Jump to content

VASILISB71

simple Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Upvote
  VASILISB71 reacted to CEL in ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΟΓ/ΣΜΩΝ ΔΕΗ ΟΤΕ ΣΤΙΣ ΜΥΦ ΓΙΑ ΤΟ 2015   
  Χωρίς ΑΦΜ δεν μπορείς το 2016 , πρέπει να βάλεις το ΑΦΜ του κουβά 
 2. Upvote
  VASILISB71 reacted to geooo in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  Κατα τη γνωμη μου, τ αφηνεις οπως ειναι και κανεις το σταυρο σου...
   
  (Οπως εμεις στον ΠΑΟΚ οταν κανει εξοδο ο Ολσεν!!!)
 3. Upvote
  VASILISB71 reacted to broster in Συναλλαγές με κάρτες ...τις προμήθειες τραπεζών ποιος θα τις πληρώνει?   
  Να πω λιγάκι τις διαφωνίες μου ? Εν τάχει ,
  1) Προμήθεια Τραπεζών , έχουμε συνέταιρο την εφορία να βάλουμε και τις Τράπεζες έστω και με 1-2 % ?
  2) Προσωπικά δεδομένα , δεν θέλω να τα διαχειρίζεται ένας ιδιωτικός και μάλιστα αμαρτωλός φορέας , όπως οι Τράπεζες ,
  3) Σε ποιά χώρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συναλλαγή ΜΟΝΟ μέσω καρτών κλπ ? ,
  4) Να υποθέσω ότι όσοι φοροδιέφυγαν (πχ λίστα λαγκαρντ κλπ) τα έβγαλαν σε μετρητά και όχι μέσω Τραπεζών ? Χώρια ότι αν δε κάνω λάθος δεν δίνουν στοιχεία και οι τράπεζες ..
  5) Η νόμιμη φοροδιαφυγή γίνετε με συναλλαγές μέσω Τραπεζών και ηλεκτρονικών συναλλαγών , βλέπε καρουζέλ , βλέπε οφσορ κλπ ,
  6) Η φοροδιαφυγή που θέλουν να χτυπήσουν είναι των μικρών και μεσαίων που γίνετε με τη μορφή της μη έκδοσης απόδειξης ας μη γελιόμαστε, θα με συμπαθάτε , αλλά πλέον η φοροδιαφυγή αυτή γίνετε ΜΟΝΟ για λόγους επιβίωσης και όχι για να στέλνονται τα λεφτά σε λογαριασμούς εξωτερικού , παράλληλα είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή αυτή με 1002 άλλους τρόπους , να σημειώσω επίσης ότι έχει ελαχιστοποιηθεί γιατί πολύ απλά έχει πάθει καθύζιση η κατανάλωση .
  7) Τα λεφτά που έχει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ΔΕΝ φτάνουν και από ένα σημείο και μετά ψωνίζουν με πίστωση , το τεφτέρι , άρα το πρόβλημα δεν είναι πως να τα ξοδέψουμε αλλά ότι δεν έχουμε χρήματα για αγορές , μη ξεχνάτε ότι για αυτή τη μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν άλλαξε τίποτα με τα capital control γιατί πολύ απλά δεν είχαν χρήματα . Με λίγα λόγια , ΔΕΝ μπορεί να εφαρμοσθεί αυτό το πράγμα σε μια διλαυμένη οικονομία , θα φέρει αντίθετα αποτελεσμάτα από ότι προβλέπουν . Πρέπει να αλλάξουν άλλα πράγματα πρώτα και μετά να μπει και η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ηλεκτρονική συναλλαγή .
  ΥΓ 1 Θυμίζω επίσης ότι ήδη υπάρχει η εξόφληση μέσω τραπεζών ή επιταγών για τα 500 για επαγγέλματίες και για 1500 (αν δεν κάνω λάθος) για ιδιώτες .....
  ΥΓ 2 Όταν ένα μέτρο συνοδεύεται από βαρύγδουπες δηλώσεις στελεχών της Κυβέρνησης για μείωση φοροδιαφυγής και φόρων , τότε ανασκουμπώνομαι περισσότερο ....
 4. Upvote
  VASILISB71 reacted to ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ in Ας αρχίσουν οι χοροί. Για τους λογιστές....   
  Η (προσωπική μου) αλήθεια είναι ότι έζησα πολύ καλύτερες εποχές στο επάγγελμα σε επίπεδο υποχρεώσεων και πίεσης χρόνων... Με λίγα λόγια, τα χρήματα έβγαιναν ευκολότερα, με λιγότερες επιχειρήσεις, με λιγότερες υποχρεώσεις (πολύ λιγότερες), χωρίς πολύ φιλοσοφία, λιγάκι πιο μπακαλίστικα αλλά και με μικρότερο κίνδυνο λάθος αν ήθελες αν είσαι τυπικός - αν δεν ήθελες να είσαι τυπικός ήταν παράδεισος...
   
  Το θέμα είναι ότι το βασικό θέμα είναι ότι οι επιχειρήσεις ΔΕΝ πάνε καλά. Και όταν δεν πάνε καλά, έχουμε πρόβλημα και οι ίδιοι... Παλιά απλά όταν σου προσέθεταν μια καινούρια εκκρεμότητα, έλεγες στον πελάτη το και το, τώρα φέρε μια αύξηση... Και την έπαιρνες αν το ζήταγες σωστά και ωραία και ήταν όλοι ευχαριστημένοι - ακόμα και ο επιχειρηματίας, δεν τον ένοιαζε... Οπότε οι επιπλέον υποχρεώσεις σου έδιναν παραπάνω δουλειά. Για παράδειγμα ποιος θυμάται το υποχρεωτικό (πολλές φορές μηδενικό) Ε9 Οικ. 2005, δώρο του κ. Ρεγκούζα στο λογιστικό κλάδο, ή το κτηματολόγιο με το οποίο πολλά γραφεία ασχοληθήκανε και χρεώνανε 30-50 € / δικαίωμα (από 1 φορολογούμενο μπορεί να υπήρχε και αμοιβή εκατοντάδων ευρώ);
   
  Εγώ δεν βλέπω ιδιαίτερα αισιόδοξη την κατάσταση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευόμαστε. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός (δε μιλάω μόνο για τιμολογιακές πολιτικές) και οι υποχρεώσεις πολλές. Για μένα προσωπικά η λιανική είναι το σοβαρότερο θέμα. Θέλω ειλικρινά ευγενικά και ωραία να διώξω μερικούς, αλλά την τελευταία στιγμή είτε δεν μου κάνει καρδιά, είτε τους δίνω στο μυαλό μου άλλη μια ευκαιρία - και το μετανιώνω σχεδόν αμέσως μετά.
   
  Πάντως ότι έχουμε εξέχουσα θέση δεν θα συμφωνήσω. Πάντα ήμασταν οι μαγικοί παντογνώστες που θα δίναμε κατεύθυνση στον πελάτη που τον απασχολεί κάτι εντελώς άσχετο λες και ήμασταν ιατροί ειδικότητας γενικής ιατρικής... Τώρα έχουμε γίνει το εύκολο θύμα του δημοσίου υπαλλήλου που κάνει πάσα τον πολίτη στο γραφείο μας, για να παρεξηγηθούμε γιατί εμείς θέλουμε και χρήματα για την Χ δουλειά... 
   
  Δεν έχω παράπονο από το επάγγελμα, αλλά το προτιμώ όπως το θυμάμαι μια δεκαετία πριν... 
 5. Upvote
  VASILISB71 reacted to PROAKIS in Ποιος έξυπνος σκέφτηκε η δόση των εταιρειών να πληρώνεται την επόμενη μέρα υποβολής?   
  δεν σας άρεσε όποτε και να υποβληθεί καταληκτική πληρωμής να είναι η 30/06? 
   
  για να  πέσει το taxis στις 29/06 το βράδυ? ή για να τρέχουμε τελευταία στιγμή στις Δ.Ο.Υ. για τυχόν εκκρεμότητες?
   
  δηλαδή ποιος θα σας δώσει χρήματα 15 μέρες νωρίτερα?
   
  δεν σας αρέσει ο ίσιος δρόμος ,σαν τον διάβολο ανάποδα μιά ζωή?
   
  Μας έχετε πρήξει τα ...
   
  Θέλετε λεφτά ρε σεις ή έμμεσα θέλετε να μας πείτε κάτι άλλο?  πχ. Κούγκι.
   
  Αρα η παράταση θα δοθεί και δεν θα ξέρετε το γιατί!!! το μεγαλύτερο τμήμα θα αφορά τέτοιους.
 6. Upvote
  VASILISB71 reacted to PROAKIS in DATA COMMUNICATION VS EPSILONET   
  θα το δουν είπαν ,προς το παρόν πατάς να γίνει έλεγχος του στοιχείου και προχωράει ανάλογα και με το λειτουργικό το μήνυμα.
   
  κάποια ασφάλεια ενεργοποιείται από τον firefox.
   
  αφού τα μισά δουλεύουν με firefox ,άλλα με google και άλλα με ΙΕ.  άλλα το ΙΚΑ ,άλλα το taxis  kai άλλα επιμέρους εφαρμογές στον ίδιο φορέα.
   
  Τα ανεξάρτητα κρατίδια της Ελλάδας! 
 7. Upvote
  VASILISB71 reacted to apostolos in Καθορισμός συνάντησης με ΓΓΔΕ & αναπληρώτρια Υ.Ο για τις ΜΥΦ   
  Αναμένεται  Δελτίου Τύπου απο   την  ΓΓΔΕ  σήμερα .

   

  Υπομονή...
 8. Upvote
  VASILISB71 reacted to HARYK in ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 31/12/2014 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ;;;   
  Η 1134/2004, όπως τροποποιήθηκε από τις ΠΟΛ.1152/07 και 1198/10 ισχύει και για την 31/12/2014.
  Η 1019/2015 εκδόθηκε και εφαρμόζεται με βάση τα οριζόμενα του ν.4308/14 που ισχύουν από 1/1/2015 και εφεξής.
 9. Upvote
  VASILISB71 reacted to eva85 in Καθορισμός συνάντησης με ΓΓΔΕ & αναπληρώτρια Υ.Ο για τις ΜΥΦ   
  Μασάω ένα δαφνόφυλλο και λέω.... Να δείτε που θα μετατεθεί η ημερομηνία υποβολής... θα δοθεί και το όριο, όποιο κι αν θα είναι αυτό... και μετά θα ανοιχτεί ένα θέμα από τους αγανακτισμένους συναδέλφους, που όλο αυτό το διάστημα έστελναν μυφ, και θα διαμαρτύρονται για την κοροϊδία και τις χαμένες εργατοώρες (όχι ότι θα έχουν άδικο κι αυτοί). Λίγη υπομονή ακόμα χρειάζεται... κάτι θα γίνει...
  Μπράβο κι από μένα σε όλους όσους τρέχουν αυτή την προσπάθεια και σε όσους την στηρίζουν απέχοντας από την αποστολή.
 10. Upvote
  VASILISB71 reacted to HARYK in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  Καλημέρα συναδέλφισσα
  Αν και με μπερδεύει λίγο η τοποθέτησή σας, δεν συμφωνείτε όπως λέτε με τη θεσμοθέτηση των συγκεντρωτικών αλλά ούτε και με την κατάργησή της, προσωπικά τη σέβομαι όποια κι αν είναι.
  Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, ότι εκτός των άλλων και η "πίεση" που ασκείται με την τακτική κάποιων από εμάς, να μη στέλνουν έγκαιρα τις παραπάνω καταστάσεις, οδήγησε κατά την άποψή μου αφενός, στην τροποποίησή της υποχρέωσης από μερικώς μηνιαίας σε τριμηνιαία αλλά και αφετέρου, στις συνεχείς παρατάσεις.
  Όπως και να 'χει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αν πιστεύει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, προσπαθεί με ό,τι μέσο κι αν διαθέτει, όσο πενιχρό κι αν είναι, για την ανατροπή της κατάστασης.
  Όσο κι αν θέλει μια μερίδα από εμάς (μικρή ή μεγάλη), να δει σαν μοχλό ώθησης εσόδων των γραφείων μας αυτή την υποχρέωση, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αυτή έχει θεσπιστεί, θεωρώ, ότι θα αλλάξει άποψη άρδην, όταν θα αρχίσει να αναλώνει πολύ χρόνο για τις συμφωνίες των αποκλίσεων, αλλά και όταν αρχίσουν τα πρόστιμα εξαιτίας αυτών, να "πέφτουν βροχή". Και όλα αυτά, για διαφορές "του ενός λεπτού"...
  Σωστή ή λάθος, αυτή είναι η δική μου προσέγγιση...
  Καλή συνέχεια, καλό Σαββατοκύριακο.
 11. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from eleni1981 in Τι θα γίνει τελικά με τους αγρότες?   
  Οι αγρότες του ειδικού υποβάλλουν ΜΥΦ πελατών  μόνο για τα τιμολόγια που εκδίδουν οι ίδιοι. (άχετο πάντως τελείωσες με όοοολα τα υπόλοιπα και άρχισες συγκεντρωτικές αγροτών ειδικού καθεστώτως??!!!!!!!!)
 12. Upvote
  VASILISB71 reacted to jim1970 in οικειοθελής αποχώρηση εκπρόθεσμη   
  αρχίζει από την επόμενη και λήγει όταν παρέλθει ολόκληρη η μέρα της 8μερης προθεσμίας..
   
  εάν η λήξη είναι σ/κ ή αργία πηγαίνει την επόμενη εργάσιμη για το δημόσιο..
   
  στην περίπτωσή σου λήγει την 8/9/2014..
   
  καλημέρα..
 13. Upvote
  VASILISB71 reacted to SophiaL in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  συγνώμη κιόλας,
  μήπως έχετε υπόψη σας τι σημαίνει "ρέκλα"?  Το απόλυτο αρντάν. Τεμπελιά και βαριεστιμάρα που εξελίσσεται σε κούραση, ίσως ακόμη και σε μυϊκή εξάντληση. Μια προχωρημένη μορφή χαβαλέ όπου δεν παίζεις ούτε τα βλέφαρά σου. Μόνο αυτό μου επιτρέπω να κάνω στις διακοπές μου..
 14. Upvote
  VASILISB71 reacted to TAG-AMAL in Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  H εφαρμογη του νομου πρεπει να ειναι και προς τις δυο κατευθυνσεις....!!!!  εκπροθεσμος  ο φορολογουμενος προστιμο.. οκ !!   το κρατος δινει τοσες μερες οσες δεν λειτουργει   ως κρατος..!!!  κλπ κλπ...  και επιτελους  ας ειμαστε ολοι συναδελφοι..!!! 
   
  Φιλικα
  Γιαν + 5
 15. Upvote
  VASILISB71 reacted to Eumilos. in Ευτυχώς που υπάρχει και η εθνική Ελλάδας. Κλείσαμε πάλι σπίτια σήμερα...   
  Από την Ακτή του Ελεφαντοστού …στην Πλούσια Ακτή?????
   
  1) Το Πειρατικό  βγήκε στην ακτή του Ελεφαντοστού και την πάτησε…??
   
  Costa De Marfil στα ισπανικά σημαίνει Ακτή του Ελεφαντοστού…
   
  2) Νέο λιμάνι για το Πειρατικό  η Πλούσια Ακτή ???
  Costa Rika στα ισπανικά σημαίνει Πλούσια Ακτή
   
  Και πάμε και για άλλες ακτές……??……..
   
  Άντε και στο Marakana
   
   
  Στη Βραζιλία ήρθα,
  Στη χώρα του Πελέ,
  Τα βλέπω όλα μπλέ…???
   
  YΓ.
  το ματς 29/6/14  και στις 30/6/14 τελευταία ημέρα δηλώσεων. Σίγουρα τις ώρες του ματς θα φεύγουν οι δηλώσεις στο TAXIS...????.....
   
   
   
  Eumilos  
 16. Upvote
  VASILISB71 reacted to HARYK in Ευτυχώς που υπάρχει και η εθνική Ελλάδας. Κλείσαμε πάλι σπίτια σήμερα...   
  Συνάδελφε, έγραψα :
  "όταν πραγματικά μεγάλες ομάδες άλλων χωρών..."
   
  και όχι 
  "όταν πραγματικά μεγάλες, ομάδες άλλων χωρών..." ή "όταν πραγματικά μεγάλες ομάδες, άλλων χωρών..." ή...
   
  Εννοώ δηλαδή, πραγματικά μεγάλες ομάδες άλλων χωρών, όπως η δικιά μας...
   
  Αλλά, με ποιους παίζουμε και πότε, δεν ξέρω.
  Θα το καταλαβω όμως όπως και χτες το βράδυ. Από τις φωνές των γειτόνων και τις φωτοβολίδες.
  Ούτε βέβαια ποιες ομάδες έχουν απομείνει στη διοργάνωση.
   
  Το μόνο που ξέρω είναι, ότι είμαστε οι καλύτεροι απ' όλους.
  Είμαστε Θεοί κι ας είναι και του Ολύμπου.
  Θα είμαστε οι τελικοί νικητές και θα σηκώσουμε την κούπα!
  Και αυτό θα λέει η ιστορία στο μέλλον!
   
  Ελλάς ολέ. Ελλάς ολέ. Ελλάς ολέ ολέ ολέ.
  ΕΕΕΕ ΕΕ Ε  ΟΟΟΟ ΟΟ  Ο. Για σένα πάντα τραγουδώ... ΕΕΕ ΕΕ Ε ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟ Ο...
   
  Επίσης τα σέβη μου.
   
  Υ.Γ.1
   

   
  Υ.Γ.2
  Ωωωχχχ! Σας αφήνω τώρα γιατί άναψε η φωτεινή ένδειξη και ακούστηκε το σχετικό μήνυμα.
  "Ντιννν. Παρακαλώ προσδεθείτε για την "προσγείωση", καθώς φτάνουμε στον προορισμό μας..."
 17. Upvote
  VASILISB71 reacted to HARYK in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ Ε9 ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............   
  Άστα συνάδελφε. Άστα...
  Τέτοια ώρα κι ακόμα γραφείο να προσπαθώ να "στείλω" Ε9.
   
  Τι μου θύμησες τώρα...
   

   
   
 18. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from HARYK in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ Ε9 ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............   
  εγώ ένα πράγμα έχω να πω:
  Το αρχείο του Μπάμπη με φωτογραφίες και σκίτσα είναι ανεξάντλητο. 
  respect!!!!!
 19. Upvote
  VASILISB71 reacted to PROAKIS in ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ Ε9 ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ............   
  όσοι λογιστές ψήφισαν "σταθερότητα" να βγουν από το σύστημα για να απελευθερώσουν πόρους!!!  .
   
  να κάνουμε εμείς την δουλειά μας ,εσείς φτιάξτε τα με τον Πρετεντέρη ,τον Πρωτοψάλτη-προτοσάλτε και τον Μπάμπη.
 20. Upvote
  VASILISB71 reacted to HARYK in Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας στη Ελλάδα - παλαιότητα ΕΙΧ   
  Ναι. Το διορθώνουμε μόνοι μας.
 21. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from THEOMI in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   
  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....
 22. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from SOTIRIOS in κοινωνικό μέρισμα και εξαιρέσεις   
  εγώ σε παρόμοια περίπτωση δύο ενήλικων αδερφών με ξεχωριστές (φυσικά) ΔΦΕ οικ έτους 2013  και συνιδιοκτησία σε κατοικία 50% έκανα και στους δύο (κατά λάθος γιατί μου ήρθαν ξεχωριστά για την αίτηση...) και είναι δυνητικά δικαιούχοι και οι δύο. Τώρα αν θα τα πάρουν και οι δύο θα το δείξει η νεκροψία στις 10/5... 
 23. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from SARAKINOS in ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο.. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!   
  κράτα μικρό καλάθι γιατί τα λεφτά (του champions league) είναι πολλά sARakIne
  Οπότε μην εκπλαγείς δυσάρεστα αν δεις καμιά διαφορετική συμπεριφορά από τους δύο νεόκοπους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο προέδρους, ιδίως από αυτόν εκ της Ρωσίας ορμώμενο, ο οποίος δεν μου φαίνεται να κάνει εύκολα φίλους... (πιο πολύ για λυκοφιλία μου μοιάζει εμένα).
   
  λίγο χιούμορ τώρα:
   
  http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/telikos/politismos-agkaliasmenoi-ston-agwnistiko-xwro-savvidhs-kai-alafouzos-video.2757622.html
   
  δείτε την προσπάθεια που κάνει ο Αλαφούζος να ακούσει τις δηλώσεις του Σαββίδη  (μέσα στη φασαρία του γηπέδου) και την αμηχανία όταν συνειδητοποιεί ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει, κάνει και άλλο βήμα να πλησιάσει για να ακούσει καλύτερα, αλλά πάλι μάταιο, γιατί ο άλλος μιλάει Ρώσικα...   
   
  υγ. Αναρωτιέμαι... σαν καλά φιλαράκια, δεν θα έπρεπε να ήταν και οι δύο στην απονομή για να χαρεί ο ένας με τη χαρά του άλλου;
 24. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from TAG-AMAL in ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο.. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!   
  Αν είδες το πέμπτο παιχνίδι προχθές νομίζω ότι κάτι θα είδες κάτι από αυτά που "κοκκίνησα". Επίσης ίσως είδες δύο φορές τον (κατά γενική ομολογία πολύ μεγάλο παικταρά  αλλά και πολύ μεγάλο θεατρίνο) Ρούντυ Φερνάντεθ, να προσπαθεί δήθεν τυχαία να πετάξει την μπάλα εκτός φάσης πάνω στον πεσμένο (μετά από προσπάθεια για καλάθι Σπανούλη) με σκοπό να τον πετύχει και να τον χτυπήσει.  Είναι γνωστή η υπεροψία και το υφάκι που έχουν οι Ισπανοί παίκτες κάτι που μας το δείχνουν και στις αναμετρήσεις των  Εθνικών ομάδων... Δεν πειράζει όμως, ίσως τους έκαιγε ακόμη η "πιπεριά" από τον περυσινό τελικό που τους έβαλε τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και γύρισε το ματς από -17    
   
  υγ1. ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  για την εμφάνιση και την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι χθες ευχαριστήθηκαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι του ποδοσφαίρου όπως και αρκετοί οπαδοί της δικής μου ομάδας για πολλούς και ευνόητους λόγους  .
   
  υγ2. Χθες επίσης φάνηκε πολύ καθαρά ότι ο φανατισμός και τα επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων και των αθλητών, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ στα χέρια και στις προθέσεις των διοικούντων. Όποτε το θέλουν τα πάντα γίνονται ήρεμα και ωραία και όποτε το θέλουν τα κάνουν όλα μπουρδέλο...
 25. Upvote
  VASILISB71 got a reaction from SARAKINOS in ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο.. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!   
  Αν είδες το πέμπτο παιχνίδι προχθές νομίζω ότι κάτι θα είδες κάτι από αυτά που "κοκκίνησα". Επίσης ίσως είδες δύο φορές τον (κατά γενική ομολογία πολύ μεγάλο παικταρά  αλλά και πολύ μεγάλο θεατρίνο) Ρούντυ Φερνάντεθ, να προσπαθεί δήθεν τυχαία να πετάξει την μπάλα εκτός φάσης πάνω στον πεσμένο (μετά από προσπάθεια για καλάθι Σπανούλη) με σκοπό να τον πετύχει και να τον χτυπήσει.  Είναι γνωστή η υπεροψία και το υφάκι που έχουν οι Ισπανοί παίκτες κάτι που μας το δείχνουν και στις αναμετρήσεις των  Εθνικών ομάδων... Δεν πειράζει όμως, ίσως τους έκαιγε ακόμη η "πιπεριά" από τον περυσινό τελικό που τους έβαλε τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα και γύρισε το ματς από -17    
   
  υγ1. ΠΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  για την εμφάνιση και την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι χθες ευχαριστήθηκαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι του ποδοσφαίρου όπως και αρκετοί οπαδοί της δικής μου ομάδας για πολλούς και ευνόητους λόγους  .
   
  υγ2. Χθες επίσης φάνηκε πολύ καθαρά ότι ο φανατισμός και τα επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων και των αθλητών, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ και ΜΟΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ στα χέρια και στις προθέσεις των διοικούντων. Όποτε το θέλουν τα πάντα γίνονται ήρεμα και ωραία και όποτε το θέλουν τα κάνουν όλα μπουρδέλο...
×
×
 • Create New...