Jump to content

Stagonas

simple Members
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stagonas

 1. καλησπέρα, στην ΑΠΔ του Δεκεμβρίου έχω την εξής περίπτωση: μισθωτός με εξαρτημένη εργασία ασφαλιστικές ημέρες 25, και ο ίδιος εργαζόμενος έκοψε ΤΠΥ ως μπλοκάκιας (σε έναν εργοδότη) για διαφορετικέ υπηρεσίες που παρείχε στην ίδια εταιρία που είναι και ως μισθωτός. εγγραφές ΑΠΔ 1) 25 ασφαλιστικές τακτικές αποδοχές για την εξαρτημένη εργασία, 2) 25 ασφαλιστικές για το ΤΠΥ σύμφωνα με την εγκύκλιο EΦΚΑ 17/2017 για να αποδοθούνε οι ασφαλιστικές εισφορές. Η ΑΠΔ χτυπάει "ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ" Υπάρχει καμιά ιδέα πως μπορεί να φύγει η ΑΠΔ ?
 2. συμπληρωματική ΑΠΔ Ιανουαρίου για να βάλω μπλοκάκια (συμπλήρωση φόρμας όχι με αρχείο) δεν προχωράει αν δεν βάλω ΑΜΑ πράγμα που και από την χθεσινή εγκύκλιο δεν απαιτείτε τι κάνουμε?
 3. αν περιμένεις από αυτούς παίζει να μην κοιμηθείς το τριήμερο...
 4. τελικά θα χρειαστεί έκδοση ΑΜ για τους μπλοκάκιδες?
 5. πέρτε ρε παιδιά μόνοι σας την παρατασούλα εως 15/3/17 όπως έκανα & εγώ τι περιμένετε?
 6. Μην ασχολείσε και πολύ με το θέμα εγώ σε αντιστοιχη πείπτωση έκανα ένα μπακαλόχαρτο & δεν είπαν και κουβέντα, αντε από την μια θέλουν να εισπράξουνε & από την άλλη μας κάνουν & τους δύσκολους.
 7. Παλιότερη Ρύθμιση (πάγια) που έχει να πληρωθεί δόση από τον 11/14 εμφανίζεται στην νεα των 100 στην κατηγορία Α σωστά?
 8. Δυστυχώς την πάτησες αφορά μόνο τους μπλοκάκιδες ελεύθερους επαγγελματίες του παλιού 2238
 9. Μπα δεν περισεύει τίποτα τα κρατάνε για πάρτυ τους.Σε ανάλογη περίπτωση δεν έκανα τίποτα και μετά από 2-3 ημέρες επιβεβαιώθηκε απο μόνος του.
 10. Δεν υπάρχει προθεσμία καταργήθηκε "σε εύλογο χρονικό δάιστημα" εγώ πήγα σε εξι μήνες και δεν βάλανε πρόστιμο.
 11. 'Εστηλα τον iban και βγάζει μύνημα την επιτυχή δήλωση του ακατασχ. λ/μού θα πρέπει να την επιβεβαιώσετε μέχρι την μεθεπόμενη ημέρα από την εφαρμογή??? γνωρίζει κανείς πως την κάνουμε την επιβεβαίωση?
 12. Αίτηση απογραφής στο αρμόδιο ικα εκτέλεσης του έργου με το σημείωμα κατάθεσης εισφορών για έκδοση οικοδ.άδειας από μηχανικό
 13. Κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου αλλά μάλλον εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ευχαριστώ.
 14. ερώτηση: το μητρώο ζητάει πάνω στην Υ/Δ εκτός ατο το γνωστό κείμενο (οτι δεν υφίστανται παγια,αποθέματα, επαγγ.αυτοκίνητο,χρηματικές απαιτήσεις - υποχρεώσεις) και ότι " η επ/ση δεν έχει διενργήσει συναλλάγες στα πλαίσια της δραστηριότητάς της μετά την δηλούμενη ημ/νία διακοπής " σύμφωνα με την πολ 1149/2012? καμία άλλη ιδιαιτερότητα (εκτός του ελέγχου) σε σχέση με μια εμπρόθεσμη διακοπή? Ευχαριστώ
 15. Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα γιατί εχω ανάλογη περίπτωση. Η επιθεώρηση δεν μπόρεσε να μου δώσει κάποια λύση, έτσι έστειλα γραπτώ ερώτημα στο Υπ. Εργασίας πρίν 5 χρόνια περίπου. Σύμφωνα με την απάντηση κατέληξα στο συμμπέρασμα οτι στον πίνακα προσ. στην στήλη ωράριο & ημέρες εργασίας αναφέρω "ως σύμβαση απλής ετοιμότητας άρθο 1 παρ. 1 Ν. 2639/1998". Φυσικά τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και έχουμε διάφορα προβλήματα. ΠΡΟΣΟΧΗ οδηγός εξαρτημένη εργασία μόνο ΙΚΑ.
 16. Σε λίγο θα μας ζητήσουνε & 35 € για την πιστοποίηση στους Η/Υ περιμένετε & θα δείτε.
 17. δίκαια πραγματα οι παλιοί με ενα σεμιναριο 3 ωρων (coffe time) και Α΄τάξη στο σπίτι & εμείς 8.000 αρχεία PDF ούτε να τα μυρίσουμε δεν θα προλάβουμε..
 18. Αν χρωστάς έστω & μη ληξιπρόθεσμα από 1/1/14 ξέρω.... εχω ζήσει αυτήν την συναρπαστική εμπειρία. Μπαλάκι σε 5 τμήματα μεταξύ 2 ΔΟΥ. Ενα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και της γαρφειοκρατίας... Εχαριστώ!
 19. Πολύ απλά θα κάνουνε ψευδής Υπ. δηλώσεις το 99,99999% των επαγγελματιών.
×
×
 • Create New...