Jump to content

EvaT

simple Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by EvaT

 1. Καλημέρα !!! Πολύ μου αρέσει το νέο skin ! Μου θύμισε πως έρχονται Χριστούγεννα ... Πολύ καλή δουλειά !!! Να μην ξεχνάμε όμως πως έρχεται και νέος χρόνος. Ας ελπίσουμε πως θα είναι καλλίτερος από τον προηγούμενο. :rolleyes:

 2. καλημέρα, σε περίπτωση που έχει εκδοθεί ΔΑ για επιστροφή σε προμηθευτή και ο προμηθευτής αρνείται να εκδώσει Πιστωτικό τί πρόβλημα μπορεί να προκύψει για τον εκδότη του ΔΑ και εν τέλει μπορούμε να πιέσουμε τον προμηθευτή με μια γνωστοποίηση στη ΔΟΥ, για άρνηση έκδοσης στοιχείου ανάλογα όπως στα τιμολόγια?

  Ευχαριστώ

  Εχεις το δικαίωμα να κάνεις γνωστοποίηση στην ΔΟΥ. Βέβαια θα του προκαλέσεις προβλήματα, οπότε καλό θα ήταν να τον ενημερώσεις για τις προθέσεις σου πριν κάνεις οτιδήποτε. Μπορεί έτσι να συνεργαστεί ! :)

 3. Evat, μάλλον την πάτησε. Ή πληρώνεις εσύ την διαφορά του 60% μην το πεις στον πελάτη σου και παρακάλα να μην δεν θέλει να πληρώσει τις δόσεις (που θα έχεις πληρώσει εσύ)ή πέστου ότι επειδή δεν είχε πληρώσει εμπρόθεσμα τα υπόλοιπα τρίμηνα ΦΠΑ δεν γίνεται να μπει στο πρόγραμμα δόσεων.

  Ευχαριστώ για την απάντηση.

  Το ερώτημα αφορούσε αποκλειστικά τους πελάτες οι οποίοι δεν ήταν συνεπής στην καταβολή των δόσεων των προηγούμενων περιόδων.

 4. Ηρθε η ώρα να ρωτήσω κι εγώ... Μόνο τις φορολογικές δηλώσεις έχετε ? Γιατί εμείς στο γραφείο τρέχουμε όλοι και για το Φ.Π.Α. ... Να υποθέσω λοιπόν ότι είστε έτοιμοι για υποβολή ? Μήπως έχετε εκτυπωσει και βιβλία ? ε ? ε ? ε ?

  Γιατί αν είναι έτσι θα τρελαθώ εντελώς !!! Τελείως !!! :blink:

 5. Το ωραίο είναι ότι για να μπορείς να "απολαύσεις" τα προνόμια που παρέχει αυτή η διάταξη πρέπει να μην έχεις παραλείψει να πληρώσεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες δόσεις ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ. αλλιώς την πάτησες, δεν μπορείς να κάνεις χρήση.

  Αντί οι "μαυρομμάτηδες" (τουρκιστί kara gioz) να διεκολύνουν την κατάσταση πουλάνε και πνεύμα. Εδώ δεν έχουν σάλιο ούτε για να στείλουν το γράμμα της πτώχευσης και κάνουν τους δύσκολους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

  Καλημέρα ! Αυτό δεν το γνώριζα. Από που προκύπτει ; Δεν σε αφήνει το σύστημα ή θα βρω τον μπελά μου αργότερα ?

  Αν υπάρχει κάποιος νόμος, σε παρακαλώ πες μου ποιος, γιατί - μάλλον - έχω πρόβλημα ...:(

 6. Εγώ πάντως ελέγχθηκα στη ΔΟΥ Γλυφάδας στις 13 Μαίου, και ακόμη δεν έχω πάρει πίσω τα λεφτά της επιστροφής μου, 2050 Ευρώ. Επιπρόσθετα στη σελίδα της ΓΓΠΣ , στην υπηρεσία "Ενημέρωση Εκκαθάρισης" γράφει σήμερα , 14 Ιουλίου: Η τελευταία ενημέρωση έγινε : 14/06/2011 Εκτιμώμενη επόμενη ενημέρωση με νέα στοιχεία : 27/06/2011. Έχουν χαμένο το μπούσουλα οι άνθρωποι.... Να δείτε που θα μας βάλουνε να πληρώσουμε την έκτακτη εισφορά, πριν μας επιστρέψουν το φόρο.....

  Καλημέρα και από εμένα !

  Μπορεί το σύστημα να αναφέρει τελ.ενημέρωση 14/6/2011, αλλά αν συμπληρώσεις τον Α.Φ.Μ. σου δίνει νεότερη ενημέρωση. Το έκανα εγώ για την προσωπική μου εκκαθάριση - υπέβαλλα την δήλωση μου ηλεκτρονικά στις 27/6/11 - και μου έδωσε απάντηση. Ως συνήθως, αλλά γράφουν και άλλα γίνονται.... Σιγά μην ενημερώσουν το site με νέες ημερομηνίες. 15 / 7 σήμερα... Αρχίζουν οι εκπτώσεις και οι άδειες ... Αντε ... Καλό Καλοκαίρι !!!B)

 7. Τελευταία ευκαιρία για τη φορολογική δήλωση

  Τελευταία ευκαιρία για να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έχουν οι φορολογούμενοι. Πρόκειται αποκλειστικά για ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο νέα παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

  Ο φορολογούμενος που θα χάσει την προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης θα βρεθεί αντιμέτωπος με πρόσθετο φόρο 1% για κάθε μήνα που καθυστέρησε να υποβάλει τη φορολογική δήλωση ή με πρόστιμο από 117 έως και 1.170 ευρώ (κατά την κρίση του προϊσταμένου της εφορίας) εφόσον δεν προκύπτει οφειλή φόρου. Το πρόστιμο αυτό μειώνεται στο ένα τρίτο αν συμβιβαστεί και δεχτεί να το καταβάλλει ο φορολογούμενος.

  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ναι... δεν το ξέραμε να τους πληρώσουμε και πρόστιμο !!! Τρέχουμε σαν τους τρελούς εδώ και 4 μήνες, μας έχασαν οι οικογένειες μας, βρόμισε το σπίτι μας, χαπακωνόμαστε για να μην καταλαβαίνουμε τον πόνο στον αυχένα και τους καρπούς μας... Μετά από αυτά μπορώ να ζητήσω επίδομα αναπηρίας ? Μήπως να τους κάνω μύνηση για διατάραξη οικογενειακής γαλήνης και να τους ζητήσω να μου πληρώσουν αποζημίωση για ψυχική οδύνη ? Α! Και να μην ξεχάσω τα έξοδα του δικαστηρίου, γιατί ο άντρας μου με κατηγορεί για εγκατάλειψη συζυγικής εστίας και ανήλικων τέκνων, αμέλεια συζυγικών καθηκόντων κ.α. !!!!

 8. Να που θα συμφωνήσω με τον παππού

  Και όχι μόνο θα συμφωνήσω αλλά θα πω ότι κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αυξήσεις την αμοιβή σου γιατί θα έχεις να ελέγχεις τις καταχωρήσεις του επιχειρηματία.

  Άλλωστε αυτόν τον ρόλο δεν θέλουμε (τρομάρα μας) ?

  Τον ρόλο του λογιστή που θα είναι υπεύθυνος για το τι υπογράφει και για την υπευθυνότητα του αυτή θα υπάρχει και ανάλογη αμοιβή ?

  Συμφωνώ και επαυξάνω !!! Στο τέλος θα καταλήξεις να ελέγχεις τα πάντα για να μην βρεθεί το κεφάλι σου στην γκιλοτίνα. Προσπάθησε να το πείσεις ότι δεν γίνεται έτσι η δουλειά μας. Γιατί πραγματικά δεν γίνεται με αυτόν τον τρόπο.

 9. τωρα σου βαζει ενσημα? μαλλον οχι απο οτι καταλαβα...αν οχι αφου ετσι και αλλιως σου ανακοινωσε οτι θα φυγης ,και πλεον δεν τον εχεις<αναγκη>,πηγαινε και συ στο ΙΚΑ και πεσε οτι σε επαναπροσελαβε οταν τελειωσε το ταμειο με πληρες ωραριο και αρνειται να σου βαλη ενσημα ,ωστε να πληρωση και αυτος κατι.... και να μην πληρωσης ολη την νυφη εσυ.

  Θα συμφωνήσω μαζί σου FAZEXA ... * mariaeleni* , κάνε μια ωραιότατη καταγγελία από την ημερομηνία που τελείωσε το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, και να δεις τι ωραία πρόστιμα θα πάρει μποναμά από το ΙΚΑ... Ετσι και τα ένσημα θα υποχρεωθεί να σου κολλήσει, και την αναλογούσα αποζημίωση - τουλάχιστον για το τελευταίο διάστημα - όση αναλογεί - θα πάρεις και επιπλέον θα "βγάλεις το άχτι σου " που σου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Είπαμε... η εκμετάλλευση έχει τα όρια της. Νισάφι !

 10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ TAXISNET ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?? ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ?

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!

  Ξεκινάς με τη επιλογή " Ξέχασα τον κωδικό μου", όπου δίνεις τον κλειδάριθμο που έχεις ήδη λάβει από την ΔΟΥ. Αν δεν λειτουργήσει, τότε κάνεις ¨Επανεγγραφή"¨. Αν δεν σε αφήσει και σου βγάλει μύνημα "Δεν υπάρχει εγγεγραμμένος χρήστης με αυτό το ΑΦΜ" τότε επιστρέφεις και ξανακάνεις "Αρχική Εγγραφή". Κατόπιν απευθύνεσαι στην ΔΟΥ για νέο κλειδάριθμο.

  Καλή συνέχεια !!! :)

 11. 14/7/2011 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ TAXIS ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

  http://www.gsis.gr/c...in_service.html

  Το σχετικό link το είδα. Διευκρινήσεις πότε θα έχουμε δεν ξέρω. Φαντάζομαι όμως πως όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Καλό κουράγιο !!! :)

 12. Καλημέρα !

  Ακούστηκε πως το Φ.Π.Α. του 2ου τριμήνου μπορεί να καταβληθεί σε δόσεις με προκαταβολή 40% και το υπόλοιπο σε 2 δόσεις. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ελάχιστο ποσό ? Εψαξα στο gsis, αλλά δεν βρήκα τίποτα ...

 13. Εχω τιμολόγιο ενδοκοινοτικής απόκτησης από Ιταλία με ημερομηνία 30/5/2011 και το τιμολόγιο της μεταφορικής έχει ημερομηνία 2/6/2011. Στο intrastat του 5/2011 καταχωρώ στην στατιστική αξία την δαπάνη ? Η' περιμένω να το καταχωρήσω στην δήλωση του 6/2010 ???... ευχαριστώ για την βοήθεια σας !!!!

×
×
 • Create New...