Jump to content

vedro

simple Members
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by vedro

 1. Μετά από αναζήτηση βρήκα το παρακάτω : Στον πίνακα «Κύρια Κατοικία» απεικονίζεται η λίστα ακινήτων που έχει δηλώσει στην ΑΑΔΕ ο χρήστης – αιτών, όπως έχει αντληθεί από τον ΕΝΦΙΑ και ανήκουν σε κατηγορία ακινήτων, μονοκατοικία ή διαμέρισμα. Και όντως το ακίνητο αγοράστηκε στο 2019 και δεν έχει εκδωθεί ΕΝΦΙΑ ακόμη. Προφανώς γι αυτό και δεν το εμφανίζει. Με την έκδοση τώρα τον Σεπτέμβρη του νέου ΕΝΦΙΑ λογικά θα εμφανιστεί.
 2. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Δεν εμφανίζει ένα ακίνητο το όποιο είναι κιόλας η κύρια κατοικία για την οποία πρέπει να γίνει η αίτηση. Υπάρχει κανονικά στο Ε9 πάντως. Σε επικοινωνία με τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου είπαν ότι η εφαρμογή έχει πολλά προβλήματα και θα διορθωθούν. Να δούμε πότε... Τώρα για το 50-50. Λογικά μόνο ο λήπτης του δανείου κάνει. Άν απλά έχει το 50% της ιδιοκτησίας δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι. Με επιφύλαξη βέβαια...
 3. Ναι γι αυτό είπα ότι κακώς δεν ανέφερα ότι αφορά επιστήμονες. Σχετικά με την επαλήθευση, εννοείς ότι σε περίπτωση που δεν το δικαιούται θα απορριφθεί η αίτηση?
 4. Από το ίδιο ΦΕΚ Άρθρο 1 Οικονομική ενίσχυση - Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 1. Καταβάλλεται οικονομική ενίσχυση-αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους εξακοσίων (600 €) ευρώ, στους δικαιούχους επιστήμονες-ελεύθερους επαγγελματίες, ως αυτοί εξειδικεύονται στο άρθρο 2 της παρούσας, που έχουν πληγεί οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Σε επιστήμονα-ελεύθερο επαγγελματία αναφερόμουν. Κακώς δεν το έγραψα από την αρχή.
 5. Αριθμ. Οικ.16604/3224 ΦΕΚ B 1629 - 29.04.2020 Οικονομική Ενίσχυση - Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού. ..... Όσοι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης-αποζημίωσης ειδικού σκοπού δεν είχαν λάβει μέρος στην παραπάνω πρόσκληση, δύνανται μέχρι τις 08.05.2020 να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο περιβάλλον του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ
 6. Μέχρι τις 8/5 είναι η αίτηση για τα 600 των ελευθέρων επαγγελματιών.
 7. Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος εάν μισθωτός και παράλληλα ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να κάνει και με τις δύο ιδιότητες αίτηση για αποζ.ειδικού σκοπού? Προβλέπεται από κάπου ότι πρέπει να λάβει μόνο το ένα?
 8. Καλησπέρα. Να κάνω και γω μια ερώτηση. Πέρσι (2018) ατομική είχε ζημία. Έγινε ανάλωση κεφαλαίου και δεν βγήκε πρόσθ.διαφ.αντικ.δαπανών για να φορολογηθεί. Φορολογήθηκε μόνο για 0,18 € από τόκους (0,03 λεπτά φόρος συν το τέλος επιτηδεύματος 650€). Μπορώ να μεταφέρω την ζημία και να την συμψηφίσω με κέρδη του 2019??
 9. από σύλλογο λογιστών μου είπαν ότι κάτι θα γίνει.... ελπίζω να μην εννοεί πρόστιμα.
 10. Μήνυμα σφάλματος: Συνέβη ένα μη αναμενόμενο σφάλμα! Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά! Κωδικός αναφοράς σφάλματος: 34049
 11. Να αγχωθώ που σε 6 πελάτες ενώ έχω στείλει μυφ (τσεκαρισμένο) δεν βλέπω τίποτα? Μπήκα για το οριστικό τσεκάρισμα και είναι τελείως κενά. ούτε δικές μου εγγραφές έχει ούτε αλλωνών. το ιστορικό διεγραμμένο.
 12. Άμα τον κάνουν με πλήρη απασχόληση μπορεί να πάρει απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ. Θα πληρώνεται μόνο το ΙΚΑ. Άμα τον κάνει με μερική απασχόληση δεν μπορεί να πάρει απαλλαγή και ασφαλίζεται και στα δύο. Παλιά και με 4 ένσημα έδινε απαλλαγή ο ΟΑΕΕ αλλά πλέον μόνο με πλήρη για ευνόητους λόγους.
 13. το ίδιο μήνυμα βγάζει και στο Φ012 μη κερδοσκοπικού!!!και κατά τα άλλα ''τέθηκε σε παραγωγική διαδικασία απο τις 11 απριλίου'' μπουαχαχαχαχαχααχα
 14. εγώ από χθες δεν μπορώ να μπω. μίλησα με την υποστήριξη στο ΣΕΠΕ και είπαν ότι θα βγάλουν εντολή να τις παραλάβουν χειρόγραφα στις κατά τόπους υπηρεσίες(κατά τις 11) αν συνεχιστεί αυτό το πρόβλημα. στον οαεδ που παίρνω τηλ χτυπάει 4-5 φορές και το κλείνουν!! στον υποκ/μα εδώ που πήρα τηλ, δηλώνουν άγνοια!!
 15. εγγράφονται κανονικά οι απόφοιτοι ΤΕΙ γιατί ναι μεν πληρώνουμε για την άδεια στο οικονομικό επιμελητήριο αλλά δεν είμαστε μέλη για να πάρουμε απαλλαγή από το εμπορικό. είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού. αλλά αν θυμάμαι καλά το 2015 και μετά δεν θα είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο εμπορικό. τότε πιθανόν να αποκατασταθεί η αδικία και να μας βάλουν να πληρώνουμε συνδρομή στο οικονομικό.
 16. Λόγω αδράνειας, ο διαθέσιμος χρόνος της περιόδου λειτουργίας σας έληξε και δεν είναι πλέον ενεργή. Θα γίνει αυτόματα επανάληψη φόρτωσης της σελίδας σε 10 δευτερόλεπτα. Διαφορετικά, κάντε κλικ εδώ. ίσα που προλαβαίνω την σέντρα, Κούγια μοντελοπνίχτη-μαντροπηδηχτή θα σε σκίσουμε.
 17. δεν εχει να κανει με τις συγκεντρωτικες μονο.και φπα δεν παιρνει.με το που παταω υποβολη μου βγαζει αυτο το μηνυμα.γενικο το προβλημα. χρονια τωρα...
 18. εγώ μόλις γύρισα από το ΙΚΑ και ο ελεγκτής μου είπε ότι η ΑΠΔ πάει τριμηνιαία αλλά ενδεχομένως.... οι εισφορές να καταβάλλονται μέσα στις 5 πρώτες μέρες. Και γενικά να κάνουμε ότι γράφει το site του ΙΚΑ. Για να πω την αλήθεια, με μπέρδεψε παραπάνω αντί να με βοηθήσει.
 19. Για μένα EPSILON και ξερό ψωμί. Από όλες τις απόψεις. Δυνατότητες, υποστήριξη κτλ..
×
×
 • Create New...