Jump to content

pako

simple Members
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pako

 1. Επιχείρηση με ΚΑΔ ( 56101105 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ (ΦΑΣΤ - ΦΟΥΝΤ), ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Κύρια ) έχει κάνει αίτηση για μείωση ενοικίου και ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη επιμένει πως δεν υπάρχει καμία έκπτωση από την στιγμή που είχε delivery και take away . Υπάρχει κάπου αυτό ?? Η επιχείρηση έχει διακόψει όλες τις εργασίες της.
 2. Καλημέρα και καλή δύναμη . Μου έσκασε μόλις τώρα εργαζόμενη που έχει γίνει αναστολή σύμβασης σε κατάστημα ενδυμάτων ( αναστόλη από δημόσια αρχή) με πήρε μόλις τώρα πως διορίστηκε στο Νοσοκομείο και από Δευτέρα πιάνει δουλειά . Τι κάνω??? α) της λέω να μην κάνει αίτηση για το 800αρι ? β) δεν μπορώ να την διώξω ούτε να αποχ. οικοιοθ. αφού η επιχείρηση είναι σε αναστολή ? γ) τροποποιώ την αίτηση στο εργάνη ? δ) τίποτα ?
 3. Επίσης σε όσους έχει λήξη η σύμβαση απο 1/3 (πχ 10/3) δεν τους παίρνει αφού έχει επιλογή (απόλυση η οικοιοθελής αποχώρηση) . Τι ήθελα και το κοιτάω από αυριο που θα δουλέψω θα σας ζαλίσω περισσότερο καλό υπόλοιπο ημέρας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 4. Καλημέρα δεν βγάζουμε άκρη με τίποτα και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Επίσης στην δήλωση στο εργάνη από ποιά ημερομηνία βάζουμε ότι έχει ανασταλεί? πχ σε καφετέρια από 14/3 που έγινε η προσωρινή απαγόρευση ? η από 18/3 που έγινε η αναστολή ? Λογικά από 14/3 ήταν κλειστή. Σωστά ?
 5. Καλησπέρα έχω τα εξής θέματα. α) εργαζόμενος σε επιχείρηση που έχει γίνει ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας λήγει η σύμβασή του 31/3/2020, Τι κάνω ? από ότι είδα δεν μπορώ να κάνω λήξη σύμβασης όσο κρατά η αναστολή σωστά? β) εργαζόμενος σε επιχείρηση με ΚΑΔ σε αυτές που πλήττονται λήγει η σύμβασή του 31/3/2020 δεν θέλει να κάνει αναστολή αλλά λήξη σύμβασης κανονικά και να πέσει έπειτα ο εργαζόμενος στο ταμείο ανεργίας. Εδω προχωράω κανονικά?? Ευχαριστώ και καλή δύναμη σε όλους!
 6. Αγρότες που πωλούν τα προϊόντα τους στην λαϊκή αγορά βάζουν pos ?? Στους ΚΑΔ δεν αναφέρεται πουθενά αλλά ο πρόεδρος τους επιμένει πως πρέπει να βάλουν. Μου διαφεύγει κάτι ?? Ευχαριστώ
 7. Ποιά νέα ΠΚ κάλυψης ?? εμείς έχουμε βγάλει τον Ιανουάριο και οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί με τα ΠΚ που ισχύουν έως αυτη την στιγμή. Κατά τα άλλα @#@%[email protected]#%#$^%#
 8. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΧΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ Ε2 ? Η ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ? ( ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ )
 9. Καλημέρα . ξέρει κάποιος τους ΚΑΔ για υπηρεσίες ενοικίασης συσκευών οξυγόνου και πώλησης οξυγόνου ? Επίσης για την παροχή οξυγόνου ο ΕΟΠΠΥ ζητά χειρόγραφη ΑΠΥ . πως θα το χειριστώ ? ΑΠΥ από ταμειακή μηχανή με ένα συνοδευτικό έντυπο που θα περιλαμβάνει τα στοιχεία του πελάτη ? η αθεώρητη ΑΠΥ ( κάτι που νομίζω δεν ισχύει στην λιανική πρέπει να έχουν σήμανση ).
 10. οκ ευχαριστώ !!! κάτι τελευταίο υπάλληλος σε καφέ κρουασαντερί με τη καδ τον ασφαλίζ . πωλητής δεν υπάρχει ( είναι μπουφέ ? ) και ο μπουφετζής δεν έχει τεκμαρτά έτσι?? Πως φαίνεται ότι έχω καιρό να βγω βράδυ για ποτοοοοοο!!!
 11. Καλησπέρα , ερώτηση με τα μνημόνια των 2 τελευταίων ετών έχει αλλάξει κάτι στην ασφάλιση των σερβιτόρων ? ΠΧ Σερβιτόρος με ατομική σύμβαση 5νθήμερη και 3ωρη απασχόληση μισθός 433,33 ευρώ (πακέτο κάλυψης 101) το ΙΚΑ υπολογίζεται α) 22 ημέρες χ 40,45 τεκμαρτό = 889,90 χ 40,06% = 356,49 β) 433,33 χ 40,06 % = 173,59 και αν ισχύει ακόμη το α , οι μάγειρες και οι λαντζιέρες μπορούν να έχουν 4ωρα κτλ η πάλι θα πληρώνουμε ΙΚΑ για 8ωρο ?
 12. Δωρεάν ??? χαχαχαχα δεν νομίζω Τάκη . Μόνο η μάνα του τζάμπα ζει , ο τζάμπας έχει πεθάνει πολύ καιρό τώρα , από τότε που η ένωση παίρνει ως αμοιβή για την σύνταξη των δηλώσεων επιστροφής φπα αγροτών 3% επι αυτής , από τότε που ο ΟΠΕΚΕΠΕ παίρνει 30,00 ευρώ για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων κτλ κτλ. όσο για τους λογιστές της Μεσσηνίας μπορούν να κάνουν την δουλειά για την οποία ιδρύθηκε η ένωση , να βρίσκουν δηλαδή τρόπο για την προώθηση των προιόντων των αγροτών στην αγορά χωρίς μεσάζοντες και στην καλύτερη τιμή , να επιμορφώνουν τους αγρότες και να τους ωθούν στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων καλλιεργειών , να τους ενημερώνουν για τις νέες μορφές καλλιεργειών . Τι νομίζατε γατάκια πως δεν υπάρχει δουλειά για όλους ? άνοιξε η αγορά η ενώσεις θα γίνονται λογιστικά γραφεία και τα λογιστικά γραφεία ενώσεις και συνεταιρισμοί .
 13. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 19-04-2013 Υποβολή φορολογικών δηλώσεων αγροτών από την Ενωση Η Ενωση Μεσσηνίας θα συντάσσει και θα υπο- βάλει ηλεκτρονικά στο Taxisnet δηλώσεις φορο- λογίας εισοδήματος έτους 2012, έντυπα Ε1-Ε2-Ε9, για αγρότες του ειδικού καθεστώτος (χωρίς τήρηση λογιστικών βιβλίων) - συ- νταξιούχους και μισθωτούς σε όλα τα υποκαταστήματά της. Αυτό ανακοινώθηκε από την Ενωση, ενώ για περισσότερες πληροφο- ρίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975 - 542688, κ. Αριστείδη Γιαννακόπουλο.
 14. Καλός δεν φαίνετε αφού περιήλθε σε αυτήν το 2012 , το θέμα είναι αυτή την στιγμή ποιος έχει την επικαρπία και όχι τι λέει το Ε9. Εαν δηλαδή αγόραζα σπίτι ( που τέτοια τύχη θεέ μου ) τον οκτώβριο του 2012 και έβαζα πετρέλαιο σήμερα ?
 15. Tης βγάζεις κωδικούς στο taxis παίρνεις κλειδάριθμο και κάνεις την αίτηση κανονικά στην χήρα σε κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει τα ποιό κάτω , αφού κλικάρεις ότι τα στοιχεία είναι οκ είσαι έτοιμος. Τα τετραγωνικά μέτρα της οικιας στην αίτησή σας είναι περισσότερα από τα τετραγωνικά της κύριας κατοικίας σας στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων του Έτους 2011. Εάν αυτό είναι σωστό επιβεβαιώστε το παρακάτω.
 16. Κάποιους σαν και αυτόν θα έπρεπε να βάζουν σε εφεδρεία !!!!!!!! Η μ@@@@α στο αποκορυφωμά της .
 17. για κοιταξε και την union απλο και ευχρηστο προγραμα , αμεση εξυπηρετηση , το χρησιμοποιω 6 χρονια τωρα χωρις κανενα παραπονο.
×
×
 • Create New...