Jump to content

jmaz

simple Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jmaz

 1. Καλησπέρα , Στις ΙΚΕ δεν υπάρχει ο όρος προμέρισμα αλλά αναφέρετε ως προσωρινή απόληψη. Μπορεί μια ΓΣ(πχ του Απριλίου) να βεβαιώσει μια προσωρινή απόληψη που έγινε (πχ τον Φεβρουάριο) ως μέρισμα; Επίσης τις προσωρινές απολήψεις τις χαρτοσημένετε ;
 2. Σε περίπτωση που η έναρξη μαθητείας συνοδευόταν και με αναγγελία πρόσληψης είμαστε υποχρεωμένοι να υποβάλουμε στο ΥΕΚΑ το Ε7. Ο εργαζόμενος όπως όλοι εργαζόμενοι δικαιούνται όλα τα επιδόματα.
 3. Τώρα ήρθε και η σειρά μου να ασχοληθώ με μουσικούς...Μέχρι τώρα τεκμαρτά χρησιμοποιούσα στις περιπτώσεις σερβιτόρων..Άντε να δούμε
 4. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ?? ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ :Ανεπικύρωτη..
 5. Κατέθεσα τροποποιητικό πίνακα προσωπικού . Είμαι υποχρεωμένος να υποβάλω νέες ατομικές συμβάσεις(οι παλιές είναι αορίστου χρόνου). Το θέμα είναι ότι ο πελάτης θα ξαναζητήσει τροποποίηση ωραρίου σε ένα μήνα. Οι νέες ατομικές συμβάσεις που θα υποβάλω θα είναι ορισμένου ή αορίστου χρόνου??
 6. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ??
 7. Εχω και εγώ να αντιμετωπίσω ανάλογη περίπτωση. Πρέπει να υπάρχει θεωρημένη σύμβαση από ΔΟΥ. Ετσι ώστε να ανήκει στις διατάξεις του 45ΚΦΕ(Ε1->019). 1.ο συγκεκριμενος δεν πρεπει να φορολογηθει με την κλιμακα των μισθωτων ?ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ 2.να εχει μειωμενο τελος επιτηδευματος?500 ΕΥΡΩ 3.να αφαιρει τις δαπανες του μονο απο το φπα ?ΝΑΙ 4.την μονη δαπανη που μπορει να αφαιρεση απο τα εσοδα , οσον αφορα την φορολογια του να ειναι οι εισφορες του οαεε?(Ε1->053???) Εχω κάνει μια πρόχειρη μελέτη. Συγνώμη αν δεν είμαι ακριβής.
 8. Ότι και να σου είπε η γενική γραμματεία φορολογικών θεμάτων το σίγουρο είναι ότι θα σου ζητήσει ο ΕΦΕΠΑΕ να φανεί εγγραφή έσοδα από επιδοτήσεις...Επομένως το ποσό στο Φ2->309.
 9. Υπάρχει διαθέσιμο ιδιωτικό συμφωνητικό ιατρού εργαζόμενου με μπλοκάκι?
 10. Αν η επιχείρηση δεν έχει κλείσει ένα έτος το σύστημα δεν εκδίδει...διαφορετικά ψάξε για συνυπευθυνότητα..Αν και σήμερα taxis δεν λειτουργεί κανονικά: Διακοπή λειτουργίας ορισμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Π.Σ. κατά τις ημερομηνίες 5, 7 και 12 Νοεμβρίου του 2013, από ώρα 16:00 έως 21:00.
 11. ΑΝ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΕΟΠΛΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10*26,18. ΥΓ: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟ..
 12. λογικά μου φαίνονται αυτά που αναφέρεις...απλά θέλω να προσθέσω ότι υπάρχουν δηλώσεις που έχουν υποβληθεί τέλος Ιουλίου και ακόμα δεν έχουν εκκαθαριστεί..Αν κάποιος γνωρίζει για ποιον λόγο ας βοηθήσει....
 13. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΏΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ...ΑΣ ΤΗΡΟΎΣΕ Ο ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ..
 14. ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ. ΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ή ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ??ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 15. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ GSIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥ??ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ.
 16. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΑΘΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΗ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ??ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ??ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΣ??
 17. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΩΔΩΝ??ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2004...ΣΤΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΛΑ??
×
×
 • Create New...