Jump to content

HURRICANE33

Silver members
 • Content Count

  4,081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by HURRICANE33

 1. Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν μου έχει φέρει τιμολόγια αγοράς για να δω πώς τα προμηθεύεται.
 2. Παρακαλώ, δεν έκανα τίποτα. Καλή συνέχεια!
 3. Για αυτό σου είπα να μπεις με mozilla. Εμένα μου έβγαζε αυτό όταν έμπαινα με chrome, αλλά με mozilla μου έβγαζε από κάτω καρτέλα για να επιλέξω τους μήνες. Μήπως να μπεις από άλλη συσκευή ή από το κινητό?
 4. Καλησπέρα. Μου έφερε πελάτης μου φαρμακοποιός τα Ζ και είδα ότι αναγραφόταν σε ξεχωριστή γραμμή πώληση self test με φπα 0%. Είναι σωστό αυτό? Προστίθεται στις πωλήσεις η δωρεάν διάθεση self test? Γνωρίζει κάποιος αν έχουν βγει οδηγίες για το πώς θα καταχωρηθούν στο βιβλίο? Ευχαριστώ πολύ.
 5. Μπαίνεις στο Ψηφιακή Ακινησία/ Κυκλοφορία, συνεχίζεις με το μήνυμα και από κάτω σου βγάζει να επιλέξεις μήνες πληρωμής.
 6. Καλησπέρα. Έχει πρόβλημα στο chrome. Δοκίμασε από νέα έκδοση mozilla.
 7. Καλημέρα. Άρα, δεν δικαιούται ασθένεια, απλά μένει καραντίνα. Από τη στιγμή που μπορεί να δουλέψει από το σπίτι, τη δηλώνω τηλεργασία. Ευχαριστώ.
 8. Καλησπέρα. Μόλις με ενημέρωσαν από εταιρεία ότι ο αδερφός της μίας εργαζόμενης βγήκε θετικός. Η ίδια έκανε σελφ τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και ο ΕΟΔΥΥ της είπε να μείνει καραντίνα μέχρι τις 21/5. Εγώ σκέφτηκα να τη δηλώσω τηλεργασία μέχρι τέλος του μήνα, από τη στιγμή που εκείνη είναι καλά και έχει αρνητικό τεστ. Επίσημα πρέπει να κάνει κάτι ο εργοδότης ή η εργαζόμενη? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
 9. Καλησπέρα. Με την κοινή λογική σου λέω ότι θα ακολουθούν οι οφειλές το φυσικό πρόσωπο και μετά τη διακοπή εργασιών. Αλλά δεν το έχω ψάξει.
 10. Ευχαριστώ. Το δοκίμασα. Δουλεύει μια χαρά. Επιλέγεις μήνες που θέλεις και βγαίνει άλλη ταυτότητα πληρωμής με τα αναλογικά ΤΚ.
 11. Καλησπέρα. Για τον Μάιο 2021 μείωση ενοικίου 40% έχουν μόνο οι υπάλληλοι που είναι σε αναστολή για την Α' κατοικία τους. Οι πληττόμενες πληρώνουν κανονικά, σωστά? Ευχαριστώ.
 12. Καλησπέρα. Τελικά, μίλησε με ΑΑΔΕ και του είπαν ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η εφαρμογή και ότι θα ανοίξει εντός των επόμενων ημερών.
 13. Τι ψηφίστηκε τότε η τροπολογία για τέλη με το μήνα? Μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Λέω να αφήσω μέχρι την επόμενη βδομάδα, αλλιώς θα τον στείλω στην εφορία. Ευχαριστώ.
 14. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μπήκα να κάνω άρση ακινησίας οχήματος για έναν φίλο και στην εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας βγάζει το συνολικό ποσό. Να πληρώσει από μόνος του το ποσό που αναλογεί στους 8 μήνες με την υπάρχουσα ταυτότητα πληρωμής? Ή να περιμένω μήπως βγει νέα ταυτότητα πληρωμής? Ευχαριστώ πολύ.
 15. Καλησπέρα. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, ότι είναι εντελώς ανούσιο να μην είναι η τελευταία μέρα κάθε μήνα και όχι εργάσιμη, όπως είναι με τους παρακρατούμενους φόρους. Δεν έχει κανένα νόημα.
 16. Καλησπέρα. Το λιανεμπόριο που άνοιξε μέσα στον Απρίλιο δικαιούται απαλλαγή ενοικίου Απριλίου ή μειωμένο κατά 40%? Έχει καταλάβει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ.
 17. Καλησπέρα. Τελειώσαμε με αυτές τις παπαριές? Τελική ημερομηνία η 30/4? Μετά όλοι μετακινούνται ελεύθερα? Ευχαριστώ.
 18. Είσαι απίθανος! Εγώ του είπα ενός με μαγαζί, χωρίς υπαλλήλους, να πάει στο Πασαλιμάνι να κάνει δωρεάν ράπιντ τεστ.
 19. Οι άνθρωποι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο! Δίνουν προκαταβολικά τον Μάρτιο, μετά θα ανοίξουν την πλατφόρμα στις 14 Μαίου για μα δηλωθεί ο Μάρτιος και αν κάποιος δεν δικαιούται θα τα δώσει πίσω. Και γιατί δεν άνοιξαν πρώτα την πλατφόρμα για τον Μάρτιο και μετά να γίνουν οι πληρωμές? Γιατί κάνουν πάντα πολύπλοκο ακόμα και το πιο απλό?
 20. Φαντάζομαι θα ανοίξουν μετά το Πάσχα και θα αργήσει να πληρωθεί.
 21. Καλημέρα. Έτσι έχει γίνει. Η εταιρεία τα έχει βάλει στο ΦΠΑ 2020, στη ΜΥΦ 2020 και έχει πληρώσει τον φόρο για τον Δεκέμβριο 2020. Οπότε, δεν έχω άλλη επιλογή. Τα βάζω και εγώ στο 2020 και κάνω τροποποιητική ΦΠΑ Δεκεμβρίου 2020. Ευχαριστώ πολύ.
 22. Στο βιβλίο του δικηγόρου πότε να το βάλω δηλαδή? Στο 2020 και φπα στο 2021? Είναι σωστό αυτό? Ευχαριστώ.
 23. Πραγματικά, είμαστε οι καλύτεροι αλχημιστές! Εν τω μεταξύ, τα νούμερα των ΤΠΥ που έχει η εταιρεία τα έχει χρησιμοποιήσει για άλλους πελάτες. Οπότε, θα του πω να τα αριθμήσει με νούμερο και α δίπλα!
×
×
 • Create New...