Jump to content

Spiderko

simple Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Spiderko


 1. TAXISnet 21.04.2011

  Ανακοίνωση απο το Taxisnet

  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

  Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υποβολή των εκκαθαριστικών δηλώσεων Φ.Π.Α. για υποκείμενους που τηρούσαν βιβλία Α΄ ή Β΄ κατηγορίας ΚΒΣ, παρατείνεται μέχρι και τις 27/04/2011 και η υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Ν.Π. (Έντυπο Ε5), μέχρι 29/4/2011.

  Προσοχή.

  Οι χρεωστικές δηλώσεις Ε5 έτους 2011 που έχουν ήδη υποβληθεί και η ταυτότητα πληρωμής έχει καταληκτική ημερομηνία πληρωμής 28/04/2011, πρέπει να πληρωθούν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία (28/04/2011). Η παράταση ισχύει για τις δηλώσεις που θα υποβληθούν από σήμερα και μετά.


 2. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΦΠΑ ΜΕΣΩ PHONEBANKING ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ. ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

  τον αριθμό απο την ταυτότητα πληρωμής θα του δώσεις


 3. Το παρακάτω το έγραψα και στο θέμα "Πανελλήνια Λευκή Απεργία Λογιστών" και πήρα μερικές ενδιαφέρουσες μεταφράσεις. Από έδώ έχει κανείς καμμιά μετάφραση; ή να το στείλω στην Γ.Γ.Π.Σ.

  Μπορεί να μου το μεταφράσει κανείς αυτό

  Failure of server APACHE bridge:

  No backend server available for connection: timed out after 5 seconds or idempotent set to OFF.

  Build date/time: Oct 28 2009 23:22:51

  Change Number: 1013

  Στο ανωτέρω θέμα έχει δημοσιευθεί η πρόταση της ΠΟΦΕΕ για τις ημερτομηνίες υποβολής όλων των φορολογικών αντικειμένων για τα έτη 2011 και 2012

  Τι να πρωτομεταφράσει κάποιος...

  Τό ίδιο μύνημα το έχουμε δεί όλοι μας πάρα πολλές φορές απο το πρωί.

  δεν ανταποκρύνετε ο server. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα στον δικό σου υπολογιστή αλλά στο ΝΕΟ ΤΑΧΙΣΝΕΤ (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ) σε λίγο για να προσβάλουμε κάποιον θα του λέμε οτι δουλεύει σαν το ΤΑΧΙΣΝΕΤ :P


 4. Και για να τσιτόσουμε λίγο περισσότερο

  το Υπουργείο Οικονομικών έβγαλε την εξής ανακοίνωση στην σελλίδα http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/ee80db4e-2a1e-494d-a532-b671656e3522

  Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων (Ε5) - Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή

  19 | 04 | 2011

  Τέθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών σε παραγωγική λειτουργία, στο περιβάλλον του νέου TAXISnet, η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Νομικών Προσώπων – Έντυπο Ε5, την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011.

  Οι δηλώσεις αυτές υποβάλλονται από Ο.Ε., Ε.Ε., Αστικές, Αφανείς ή Συμμετοχικές Εταιρίες, καθώς και κοινωνίες αστικού δικαίου και κοινοπραξίες. Μαζί με τη συγκεκριμένη δήλωση, η υπηρεσία υποστηρίζει και την υποβολή των απαιτούμενων συνυποβαλλομένων εντύπων (έντυπα Ε2, Ε3 και ισολογισμού).

  Οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι τις 28 Απριλίου 2011, η οποία είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ.

  Σημειώνεται ότι ήδη, κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της υπηρεσίας, έχουν παραληφθεί περισσότερες από 1.000 οριστικές δηλώσεις Ε5.

  Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της Γ.Γ.Π.Σ. και στη συνέχεια να απευθύνονται στο γραφείο υποστήριξης της υπηρεσίας με την υποβολή ερωτήματος μέσω του περιβάλλοντος του TAXISnet (επιλογή My TAXISnet, Ερωτήματα προς Γ.Γ.Π.Σ.).

  Αυτά .... εγώ το κλείνω για σήμερα γιατι το εμφραγμα πλησιάζει ...


 5. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΧΙS ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ κλπ

  Οχι για αναβάθμηση αλλά για Ανάσταση !!!!

  Μπας και όταν επιστρέψουμε την Τρίτη (αν και με βλέπω την Δευτέρα να στέλνω χρεωστικες περιοδικές) έχει Αναστηθεί και δουλεύει κανονικά!!!


 6. Είμαστε όλοι μας εγκάθετοι !!!! (το καλοθελητές δεν μου αρέσει :P)

  Ντροπή και αίσχος μας που καθόμαστε και συζητάμε ότι αυτό το πρωτοπόρο σύστημα έχει ελλείψεις και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας !!!!


 7. Σιγά μην κάτσουν και ασχοληθούν ώστε να δούνε ποίοι έχουνε στείλει ΦΠΑ.

  Γράφουν ένα κείμενο και ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ το στέλνουν σε όλα τα mail τους στην βάση δεδομένων.

  Τώρα αν εσύ έχεις βάλει e-mail πελάτη και το δει ο πελάτης πρώτος .... τότε περαστικά σου γιατί θα κάνεις ώρες μέχρι να του εξηγήσεις τί διάολο συμβαίνει.


 8. Καλησπέρα σας,

  συνταξιούχος του ΟΓΑ δεν έχει ακόμα παραλάβει τη βεβαίωση αποδοχών.

  Απευθυνόμενος στο ΚΕΠ, έγινε λόγος για ένα μήνα ή περισσότερο μιας και δεν υπάρχει καμιά ανταπόκριση από τον ΟΓΑ (αναφέρθηκαν δεκάδες παρόμοιες περιπτώσεις).

  Λόγω χειρόγραφης υποβολής η προθεσμία λήγει σε 2 μέρες.

  Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα ? Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί ?

  και συνταξιούχος και λήγει και σε 2 μέρες !!!!

  μάλλον κάπου κάνεις λάθος συνάδελφε

  η λήξη των μισθωτών - συνταξιούχων ξεκινάει στις 3/5 οταν πρόκειτε για χειρόγραφες δηλώσεις


 9. 1. Ληξιαρχική πράξη θανάτου

  2. Πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών

  3. Αντίγραφο διαθήκης ή πιστοποιητικό από Πρωτοδικείο περί μη δημοσίευσης διαθήκης

  4. Έντυπο Μ1 ( Στοιχεία αποβιώσαντα)

  5. Έντυπο Μ7 (Στοιχεία κληρονόμων όλα τα Α.Φ.Μ.)

  6. Έντυπο Μ1 (Στοιχεία Συζύγου ώστε να τεθεί σε χηρεία)


 10. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Αγαπητοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών

  Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 18/04/2011 και από ώρα 16:30 έως 18:00, οι υπηρεσίες του TAXISnet (Εγγραφή νέων χρηστών, υποβολή δηλώσεων Φ.Π.Α., προσωρινής δήλωσης Φ.Μ.Υ., δηλώσεων εισοδήματος Νομικών Προσώπων και Οριστικής Δήλωσης Φ.Μ.Υ.) δεν θα είναι διαθέσιμες, λόγω εργασιών αναβάθμισης που απαιτούνται για την εγκατάσταση της εφαρμογής ηλεκτρονικής υποβολής Δηλώσεων Εισοδήματος Νομικών Προσώπων (έντυπο Ε5).

  Η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής Δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων θα λειτουργεί κανονικά.

  Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

  Ενω το οτι ήταν διαθέσιμες μέχρι τώρα όλα δούλευαν ρολόι !!!!!


 11. Συνάδελφοι καλησπέρα σας,

  Κάνοντας εκτυπώσεις των δηλώσεων που έχω στείλει ηλεκτρονικά βλέπω οτι στο Ε3 (κωδ. 008) στο είδος δήλωσης αντί του ορθού ΑΡΧΙΚΗ γράφει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, επαναλαμβάνω μόνο στο Ε3.

  Θα ήθελα να μάθω αν έχει και άλλος εκτός από εμένα αυτό το πρόβλημα !!!

  και κατά πόσο επηρεάζει την αυτοπεραίωση λόγο τροποποιητικής,

  που παρόλα αυτά την δέχτηκε το σύστημα και υπάρχει σημείωση

  στο Εκκαθαριστικό του Υπόχρεου πάνω αριστερά "ΠΕΡΑΙΩΣΗ Ν.3296/04 ΥΠΟΧΡΕΟΥ".


 12. Συνάδελφοι καλημέρα έχουν βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση :

  http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/epixiriseis/odigies_E7.pdf

  Το θέμα που δεν ξεκαθαρίζει πουθενά είναι ότι μέχρι πρότινος θελαν στις αναλύσεις ανά περίοδο τα ακαθάριστα και αν δεν προέκυπτε φόρος δεν αναγράφαμε τα διπλότυπα.

  Για την φετινή υποβολή δεν αναφέρεται πουθενά τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, μήπως να περιμένουμε διευκρινιστική και μετά να στείλουμε τις Οριστικές ώστε να μήν τρέχουμε στις εφορίες για Τροποποιήσεις ?

×
×
 • Create New...