Προς το περιεχόμενο

HURRICANE33

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  2.125
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  6
 1. Δηλαδή, στα απλογραφικά δεν γράφεις καθόλου το ποσό ΕΦΚΑ που δεν πληρώθηκε στον Πίνακα Ε?
 2. Η αναγραφή των ασφαλιστικών εισφορών που έχουν πληρωθεί είναι υποχρεωτική? Επειδή ένας πελάτης μου δεν θέλει να υπολογιστούν γιατί θα προκύψει ζημία.
 3. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλή συνέχεια!
 4. Ε3 πως καταλήγουμε στα σωστά EBITDA.

  Καλησπέρα. Στο πεδίο Σύνολο Ενεργητικού τι συμπληρώνουμε στα απλογραφικά? Και πώς υπολογίζεται ο μέσος όρος προσωπικού? Σας ευχαριστώ πολύ.
 5. Καλησπέρα. Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, επειδή είμαι εντελώς μπερδεμένος. Ατομική επιχείρηση με απλογραφικά δεν πλήρωσε καθόλου ΕΦΚΑ 2017, ύψους 2039,40. Μέχρι τώρα το ποσό αυτό πήγαινε στον Πίνακα Φολορογικής Αναμόρφωσης. Φέτος πρέπει να γραφτεί στον Πίνακα Ε, σε ποιους κωδικούς? 707 και 715? Στον 707 γράφω το ποσό που έπρεπε να πληρώσει και στον 715 το ποσό που πλήρωσε εμπρόθεσμα (στην περίπτωσή μου μηδέν)? Και η διαφορά που προκύπτει προστίθεται στο κέρδος? Και δεν συμπληρώνων καθόλου τον Πίνακα Φορολογικής Αναμόρφωσης? Ευχαριστώ.
 6. Ναι, αλλά λέει ότι γίνεται παρέκκλιση για αυτούς που απασχολούν έως 250 άτομα.
 7. Καλησπέρα. Έχουμε κάνα νέο για το πότε θα ανοίξει η εφαρμογή απόδοσης του περιβαλλοντικού τέλους? Ευχαριστώ.
 8. Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Αυτό ήταν, έχεις δίκιο. Να ρωτήσω και τι βάζετε συνήθως στο πεδίο Προοπτικές επιχείρησης? Θέλει κάποιο συγκεκριμένο κείμενο? Ευχαριστώ πολύ.
 9. Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Όλα τα πεδία συμπληρωμένα τα έχω και πατάω Αποθήκευση και δεν κάνει τίποτα, ούτε στο επόμενο βήμα με αφήνει να πάω. Ευχαριστώ πολύ.
 10. Ευχαριστώ πολύ. Και προθεσμία 1 μήνα μετά την ημερομηνία σύνταξης του καταστατικού ή βεβαίωση εγγραφής στο ΓΕΜΗ?
 11. Καλησπέρα. Παρακαλώ μία επιβεβαίωση και τυχόν διορθώσεις για τη διαδικασία ίδρυσης Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας. Έχει συνταχθεί καταστατικό με σκοπό τη διάδοση της ιδέας της εκπαίδευσης, την προώθηση της φιλοσοφίας και των αρχών της δια βίου επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών στον τομέα της έρευνας. Οι κινήσεις θα είναι: 1. Εγγραφή στο ΓΕΜΗ. 2. ΕΦΚΑ- ΟΑΕΕ υπάρχει απαλλαγή των μελών? Αν ναι, χρειάζεται βεβαίωση από τον ΟΑΕΕ? 3. Μητρώο ΔΟΥ με Μ3 και Μ8- Καταστατικό- Βεβαίωση ΓΕΜΗ και Απαλλαγή ΟΑΕΕ. 4. Βιβλία απλογραφικά. 5. Υποχρέωση ΦΠΑ ανά τρίμηνο. 6. Δήλωση Ν κάθε έτος με τις συνδρομές και τα έξοδα χωρίς φορολόγηση. Χρειάζεται κάτι άλλο? Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
 12. ΑΠΔ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

  Σε ποιο νόμο ή εγκύκλιο αναφέρεται αυτή η υποχρέωση? Υπάρχει προθεσμία? Ευχαριστώ πολύ.
 13. ΑΠΔ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

  Ευχαριστώ, αυτό ήξερα και εγώ. Μου είπε μια υπάλληλος, η οποία είναι και ελεύθερη επαγγελματίας παράλληλα, ότι της είπε ο ΕΦΚΑ ότι πρέπει να κάνει γνωστοποίηση ο εργοδότης ότι είναι μισθωτή. Αλλά δεν είδα να προκύπτει από την εγκύκλιο αυτό.
×