Jump to content

elenip

simple Members
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by elenip

 1. ΤΟΕΒ αφορά το έτος 2014 που έχει πληρωθεί το 2015 μπαίνει στα έξοδα για φορολογική δήλωση του 2014? (είναι Αγρότης ειδικό καθεστώς)
 2. Τί γίνεται όταν το ίδιο άτομο έχει εστιατόριο (βιβλία β' κατηγορίας) και είναι και παραγωγός ελαιολάδου (αγρότης δεν είναι στο ειδικό καθεστώς έχει απλά αγροτικές εκμ/σεις) ? Θέλει να χρησιμοποιεί το δικό του λάδι στο εστιατόριο του. Μπορεί να κόψει Τιμολόγιο Αγορ. Αγροτικών Προϊόντων από τον εαυτό του προς τον εαυτό του ?
 3. μόνο σε μένα συμβαίνει? Το έστειλα μέσα από το ΤΑΧΙΣΝΕΤ μήπως και φταίει το πρόγραμμα που έχω αλλά συνεχίζει να βγάζει λάθος εκτύπωση.
 4. Το σπίτι είναι επαγγελματική στέγη? Μόνο η επαγγελματική στέγη έχει ιδιόχρηση. Άλλο έδρα το σπίτι και άλλο επαγγελματική στέγη. Το σπίτι , ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας, τι θα υπολογίσουμε και ιδιόχρηση από πάνω?
 5. 5 των ΕΛΠ Ν. 4308 4. Οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις κάθε οντότητας που υπόκεινται στον παρόντα νόμο, προ της έκδοσής τους, εγκρίνονται κατά περίπτωση από το αρμόδιο όργανο διοίκησης της οντότητας και υπογράφονται από το εξουσιοδοτημένο μέλος (μέλη) του και τον κατά το νόμο υπεύθυνο λογιστή για τη σύνταξη αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 6. Αν ο σύζυγος είχε αγροτικό εισόδημα δεν θα είχε πρόβλημα.
 7. Εσύ το ρυθμίζεις http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/Internet-Explorer-Pop-up-Blocker-frequently-asked-questions?1353591705 Για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων Ανοίξτε τον Internet Explorer κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστεInternet Explorer και μετά, στη λίστα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ στην επιλογή Internet Explorer. Κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων και, στη συνέχεια, κάντε ένα από τα εξής: Για να απενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό των αναδυόμενων παραθύρων, κάντε κλικ στην εντολήΑπενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων. Για να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό των αναδυόμενων παραθύρων, κάντε κλικ στην εντολή Ενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων. Μπορώ να προβάλω ένα αναδυόμενο παράθυρο που ο Internet Explorer έχει αποκλείσει; Ναι. Ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ανοίξτε τον Internet Explorer κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστεInternet Explorer και μετά, στη λίστα αποτελεσμάτων, κάντε κλικ στην επιλογή Internet Explorer. Μεταβείτε σε μια τοποθεσία Web με ένα αναδυόμενο παράθυρο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη γραμμή πληροφοριών όταν σας εμφανίσει το μήνυμα ότι ένα αναδυόμενο παράθυρο έχει αποκλειστεί. Κάντε ένα από τα εξής: Κάντε κλικ στην επιλογή Προσωρινή άρση αποκλεισμού αναδυόμενων Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπονται πάντα τα αναδυόμενα παράθυρα από αυτήν την τοποθεσία. Στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι
 8. Μάλλον φταίει αυτό Το Google Chrome παρεμποδίζει την αυτόματη εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων που αποκρύπτουν την οθόνη σας. Εάν τα αναδυόμενα παράθυρα αποκλείονται σε έναν ιστότοπο, η γραμμή διευθύνσεων θα εμφανίσει το εικονίδιο αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων . https://support.google.com/chrome/answer/95472?hl=el Ρυθμίσεις φραγής αναδυόμενων, εξαιρέσεις και αντιμετώπιση προβλημάτων mozila https://support.mozilla.org/el/kb/ry8miseis-fraghs-anadyomenwn-e3aireseis-provlimata
 9. [17.09.2014] ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34 Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446 E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94 Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στην σημερινή συνάντηση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. μαζί με το προεδρείο της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με την ΓΓΔΕ κα Σαββαΐδου, όσο αφορά τις ΜΥΦ 2014, υποστηρίχθηκε το καθολικό αίτημα για ετήσια υποβολή και με όριο. Η κα Γενική Γραμματέας κατανοώντας τα προβλήματα της υποβολής των νέων ΜΥΦ και συμμεριζόμενη το φόρτο εργασίας του κλάδου (ΕΝ.Φ.Ι.Α. κλπ), είπε ότι θα προσπαθήσει για μια λύση που θα ρυθμίζει την ολική μεταφορά της προθεσμίας υποβολής για όλα τα τρίμηνα του 2014 , η οποία όμως θα είναι και η τελευταία χωρίς άλλη δυνατότητα παράτασης. Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Πανίδης Αβραάμ Ο Γενικός Γραμματέας Καμπάνης Βασίλειος http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/20347
 10. μόνο πρόστιμο αν συμπληρώσεις μόνο κωδικό 092 φιλοξενία τόκους, επίδομα ανεργίας , απαλλασσόμενα έσοδα δεν έχει? ποιους κωδικούς θα συμπληρώσεις? π.χ τόκοι 0,01 τεκμαρτό εισόδημα 2.999,99 φόρος 165,00
 11. Συνταξιούχος αγρότης δεν έχει κάνει διακοπή επιχείρησης και φαίνεται ακόμη στο ειδικό καθεστώς, θέλει να πουλήσει αγροτικό μηχάνημα. Ο αγοραστής είναι αγρότης με βιβλία, θα κοπεί τιμολόγιο αγοράς με χαρτόσημο?
 12. Μεχρι τώρα είχα να κάνω κυρίως με Ιρλανδία (facebook,google) .Tώρα όμως μου προέκυψε και η Κυπρος . θεωρείται με προνομιακό καθεστώς και η Ιρλανδία για χρήση 2013.
 13. Καλημέρα καταχωρούμε εγγραφή ,ξενοδοχείο,(σε περίπτωση που διαμείνει λόγο εργασίας σε άλλη περιοχή ) χωρίς δικαίωμα έκπτωσης φόρου και στη στηλη ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α και ΜΥΦ το στελνουμε καθαρή αξία συν ΦΠΑ?
 14. Καλημέρα καταχωρούμε εγγραφή ,ξενοδοχείο,(σε περίπτωση που διαμείνει λόγο εργασίας σε άλλη περιοχή ) χωρίς δικαίωμα έκπτωσης φόρου και στη στηλη ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α και ΜΥΦ το στελνουμε καθαρή αξία συν ΦΠΑ?
 15. http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/17390 Το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημά τους, που λαμβάνεται υπόψη για την επιβολή της έκτακτης εισφοράς του άρθρου 29 του Ν. 3986/2011, ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής του
 16. Αν έχει κωδικό, μπαίνει στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και εκτυπώνει την ταυτότητα οφειλής Οι πεθαμένοι (μπερδεύτηκα οι κληρονόμοι) δικαιούνται την έκπτωση 50% ?
×
×
 • Create New...