεία (με την έξωθεν καθοδήγηση) μεταφέρει το κόστος των υπηρεσιών που οφείλει να παρέχει στον πολίτη στις πλάτες τις δικές του και των λογιστών.
    Μπορεί κάποιοι να το βλέπουν ως ευκαιρία και ενδεχομένως να αποτελεί μια πηγή εισοδήματος για πολλούς αλλά σε μια κοινωνία που διαλύεται είναι δύσκολο να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι.
    Ως αποτέλεσμα επιλέγεις να μαζεύεις ψίχουλα που πέφτουν από άδεια τραπέζια και φυσικά μένεις πάντα νηστικός και υποχρεωμένος να κυνηγάς τον επιούσιο πέρα από τα όρια της αξιοπρεπούς εργασίας.
  15. Upvote
    Benji reacted to HARYK in Σχετικό με το θέμα της 4χρονης που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά   
    Μα γινόντουσαν τέτοια πράγματα παλιότερα στη χώρα μας ;
    Δε νομίζω. Δε νομίζω...   
    Τέτοια ή παρόμοια γεγονότα;
     
    Μπααααα! Ποτέ!
     

     
    Καλησπέρα σας.
  16. Upvote
    Benji reacted to amartolos in Σχετικό με το θέμα της 4χρονης που βρέθηκε σε οικισμό Ρομά   
    Tώρα σκεφτηκαν να αλλάξουν την νομοθεσία του 1976 περι χορήγησης πιστοποιητικών γέννησης και μετά από αυτό που έγινε με τη μικρή Μαρία.Να αλλάζουν άλλους νόμους σαν  να αλλάζουν πουκάμισα και κατά πως τους συμφέρει γνωρίζουν πολύ καλά.
    Ενα βασικό νόμο τον έχουν ακόμη σε ισχύ από το 1976.
    Οι δημοσιογράφοι των ξένων ΜΜΕ αναφέρουν στις δημοσιεύσεις τους για "ξανθό άγγελο".Αλήθεια αν το παιδί ήταν...μαυροκέφαλο θα έδιναν καμία σημασία οι ξένοι?Εξάλλου "ΑΓΓΕΛΟΙ" είναι όλα τα παιδιά του κόσμου ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών η επιδερμίδας.
    Σε μια εφημερίδα είδα στήλη για εγκαταταλελειμένα σκυλιά.Για τα εγκατελελειμένα παιδιά,για τα παιδιά των φαναριών ασχολήθηκε κανενας μέχρι σήμερα?
  17. Upvote
    Benji reacted to klery in 10 ημέρες προθεσμία, για 13 χρόνια ζωής... Αρνούμαι!   
    ειχαμε υποχρεωση απογραφης στα σπιτια μας?
    ποτε επιτελους θα τελειωσει ο εφιαλτης που ζουμε?
    τι εγινε η αξιοπρεπεια του Ελληνα?
    πως λειτουργει η δημοκρατια?
    ειμαι συνεχως στο γραφειο
    απληρωτη κατα 80%
    και το ονειρο μου ,μια μερα ελευθερη,εστω μιση,
    ενα μπανιο στη θαλασσα,
    να πιω ενα ανεμελλο καφε με τους φιλους μου,
    να μπορεσω στο τελος του μηνα να πληρωσω τις υποχρεωσεις μου.
    Πατήστε εδώ για να δείτε την είδηση
  18. Upvote
    Benji reacted to gkazan in Ακόμα χαϊδεύουμε αυτιά αντί να κλωτσάμε "πισινούς". ΓΙΑΤΙ ?   
    Απαντώντας στον τίτλο, We are still chewing bubble gum...
     
    Ενδεικτικό παράδειγμα οτι είμαστε τα παιδιά για όλες τις δουλειές:
     
    Μόλις ήρθε πελάτισσα, η οποία με ρώτησε αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει την μεταφορά κατοικιδίων μέσω ΜΜΜ, ΚΤΕΛ κλπ, επι πληρωμή κομίστρου, μιας και χρόνια τώρα αρνούνται οι οδηγοί να τα πάρουν στο όχημα, γιατί το άκουσε από γνωστή της που η κόρη της το βρήκε στο Internet και το κατέβασε!!!! Όταν την ρώτησα "ποιός νόμος είναι να στον εκτυπώσω", απάντησε "Εκεί στο Internet, βάλε φιλοζωική και θα το βρείς"!!!!!
     
    DA FUCK!!!
     
    Από πότε γίναμε οι "γραμματιζούμενοι" του "χωριού"; Όποιος ακούσει τις λέξεις "Internet" και "Νόμος", όλο σε λογιστή πηγαίνει...
     
    Τι στο διάολο, ότι π@παριά ακούει ο καθένας, σου πετάει και ένα "Κάπου το βρήκα στο Internet...", στον λογιστή πρέπει να έρθει να το βρεί;
    Για νομικά, σ'εμάς, για πολεοδομικά, σ'εμάς, τον πόνο τους, σ'εμάς, εκτυπώσεις, σ'εμάς, τους καλεί για οτιδήποτε η εφορία, εμείς θα τους ειδοποιήσουμε...
     
    Δεν πάει άλλο, 500 ευρώ την δήλωση του χρόνου. Αφού τους έχουμε μπάστακα κάθε μήνα, τουλάχιστον θα τους αντιμετωπίζουμε και θα τους χρεώνουμε επιτηδευματίες.
     
    Αναρωτιέμαι οι "λογιστές" με τις χρεώσεις των 10-15 ευρώ ανα δήλωση αν κάθονται και τους κάνουν τις εκτυπώσεις, τους ειδοποιούν στο τηλέφωνο κλπ, προκειμένου να μην χάσουν τόσο εκλεκτή και κιμπάρικη πελατεία....
     
    Υ.Γ. Παρεπιπτόντως είναι ο νόμος 4039/2012 άρθρο 10
  19. Upvote
    Benji reacted to mk83 in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Μπράβο  στον  ΠΑΟΚ !!!!!

     

     

    EUROPA LEAGUE 12ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η αγωνιστική

     

    ΠΑΟΚ - ΣΑΧΤΕΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ: 2-1

     

    ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

     

    Γκέλα ολκής απέφυγε ο ΠΑΟΚ ο οποίος με γκολ στις καθυστερήσεις κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Σαχτέρ και να πάρεις του τρεις βαθμούς.

    Φλύαρη υπεροχή για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Στέφενς έφτανε εύκολα στην περιοχή της Σαχτέρ αλλά η τελικές της προσπάθειες ήταν κακές. Ο Νίνης είχε ένα σουτ στο 5' ενώ στο 21' ο Μοκίν  μπλόκαρε το πλασέ του Λάζαρ. Πέντε λεπτά η ομάδα του Καζακστάν απείλησε με κεφαλιά του Τζίντιτς την οποία "έβγαλε" ο Χακόμπο. Στο 34' ο Μοκίν έχασε τη μπάλα μετά το σουτ του Στοχ αλλά ο Αθανασιάδης δεν πρόλαβε να επωφεληθεί.

     

    Μόλις στο 49' η Σαχτέρ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσουράνη στον Τσάνας (φάνηκε να μην υπάρχει παράβαση). Ο Τσάνας το εκτέλεση και έκανε το 0-1.

    Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά το σουτ του Λάζαρ στο 57' βρήκε το δοκάρι. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 75' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αθανασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαχτέρ έμεινε με δέκα στο 87' όταν ο Ποριβάεφ είδε δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη παραπάνω ο ΠΑΟΚ βγήκε όλος μπροστά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων λυτρώθηκε από μια κεφαλιά του Βούκιτς που έγραψε το 2-1.

     

    ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας (65'Λίνο), Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ (58'Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Νίνης (85'Βούκιτς), Αθανασιάδης.

    Σαχτέρ (Βίκτορ Κουμούκοφ): Μοκίν, Μαλίου, Τζίντιτς, Ταράσοφ, Σιμσεβιτς, Ποριβάεφ, Βίσιους, Τσάνας, Γκαζαριάν, Φινοτσένκο (81'Φινοτσένκο), Κιζνιτσένκο.
  20. Upvote
    Benji got a reaction from Στέλιος in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Μέχρι τις 03:00 π.μ. καλά πάμε...θα χτυπήσω και ένα φραπέ κατά τις 01:30 π.μ....  
  21. Upvote
    Benji reacted to AlexanderRS in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Λοιπόν προσωπική άποψη εκφέρω μη πάρω καί κανέναν στο λαιμό μου...Το σύστημα δε μπορεί να κλειδώσει καί αυτά που λέγονται για μέχρι τις 20/9 το βράδυ είναι χαζομάρες τύπου "προθεσμίες δηλώσεων βάσει ΑΦΜ", περισσότερο γίνεται για να υπάρχει έμμεση πίεση (δλδ μέσω των φορολογούμενων)-πρώτον διότι όλοι γνωρίζουν ότι το σύστημα υπολειτουργεί καί δεύτερον γιατί αν κλειδώσει δε θα μπορούμε να κάνουμε καμμία διόρθωση στα αγροτεμάχια άλλων Ε9. Επιλογή κλειδώματος δηλαδή να κλείσουν τον έναν απ' τους δύο πίνακες δεν υπάρχει. Δεν είναι εφαρμογή σαν το Ε1. Προσωπικά ασχολούμαι με όλα αυτά που έμειναν πίσω λόγω δηλώσεων. Καλή συνέχεια καί κουράγιο...
  22. Upvote
    Benji reacted to doctor in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    "E9 or 69? That is the question" (Hamlet, William Shakespeare).
  23. Upvote
    Benji reacted to gus in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Τον jack norris
    Explorer
  24. Upvote
    Benji reacted to fortiki in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    μπηκε να δει αν μπορει να μπει
    οχι αν μπορει να δουλεψει
  25. Upvote
    Benji got a reaction from NTINATSEPA in E9 ---- Συγνώμη, εσείς μπορείτε να μπείτε να δουλέψετε?   
    Μέχρι τις 03:00 π.μ. καλά πάμε...θα χτυπήσω και ένα φραπέ κατά τις 01:30 π.μ....  
×
×
  • Δημιουργία νέου...