Προς το περιεχόμενο

HURRICANE33

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  2.371
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  8

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από HURRICANE33

 1. Καλησπέρα. Η ΔΟΥ Πλοίων διόρθωσε, λόγω δικού της λάθους, τον κύριο ΚΑΔ εταιρείας Ν.89 και έγινε 65123500- Άλλες υπηρεσίες ασφάλισης πλοίων. Πρέπει να αλλάξω και τον ΚΑΔ στην ΑΠΔ στο ΙΚΑ? Και αν ναι, πού μπορώ να βρω τη σωστή αντιστοίχιση? Ευχαριστώ πολύ.
 2. HURRICANE33

  Ασφαλιστική Ενημερότητα

  Καλησπέρα. Ο ΕΦΚΑ με δείχνει ανασφάλιστο επειδή είχα ένα υπόλοιπο το 2018. Πλήρωσα την οφειλή και το τρέχον στις 30/1/2019 και ακόμα με δείχνει ανασφάλιστο. Η πληρωμή φαίνεται, αλλά δεν έχει συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Ξέρετε πόσο χρόνο κάνει να φανεί? Πρέπει να πάω από τον τοπικό ΟΑΕΕ να το επικαιροποιήσουν? Σας ευχαριστώ πολύ.
 3. Καλησπέρα. Διαχειριστής σε πολυκατοικία παρέλαβε πετρέλαιο με τιμολόγιο στο ΑΦΜ του. Τώρα τι ενέργειες πρέπει να κάνει για αίτηση επιδόματος θέρμανσης? Πρέπει να μπει στην πλατφόρμα και να δηλώσει τους υπόλοιπους κατοίκους, όροφο και χιλιοστά. Και οι κάτοικοι πρέπει να κάνουν μετά και οι ίδιοι αίτηση? Και όταν υποβάλλουν όλοι αίτηση τότε ο διαχειριστής ενεργοποιεί τη δυνατότητα πληρωμής? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
 4. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ.
 5. Το θέμα είναι ότι αν δεν βάλω την δευτερεύουσα δεν βγαίνει 1000 το σύνολο των χιλιοστών.
 6. Καλησπέρα. Να ρωτήσω όταν ο διαχειριστής έχει 2 διαμερίσματα στην πολυκατοικία σε διαφορετικούς ορόφους πώς το δηλώνει? Πρέπει να κάνει 2 αιτήσεις? Ευχαριστώ πολύ.
 7. HURRICANE33

  Εξωδικαστικός Μηχανισμός

  Βασική οφειλή: 24428,16 Προσαυξήσεις: 10212,77 Σύνολο οφειλής: 34640,93 Η πρόταση του ΕΦΚΑ είναι: 119 δόσεις των 271,64 και 1 των 271,50 Σύνολο πρότασης: 32596,66 Και στις σημειώσεις γράφει ότι ο υπολογισμός του συνολικού ποσού οφειλής έγινε προαφαιρώντας το 85% των οφειλών από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής και χρησιμοποιώντας επιτόκιο ίσο με Euribor τριμήνου, προσαυξημένο κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες. Το Euribor τριμήνου είναι αρνητικό, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψε αυτό το ποσό, ουσιαστικά έσβησε πολύ μικρό ποσοστό των προσαυξήσεων. Τώρα, αν αρνηθεί την πρόταση, θα ξανακάνει άλλη ο ΕΦΚΑ, πρέπει να κάνει ο ίδιος πρόταση? Ποια είναι η διαδικασία? Γιατί δίνει και 5 εργάσιμες μέρες προθεσμία για να αποδεχτεί ή όχι την πρόταση. Ευχαριστώ πολύ.
 8. HURRICANE33

  Εξωδικαστικός Μηχανισμός

  Τώρα το είδα, στα επισυναπτόμενα αρχεία υπάρχει έγγραφο πιστωτή. Το ανοίγεις και εκεί βρίσκεται η πρόταση. Ευχαριστώ πολύ.
 9. HURRICANE33

  Εξωδικαστικός Μηχανισμός

  Καλησπέρα. Έκανα αίτηση σε εξωδικαστικό μηχανισμό ελεύθερων επαγγελματιών. Μόλις έστειλαν μέιλ στον πελάτη μου ότι έχει γίνει η πρόταση από τον ΕΦΚΑ, αλλά στην πλατφόρμα δεν βλέπω τίποτα. Έχει μόνο το πεδίο αν συμφωνεί ή όχι με την πρόταση ρύθμισης του ΕΦΚΑ. Πού είναι αυτή η πρόταση και δεν τη βλέπω? Ούτε στα επισυναπτόμενα αρχεία τη βρίσκω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια για να φανεί? Ευχαριστώ πολύ.
 10. HURRICANE33

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  Άρα, υποχρεούται να βάλει pos. Ευχαριστώ.
 11. HURRICANE33

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  Αν έχει μόνο επιτηδευματίες δεν υποχρεούται δηλαδή? Ευχαριστώ.
 12. HURRICANE33

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  Καλησπέρα. Οι εκτελωνιστές με τη νέα απόφαση υποχρεούνται για pos? Ρωτάω επειδή ο ΚΑΔ του εκτελωνιστή είναι 70221208- Υπηρεσίες εκτελωνιστή ή διασαφιστή και η απόφαση αναφέρει τον ΚΑΔ 7022- Δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών και άλλων συμβουλών διαχείρισης. Ευχαριστώ.
 13. HURRICANE33

  ΥΠΟΧΡΕΟΙ POS

  Καλησπέρα. Έχω μια ατομική με κύριο ΚΑΔ: 46901009- Χονδρικό εμπόριο προμήθειας πλοίων με διάφορα είδη και Δευτερεύοντα ΚΑΔ: 33151003- Υπηρεσίες μηχανουργικών επισκευών πλοίων και μηχανολογικού εξοπλισμού τους και 43999001- Άλλες κατασκευαστικές εργασίες, που δεν κατονομάζονται ειδικά, με ίδια υλικά. Ο δεύτερος δευτερεύον ΚΑΔ υπάγεται στους υπόχρεους για pos. Πρέπει να πάρει pos ή επειδή ο κύριος ΚΑΔ είναι χονδρικό εμπόριο δεν είναι υποχρεωτικό? Ευχαριστώ πολύ.
 14. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ!
 15. Την έστειλα και την δέχτηκε! Ευχαριστώ πολύ!
 16. Έχω κάνει 7 και συνεχίζω! Ευχαριστώ, πάντως!
 17. HURRICANE33

  Εξωδικαστικός Μηχανισμός

  Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Σε πόσες μέρες από την οριστικοποίηση της αίτησης σου ήρθε η πρόταση της ΑΑΔΕ?
 18. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Πέρυσι το είχε πάρει και είχε βάλει το IBAN της αδερφής του. Τι έκανες εσύ? Το έχασε τελικά?
 19. Καλησπέρα. Σε έναν φορολογούμενο έβγαλε μη συσχέτιση IBAN- ΑΦΜ επειδή είχε βάλει της αδερφής του. Την διέγραψα και έκανα επαναξιολόγηση και τώρα την απορρίπτει λόγω μη ασφάλισης 1 μήνα, παρόλο που την πρώτη φορά την είχε εγκρίνει. Τι κάνουμε τώρα? Έχει τύχει σε κανέναν? Ευχαριστώ πολύ.
 20. Καλησπέρα. Δικηγόρος με πάγια αντιμισθία σε δικηγορική εταιρεία πρέπει να πληρώσει εισφορές για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Πειραιά 504,00 ευρώ και υποστηρίζει ότι πρέπει να πληρώσει η εταιρεία τα 2/3 του ποσού. Γνωρίζει κανείς βάσει ποιου νόμου προκύπτει αυτό? Το ταμείο αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί στον ΕΦΚΑ και στις μηνιαίες εισφορές που πληρώνει η εταιρεία για τους δικηγόρους με πάγια αντιμισθία? Ευχαριστώ πολύ.
 21. Καλησπέρα. Δικηγόρος με πάγια αντιμισθία σε δικηγορική εταιρεία πρέπει να πληρώσει εισφορές για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Πειραιά 504,00 ευρώ και υποστηρίζει ότι πρέπει να πληρώσει η εταιρεία τα 2/3 του ποσού. Γνωρίζει κανείς βάσει ποιου νόμου προκύπτει αυτό? Το ταμείο αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί στον ΕΦΚΑ και στις μηνιαίες εισφορές που πληρώνει η εταιρεία για τους δικηγόρους με πάγια αντιμισθία? Ευχαριστώ πολύ.
 22. Καλησπέρα. Πέρυσι δύο κάτοικοι εξωτερικού είχαν πάρει κοινωνικό μέρισμα. Φέτος δεν δικαιούνται επειδή είναι κάτοικοι εξωτερικού. Έχει αλλάξει κάτι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Ευχαριστώ.
 23. Καλησπέρα. Στο περσινό κοινωνικό μέρισμα μπορούμε να μπούμε για να βλέπουμε το ΙΒΑΝ και το κινητό, αν δεν υπάρχουν αλλαγές? Ευχαριστώ.
 24. Γίνεται αλλά θέλει βεβαίωση εκτιμητή εντός μηνός.
×