Jump to content

TAS0S

simple Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TAS0S

 1. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει εγκύκλιος που ρυθμίζει τον τρόπο απόδοσης των εισφορών ΕΦΚΑ στους τίτλους κτήσης ?
 2. Αυτή τη στιγμή , λειτουργεί για κάποιον το σύστημα ?
 3. Ναί , η απαλλαγή είναι βέβαιο πλέον ότι δέν υπάρχει. Απλά το ερώτημα μου είναι άν θα ασφαλιστεί με κανονικό ασφάλιστρο ΙΚΑ ή με κάποιο νέο πακέτο κάλυψης (κανονικών ή μειωμένων εισφορών).
 4. Σήμερα , από το πρωί , μου έχει βγάλει τρείς τουλάχιστον φορές , παρόμοιο error Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting variable (T_VARIABLE) or heredoc end (T_END_HEREDOC) or ${ (T_DOLLAR_OPEN_CURLY_BRACES) or {$ (T_CURLY_OPEN) in /var/www/html/acforum/datastore/widget_topicFeed_bhfe8mj3a_bddec21ad59d8c1c6a6441ef6a884b5d.e822146636.php on line 4
 5. Οποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει στο παρακάτω , παρακαλώ. Σε μισθοδοσία επιχείρησης , έχω και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστών για συντήρηση δικτύων , ο οποίος εργάζεται 3ωρο 5νθήμερο. Παράλληλα όμως ασκεί την δραστηριότητα του και ατομικά ώς επαγγελματίας σε μόνιμη βάση. Κάθε χρόνο , μου έφερνε απαλλακτικό από ΟΑΕΕ , οπότε στη ΑΠΔ τον καταχωρούσα με ειδική περίπτωση ασφάλισης : 41 και πακέτο κάλυψης : 133 Τώρα με τον ΕΦΚΑ μου έφερε ειδοποιητήριο εισφορών με 167,95. Σε ποιά αντίστοιχα πακέτα και κωδικούς τον καταχωρώ πλέον στην ΑΠΔ ? Θα του υπολογίσω εισφορές 20% στις αμοιβές που λαμβάνει από την επιχείρηση ?
 6. [joking mode on] Εγώ προσωπικά , δέν εμπιστεύομαι updates που βγαίνουν Τρίτη και 13 !!! PBS version 8.13 [/joking mode off]
 7. Ερώτημα για PBS και Calculus Ultra Η αναβάθμιση των υπηρεσιών του taxisnet , που αφορά το πρωτόκολλο επικοινωνίας TLS 1.2 (για θέματα ασφάλειας) καθιστά απαγορευτική τη χρήση του παλαιού ενσωματωμένου browser (IE 8) και όχι του λειτουργικού της Microsoft , δηλαδή τα Windows XP (SP2 , SP3). Γιατί λοιπόν , όταν χρησιμοποιούμε στα windows XP μας , σύγχρονο browser (όπως η τελευταία έκδοση του Mozilla) μπορούμε να δουλέψουμε απροβλημάτιστα όλες τις υπηρεσίες του taxisnet , διαδικτυακά ... και όταν πάμε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες υπηρεσίες μέσω των ανωτέρω προγραμμάτων , δέν δουλεύουν ??? Πόσο δύσκολο είναι , να γίνει update στα προγράμματα αυτά και να "βλέπουν" ότι υπάρχει εγκατεστημένος Mozilla ? Πιθανολογώ ότι δέν είναι. Υ.Σ. Αραγε , και τα προγράμματα άλλων εταιριών στα windows XP με Mozilla , το ίδιο "πρόβλημα" παρουσιάζουν ?
 8. Οποτε έχεις χρόνο , εξήγησε λίγο πιό λεπτομερώς , αυτό που γράφεις παραπάνω. Ευχαριστώ
 9. Ευχαριστώ. Είμουν ένα version , πίσω. Εκανα update στην έκδοση 8.12 (06/12/2016) και κατά 99% δουλεύουν όλα. Μόνο σε ανάκτηση προσωπικών στοιχείων πρόσεξα ότι δέν γίνεται ενημέρωση (π.χ. νέα ταυτότητα) , αλλά δέν ξέρω άν αυτό είναι θέμα prosvasis ή taxisnet. Αντε με το καλό να μας φτιάξουν και το Calculus να δουλεύει "full extra" ... και του χρόνου το Σεπτέμβρη , κάνουμε αναβάθμιση σε λειτουργικό και hardware.
 10. ΩΠ !!! Εγώ έχω έκδοση 8.11.0.15216 ... και δέν μου έχει "ανάψει" το σηματάκι αναβάθμισης , στην πάνω δεξιά γωνία ... γιατί ? Κάτσε να κάνω χειροκίνητα το update , και θα επανέλθω.
 11. Συγνώμη , αλλα κάτι δέν πάει καλά εδώ. Εχω Windows XP με SP3 και την τελευταία έκδοση του Mozilla. Θές να μου πείς ότι , π.χ. Ανοίγεις PBS , επιλέγεις ένα πελάτη , πατάς σύνδεση με διαδίκτυο , taxisnet , προσωποποιημένη πληροφόρηση ή Ε9 ή μισθωτήρια ... και στα ανοίγει ??? Ανοίγεις Calculus , πάς στην καταχώρηση κάποιου νέου π.χ. προμηθευτή , συμπληρώνεις ΑΦΜ και πατάς TAB για ανάκτηση στοιχείων από το taxisnet ... και το κάνει ???
 12. Ναι , η ενημέρωση για τις cloud υπηρεσίες τους , ήταν άμεση !
 13. Σε γενικές γραμμές , δέν θα διαφωνίσω μαζί σου. Πρέπει μέχρι ένα βαθμό , να παρακολουθούμε και να ακολουθούμε την τεχνολογία. Βέβαια , θα μπορούσα και εγώ από την πλευρά μου , να σου αναφέρω ούκ ολίγες περιπτώσεις ανθρώπων που "βλαστήμησαν" με τα windows 10 και τα προβλήματα που προκάλεσαν. Αλλά δέν είναι αυτό το θέμα μας. Θα ήθελα μιά πιό ξεκάθαρη και έγκαιρη πληροφόρηση από πλευράς Prosvasis , περί μειωμένης λειτουργικότητας των προγραμμάτων της , με τα windows XP. Νομίζω δέν την είχα.
 14. Εμένα πάλι , στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση , μου είπαν ότι δέν αναμένετε να υπάρξει κάποιο update για τα windows XP και ότι πρέπει να αναβαθμίσω τουλάχιστον σε windows 7. Το οποίο με τη σειρά του , προυποθέτει ότι πρέπει να αναβαθμίσω ή αγοράσω νέο pc. ... και δυστυχώς έχω ήδη πληρώσει για τη νέα χρονιά , το calculus και pbs. Αν το γνώριζα αυτό εξ'αρχής , πιθανόν να κοίταζα άλλες εναλλακτικές.
 15. Εγώ το έχω βάλει σε high priority ... μαζί με τα αρχεία του TEAYEK ... και με κόκκινο θαυμαστικό δίπλα.
 16. Επίτηδες το "ρίχνουν" το σύστημα , για να έχουν τη δικαιολογία να δώσουν μιά "ψιχουλο-παράταση" επιπλέον. Εχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές εδώ σε αυτό το φόρουμ , αλλά θα το ξαναγράψω. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. ή καλύτερα , είμαστε άξιοι της μοίρας μας , για όλα αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε για τον κλάδο μας και ΔΕΝ κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Αααα ρε δικηγόροι , είστε πολύ μάγκες. Respect Ας κουνηθεί ο Τρυφωνάκος πρός τα εκεί μεριά ... να δείς αντιμετώπιση !!! Ετσι.
 17. Εχει αρχίσει τα παλαβά Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.
 18. Εεεε ΟΧΙ. Ολα τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Κάποια από τις οργανώσεις μας , μπορεί να προβεί στα προβλεπόμενα από το νόμο , εναντίον αυτής της φυλλάδας ... ???
 19. Αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών (ΜΥΦ) τόσο του 2014, όσο και του 2015 ως εξής: Για τις ΜΥΦ φορολογικού έτους 2014 Υποβολή έως 30.11.2015 Διόρθωση αποκλίσεων μέχρι 31.12.2015 Για τις ΜΥΦ φορολογικού έτους 2015 Υποβολή έως 30.9.2016 Διόρθωση αποκλίσεων μέχρι 30.11.2016
 20. Εδώ και 10 λεπτά , είναι off (για μένα τουλάχιστον). Πάμε για φαί , νωρίς σήμερα.
 21. Είναι προφανές ότι κάτι δουλεύουν στο background. Από νωρίς το πρωί , μια πέφτει εντελλώς , μια δέν ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές ... ότι θέλει κάνει.
 22. Για την εφαρμογή της εγκυκλίου 4/20-03-2015 του Ο.Α.Ε.Ε. , όσον αφορά την απαλλαγή των νέων ασφαλισμένων από το ΙΚΑ , ποιό είναι το ΚΠΚ που επιλέγουμε στην ΑΠΔ ?
 23. Πολύ σωστά. Να συμπληρώσω επίσης ότι ΔΕΝ θα σε ακολουθούν τα προβλήματα το Σαββατοκύριακο ... ούτε στην περίοδο των διακοπών σου ... ούτε σε μεταμεσονύκτιες ώρες (άν έχεις τέτοιους πελάτες). Αυτό για κάποιους , ίσως να μετράει πολύ περισσότερο από χρήματα και λοιπά εμπόδια.
 24. Τι να πείς σε τέτοιες περιπτώσεις ? ... και πολύ περισσότερο όταν υπάρχει και οικογένεια που μένει πίσω. Κουράγιο στους δικούς του.
×