Προς το περιεχόμενο

stavr

Silver members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  1.081
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  11

1 Ακόλουθος

Σχετικά με τον stavr

 • Κατάταξη
  *

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

7.235 προβολές προφίλ
 1. Γιατί αν κάνει διακοπή τον τουριστικό ΚΑΔ για 6 μήνες και βάλει της μίσθωσης και μετά τούμπαλιν δεν γίνεται? ΥΓ Μην ξεχνάς πως έχει επαγγελματική μίσθωση και δεν θέλει ίσως να την αλλάζει συνέχεια σε αστική με δικαίωμα υπεκμίσθωσης και και να τρέχει εφορίες κλπ.
 2. Εαν έχει σήμα εοτ τότε έχεις τουριστική εκμετάλλευση και έχεις και φπα 13% και πάεις έσοδα -εξοδα και ο φόρος στα κέρδη. Για τον χειμώνα αν το νοικιάζει στον δάσκαλο τότε κάνεις μισθωτήριο και βάζεις ΚΑΔ ενοικίασης οπότε δεν θα έχει φπα αλλά φόρο στα έσοδα -εξοδα .
 3. Αστο να το βρει ο έλεγχος (εδώ γελάμε ) .
 4. Καλημέρα και εμένα με ενδιαφέρει μια μεταφορική για μεταφορικές εργασίες σε τρίτες χώρες αλλά όχι με φορτηγάκι και όχι ΦΔΧ , Ξέρεις κανένας κάτι σχετικό ?
 5. stavr

  ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΧ ΜΕ LEASING

  Εχω την εξής απορία σύμφωνα με την περίπτωση δ << κατά τη σύναψη της σύμβασης της μίσθωσης, η παρούσα αξία των μισθωμάτων ανέρχεται τουλάχιστον στο ενενήντα τοις εκατό (90%) της αγοραίας αξίας του περιουσιακού στοιχείου που εκμισθώνεται. Αγοραία αξία για την περίπτωση αυτή είναι αυτή που διαμορφώνεται κατά το χρόνο σύναψης της σύμβασης μίσθωσης.>> Η ερώτηση μου είναι : όταν λέμε αγοραία αξία εννοούμε την αξία που θα αγόραζες το ΕΙΧ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ και των λοιπων φόρων ? επίσης η παρούσα αξία μισθωμάτων είναι μαζί με το ΦΠΑ?
 6. Αν σας το είπε ο Γείτονας έτσι θα είναι, εμένα μου είπε ενας ταρίφας ότι οι πλαστικές σακούλες δεν έχουν φπα αν είναι οι παλιές και εαν είναι οι καινούριες με το μπαρκοντ μόνο τότε έχουν φπα 6,78% για βόρεια και 11,5 για τα νότια της χώρας.
 7. Μπράβο , μα πάνω απο όλα πάντα με όρεξη για δουλειά.
 8. Ετσι, μόνο στην περίπτωση που πας στο ταμείο μια τέτοια σακούλα με προϊόντα μαναβικής. Εαν πας άδεια σακούλα για να γεμίσεις λοιπά προϊόντα τότε χρεώνεται .
 9. Και κάτι τελευταίο οι πολύ λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς (κάτω απο 15μη) που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία χύδην τροφίμων δίνονται δωρεάν. Τέτοιες σακούλες έχει η μαναβική στα σούπερ μάρκετ.
 10. μπορεί να σου δώσει ότι σακούλες θέλει και χοντρές μικρές μεγάλες , με χρώματα , εορταστικές κλπ Αλλά αυτές πάνω απο 50 μη δεν θα τις δίνει δωρεάν αλλά θα τις τιμολογεί χωρίς να χρεώνει το τέλος.
 11. Εγώ καταλαβαίνω εαν έχει ασφαλιστέα ιδιότητα εκείνη την χρονική στιγμή .
 12. Ναι εγώ αυτό κατάλαβα διαβάζοντας , τα γράφει λίγο περίεργα. Οι κατηγορίες είναι α) Πολύ λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς β) Λεπτές πλαστικές σακούλες μεταφοράς, γ) Πλαστικές σακούλες μεταφοράς με πάχος τοιχώματος από 50 έως 70 μικρά . Το άρθρο 3α μας λεει σε ποιές σακούλες επιβάλετε το τελος και το άρθρο 3β σε ποιες η τιμολόγηση.
 13. Οταν θα κάνεις την διακοπή υποκαταστήματος και την μεταφορά του κεντρικού στην νέα διεύθυνση θα δουν εαν έχεις ταμειακή στο υποκατάστημα οπότε εκείνη την στιγμή δεν πρέπει να έχεις ταμειακή στο υποκατάστημα . Αρα λίγο πριν την μεταφορά ίσως και μια μέρα νωρίτερα για να φανεί στο σύστημα, ετσι κι αλλιώς την διακοπή υποκαταστήματος και την μεταφορά μπορείς να την κάνεις με προηγούμενη μέρα.
×