Jump to content

TAS0S

simple Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

About TAS0S

 • Rank
  *

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει εγκύκλιος που ρυθμίζει τον τρόπο απόδοσης των εισφορών ΕΦΚΑ στους τίτλους κτήσης ?
 2. Αυτή τη στιγμή , λειτουργεί για κάποιον το σύστημα ?
 3. Ναί , η απαλλαγή είναι βέβαιο πλέον ότι δέν υπάρχει. Απλά το ερώτημα μου είναι άν θα ασφαλιστεί με κανονικό ασφάλιστρο ΙΚΑ ή με κάποιο νέο πακέτο κάλυψης (κανονικών ή μειωμένων εισφορών).
 4. Σήμερα , από το πρωί , μου έχει βγάλει τρείς τουλάχιστον φορές , παρόμοιο error Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting variable (T_VARIABLE) or heredoc end (T_END_HEREDOC) or ${ (T_DOLLAR_OPEN_CURLY_BRACES) or {$ (T_CURLY_OPEN) in /var/www/html/acforum/datastore/widget_topicFeed_bhfe8mj3a_bddec21ad59d8c1c6a6441ef6a884b5d.e822146636.php on line 4
 5. Οποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει στο παρακάτω , παρακαλώ. Σε μισθοδοσία επιχείρησης , έχω και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστών για συντήρηση δικτύων , ο οποίος εργάζεται 3ωρο 5νθήμερο. Παράλληλα όμως ασκεί την δραστηριότητα του και ατομικά ώς επαγγελματίας σε μόνιμη βάση. Κάθε χρόνο , μου έφερνε απαλλακτικό από ΟΑΕΕ , οπότε στη ΑΠΔ τον καταχωρούσα με ειδική περίπτωση ασφάλισης : 41 και πακέτο κάλυψης : 133 Τώρα με τον ΕΦΚΑ μου έφερε ειδοποιητήριο εισφορών με 167,95. Σε ποιά αντίστοιχα πακέτα και κωδικούς τον καταχωρώ πλέον στην ΑΠΔ ? Θα του υπολογίσω εισφορές 20% στις αμοιβές που λαμβάνει από την επιχείρηση ?
 6. [joking mode on] Εγώ προσωπικά , δέν εμπιστεύομαι updates που βγαίνουν Τρίτη και 13 !!! PBS version 8.13 [/joking mode off]
 7. Οποτε έχεις χρόνο , εξήγησε λίγο πιό λεπτομερώς , αυτό που γράφεις παραπάνω. Ευχαριστώ
 8. Ευχαριστώ. Είμουν ένα version , πίσω. Εκανα update στην έκδοση 8.12 (06/12/2016) και κατά 99% δουλεύουν όλα. Μόνο σε ανάκτηση προσωπικών στοιχείων πρόσεξα ότι δέν γίνεται ενημέρωση (π.χ. νέα ταυτότητα) , αλλά δέν ξέρω άν αυτό είναι θέμα prosvasis ή taxisnet. Αντε με το καλό να μας φτιάξουν και το Calculus να δουλεύει "full extra" ... και του χρόνου το Σεπτέμβρη , κάνουμε αναβάθμιση σε λειτουργικό και hardware.
 9. ΩΠ !!! Εγώ έχω έκδοση 8.11.0.15216 ... και δέν μου έχει "ανάψει" το σηματάκι αναβάθμισης , στην πάνω δεξιά γωνία ... γιατί ? Κάτσε να κάνω χειροκίνητα το update , και θα επανέλθω.
 10. Συγνώμη , αλλα κάτι δέν πάει καλά εδώ. Εχω Windows XP με SP3 και την τελευταία έκδοση του Mozilla. Θές να μου πείς ότι , π.χ. Ανοίγεις PBS , επιλέγεις ένα πελάτη , πατάς σύνδεση με διαδίκτυο , taxisnet , προσωποποιημένη πληροφόρηση ή Ε9 ή μισθωτήρια ... και στα ανοίγει ??? Ανοίγεις Calculus , πάς στην καταχώρηση κάποιου νέου π.χ. προμηθευτή , συμπληρώνεις ΑΦΜ και πατάς TAB για ανάκτηση στοιχείων από το taxisnet ... και το κάνει ???
 11. Ναι , η ενημέρωση για τις cloud υπηρεσίες τους , ήταν άμεση !
 12. Σε γενικές γραμμές , δέν θα διαφωνίσω μαζί σου. Πρέπει μέχρι ένα βαθμό , να παρακολουθούμε και να ακολουθούμε την τεχνολογία. Βέβαια , θα μπορούσα και εγώ από την πλευρά μου , να σου αναφέρω ούκ ολίγες περιπτώσεις ανθρώπων που "βλαστήμησαν" με τα windows 10 και τα προβλήματα που προκάλεσαν. Αλλά δέν είναι αυτό το θέμα μας. Θα ήθελα μιά πιό ξεκάθαρη και έγκαιρη πληροφόρηση από πλευράς Prosvasis , περί μειωμένης λειτουργικότητας των προγραμμάτων της , με τα windows XP. Νομίζω δέν την είχα.
 13. Εμένα πάλι , στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση , μου είπαν ότι δέν αναμένετε να υπάρξει κάποιο update για τα windows XP και ότι πρέπει να αναβαθμίσω τουλάχιστον σε windows 7. Το οποίο με τη σειρά του , προυποθέτει ότι πρέπει να αναβαθμίσω ή αγοράσω νέο pc. ... και δυστυχώς έχω ήδη πληρώσει για τη νέα χρονιά , το calculus και pbs. Αν το γνώριζα αυτό εξ'αρχής , πιθανόν να κοίταζα άλλες εναλλακτικές.
 14. Ερώτημα για PBS και Calculus Ultra Η αναβάθμιση των υπηρεσιών του taxisnet , που αφορά το πρωτόκολλο επικοινωνίας TLS 1.2 (για θέματα ασφάλειας) καθιστά απαγορευτική τη χρήση του παλαιού ενσωματωμένου browser (IE 8) και όχι του λειτουργικού της Microsoft , δηλαδή τα Windows XP (SP2 , SP3). Γιατί λοιπόν , όταν χρησιμοποιούμε στα windows XP μας , σύγχρονο browser (όπως η τελευταία έκδοση του Mozilla) μπορούμε να δουλέψουμε απροβλημάτιστα όλες τις υπηρεσίες του taxisnet , διαδικτυακά ... και όταν πάμε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες υπηρεσίες μέσω των ανωτέρω προγραμμάτων , δέν δουλεύουν ??? Πόσο δύσκολο είναι , να γίνει update στα προγράμματα αυτά και να "βλέπουν" ότι υπάρχει εγκατεστημένος Mozilla ? Πιθανολογώ ότι δέν είναι. Υ.Σ. Αραγε , και τα προγράμματα άλλων εταιριών στα windows XP με Mozilla , το ίδιο "πρόβλημα" παρουσιάζουν ?
 15. Εγώ το έχω βάλει σε high priority ... μαζί με τα αρχεία του TEAYEK ... και με κόκκινο θαυμαστικό δίπλα.
×