Jump to content

BASILHS

simple Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by BASILHS


 1. Ονομα αρχείου: ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ V 1.02

  Ονομα κααταχωρητή: BASILHS

  Το αρχείοπ καταχωρήθηκε: 5 Dec 2006

  Κατηγορία: Διάφορα Βοηθητικά προγράμματα

  ΑΝΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ.

  Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο


 2. ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Ν 1188/81)ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ : <<Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να ασκεί ιδιωτικό έργο ή εργασία με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του .Η άδεια χορηγείται για συγκεκριμένο έργο ή εργασία μετά από σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου και μπορεί να ανακαλείται με τον ίδιο τροπο.>>.

  ΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ(ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΑΔΕΙΑ.

  ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1993 (ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΤΟΝ ΙΔΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΑΔΟΧΩΝ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: ΤΑΔΚΥ,ΤΥΔΚΥ,ΙΚΑ(3,78%).ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ( ΣΗΜ. ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ )


 3. ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ "ΦΥΤΩΡΙΑ" ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΑΓΡΕΡΓΑΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΓΑ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ). Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ :

  α) ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΩΣ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ;

  β) ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΕΓΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ;( ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΧΙ )

  γ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ;(ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ:angry:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  BASILHS


 4. ΣΕ ΚΕΛΙ ΤΟΥ EXCEL ΓΡΑΦΩ ΑΦΜ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΑΦΜ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΚΤΑΨΗΦΙΟ

  ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  BASILHS


 5. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

  ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΗΝ VBA ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ EXELL(ΦΥΛΛΟ 2) KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΟ ΚΕΛΙ"Α1" ΕΩΣ ΟΠΟΙΟ ΚΕΛΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΦΟΥ Η ΦΟΡΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΙΚΟΣΙ TEXTBOX KAI COMBOBOX .ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΑΚΟΜΗ (COMMANDBUTTON) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(ΦΥΛΛΟ 2) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ (ΣΗΜ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ,ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ).ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΗ .Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ TEXTBOX ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ(ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΜ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ 2 ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ Η ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ 2

  ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  BASILHS


 6. ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΕΙΝΑΙ Η 1134/14-12-2004

  ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΞΗΣ "........Β. Ο πρατηριούχος υγρών καυσίμων που τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας και εμπορεύεται παράλληλα με το πετρέλαιο, λιπαντικά, τσιγάρα και άλλα είδη (αξεσουάρ, μικροανταλλακτικά, αναψυκτικά και λοιπά, συναφή είδη) για την υποχρέωση σύνταξης απογραφής των λοιπών εμπορευομένων ειδών (πλην πετρελαίου, λιπαντικών και τσιγάρων) της 31 -12-2004, κρίνεται αυτοτελώς με βάση τα ακαθάριστα έσοδα από την πώληση αυτών. Για την υποχρέωση σύνταξης απογραφής για το πετρέλαιο, τα λιπαντικά και τα τσιγάρα κρίνεται με βάση τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα του από την πώληση όλων των αγαθών που εμπορεύεται κατά τα οριζόμενα από τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 6 του Κώδικα. "

  BASILHS


 7. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ 31/12/2004 ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :

  ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ (ΤΕΚΜΑΡΤΑ) 89.000 ΕΥΡΩ

  ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 25.000 ΕΥΡΩ

  ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ 8.000 ΕΥΡΩ

  ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 122.000 ΕΥΡΩ


 8. ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΡΓΑΜΜΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ EMAIL ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ:

  [email protected]

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


 9. ΚΥΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΤΛ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ; ΘΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ; ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ;ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΛΒΙΟ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ (!!!) .ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

×
×
 • Create New...