Προς το περιεχόμενο

HURRICANE33

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  2.269
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  8

HURRICANE33 last won the day on 11 Ιουλίου

HURRICANE33 had the most liked content!

Σχετικά με τον HURRICANE33

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Φαντάζομαι το σύστημα διαβάζει το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ και κάνει τις πληρωμές. Αλλά για να είσαι σίγουρος πρέπει να πάει από εκεί ο φορολογούμενος για να διευκρινίσει το πρόβλημά του.
 2. Εσύ γιατί να έχεις πρόβλημα? Ισχύει η τελευταία τροποποιητική. Από τη στιγμή που δικαιούται το επίδομα θα το πάρει αναδρομικά.
 3. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αφαιρούν το πρώτο δίμηνο, το οποίο είχε υπολογιστεί με τα εισοδήματα του 2016.
 4. Καλησπέρα. Σε τέκνο με αναπηρία 84% δεν εμφανίζεται επιλογή με αναπηρία παρόλο που υπάρχει απόφαση από το ΚΕΠΑ και εισπράττει επίδομα από την πρόνοια. Το εισόδημα δεν είναι μέσα στο όριο, παίζει ρόλο αυτό? Ευχαριστώ πολύ.
 5. Καλησπέρα. Όταν βγάζει μήνυμα Error: Δεν βρέθηκε πρόσωπο με αυτό το συνδυασμό ΑΜΚΑ/ΑΦΜ σημαίνει ότι η σύζυγος πρέπει να πάει στο ΚΕΠ να κάνει αντιστοίχιση ΑΜΚΑ με ΑΦΜ? Ευχαριστώ.
 6. Καλησπέρα. Φορολογούμενος έκανε αίτηση στις 18 Ιουλίου. Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ έλεγε ότι σήμερα θα πληρωθούν το δίμηνο Μαϊου- Ιουνίου και αναδρομικά οι μήνες από 1/1/2018. Στον λογαριασμό του όμως πιστώθηκαν 4 μήνες, όχι 6. Γιατί συνέβη αυτό, γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Ευχαριστώ πολύ. Και η διαδικασία ποια είναι? Αίτηση Μ0 στο εισόδημα?
 8. Καλησπέρα. Ατομική επιχείρηση- σύμβουλος επιχειρήσεων- προέβη σήμερα σε διακοπή εργασιών με ημερομηνία 31/12/2010. Κανονικά δεν πρέπει να ζητήσει επιστροφή του τέλους επιτηδεύματος που έχει πληρώσει για τα έτη 2010- 2016? Αν ναι, πώς γίνεται η διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ.
 9. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθειά σου. Καλή συνέχεια να έχεις!
 10. Καλησπέρα. Φορολογούμενος, έγγαμος με παιδί, ζει και εργάζεται μόνος του, στη Σιγκαπούρη από τον Μάρτιο του 2017. Θέλει να δηλωθεί ως κάτοικος εξωτερικού. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος στη διαδικασία: Εκδίδει Πιστοποιητικό Φορολογικής Κατοικίας Παίρνει αντίγραφο της εκκαθάρισης της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος στη Σιγκαπούρη Βεβαίωση της εταιρείας στην οποία εργάζεται Τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας Λογαριασμό σπιτιού ή κοινόχρηστα, κτλ. Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης που απέκτησε στη Σιγκαπούρη Όλα τα παραπάνω πρέπει να είναι θεωρημένα από το προξενείο και να έχουν τη σφραγίδα της Χάγης? Όταν μου τα στείλει θα πρέπει να μεταφραστούν? Από τη στιγμή που έχασε την προθεσμία της 10 Μαρτίου, είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει δήλωση για το 2017 ως κάτοικος Ελλάδας και να δηλώσει το εισόδημά του από τη Σιγκαπούρη και να το φορολογηθεί στην Ελλάδα? Μπορεί τώρα να κάνει αίτηση για το 2017 και να έχει προθεσμία φετινής δήλωσης έως τις 31/12/2018? Ανεξαρτήτως του αν θα γίνει δεκτή η αίτησή του, πρέπει να υποβάλλει η σύζυγός του μόνη της δήλωση? Πρέπει κάθε χρόνο να εκδίδει Πιστοποιητικό Φορολογικής Κατοικίας? Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.
 11. Δεν υπάρχει τροποποιητική. Διαγράφεις την πρώτη και στέλνεις νέα.
 12. Τι εννοείς? Τόσα χρόνια δεν είχε καμία επιδότηση, ήταν μόνο δημόσιος υπάλληλος. Το 2017 πήρε μόνο επιδότηση, δεν πούλησε τίποτα. Το θέμα είναι με τον ΕΦΚΑ, δεν πιστεύω να ανοίγει άλλες υποχρεώσεις αν εγγραφεί στο ειδικό καθεστώς?
×