Jump to content

PIREAS1962

simple Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About PIREAS1962

PIREAS1962's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Υπάρχει περίπτωση να δοθεί παράταση, σε αυτή την αηδία ? Γνωρίζει κανείς ?
 2. Ποιά παλιά διεύθυνση, ποιά καινούργια....Πίσσα σκοτάδι...Αρκούδα μαύρη...Δεν δουλεύει.....
 3. Για μηχανικό που εκδίδει ΤΠΥ σε ένα ή δύο το πολύ εργοδότες και κατά συνέπεια εντάσεται στην παρ.9 του άρθρου 39 του Ν.4387, ισχύει η μεταβατική ρύθμιση του άρθρου 98 του 4387 ? Ξέρει κανείς συνάδερφος ?
 4. Γιατί διαμαρτύρεστε ρε αχάριστοι ? Τα Χριστούγεννα ανήμερα, τι θα κάνετε ? Θα κάθεστε χωρίς δουλειά ?
 5. Ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι μας , ότι εδώ παίζεται ένα σκηνικό εξόντωσης μας.....Πιστοποίηση για ΟΛΟΥΣ....Εξετάσεις για ΟΛΟΥΣ.....Φτου κι από την αρχή για ΟΛΟΥΣ......Ολα αυτά σημαίνουν απλά τη διάλυση του κλάδου........Εχει ξαναγίνει αυτό σε άλλο επάγγελμα ??? Είναι απόλυτα κατανοητό, γιατί μέχρι τώρα μας γράφουν στα π@π@ρια τους ακόμα και για τα πιο απλά και λογικά αιτήματα μας....Επειδή απλούστατα στήνουν καινούργιο σκηνικό... Επειδή όλους εμάς δεν μας θέλουν....δεν τους κάνουμε, πως το λένε ρε αδερφέ!!!....Επειδή η σημασία του επαγγέλματος μας απογειώνεται (άσχετα από το ότι , ούτε εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε χωνέψει αυτό), πιστοποιήσεις θα πάρουν οι γλύφτες, οι "σε όλα ναι", οι "δικοί μας", αυτοί που δεν διαμαρτύρονται και υπηρετούν πιστά το σύστημα.....και φυσικά οι φραγκάτοι, οι εθνικές και οι πολυεθνικές, αλλά και οι γνωστοί , οι τηλεαστέρες, οι "χρήσιμοι".... ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ κυρίες και κύριοι ΚΑΙ εμείς, εκτός των άλλων, οδηγήσαμε τα πράγματα εδώ....Τελευταία ευκαιρία οι ερχόμενες εκλογές.....εκτός κι αν θέλετε να ξαναψηφιστούν όπως ...... στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.
 6. Πρόγραμμα για την δημιουργία του αρχείου θα δόσει η ΓΓΠΣ ?? ή πρέπει να το φτιάξουμε μόνοι μας ?? Ξέρει κανείς??
 7. Βεβαίως συμφωνώ ότι το θέμα είναι βαθύτερο και ακριβώς εκεί θέλω να εστιάσω τη συζήτηση. Εν ολίγοις οποιοσδήποτε γνωρίζει το ΑΦΜ μας επειδή του εκδόσαμε μια ΑΠΥ για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ή να τον κοινοποιήσει στο γείτονα του και πάει λέγοντας. Αναρωτιέμαι αυτοί οι φωστήρες που στήσανε το ΤΑXIS ήταν πολύ δύσκολο να εμποδίσουν τον οποιοδήποτε μη λογιστή χρήστη να χρησιμοποιεί ΑΦΜ που δεν είναι δικός του? Είμαστε εντελώς ξεβράκωτοι , συγνώμη για την έκφραση και ρισκάρουμε το κεφάλι μας και τις άδειες μας , όποιο μέτρο και να πάρουμε. Ούτε τα συμφωνητικά και οι λύσεις μας καλύπτουν , ούτε οι ανακλήσεις των εξουσιοδοτήσεων. Εδώ πρέπει να υπάρξει η στοιχειώδης προστασία του ίδιου του συστήματος απέναντι στους λογιστές "συνεργάτες".
 8. Αγαπητοί συνάδελφοι , κάνω κατάχρηση του χρόνου σας για να σας ενημερώσω για ένα θέμα που αφορά όλους μας και το οποίο εμένα μου έτυχε τώρα και μπορεί αύριο να τύχει και σε εσάς.Περιττό να πω ότι χρειάζομαι τη γνώμη σας για τις περαιτέρω ενέργειες μου. Παλαιότερα είχα μία πελάτισσα, που διατηρεί ατομική εμπορική επιχείρηση. Πριν ενάμισυ χρόνο λύσαμε την μεταξύ μας συνεργασία και από τότε ουδεμία σχέση είχα μαζί της. Χθες το βράδυ και ενώ σκάλιζα το αρχείο μου με τους κωδικούς των πελατών μου στο TAXISNET έπεσα στους ξεχασμένους κωδικούς της συγκεκριμένης κυρίας. Από περιέργεια μπήκα μέσα με τους κωδικούς της για να δω αν έχει υποβάλλει δήλωση. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι έχει υποβάλλει οριστικά εδώ και μέρες, εκτός των άλλων και δήλωση Ε3 με τζίρο πάνω από 100.000 Ευρώ και αυτοπεραίωση. Στα δε στοιχεία του λογιστή εμφανίζονται ο δικός μου ΑΦΜ, ο δικός μου αριθμός αδείας και όλα τα σχετικά. Περιττό βεβαίως να σας πω ότι το Ε3 είναι άρτζι μπούρτζι και λουλάς από τεχνικής απόψεως. Τι γίνεται λοιπόν σε αυτή την περίπτωση, που ένας λογιστής δεν έχει υποβάλλει το Ε3 κάποιου, ο οποίος κάποιος δολίως χρησιμοποιεί τον ΑΦΜ αυτού του λογιστή σε δική του δήλωση ? Παρακαλώ για τις απόψεις σας μπας και κατευναστεί η οργή μου.
 9. Αντί για σαφείς απαντήσεις γινόμαστε δέκτες εκβιασμών.Προσωπικά δουλεύω από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.Δεν αντέχω άλλο και μην νομίσετε ότι έχω και την τρομερή πελατεία.Ενα ψωρογραφείο διατηρώ που όλο το χρόνο με βάζει μέσα.Αναγκάζομαι και διώχνω κόσμο σε άλλους συναδέλφους, με πονάει το στήθος μου και δεν προλαβαίνω να πάω στο γιατρό και αυτά τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ μας εκβιάζουν. Υπάρχει ένας , μόνο ένας φορέας, σε αυτό το κλάδο μας που να έχει τα καρύδια να κηρύξει ΑΥΡΙΟ μια απεργία επ' αόριστο? Αν ναι εγώ κατεβάζω ρολλά με τη μία.
 10. Ελαβα στο e-mail μου το παρακάτω μήνυμα: Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΝΤΟΥΚΑΚΗ Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Αθηνών Κοσμά Αιτωλού 13, Πεύκη 151 21 Τηλ: 210.61.44.520 – 521 , Κιν: 6932.215.508 e-mail: [email protected] Αθήνα 29/3/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κατόπιν αιτήματός του, ο Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Μανούσος Ντουκάκης έλαβε την διαβεβαίωση από το Υπουργείο Οικονομικών ότι θα δοθεί παράταση για την υποβολή των δηλώσεων Ε9 προηγούμενων ετών, ως επίσης και για την υποβολή της Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ. (Ε7) που λήγουν στις 30 Μαρτίου 2012 και τέλος θα δοθεί παράταση για τη ρύθμιση των βεβαιωμένων χρεών. ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ????
 11. Δεν υπάρχει πρόβλημα κύριε συνάδελφε, μην φέρνετε τη καταστροφή . Θα την πληρώσει ο Βενιζέλος.
 12. Πρόβλημα? Τι πρόβλημα? Δεν ντρέπεστε να ρίχνετε λάσπη στο υπουργείο μας και τις υπηρεσίες του? Έλεος ρε φούστη 2 Ε9 μου φάγανε 7 ημέρες και 10 πακέτα τσιγάρα με το μπες βγες μαμώ το κερατό μου το τράγιο.
 13. Συνάδελφοι καλή χρονιά , με ενδιαφέρει να μάθω πως υπολογίζει ο ΟΑΕΕ τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα σε απλήρωτες εισφορές. Όποιος έχει κάτι σχετικό τον παρακαλώ να το ανεβάσει εδώ.
×
×
 • Create New...