Προς το περιεχόμενο

HURRICANE33

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  2.342
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  8

HURRICANE33 last won the day on 11 Ιουλίου

HURRICANE33 had the most liked content!

Σχετικά με τον HURRICANE33

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα. Δικηγόρος με πάγια αντιμισθία σε δικηγορική εταιρεία πρέπει να πληρώσει εισφορές για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Πειραιά 504,00 ευρώ και υποστηρίζει ότι πρέπει να πληρώσει η εταιρεία τα 2/3 του ποσού. Γνωρίζει κανείς βάσει ποιου νόμου προκύπτει αυτό? Το ταμείο αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί στον ΕΦΚΑ και στις μηνιαίες εισφορές που πληρώνει η εταιρεία για τους δικηγόρους με πάγια αντιμισθία? Ευχαριστώ πολύ.
 2. Καλησπέρα. Πέρυσι δύο κάτοικοι εξωτερικού είχαν πάρει κοινωνικό μέρισμα. Φέτος δεν δικαιούνται επειδή είναι κάτοικοι εξωτερικού. Έχει αλλάξει κάτι και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? Ευχαριστώ.
 3. Καλησπέρα. Στο περσινό κοινωνικό μέρισμα μπορούμε να μπούμε για να βλέπουμε το ΙΒΑΝ και το κινητό, αν δεν υπάρχουν αλλαγές? Ευχαριστώ.
 4. Γίνεται αλλά θέλει βεβαίωση εκτιμητή εντός μηνός.
 5. HURRICANE33

  ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

  Καλησπέρα. Κύρια σύνταξη από ΟΑΕΕ- πρώην ΤΑΝΠΥ ποιο πεδίο ταμείου διαλέγω? Δεν το βρίσκω ούτε στον ΟΑΕΕ, ούτε σκέτο. Ευχαριστώ.
 6. Θα τον στείλω στη ΔΟΥ. Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια!
 7. Καλησπέρα. ΕΠΕ με διακοπή εργασιών κάνει ρύθμιση 12 δόσεων και δεν προχωράει αν δεν κλικαριστεί το πεδίο άνω των 50000,00. Αν το κλικάρει, πληρώσει την πρώτη δόση και δεν προσκομίσει την βεβαίωση εκτιμητή θα πέσει η ρύθμιση σε ένα μήνα? Ευχαριστώ πολύ.
 8. Καλησπέρα. Νόμιμος εκπρόσωπος σε εταιρεία ΑΝ.89/67 αγόρασε ένα ακίνητο στην Πάρο και θέλει να το εκμισθώσει στην εταιρεία. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από τη στιγμή που η έδρα της εταιρείας είναι στον Πειραιά? Μπορεί να το δηλώσει ως υποκατάστημα? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.
 9. HURRICANE33

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Τελικά, πάτησα το κουμπί υποβολή αίτησης και μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην οριστική υποβολή της αίτησης γιατί δεν έχετε επισυνάψει ένα από τα ακόλουθα δύο έγγραφα: 1. Επικυρωμένο αντίγραφο της αίτησης ρύθμισης οφειλών κατά τις διατάξεις του ν.3869/2010 και της αντίστοιχης απόφασης, 2. Πιστοποιητικό από το Ειρηνοδικείο Αθηνών (Γενικό Αρχείο Αιτήσεων άρθρου 13 ν.3869/2010) ότι δεν έχει εκδοθεί για οφειλές της αίτησης οριστική δικαστική απόφαση ρύθμισης οφειλών ή επικύρωσης δικαστικού συμβιβασμού κατά τις διατάξεις του νόμου αυτού. Τι εννοεί Επικυρωμένο αντίγραφο της αίτησης ρύθμισης οφειλών αφού δεν έχει κάνει αίτηση? Το Πιστοποιητικό από το Ειρηνοδικείο με τι διδικασία το ζητάει? Αν σου έχει τύχει και έχεις χρόνο βοήθησέ με. Σε ευχαριστώ πολύ.
 10. HURRICANE33

  Ανοιξε η εφαρμογή των 120 δόσεων ?

  Καλησπέρα. Ανέβασα Ποινικό μητρώο και ΕΝΦΙΑ τελευταίων 5 ετών. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί το κουμπί υποβολή αίτησης? Ευχαριστώ.
 11. HURRICANE33

  Χρέος άνω των 100.000,00 και δικαστήριο

  Δεν είμαι συνδρομητής. Ευχαριστώ πάντως.
 12. HURRICANE33

  Χρέος άνω των 100.000,00 και δικαστήριο

  Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Αυτό που μου έστειλες δεν αναφέρει το ποσοστό που πρέπει να εξοφληθεί αν μπει στην πάγια ρύθμιση του Ν.4152/2013. Ξέρεις πόσο πρέπει να πληρώσει πριν πάει στη δίκη? Ευχαριστώ πολύ.
 13. HURRICANE33

  Χρέος άνω των 100.000,00 και δικαστήριο

  105000,00 φόρος εισοδήματος λόγω πώλησης ακινήτου.
 14. HURRICANE33

  Χρέος άνω των 100.000,00 και δικαστήριο

  Ναι, αυτός είναι! Όλα τα θυμάσαι!
×