Jump to content

shark

simple Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shark

 1. Ας μην είμαστε αρνητικοί μέχρι να δούμε , οι δυο εταιρείες που θα το πλασάρουν τις επόμενες μέρες είναι δυνατές στον χώρο και σίγουρα δεν θα βγάλουν ένα ανεπιτυχές προϊόν, θα έχουν τσεκάρει τα αποτελέσματα. Δυστυχώς στο μέλλον η τεχνολογία θα δημιουργήσει μεγαλη απώλεια θέσεων εργασίας.
 2. Δίνεις 132 ευρώ (6€*22 ημέρες * 11 μήνες) το μήνα και ξεμπερδεύεις , δεν έχουν ασφαλιστικές κρατήσεις και δεν φορολογούνται. εκπίπτουν 100% από τα ακαθάριστα της επιχείρησης.
 3. Αν καλύπτεται το χρέος με τα 132€/ μήνα που είναι οι διατακτικές καλή ιδέα φαίνεται.,
 4. Δεν έχουν φτιάξει ακόμα την έγκριση οικονομικών καταστάσεων στις ΙΚΕ ηλεκτρονικά. την πας στο ΓΕΜΗ και την παραλαμβανουν σαν γενική αίτηση.
 5. Δουλεύω το πρόγραμμα οχτώ χρόνια είναι πολύ καλό πρόγραμμα αλλά αν δεν είσαι εξοικειωμένος με τους υπολογιστές και τη μηχανογράφηση θα πρέπει να έχεις έναν τεχνικό μηχανογράφο δίπλα σου. Η epsilon δεν θα σε υποστηρίξει τηλεφωνικά παρά μόνο μεςω αντιπροςωπου της.
 6. Θέλει όλο το καταστατικό κωδικοποιημένο με τροποποιημένο άρθρο.
 7. πιστεύω θα τον χρεώνουν αναλογία για τα ένσημα που του λείπουν, άλλωστε η πρόσφατη εγκύκλιο έχει αρκετά παραδείγματα υπολογισμού.
 8. η ύλη ειναι υπερβολική για να κάτσεις να την διαβάσεις αυτήν την περίοδο. Έχουν κάνει πάντως πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω ότι με την μέθοδο που εξεταζομαστε, με την ύλη μπροστά μας και με το Google σύμμαχο πρέπει να είσαι μπουφος για να μην περάσεις, δεν αξΙΖΕΙΣτην Α ΤΑΞΗ.
 9. μήπως ξέρετε πως τυπώνουμε την βεβαιωση παρακολούθησης?
 10. εμένα μου φέρνανε για ΕΕ που έχει κάνει διακοπή πριν 30 χρόνια και οι εταίροι έχουν πεθάνει και οι δυο! Τι κάνω?
 11. ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 655 ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ 781
 12. ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ Ε1 ΚΑΙ Ε3. ΣΑΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ (ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 9 ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΝ 003.ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ H GSIS ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙ!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΤΟ 75% ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ Α21 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ..... ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
 13. ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ TAXIS ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΧ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΣΕΛΙΔΑ
 14. ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟ TAXIS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ Ε5 ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΜΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔ 622 ΤΟΥ ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΟΥ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΜΟΡΡΥΘΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ. ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ TAXIS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.... ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
 15. ΓΙΝΕΤAΙ ΜΕ ΕΞAΓΟΡA ΠΛAΣΜAΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ (5 ΧΡΟΝΙA ΓΙA ΤΟ 2012). Η ΕΞAΓΟΡA ΚAΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΕΡΕΥΝAΤAΙ ΚAΤA ΤΗΝ AΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤAΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤAΙ ΟΤAΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ AΠAΙΤΟΥΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙAΣ.
 16. ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΣΤΟ STAND ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ´Η ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, Η ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ! ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?
 17. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 2012 ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? http://www.deals247.gr/eu20-gia-ypeythyni-ypoboli-forologikis-dilosis-sto-logistiko-grafeio-toy-tsamili-haralampoy-sto http://ilogistis.gr/399/%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-20-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e/
 18. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ TO TAXIS, Ή ΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.. ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ...
 19. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 25€ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΤΗΝΟ... 'Η ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 'Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΖΟΥΜΕ.. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.
 20. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ EPSILON ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...
×
×
 • Create New...