Προς το περιεχόμενο

evak

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    evak reacted to SOPHIE in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Ρήμα[]βαυκαλίζομαι
    παραμυθιάζομαι, εξαπατώ ή καθησυχάζω τον εαυτό μου με ψεύτικες προσδοκίες  Συνώνυμα[]αυταπατώμαι ξεγελιέμαι εθελοτυφλώ στρουθοκαμηλίζω εξαπατώμαι πλανιέμαι/πλανώμαι γελιέμαι παραπλανιέμαι
  2. Upvote
    evak reacted to SOPHIE in Αναζήτηση link για τροποποιητική δήλωση Ε1   
    κανείς μας δεν μπορεί      
  3. Upvote
    evak reacted to KAROLOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Θα γράψω κάτι τελευταίο για το θέμα και δεν επανέρχομαι. Θα είμαι οξύς, γιατί δεν μου αρέσει να βαυκαλίζομαι. Κάνω την αυτοκριτική μου δημοσίως και δεν ντρέπομαι γι΄αυτό. Ξέρω εκ των πρότερων ότι δεν θα αρέσουν αυτά που θα γράψω σε πολλούς συναδέλφους, όμως λέω και γράφω αυτά που νιώθω χωρίς να θέλω να είμαι σώνει και καλά αρεστός. Ο,τι κάνω το κάνω πηγαία, είτε στηλιτεύω δημόσια τα κακώς κείμενα του υπουργείου, είτε τα του οίκου μας.
     
    Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Μονίμως μεμψιμοιρούμε  βρίζοντας την κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και τους "εκπροσώπους" μας σε δεδομένες στιγμές.  Δεν είναι όμως εκπρόσωποι όλων μας παρά μόνο ενός μικρού ποσοστού που κατεβαίνει στις εκλογές για να ψηφίσει. Οι υπόλοιποι ασκούμε μόνο κριτική και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας βριζόμαστε μεταξύ μας.
     
    Στο υπ. Οικ. γελούν με την ψυχή τους αφού γνωρίζουν πως έτσι όπως είμαστε δεν αποτελούμε καν κλάδο, αλλά ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που δεν έχει ούτε τις βασικές αρχές που απαρτίζουν έναν σοβαρό κλάδο. Γι΄αυτό μας κάνουν ό,τι θέλουν! Κατά τη γνώμη μου καλά μας κάνουν αφού σκύβουμε διαρκώς το κεφάλι και δεν αλλάζουμε ποτέ. Συνεπώς, ας υποστούμε τις συνέπειες του ραγιαδισμού που μας έχει διαποτίσει.
     
    Για παράδειγμα, λέμε να μη στείλουμε δηλώσεις αλλά να τις αποθηκεύσουμε κ.λπ. Οι δηλώσεις δεν είναι δικές μας όμως, ούτε μπορούμε να κάνουμε μνημόσυνα με ξένα «κόλλυβα». Οι δηλώσεις είναι των πελατών.  Δηλαδή, όταν ο πελάτης έρχεται να του κάνεις τη δήλωση εσυ αναλαμβάνεις να τη στείλεις και όχι να την αποθηκεύσεις προσωρινά ή κάτι άλλο.
     
    Αν θες να κάνεις "απεργία" κατά κάποιο τρόπο, δεν αποθηκεύεις δηλώσεις στο σύστημα περιμένοντας το γενικό σύνθημα για να στείλεις. Απλώς, εξηγείς στους πελάτες σου ότι δεν κάνεις δηλώσεις αν δεν δοθεί δίκαιη λύση. Δεν παραλαμβάνεις. Αν τις έχεις ήδη παραλάβει πιο πριν, τότε μέσω συλλογικών ενεργειών που θα έχουν καθολική αποδοχή, σταματά κάθε ενέργεια που αφορά στις δηλώσεις. Ο πελάτης αν σε εκτιμά ως επαγγελματία, θα σε καταλάβει αφού του εξηγήσεις, αφού αντιληφθεί ποιος είναι ο κύριος φταίχτης. Αν ο πελάτης όμως διαφωνεί θα πάει στον παραδίπλα λογιστή που θα του λέει όμως τα ίδια, θα πάει στον απέναντι που θα του λέει επίσης τα ίδια, και ούτω καθεξής. Ουσιαστικά, είναι ένα εμπάργκο στην παραλαβή και αποστολή δηλώσεων απ΄όλους με δίκαια και λογικά επιχειρήματα. Ρίχνεις το μπαλάκι έτσι στον αρμόδιο υπουργό να βγάλει το φίδι απ΄την τρύπα.
    Έχουμε παιδεία για κάτι τέτοιο; Χλομό το κόβω...
     
    Όντες ευθυνόφοβοι και θέλοντας συχνά να καλύψουμε την ανεπάρκειά μας, απόρροια του δαιδαλώδους φορολογικού συστήματος, απλά ακολουθούμε τα κελεύσματα της εξουσίας και, που και που, υψώνουμε λίγο τη φωνή μας. Τόσο λίγο όμως, που δεν ακούγεται ούτε καν κοντά στις πόρτες του υπουργού. Ένας ψίθυρος μόνο που χάνεται μέσα στη θορυβώδη μεγαλούπολη!
     
    Αναλωνόμαστε σε αρθρογραφία ή σε συζητήσεις μέσα σε φόρουμ ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νομίζοντας ότι το κάθε site κ.λπ. είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι ασχολούνται μαζί μας. Λες και είμαστε το επίκεντρο της επικαιρότητας. Δεν έχουμε προφανώς αντιληφθεί ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.  
     
    Φτάνουν στα αυτιά μας καθημερινώς  ιστορίες με "συναδέλφους" που θάβουν τους υπόλοιπους για να πάρουν τη δουλειά και με τα μισά λεφτά. Είναι αυτό συναδελφική αλληλεγγύη; Πως θα υπάρχει ο αλληλοσεβασμός όταν εμείς οι ίδιοι βεβηλώνουμε το ίδιο μας το "σπίτι" και δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους συναδέλφους; Πως θα συνεργαστείς για αγώνα σε κοινή πορεία  με ανθρώπους που δεν σέβονται την ίδια τους την εργασία και την εξευτελίζουν; Πως να προσθέσεις πολλά κλάσματα όταν δεν υπάρχει κοινός παρονομαστής;
     
    Αλλάζοντας τόνο να επαναλάβω το κοινότυπο «κανείς δεν είναι αλάνθαστος». Δεν υποστηρίζω κανέναν από τους εκλεγμένους, ούτε όσους συναδέλφους ασχολούνται ενεργά με τον συνδικαλισμό.  Λάθη κάνουν και θα ξανακάνουν. Απλώς, δράττομαι της ευκαιρίας για να σημειώσω ότι  δεν μου άρεσε ανέκαθεν η στείρα κριτική χωρίς προτάσεις. Μονίμως, για όλα τα θέματα, όπου κι αν κοιτάξεις φταίει η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ή γενικώς οι απανταχού σύλλογοι! Θυμόμαστε τους συλλόγους μόνο στις παρατάσεις και τότε τους ρίχνουμε κι ένα βρισίδι! 
     
    Οι σύλλογοι φταίνε σε όλα! Βγάζουν ανακοίνωση για κάτι, τους βρίζουμε, δεν βγάζουν τους βρίζουμε, κάνουν το ένα τους βρίζουμε, κάνουν το άλλο τους ξαναβρίζουμε. Αν πάλι δούμε σε κάποιο σύλλογο κάτι που μας αρέσει τον εκθειάζουμε και με την ίδια ευκολία αν ο ίδιος σύλλογος εκφράσει μια διαφορετική άποψη, τότε τον λοιδορούμε δημοσίως.  Αν δεν μας αρέσουν οι άνθρωποι που ηγούνται των οργανώσεών μας, απλώς τους καταψηφίζουμε κι έρχονται άλλοι. Απλά πράγματα και πλήρως δημοκρατικά. 
     
    Ο καθένας από μας λέει το κοντό του και το μακρύ του -μηδενός εξαιρουμένου- , και σε όλα νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο. Αν μας ζητήσει κάποιος να καθίσουμε και να κάνουμε σοβαρές προτάσεις για την αλλαγή πολλών πραγμάτων στο φορολογικό μας σύστημα αλλά και στον χώρο μας, με επιχειρηματολογία όμως και σοβαρότητα,  η πλειονότητα θα λακίσει και θα βρει φθηνές δικαιολογίες, μα, μου, σου, του και άλλα σχετικά.
     
    Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε γενικώς ότι μας φέρονται όπως μας αξίζει.
     
    Συνάδελφοι, το έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω. Στον κλάδο μας θα έρθουν καλύτερες ημέρες μόνο αν κάνουμε αρχικά την αυτοκριτική μας και δούμε τα λάθη μας. Μετά, θα πάμε πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Θα οργανωθούμε συλλογικά, και μέσα από την διαρκή και πλήρη επιμόρφωσή μας -μέσω συλλογικών ενεργειών-, θα μπορέσουμε να υψώσουμε πραγματικά τη φωνή μας. Η γνώση είναι δύναμη, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Στη συνέχεια, μέσα από τα συλλογικά όργανα θα θεσμοθετηθούν ομάδες εργασίας που θα ασχολούνται με την ενδελεχή μελέτη και υποβολή προτάσεων που, αφού θα είναι πλήρως αιτιολογημένες, ενδεχομένως θα υιοθετούνται ευκολότερα από το υπ. Οικ., γιατί δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας σαν αυτές που εισηγούνται οι σύμβουλοι των εκάστοτε υπουργών! Θα είμαστε συνέχεια εκεί και θα νιώθουν την ανάσα μας σε όλα. Θα μας σέβονται! 
     
    Δυστυχώς, έτσι όπως είμαστε τώρα, δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά κανείς! Ας αναλογιστούμε λοιπόν,  Μόνιμος ικέτης ή ενεργός διεκδικητής;
  4. Upvote
    evak reacted to Giannis P. in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Μόλις έστειλα τις ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ δηλώσεις.
    ''Ευχαριστώ'' τους ''συναδέλφους'' που μετά τον αρχικό ξεσηκωμό έσπευσαν να στείλουν τις δηλώσεις με το που άνοιξε το σύστημα, παρά την συννενόησή μας να ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ, αφού δεν συμβιβαζόμασταν (σκάω στα γέλια τώρα που το γράφω) με κανενός είδος προστίμου ή προσαύξησης.
    Πέραν αυτού αναμέναμε και ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Υ.Ο. (νομοθετημένη), κάτι που δεν έγινε ποτέ...
     
    Νοιώθω κενός, βιαζμένος, εκβιαζμένος,πεθαμένος.
    Ψέμα από παντού, καμία αλληλεγγύη, ΤΙΠΟΤΑ....
    Τί κρίμα να μην καταλάβουμε πως το διακύβευμα δεν ήταν οι Φορολογικές Δηλώσεις Ο.Ε. 2014....
     
    Υ.Γ.
    Προς ''συναδέλφους'' που ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ:
    Εάν μοτο της ζωής σας είναι το ''μια σπιθαμή από τον κώλο μας και όπου θέλει ας μπεί'' , τότε δεν είναι το θέμα πως εγώ σας θεωρώ ''συναδέλφους'' και όχι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
    Το θέμα είναι πως είστε πολιτικοί και κοινωνικοί εχθροί μου.
    Δεν θα σας αφήσω αναίμακτα να επιβάλλεται αυτό το μοτο σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου.
  5. Upvote
    evak got a reaction from GEORGE1 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Κάνε λίγη υπομομή συνάδελφε. Μια μέρα είναι θα περάσει. Αν δεν μπορείς να ξεκουραστείς και νιώθεις ότι πρέπει να δουλεψεις σήμερα, κάνε καμιά καταχώρηση, βγάλε κανά ΦΠΑ, στείλε καμιά ΑΠΔ, ότι έχεις τέλοσπάντων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να ξεχαστείς.
  6. Upvote
    evak reacted to VERRIS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Μόλις επέστρεψα από Μύκονο που είχα πάει για ΣΚ, μήπως έχουμε τίποτα νεώτερο σχετικά με τις εκπρόθεσμες δηλώσεις???
    Πάντως πέρα από την πλάκα έχω να κάνω Σαββατοκύριακο σαν άνθρωπος το καλοκαίρι από τον Αύγουστο του 2012!!!! Η κατάσταση όσο πάει γίνεται και χειρότερη.....
  7. Upvote
    evak got a reaction from lami in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Κάνε λίγη υπομομή συνάδελφε. Μια μέρα είναι θα περάσει. Αν δεν μπορείς να ξεκουραστείς και νιώθεις ότι πρέπει να δουλεψεις σήμερα, κάνε καμιά καταχώρηση, βγάλε κανά ΦΠΑ, στείλε καμιά ΑΠΔ, ότι έχεις τέλοσπάντων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να ξεχαστείς.
  8. Upvote
    evak got a reaction from andronick in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Κάνε λίγη υπομομή συνάδελφε. Μια μέρα είναι θα περάσει. Αν δεν μπορείς να ξεκουραστείς και νιώθεις ότι πρέπει να δουλεψεις σήμερα, κάνε καμιά καταχώρηση, βγάλε κανά ΦΠΑ, στείλε καμιά ΑΠΔ, ότι έχεις τέλοσπάντων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να ξεχαστείς.
  9. Upvote
    evak got a reaction from giannisamar in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Κάνε λίγη υπομομή συνάδελφε. Μια μέρα είναι θα περάσει. Αν δεν μπορείς να ξεκουραστείς και νιώθεις ότι πρέπει να δουλεψεις σήμερα, κάνε καμιά καταχώρηση, βγάλε κανά ΦΠΑ, στείλε καμιά ΑΠΔ, ότι έχεις τέλοσπάντων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να ξεχαστείς.
  10. Upvote
    evak got a reaction from SOTIRIOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Κάνε λίγη υπομομή συνάδελφε. Μια μέρα είναι θα περάσει. Αν δεν μπορείς να ξεκουραστείς και νιώθεις ότι πρέπει να δουλεψεις σήμερα, κάνε καμιά καταχώρηση, βγάλε κανά ΦΠΑ, στείλε καμιά ΑΠΔ, ότι έχεις τέλοσπάντων. Είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις να ξεχαστείς.
  11. Upvote
    evak reacted to mk83 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Συγχαρητήρια έδωσα συνάδελφε...
     
    Αν και το ότι κάνατε εσείς μια κίνηση κι άλλη μια ο άλλος συνάδελφος κι άλλη μια κάποιος άλλος συνάδελφος για να πειραματιστείτε...
    καθώς και το ότι οι περισσότεροι θα τρέξετε μέσα στο ΣΚ να ολοκληρώσετε, σημαίνει ότι μένουν ακάλυπτες οι δηλώσεις επιτηδευματιών...
    (Ε3, αυτοπεραιώσεις κλπ), δεν θα δοθεί λύση στις τροποποιητικές κλπ κλπ κλπ... 
     
     
    Σημ: Ο χαρακτηρισμός στο υ/γ προφανώς δεν αφορά εσάς... μη θίγεστε... και ούτε εγώ μπαίνω σε αντιπαράθεση...
    αλλά, την ώρα που εσείς αγωνιούσατε στο forum, κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να κινήσουν γη και ουρανό για το καλό όλων.  
  12. Upvote
  13. Upvote
    evak reacted to mk83 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
     
     
    Υ/Γ: ... και κάποιοι μ@λάκες ήθελαν να έρθουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας
    να διαμαρτυρηθούν την ώρα της συζήτησης της τροπολογίας έξω απ'τη Βουλή...
  14. Upvote
    evak reacted to KAROLOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Συγγνώμη που παρεμβαίνω, απλώς να σημειώσω ότι το 100άρικο (που θα μειωθεί απ΄ότι ακούγεται), ισχύει μόνο για τις μηδενικές και τις πιστωτικές δηλώσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι η καταρράκωσή μας που δεν μετριέται με χρήματα ή πρόστιμα
  15. Upvote
    evak reacted to Giannis P. in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Είμαι 38 χρονών, εδώ και 7 χρόνια λογιστής - ελεύθερος επαγγελματίας.
    Στο ξεκίνημα, μία φίλη - συνάδελφος, μου μετέφερε τις εμπειρίες της μετά από είκοσι χρόνια - τότε - στο επάγγελμα.
    Μου τόνιζε πως δεν αξίζει και πως για να τα βγάλει πέρα οικονομικά σε αυτό το επάγγελμα έχασε το δικαίωμα να μεγαλώσει η ίδια τα παιδιά της.
    Αυτό λοιπόν μου είχε σφηνωθεί στο μυαλό από τότε 31 ετών. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Στις φετινές δηλώσεις λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω πράξη το παραπάνω, έχοντας πλέον γυναίκα και παιδάκι.
    Καθόρισα το ωράριό μου ωσ εξής:
    Δευτέρα εώς Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τις 21:00.
    Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00.
    Κυριακή ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    Μέσα σε αυτό το ωράριο ΔΕΝ κατάφερα να τελειώσω τις δηλώσεις.
    Τα έχω όμως καλά με τον εαυτό μου. Δούλευα τόσες ώρες όσες μπορούσα και όσες μου επέτρεπαν (κατά την άποψή μου) οι ρόλοι  του πατέρας και του σύζυγου.
    Δεν ξέρω τί θα κάνω με τις 25 δηλώσεις μου έμειναν. Ίσως να μη με νοιάζει κιόλας.
    Μπορούν να μου πάρουν ότι θέλουν. Δεν μπορούν όμως ΣΙΓΟΥΡΑ να μου πάρουν τη ζωή και την οικογένεια μου.
    Δεν είμαι διατεθειμένος να δουλεύω νύχτα. Θα δούλευα μπαρμαν τότε και όχι λογιστής.
    Με κατηγορούν τώρα πως δεν δούλεψα αρκετά, δεν προγραμματισα σωστά, είμαι άπληστος και αναλαμβάνω δουλειά που δεν μπορώ να βγάλω, είμαι κλάψας και συνηθισμένος να δρω τελευταία στιγμή.
    Σε αυτό το σημείο αρχίζει το πράγμα και ξεφεύγει από τα χέρια μου. Γίνεται κοινωνικό πρωτίστως, πολιτικό δευτερευόντως πρόβλημα - θέμα.
    Η κοινωνία θα μας δείξει τί μέλοι θέλει. Golden boys/girls για τους/τις οποίους/ες κύριο - αν όχι αποκλειστικό - μέλημα είναι η δουλειά ή μέλοι που κύριο μέλημα τους είναι η ζωή τους (όποια και να είναι αυτή) και μετά όλα τα άλλα (τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής τους).
    Νομίζω πως αυτό ειναι το κυρίαρχο ζήτημα της εποχής μας και διαφένεται και στε αυτό που ζούμε από χθές. 
    Ξεκαθάρισμα για το τί κοινωνία θέλουμε.
    Πάνω σε αυτό παίρνουμε όλοι μας θέση.
    Με την καθημερινή συμπεριφορά μας (επαγγελματική ή προσωπική).
    Με αυτά που ανέχεται ή όχι ο καθένας.
     
    Με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε...
  16. Upvote
    evak got a reaction from EvangeliaK in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    κι εγώ τώρα τι θα κάνω τέτοια ώρα με αυτήν την υπερένταση??
    το taxis μου το κλείσανε....
    στο candy crash μου τελείωσαν οι ζωές...
    στο τάβλι δεν βρίσκω αντίπαλο......
    έλεοοοοοςςςς πια...
  17. Upvote
    evak reacted to SOULIS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Δελτία Τύπου    Προστιμοδάνειο € 10000 από την Τράπεζα ΠειραιώςΗ Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησε την χορήγηση του προστιμοδανείου της από την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014. Αξιοποιώντας την απελευθέρωση της Καταναλωτικής Πίστης, η Τράπεζα χορηγεί προστιμοδάνειο μέχρι € 10.000, με προνομιακό επιτόκιο 6% για τους 2 πρώτους μήνες και επιτόκιο 9,75% για την υπόλοιπη διάρκεια. Η μέγιστη διάρκεια του δανείου είναι 48 μήνες. Έτσι εύκολα και οικονομικά ο λογιστής μπορεί τώρα να λάβει μεγαλύτερο κεφάλαιο για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου.
  18. Upvote
    evak got a reaction from ELGK in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    κι εγώ τώρα τι θα κάνω τέτοια ώρα με αυτήν την υπερένταση??
    το taxis μου το κλείσανε....
    στο candy crash μου τελείωσαν οι ζωές...
    στο τάβλι δεν βρίσκω αντίπαλο......
    έλεοοοοοςςςς πια...
  19. Upvote
    evak got a reaction from DimitrisD in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    κι εγώ τώρα τι θα κάνω τέτοια ώρα με αυτήν την υπερένταση??
    το taxis μου το κλείσανε....
    στο candy crash μου τελείωσαν οι ζωές...
    στο τάβλι δεν βρίσκω αντίπαλο......
    έλεοοοοοςςςς πια...
  20. Upvote
    evak reacted to 200266 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    όπως τα λες είναι...... έχουμε πολύ δύναμη αλλά δεν συγκεντρωνόμαστε όμως.....καληνύχτα
  21. Upvote
    evak got a reaction from 200266 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Μη στεναχωριέσαι καταρχήν. Και μένα αυτές που μου έμειναν επαγγελματιών είναι. (Αυτά που νομίζουμε ότι ελέγχουμε, αυτά συνήθως αφήνουμε τελευταία). Εγώ ένοιωσα τον πρώτο πόνο με τις εκκαθαριστικές Φπα (μου μείναν περίπου δέκα...ακόμα στέλνω). Δεν αρρώστησα λόγω υγείας, αρρώστησα λόγω βοηθού (λάθος επιλογή). Πλέον δεν πονάω.... Δεν θα κάνω το χατήρι κανενός. Παίρνω τα ρίσκα μου και αποφασίζω. Δυστυχώς όμως τα ρίσκα μου τα παίρνω στηρίζομενη σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.... το οποίο δεν τηρείται.
    Το κακο και μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που αποφασίζουν δεν επιθυμούν να έχουμε χρόνο ούτε για να αρρωστήσουμε, αλλά κυρίως για να μην σκεφτούμε..είμαστε επικίνδυνοι για αυτούς και το ξέρουν (εμείς δεν το έχουμε καταλάβει).
  22. Upvote
    evak got a reaction from 200266 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    κι εγώ τώρα τι θα κάνω τέτοια ώρα με αυτήν την υπερένταση??
    το taxis μου το κλείσανε....
    στο candy crash μου τελείωσαν οι ζωές...
    στο τάβλι δεν βρίσκω αντίπαλο......
    έλεοοοοοςςςς πια...
  23. Upvote
    evak got a reaction from Viper in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    δεν την παλεύω άλλοοοοοοοοοοο.......δεν δουλεύει το μπουρδέλοοοοοοοοοοο..............
  24. Upvote
    evak got a reaction from GEORGE1 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    δεν την παλεύω άλλοοοοοοοοοοο.......δεν δουλεύει το μπουρδέλοοοοοοοοοοο..............
  25. Upvote
    evak reacted to 200266 in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Εγώ πίνω και το ουισκάκι μου παράλληλα και τώρα βλέπω αστεράκια να περνάνε μπροστά μου.........
×
×
  • Δημιουργία νέου...