Jump to content

eyripidis

Silver members
 • Content Count

  561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by eyripidis

 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1. Δύναται να υποβληθεί αρχική “ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ” εργαζομένων για τον μήνα Μάιο, από 25/6/2020 έως και 3/7/2020. 2. Δύνανται να υποβληθεί Ορθή Επανάληψη για τη “ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ” για τον μήνα Μάιο, από 25/6/2020 έως και 3/7/2020, για τις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις: α. διορθώσεις στο πεδίο «ΗΜ/ΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ» για δήλωση μεταγενέστερων ημερομηνιών από τις ήδη δηλωθείσες, β. μεταβολές τιμών από ‘ΝΑΙ’ σε ‘ΟΧΙ’, στο πεδίο «ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ», γ. τροποποίηση στοιχείων μισθωμάτων για τον μήνα Μάιο. 3. Δύνανται να υποβληθεί ορθή επανάληψη του εντύπου “ΑΙΤΗΣΗ /ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” μέχρι και 30/6/2020, για την τροποποίηση της ημερομηνίας ένταξης των εργαζομένων στον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ αναδρομικά από 15/6/2020. 4. Η υποβολή του εντύπου «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ », για τον μήνα Ιούνιο, για τις επιχειρήσεις που δύνανται να αναστείλουν τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, θα πραγματοποιηθεί από 7/7/2020 έως και 31/7/2020. Η πληρωμή των εργαζομένων που είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα πραγματοποιείται σταδιακά και σε τακτά χρονικά διαστήματα. 5. Η προθεσμία υποβολής υπεύθυνων δηλώσεων από τους δικαιούχους ειδικών κατηγοριών όπως αυτές προβλέπονται στην αριθμ. οικ. 16073/287/22-4-2020 (Β’ 1547 και Β’ 1841) κοινή υπουργική απόφαση, όπως τροποποιήθηκε με την υπ. αριθμ. οικ. 18657/370/15-5-2020 (1863 Β’) όμοιά της, παρατείνεται έως και 30/6/2020. Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού των ειδικών κατηγοριών θα πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων στο άρθρο 3 της ανωτέρω ΚΥΑ διασταυρώσεων και ελέγχων με τα Πληροφοριακά Συστήματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των φορέων που καταβάλουν αποζημιώσεις λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορωνοϊού COVID -19. Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/49523/erganh-nees-dynatothtes-diorowsewn-gia-anastoles-symbasewn-dikaioyxoys-eidikwn-kathgoriwn-syn-ergasia-pote-oa-ypoblhoei-to-entypo-anastolwn-toy-ioynioy θα τρελαθούμε εντελώς έχουν δώσει παράταση μέχρι 30/06 και στο σύστημα για τις ειδικές κατηγορίες βγάζει την 16073/287/22-4-2020 με αποτέλεσμα να μην αφήνει να κάνεις την υπεύθυνη δήλωση. Εγώ έχω καμιά 30ρια υλοτόμους που περιμένουν να κάνουν την δήλωση. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος επιτέλους?
 2. Με κωδικούς taxisnet και τα σημειώματα στρατολογίας Τα πάντα όλα ( όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Αλέφαντος) για την Μαμά πατρίδα.
 3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ.
 4. Συνάδελφοι έχουμε καμιά πληροφορία πότε θα ανοίξουν οι τροποποιητικες; Σε δήλωση με ενοίκιο α κατοικίας εκ παραδρομής τσέκαρα φιλοξενία με συνεπεία να μην μπορεί ο φορολογουμενος να κάνει αίτηση για κεα εάν δεν ανοίξουν άμμεσα βλέπω να το πληρώνω από την τσέπη μου δεν ξέρω εάν την πάω χειρόγραφη στην δου εάν θα την δεχθούν.
 5. Συνάδελφε δεν έτυχε σε μένα, ούτε με ξαφνιάζει το γεγονός θεωρώ όμως ότι όπως είναι αναφαίρετο το δικαίωμα του καθενός στην εργασία έτσι ειναι και στην απεργία. Είναι τουλάχιστον ανήθικο να το κάνεις αυτό, προσωπικά εαν μου είχε συμβεί θα έδινα το όνομα του συναδέλφου στο σύλλογο και θα παιρνουσα και από το γραφείο του μια βόλτα.
 6. Παρατηρήθηκε ότι μετά την ανακοίνωση της παράτασης των δηλώσεων πολλοί σπευσαν να υποβάλλουν δηλώσεις. Η αποχή δεν αφορά μόνο τις δηλώσεις. Επίσης εμφανίστηκαν συνάδελφοι αρπακτικά που άδραξαν την ευκαιρία και τσίμπησαν πελάτες από άλλους συναδέλφους ντροπή τους.
 7. Eλα μου ντε, καλά το πάμε μέχρι της 12.00 πμ υποβλήθηκαν μόνο 38 δηλώσεις. Υπήρχαν και 15 μα.....κες ''συνάδελφοι'' βέβαια.
 8. Καλημέρα, στην περιοχή μου οι συνάδελφοι τηρούν την αποχή,μάλιστα μου ήρθε πελάτης από άλλο συνάδελφο διαμαρτυρομενος ότι δεν του κάνει την δήλωση. Φυσικά του απάντησα οτι ούτε απο το δικό μας γραφείο υποβάλλονται.
 9. Καλησπέρα σε όλους, Ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα τηρήσουμε όλοι οι συνάδελφοι την αποχή, ήρθε η ώρα να ακουστούμε και να μας δώσουν λίγη σημασία. Παρακαλώ όλους σας εάν σέβεστε τον εαυτό και το επάγγελμα σας τηρήστε την αποχή.
 10. Εντάξει συνάδελφε εγώ πρότεινα κάτι μπορεί να μην μπορεί να γίνει αλλά πρέπει να αντιδράσουμε ΤΩΡΑΑ αλλιώς θα έχουμε το κεφάλι μόνιμα κάτω και θα τρώμε καρπαζιες. Όσο για το ΟΕΕ δεν μπορεί να μας αντιπροσωπεύει όταν το 60% του κλάδου δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές (απόφοιτοι ΤΕΙ) και στην ουσία είναι αυτοί που το αιμοδοτουν.
 11. Καλησπέρα σας το τελευταίο τρίμηνο φάνηκε η γύμνια του κλάδου μάς, δεν μας υπολογίζει κανείς και δεν μας σέβονται. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μάς παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία να διασφαλισουμε τον κλάδο μας ή τώρα η ποτέ. Να απαιτήσουμε όλοι όσοι ασκούν το επάγγελμα να εγγράφονται στην Ποφεε υποχρεωτικα, μαζί με την αίτηση του ΟΕΕ να κάνουμε και στην Ποφεε και αυτή με την σειρά της να έχει το δικαίωμα να ανοίγει η να κλείνει τους κωδικούς taxis. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν κατέβουμε σε απεργία.
 12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 13. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM EINAI ΓΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΥΘΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ.
 14. Σε εμένα δεν μπήκε τίποτε,ουτε τα 400 όταν ήταν να τα βάλουν με ενεργοποίηση του voucher 04-04-2020. Ακούστε και το παράδοξο δικό μου συγγενικο πρόσωπο έλαβε τα 400 και σήμερα αλλά 600.
 15. ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΧ ΥΛΟΤΟΜΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ(ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΡΙΜΗΝΗ Η ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ) ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΟΑΕΔ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ myBusinessSupport (ΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ) ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΣΗ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ.
 16. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΦΑΝΙΖΕ ΧΤΕΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
 17. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟ FORUM.
 18. ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
 19. NA TOYΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.
 20. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΧΘΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31/03/2019 ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.
×
×
 • Create New...