Προς το περιεχόμενο

vranikachristina

starting Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    1
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    vranikachristina reacted to KAROLOS in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
    Θα γράψω κάτι τελευταίο για το θέμα και δεν επανέρχομαι. Θα είμαι οξύς, γιατί δεν μου αρέσει να βαυκαλίζομαι. Κάνω την αυτοκριτική μου δημοσίως και δεν ντρέπομαι γι΄αυτό. Ξέρω εκ των πρότερων ότι δεν θα αρέσουν αυτά που θα γράψω σε πολλούς συναδέλφους, όμως λέω και γράφω αυτά που νιώθω χωρίς να θέλω να είμαι σώνει και καλά αρεστός. Ο,τι κάνω το κάνω πηγαία, είτε στηλιτεύω δημόσια τα κακώς κείμενα του υπουργείου, είτε τα του οίκου μας.
     
    Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Μονίμως μεμψιμοιρούμε  βρίζοντας την κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και τους "εκπροσώπους" μας σε δεδομένες στιγμές.  Δεν είναι όμως εκπρόσωποι όλων μας παρά μόνο ενός μικρού ποσοστού που κατεβαίνει στις εκλογές για να ψηφίσει. Οι υπόλοιποι ασκούμε μόνο κριτική και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας βριζόμαστε μεταξύ μας.
     
    Στο υπ. Οικ. γελούν με την ψυχή τους αφού γνωρίζουν πως έτσι όπως είμαστε δεν αποτελούμε καν κλάδο, αλλά ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που δεν έχει ούτε τις βασικές αρχές που απαρτίζουν έναν σοβαρό κλάδο. Γι΄αυτό μας κάνουν ό,τι θέλουν! Κατά τη γνώμη μου καλά μας κάνουν αφού σκύβουμε διαρκώς το κεφάλι και δεν αλλάζουμε ποτέ. Συνεπώς, ας υποστούμε τις συνέπειες του ραγιαδισμού που μας έχει διαποτίσει.
     
    Για παράδειγμα, λέμε να μη στείλουμε δηλώσεις αλλά να τις αποθηκεύσουμε κ.λπ. Οι δηλώσεις δεν είναι δικές μας όμως, ούτε μπορούμε να κάνουμε μνημόσυνα με ξένα «κόλλυβα». Οι δηλώσεις είναι των πελατών.  Δηλαδή, όταν ο πελάτης έρχεται να του κάνεις τη δήλωση εσυ αναλαμβάνεις να τη στείλεις και όχι να την αποθηκεύσεις προσωρινά ή κάτι άλλο.
     
    Αν θες να κάνεις "απεργία" κατά κάποιο τρόπο, δεν αποθηκεύεις δηλώσεις στο σύστημα περιμένοντας το γενικό σύνθημα για να στείλεις. Απλώς, εξηγείς στους πελάτες σου ότι δεν κάνεις δηλώσεις αν δεν δοθεί δίκαιη λύση. Δεν παραλαμβάνεις. Αν τις έχεις ήδη παραλάβει πιο πριν, τότε μέσω συλλογικών ενεργειών που θα έχουν καθολική αποδοχή, σταματά κάθε ενέργεια που αφορά στις δηλώσεις. Ο πελάτης αν σε εκτιμά ως επαγγελματία, θα σε καταλάβει αφού του εξηγήσεις, αφού αντιληφθεί ποιος είναι ο κύριος φταίχτης. Αν ο πελάτης όμως διαφωνεί θα πάει στον παραδίπλα λογιστή που θα του λέει όμως τα ίδια, θα πάει στον απέναντι που θα του λέει επίσης τα ίδια, και ούτω καθεξής. Ουσιαστικά, είναι ένα εμπάργκο στην παραλαβή και αποστολή δηλώσεων απ΄όλους με δίκαια και λογικά επιχειρήματα. Ρίχνεις το μπαλάκι έτσι στον αρμόδιο υπουργό να βγάλει το φίδι απ΄την τρύπα.
    Έχουμε παιδεία για κάτι τέτοιο; Χλομό το κόβω...
     
    Όντες ευθυνόφοβοι και θέλοντας συχνά να καλύψουμε την ανεπάρκειά μας, απόρροια του δαιδαλώδους φορολογικού συστήματος, απλά ακολουθούμε τα κελεύσματα της εξουσίας και, που και που, υψώνουμε λίγο τη φωνή μας. Τόσο λίγο όμως, που δεν ακούγεται ούτε καν κοντά στις πόρτες του υπουργού. Ένας ψίθυρος μόνο που χάνεται μέσα στη θορυβώδη μεγαλούπολη!
     
    Αναλωνόμαστε σε αρθρογραφία ή σε συζητήσεις μέσα σε φόρουμ ή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νομίζοντας ότι το κάθε site κ.λπ. είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι ασχολούνται μαζί μας. Λες και είμαστε το επίκεντρο της επικαιρότητας. Δεν έχουμε προφανώς αντιληφθεί ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.  
     
    Φτάνουν στα αυτιά μας καθημερινώς  ιστορίες με "συναδέλφους" που θάβουν τους υπόλοιπους για να πάρουν τη δουλειά και με τα μισά λεφτά. Είναι αυτό συναδελφική αλληλεγγύη; Πως θα υπάρχει ο αλληλοσεβασμός όταν εμείς οι ίδιοι βεβηλώνουμε το ίδιο μας το "σπίτι" και δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους συναδέλφους; Πως θα συνεργαστείς για αγώνα σε κοινή πορεία  με ανθρώπους που δεν σέβονται την ίδια τους την εργασία και την εξευτελίζουν; Πως να προσθέσεις πολλά κλάσματα όταν δεν υπάρχει κοινός παρονομαστής;
     
    Αλλάζοντας τόνο να επαναλάβω το κοινότυπο «κανείς δεν είναι αλάνθαστος». Δεν υποστηρίζω κανέναν από τους εκλεγμένους, ούτε όσους συναδέλφους ασχολούνται ενεργά με τον συνδικαλισμό.  Λάθη κάνουν και θα ξανακάνουν. Απλώς, δράττομαι της ευκαιρίας για να σημειώσω ότι  δεν μου άρεσε ανέκαθεν η στείρα κριτική χωρίς προτάσεις. Μονίμως, για όλα τα θέματα, όπου κι αν κοιτάξεις φταίει η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ή γενικώς οι απανταχού σύλλογοι! Θυμόμαστε τους συλλόγους μόνο στις παρατάσεις και τότε τους ρίχνουμε κι ένα βρισίδι! 
     
    Οι σύλλογοι φταίνε σε όλα! Βγάζουν ανακοίνωση για κάτι, τους βρίζουμε, δεν βγάζουν τους βρίζουμε, κάνουν το ένα τους βρίζουμε, κάνουν το άλλο τους ξαναβρίζουμε. Αν πάλι δούμε σε κάποιο σύλλογο κάτι που μας αρέσει τον εκθειάζουμε και με την ίδια ευκολία αν ο ίδιος σύλλογος εκφράσει μια διαφορετική άποψη, τότε τον λοιδορούμε δημοσίως.  Αν δεν μας αρέσουν οι άνθρωποι που ηγούνται των οργανώσεών μας, απλώς τους καταψηφίζουμε κι έρχονται άλλοι. Απλά πράγματα και πλήρως δημοκρατικά. 
     
    Ο καθένας από μας λέει το κοντό του και το μακρύ του -μηδενός εξαιρουμένου- , και σε όλα νομίζουμε ότι έχουμε δίκιο. Αν μας ζητήσει κάποιος να καθίσουμε και να κάνουμε σοβαρές προτάσεις για την αλλαγή πολλών πραγμάτων στο φορολογικό μας σύστημα αλλά και στον χώρο μας, με επιχειρηματολογία όμως και σοβαρότητα,  η πλειονότητα θα λακίσει και θα βρει φθηνές δικαιολογίες, μα, μου, σου, του και άλλα σχετικά.
     
    Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε γενικώς ότι μας φέρονται όπως μας αξίζει.
     
    Συνάδελφοι, το έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω. Στον κλάδο μας θα έρθουν καλύτερες ημέρες μόνο αν κάνουμε αρχικά την αυτοκριτική μας και δούμε τα λάθη μας. Μετά, θα πάμε πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Θα οργανωθούμε συλλογικά, και μέσα από την διαρκή και πλήρη επιμόρφωσή μας -μέσω συλλογικών ενεργειών-, θα μπορέσουμε να υψώσουμε πραγματικά τη φωνή μας. Η γνώση είναι δύναμη, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Στη συνέχεια, μέσα από τα συλλογικά όργανα θα θεσμοθετηθούν ομάδες εργασίας που θα ασχολούνται με την ενδελεχή μελέτη και υποβολή προτάσεων που, αφού θα είναι πλήρως αιτιολογημένες, ενδεχομένως θα υιοθετούνται ευκολότερα από το υπ. Οικ., γιατί δεν θα είναι εκτός πραγματικότητας σαν αυτές που εισηγούνται οι σύμβουλοι των εκάστοτε υπουργών! Θα είμαστε συνέχεια εκεί και θα νιώθουν την ανάσα μας σε όλα. Θα μας σέβονται! 
     
    Δυστυχώς, έτσι όπως είμαστε τώρα, δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά κανείς! Ας αναλογιστούμε λοιπόν,  Μόνιμος ικέτης ή ενεργός διεκδικητής;
  2. Upvote
    vranikachristina reacted to SARAKINOS in Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση της ΠΟΦΕΕ στις 31/3/2014   
    Στην προηγούμενη συγκέντρωση του Συντάγματος ήταν παρόντες συνάδελφοι από όλη την χώρα. Ηλθαν από την Κρήτη , τα νησιά του Αιγαίου, την Θεσσαλία, από την Θ/νίκη και την Β.Ελλάδα, από την Πελοπόννησο, την Εύβοια, από τα Ιόνια νησιά, από παντού. Ηταν όμως λίγοι οι κατοικούντες στο Λεκανοπέδιο και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση. Είναι δύσκολο για όλους τους εκτός Αθήνας να παραστούν στην συγκέντρωση της 31/3. Δεν είναι μόνο ο χρόνος που θα χάσουν και τα έξοδα ταξιδιού και διανυκτέρευσης, αλλά και ότι η μέρα αυτή είναι καταληκτική για δηλώσεις, πληρωμές και τα λοιπά αγγούρια που μας φόρτωσαν.
    Για τον τελευταίο λόγο, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που ίσως δεν θα μπορέσουν να έλθουν, αλλά θα προσπαθήσω και θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής. 
    Κάνω έκκληση στις συναδέλφισες και συναδέλφους της Αττικής να είναι όλοι εκεί και επειδή δεν βλέπουν το forum πολλοί συνάδελφοι, να τους ενημερώσουν για την συγκέντρωση, αρχίζοντας από αύριο. Να τους παροτρύνουν να έλθουν και είμαι βέβαιος ότι η Πλατεία θα γεμίσει πάλι και η φωνή μας θα ακουστεί ξανά, πέρα από τους οργανωτές και στα αυτιά αυτών που πανικόβλητοι ανακοινώνουν με "διαρροές" σπασμωδικά μέτρα "μειώσεων", που δεν μπορούν να σταθούν, με τίποτα. 
    Συμμετέχουμε λοιπόν όλοι στις 31/3, έστω και με εκδηλώσεις στον τόπο μας...
  3. Upvote
    vranikachristina reacted to ΧΡΥΣΑ in Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση της ΠΟΦΕΕ στις 31/3/2014   
    Οτι πρεπει να συμμετεχουμε δεν αμφισβητηθηκε απο κανεναν.
     
    Συζητηθηκε ομως, το γεγονος οτι εμεις ηδη προσφατα καναμε αυτο το ταξιδι και ειναι δυσκολο για τα ιδια ατομα να το ξανακανουν, ομως την πρωτη φορα υπηρξαν συναδελφοι που το εμαθαν αργα ή για συγκεκριμενους λογους δεν ειχαν ερθει. Επειδη η ΕΦΕΕΘ αυτη τη φορα θα οργανωσει , οπως ειπε 5-10-40 λεωφορεια , οσα χρειαστει, μπορουμε οσοι θελουμε να δηλωσουμε συμμετοχη μαζι τους.
     
    Το πιο σοβαρο ζητημα ομως που τεθηκε, ειναι η ιδια η ημερομηνια της συγκεντρωσης, 31/3, τελευταια μερα του μηνα , που ισως ειναι απαγορευτικη για πολλους λογω υποχρεωσεων. 
     
    Η αποψη μου ειναι οτι , δεν ειχαμε ποτε την αναγκη, να  αναγνωρισουν αλλοι, οτι φωνη εχουμε .
    Αποφασισαμε ηδη εδω και καιρο να δυναμωσει , ωστε ολοι να την ακουσουν και να μην ξανατολμησουν να την αμφισβητησουν.
     
    Δεν προκειται να σωπασουμε τωρα, επειδη καλει η ΠΟΦΕΕ.
    Εμεις δεν αμφισβητησαμε οτι ειναι το ανωτατο συνδικαλιστικο οργανο μας, αμφισβητουμε τις ενεργειες της Διοικησης του.
    Θα ειμαστε παντου ,οπου χρειαστει.....
  4. Upvote
    vranikachristina got a reaction from SophiaL in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 
     ΣΥΓΧΑΙΡΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ... ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
  5. Upvote
    vranikachristina got a reaction from mariacy in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 
     ΣΥΓΧΑΙΡΩ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ... ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!
  6. Upvote
    vranikachristina reacted to ΧΡΥΣΑ in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    Καλημερα !!!
     
    Πραγματικα ηταν μια καλη αρχη, μονο που εδω δε θα φανει στο χειροκροτημα, θα φανει στην καλη δουλεια, που πρεπει να γινει απο ολους απο δω και περα.
    Χρονος δεν υπαρχει. Ανασκουμπωθειτε ...
     
    Ορισαμε να ξαναβρεθουμε σε δεκαπεντε μερες και μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε συμφωνησει σε ενα κειμενο, λιτο και μικρο θα ελεγα εγω,  που να εκφραζει οσο γινεται καλυτερα ολους μας. Οι περισσοτεροι εχουν την αποψη να επικεντρωθει σε ενα βασικο προβλημα που καιει και ειναι τα προστιμα, ισως και το οριο των 500 ευρω στις αγορες .
     
    Περιμενουμε τις αποψεις και τις παρατηρησεις ολων σας , εντος 'η εκτος συλλογων, για το κειμενο, το περιεχομενο , το υφος του και ο,τι αλλο...
     
    Περιμενουμε περισσοτερα για τη χτεσινη βραδυα απο τον Θεοδοση
  7. Upvote
    vranikachristina reacted to istelios in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    Η συνάντηση εγινε, και θεωρώ πως ηταν εξαιρετική.Αυτο που εισέπραξα ειναι οτι η αγωνία των συναδέλφων για την εκλογικευση των προστίμων ,φορολογικών,ασφαλιστικών κτλ.,αρχισε να γιγαντώνεται και αυτο ισως μας ενώσει επιτέλους ωστε να σώσουμε οτι εχει απομεινει απο εμας αλλα και την αγορά.Περιμένω απο Χρυσα ,Θεοδόση κλπ,να δω το κειμενο που θα υπογραψουμε που θαναι εξω απο τη λογική των συλλόγων και των κομμάτων αλλα μέσα στην  επαγγελματική μας υπόσταση.ΚΑλη δυναμη σε ολους
  8. Upvote
    vranikachristina reacted to ΧΡΥΣΑ in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    Γιαννη, ευκαιρια να πω και για οσους ρωτανε, ποιος ειναι συντονιστης και ποιος διοργανωνει αυτες τις συναντησεις.
    Δεν ειμαι μονη μου , αλλα δεν ειμαστε και πολλοι. Ειναι μια ιδεα που πρσπαθουμε ακομα μια φορα να κανουμε πραξη.
    Η πρωτη προσπαθεια ηταν πριν τρια χρονια και ειχε γινει στα πλαισια της διαδικτυακης ομαδας λογιστων που εδω μεσα, μετα απο ατελειωτες συζητησεις, πηρε μορφη στο φεισμπουκ.
    Θεωρω συνεχεια εκεινης της συναντησης, τη σημερινη, γιατι μου ειναι πολυ απογοητευτικο να ξεκιναμε καθε φορα απο το μηδεν.
    Τοτε ειχαμε συναδελφους και απο Ξανθη, Κομοτηνη και Χαλκιδικη, και μακαρι να τους δουμε και σημερα, αλλα θεωρω πως αυτες οι συναντησεις πρεπει να γινονται σε καθε πολη, ωστε να μοιραζομαστε τις εμπειριες και τις αποψεις μας.
    Τοτε ειχαμε και εκπροσωπο απο την ΠΟΦΕΕ  στην παρεα μας και αυτη τη φορα  καλο ειναι να εχουμε και ανθρωπους που συμμετεχουν σε συλλογους ή παραταξεις.
     
    Βεβαια εδω εκφραζω μονο την αποψη μου, -καποιοι αλλοι μπορει να διαφωνουν-, που ειναι οτι δεν μπορουμε να αφησουμε απ εξω οποια αλλη ιδιοτητα , πρωτοβουλια, εμπειρια ακομα και ιδεολογια , ολα αυτα ειμαστε εμεις και τα κουβαλαμε και μεσα απο αυτα θα εκφραστουν οι ιδεες μας και οι προτασεις μας.
    Απ εξω πρεπει να μεινει καθε αισθημα καχυποψιας, καθε προθεση χειραγωγισης, καθε διαθεση προσωπικης προβολης.
    Κατι ακομα που με απασχολει ειναι γιατι αφησαμε να περασουν τρια χρονια για να ξαναβρεθουμε.
     
    Γραψτε μας και σεις, ο,τι δηποτε σκεφτεστε, μας βοηθατε ....
  9. Upvote
    vranikachristina reacted to SARAKINOS in Συναντηση λογιστων στη Θεσσαλονικη 3/1/2014   
    Χρύσα, για χάρη σου και μόνο "σπάω" την αποχή, και μόνο για σήμερα, χωρίς παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, για να σε συγχαρώ για την πρωτοβουλία σου και που εύχομαι να πετύχει για το κοινό καλό. Και με την ευκαιρία να θυμίσω, ότι εμείς στα κυκλαδονήσια ήδη κάναμε συναντήσεις και προγραμματίζουμε νέες, με το ίδιο αντικείμενο. Την βελτίωση των συνθηκών δουλειάς μας. Προτείνω να γίνουν πολλές τοπικές κατά περιοχές συναντήσεις και συζητήσεις. Και πως το λέει η παροιμία: "Λέγε-λέγε το κοπέλι , κάνει την κυρά και θέλει"...
    Συνέχισε, φίλτατη, τον αγώνα τον καλό. Μαζί σου, έστω και από μακριά...
  10. Upvote
    vranikachristina reacted to KATERINA S in Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον κο Γιώργο Κορομηλά   
    Μπράβο και σε σένα All Bandy που άνοιξες αυτό το θέμα!!
    Καλό είναι να εκτιμάμε.. να λέμε και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που δείχνουν καλή πρόθεση και νοιάζονται..
    Ο κύριος Κορομηλάς και πέρσι είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ των λογιστών και είχε θίξει την ανάγκη για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων αν θυμάστε τον κακό χαμό που είχε γίνει..
    Πάντα μιλάει με σεβασμό και ενδιαφέρον για εμάς...Θεωρώ ότι αυτή η έγνοια που έχει για το κλάδο τον έχει κάνει και τόσο σπουδαίο δάσκαλο.
     Όσον αφορά το σχόλιο της αγαπητής Χρύσας αν τo ερμήνευσα βέβαια σωστά ..... δεν νομίζω ότι ο κύριος Κορομηλάς μας χρωστάει κάτι ούτε εμείς χρειάζεται να έχουμε παραπάνω απαιτήσεις ...Δουλεύει σκληρά , υπηρετεί με πάθος την επιστήμη του , γυρίζει όλη την Ελλάδα για να μας εκπαιδεύει ,γράφει βιβλία ...Εντάξει..!!Τι άλλο να κάνει δηλαδή?
    Και μία καλή κουβέντα δε βλάπτει..Ας την πούμε.Δεν είναι όλοι το ίδιο...
    Όπως λέει και ο σοφός λαός "Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάε το".
    Ευχαριστούμε κύριε Γιώργο , να είστε καλά!
×
×
  • Δημιουργία νέου...