Jump to content

SDS

simple Members
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  SDS reacted to ponzi in Δεύτερο κύμα covid και νέο τρέξιμο από πλευράς μας.   
  Εμείς σκεφτόμαστε τι έχουμε να τραβήξουμε (πάλι).
  Meanwhile στον πλανήτη "δημόσιο":
  Στο επιδημιολογικό επίπεδο αυξημένου κινδύνου το κοινό εξυπηρετείται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.
  Πουλάμε τρέλα!!

   
 2. Like
  SDS reacted to eyripidis in Δεύτερο κύμα covid και νέο τρέξιμο από πλευράς μας.   
  Κατάντια συνάδελφοι λέγεται αυτό, μόνο με λογιστική δεν θα ασχοληθούμε, θα επωμιστουμε όλο το βάρος εμείς ξανά χωρίς κανένα αντίκρισμα. Στο δικό μου νόμο έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, αναρωτιέμαι εάν εγώ νοσησω (καθόλου απίθανο γιατί θα εξακολουθώ να έρχομαι σε επαφή με κόσμο αφού όλοι θα περνάνε από το γραφείο για ψύλλου πηδημα) τι θα απογίνει το γραφείο μου; Πως θα ανταπεξελθω στις απαιτήσεις των πελατών; Ερωτήματα που 8 μήνες μετά δεν έχει απαντήσει κανείς Υπουργείο, ΟΕΕ, Ποφεε. Α και να μην ξεχάσω και το my data το οποίο δεν έχω προλάβει να δω καθόλου και θα πρέπει τουλάχιστον από Ιανουάριο να έχω ανεβάσει κάτι για ένα έχω μια ιδέα για το τι παίζει και να προετοιμάσω και τους πελάτες. 
 3. Like
  SDS reacted to eyripidis in ΤΟ TAXIS NET ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ.
 4. Upvote
  SDS reacted to xristosF in συγκεντρωτικές τιμολογίων και λογαριασμοί δεκο   
  Άγχος κανένα ,  όταν κανείς δε στέλνει τίποτα η εφαρμογή παύει να έχει νόημα....και αφήστε τους να δίνουν παρατάσεις στο τίποτα....για πότε θα καταργηθεί από μόνο του...
 5. Upvote
  SDS reacted to broster in Βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτων-επιχειρηματική δραστηριοτητα   
  Τροποποητικές συμπληρωματικές δεν υπάρχει πρόστιμο , βέβαια απορία έχω αν μπήκε κάποιο πρόστιμο πχ στις περυσινές . Είναι γεγονός ότι οι βεβαιώσεις πρέπει να πάνε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου .
  Από εκεί και πέρα είναι ΑΜΕΣΗ ανάγκη να δώσουν νέες καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις , όσο καθυστερούμε τόσο θα γίνουμε θεατές στο παιχνίδη γάτας ποτικιού και στις σιωπηρές παρατάσεις , είναι γεγονός ότι 30/04 είναι ΑΝΕΦΙΚΤΗ ημερομηνία , αλλά κανείς δεν λέει τίποτα και περιμένουμε να δώσουν παράταση τότε , που θα δίνουν τα γνωστά 10ήμερα .
   
  Εμείς τελειώσαμε με τις βεβαιώσεις , κάποιες με κωδικό 10 δικές μας μείνανε (8-9) αλλά και να μη τις στείλω , νομίζω δεν χάλασε ο κόσμος , τις τελειώσαμε χωρίς έλεγχο και πιθανό αύριο ή μέσα στην εβδομάδα να στείλουμε τροποποιητικές-συμπληρωματικές .
   
  Πάντως είναι κρίμα που ενώ στηρίζουμε ουσιαστικά ολόκληρο το σύστημα το Υπουργείο  μας βλέπει σαν ή μάλλον δεν μας βλέπει καθόλου , είμαστε ένα τίποτα (οι κατά τα άλλα "συνεργάτες") και αυτό γιατί εμείς το επιτρέπουμε .
 6. Upvote
  SDS reacted to KITSOSTZABELAS in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  να μην κανεις τιποτα
  κανε αλλη δουλεια . περασε κανενα τιμολογιο , κανε απδ , φπα , οτι αλλο θελεις
  μην ασχολεισαι με την μ....α των ΜΥΦ
 7. Upvote
  SDS reacted to ponzi in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  Η αρχική ερώτηση του θέματος ήταν αν θα στείλουμε ΜΥΦ και το μόνο που συζητιέται είναι το πώς στέλνουμε.
   
  Το συμπέρασμα που έχουμε βγάλει εμείς είναι ένα:
   
  Η καλύτερη αντίδραση στην υποβολή των ΜΥΦ, είναι η ίδια η υποβολή τους. Όσο περισσότερες υποβάλλονται τόσο περισσότερο ΧΑΟΣ.
   
   
  Κάτι άλλο σατανικό που σκεφτήκαμε είναι:
   
  Να μπαίνουμε και να δηλώνουμε ότι μας έχει κόψει η ΤΑΔΕ μεγάλη εταιρεία 3000 τιμολόγια με 2500000€ καθαρή αξία + ΦΠΑ. Σαν πράξη ακτιβισμού...
   
  Και σε έναν μήνα θα μπούμε να διορθώσουμε την απόκλιση...
 8. Upvote
  SDS reacted to GRECTORAS in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;   
  Μην καπνίζεις σου λένε μετά μην βρίζεις....
 9. Upvote
  SDS reacted to spyros78 in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;   
  Κάποιος  έπεσε από έναν ουρανοξύστη και, πριν σκάσει στο έδαφος, σε κάθε όροφο έλεγε: «Δόξα τω Θεώ. Μέχρι στιγμής αποφύγαμε τα χειρότερα».  Τίποτα μα τίποτα δε λειτουργεί σ αυτό το κράτος και Δυστυχώς αυτή η πτώση θα πονέσει...
 10. Upvote
  SDS reacted to galinos in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;   
  ΛΟΓΙΣΤΗΣ=ΑΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Υπουργείου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ, ΙΚΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ένα τζάμπα ΚΕΠ, αυτό ήθελαν και πέτυχαν .Με software,και υποδομές  της πλάκας,που λειτουργούν όποτε θέλουν και όπως θέλουν...
 11. Upvote
  SDS reacted to tassofor in Το taxis λειτουργει βρε παιδια;   
  Απλά το σύστημα λιποθύπησε αλλά κανένας δεν το ομολογεί στο κοινό.
   
  ΦΠΑ άνοιξε 20/10 και μετά την ανακοίνωση για ανάρτηση του ΕΝΦΙΑ δεν λειτουργεί και αυτό όπως και οι άλλες εφαρμογές.
  Στο τέλος θα βγάλουν ανακοίνωση να χρησιμοποιούμε το taxisnet σε ώρες μη αιχμής πχ μετά τις 10 το βράδυ.
   
  Απλά η "εικόνα" είναι αυτό που λέμε : χωρίς λόγια.
   
  Κατά τα άλλα σε 6 εργάσιμες πρέπει να γίνουμε μάγοι και να τα τελειώσουμε όλα.
   
  Καλή δύναμη συνάδελφοι
 12. Upvote
  SDS reacted to PROAKIS in Γιατί αδράνησε έτσι το forum του Taxheaven?Πού πήγατε βρέ παιδιά?   
  τον θεωρείς δεν τον θεωρείς συνάδελφο ,αυτός είναι που ρωτάει και αν θέλεις τον βοηθάς.
   
  γιατί ρωτάει όμως?  από έλλειψη χρόνου και διάθεσης γενικότερα.
   
  Πριν λίγα χρόνια την αγαπούσες την δουλειά γιατί υπήρχε χρήμα και σταθερά νομοθετήματα-θρύλοι.  πχ. 2238/94  Ν.2065/92 και καμιά 100-στη ΠΟΛ. που δένανε πάνω σε αυτά.
   
  οπότε έλεγες επενδύω στην γνώση. Να πάρω και βιβλίο ,να πάω και σεμινάριο μακροχρόνιο κλπ.κλπ.
   
  Από την κρίση και μετά ,ανάθεμα ποιος ξέρει τι του γίνεται με τόσους νόμους βραχείας περιόδου ,ΠΟΛ. και παρα-ΠΟΛ.  βγαίνουν ασύντακτες και αλληλο-αναιρούμενες.
 13. Upvote
  SDS reacted to KAROLOS in Γιατί αδράνησε έτσι το forum του Taxheaven?Πού πήγατε βρέ παιδιά?   
  Η κοινότητα λογιστών, το μεγαλύτερο forοum στην Ελλάδα, αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς στο χώρο μας. Η άνθισή του οφείλεται κυρίως στη συμμετοχή των μελών από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του και μετά, καθώς και στη χρηστική δομή και λειτουργία του. Αν αναλογιστείτε ότι τα πρώτα μέλη εγγράφηκαν από το 2003 και μετά και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να συμμετέχουν -έστω και όχι σε καθημερινή βάση-, θα αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς τους, αλλά και το πόσο εθιστικό και συνάμα χρηστικό είναι το forum. 
   
  Θυμάμαι πως μπαίναμε καθημερινά και συζητούσαμε πολλά θέματα. Συχνά γίνονταν συζητήσεις με τέτοια ανάλυση που ακόμη και τώρα αν διαβάσει κάποιος απορεί με τη βαθύτητα των γνώσεων. Μάλιστα, ανυπομονούσαμε να διαβάσουμε τις απαντήσεις των άλλων συναδέλφων ή να γράψουμε τις δικές μας θέσεις σε τέτοιο βαθμό που συχνά αν δεν μπορούσαμε να μπούμε είχαμε συμπτώματα στέρησης! Υπάρχουν φυσικά και απαντήσεις που προδίδουν την τότε απειρία μας. Το αστείο είναι ότι πολλές φορές μου χει τύχει να ψάχνω κάτι στο forum για ένα θέμα που με απασχολεί τώρα και απ΄την αναζήτηση να βρίσκω δική μου απάντηση πριν από πολλά χρόνια που ο ίδιος είχα ξεχάσει! Νομίζω πως έχει συμβεί σε όλους αυτό.
   
  Στα γενικά θέματα γίνονταν χαμός, μουτρώναμε, τσακωνόμασταν, κ.λπ., αλλά κάπου στο βάθος όλοι πιστεύω γίναμε καλύτεροι, αφού οι άλλες απόψεις συνέβαλαν -συχνά καταλυτικά- στο να αναθεωρήσουμε θέσεις που είχαμε τότε ή να δούμε με άλλη ματιά κάποια πράγματα. Αυτό άλλωστε δεν είναι και το νόημα του εποικοδομητικού διαλόγου; Πάντως όλοι νομίζω γίναμε καλύτεροι μέσω της συμμετοχής μας σε όλα τα επίπεδα.
   
  Ο καιρός όμως πέρασε, η φύση της δουλειάς έχει αλλάξει άρδην -όπως και η ίδια η ζωή μας- κι εμείς χάσαμε το χαμόγελο κι αυτή τη σπιρτάδα που είχαμε στα μάτια εκείνο τον καιρό. Απορίες υπήρχαν και τότε, τα ίδια με τώρα γίνονταν και τότε -αλλά σε μικρότερο βαθμό-  απλώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι αλλιώς λόγω των συνεχών αλλαγών στη νομοθεσία. Οι φρενήρεις ρυθμοί δεν μας αφήνουν καθόλου χρόνο και σαν ένα άτιμο σαράκι τρώνε σιγά σιγά κάθε διάθεση για γράψιμο στο forum και ανταλλαγή απόψεων. Όλοι όμως μπαίνουν στο forum παρόλο που δεν γράφουν συχνά πλέον. Μην ξεχνάμε κιόλας πως μεγαλώσαμε από τις πρώτες μέρες του forum...
   
  Το forum δεν ξέπεσε κατά την άποψή μου, απλά ξαναβρίσκει σιγά σιγά και πάλι την καινούργια ταυτότητά του μέσα στο νέο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί. Νέα μέλη, νέες ανάγκες, νέες συνθήκες, κ.λπ. Όμως θεωρώ ότι με την εμπειρία και το άγρυπνο μάτι των παλαιοτέρων θα το οδηγήσουν και πάλι στα επίπεδα του παρελθόντος, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών (βλ. άνθιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.). Άλλωστε οι παλιές αγάπες δεν χάνονται και το forum ήταν, είναι και θα παραμείνει μια μεγάλη αγάπη για πολλούς από μας.
   
  Καλή δύναμη σε όλους.
 14. Upvote
  SDS reacted to doctor in Γιατί αδράνησε έτσι το forum του Taxheaven?Πού πήγατε βρέ παιδιά?   
  1. Αρκετοί συνάδελφοι που ήταν μισθωτοί έχουν χάσει τη δουλειά τους. Πολλοί συνάδελφοι που έχουν δικό τους γραφείο φυτοζωούν, αγωνιούν και βλέπουν κάθε μέρα να αυξάνεται η δουλειά τους και να μειώνεται η αμοιβή τους. Αλλάζουν νόμοι, εγκύκλιοι, έγγραφα, αποφάσεις κλπ. Ζούμε σε μία κινούμενη άμμο...
   
  2. Πολλά νέα μέλη δεν ψάχνουν, δεν διαβάζουν, δεν αμφισβητούν. Περιμένουν το ψάρι έτοιμο και δεν θέλουν (όχι δεν προλαβαίνουν, δεν θέλουν) να μάθουν να ψαρεύουν.
   
  3. Υπάρχει ψυχολογική κατάπτωση, κούραση (burnout), απογοήτευση από τα όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα, στην προ κρίσης εποχή, το φόρουμ ήταν ένα εργοστάσιο το οποίο ενίοτε μετατρεπόταν σε λαϊκή συνέλευση και ανοικτή βουλή. Θυμάμαι ομηρικούς καβγάδες, μαλιοτραβήγματα, σαν τους Γαλάτες στο χωριό του Αστερίξ. Πλέον δεν έχουμε το κουράγιο ούτε και γι'αυτό. 
   
  4. Σίγουρα το facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει μπροστά από παλαιότερες -και λιγότερο άμεσες- μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας (φόρουμ, blogs κλπ). Βλέπω πολλούς συναδέλφους (μεταξύ των οποίων και εγώ) που μπαίνουν στο διαδίκτυο για να ακούσουν κανα τραγούδι, να δούνε κάποιο αστείο βίντεο και γενικά να χαλαρώσουν. Ούτε πολιτικά δεν συζητάμε πλέον, ούτε αθλητικά, ούτε τίποτα. 
   
  5. Η μεγάλη εξοικείωση μεταξύ μας, η προσωπική γνωριμία πολλών μελών, συντελούν στο να παίρνει κάποιος τηλέφωνο κάποιον συνάδελφο για να λύσει το θέμα του. Άλλωστε έχουν δημιουργηθεί και οι ...υπεύθυνοι τομέων (για φοροτεχνικό θα πάρω αυτόν, για εργατικά τον άλλον κλπ.). Λίγο πολύ γνωρίζουμε οι παλαιότεροι σε ποιον να απευθυνθούμε για άμεση λύση.
   
  Το επίπεδο των νέων συναδέλφων ασφαλώς και είναι χαμηλό. Όπως ήταν και όλων μας. Διαβάζω δημοσιεύσεις μου του 2005 και νιώθω ότι με έχω αφήσει αρκετά πίσω.
   
  Παρ' όλα αυτά, το παρόν φόρουμ δεν παύει να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και σε αυτό οφείλω πάρα πολλά. Και επαγγελματικής αλλά και προσωπικής φύσεως αφού μέσω αυτού γνώρισα πολλά υπέροχα παιδιά και αληθινούς ανθρώπους που αγαπώ πάρα πολύ- παρ'ότι δεν τους βλέπω συχνά, με δική μου ευθύνη (δυστυχώς οι εκτός εργασίας εμμονές μου είναι πολλές και δεν μου μένει χρόνος).
   
  Γι'αυτό λοιπόν δεν είμαι από αυτούς που γκρινιάζουν ή αναπολούν. Μετά από 10 και πλέον χρόνια, η σχέση αυτή έχει αποκτήσει μεγάλο βάθος και είναι λογικό να έχει υποχωρήσει και το πάθος και ο αρχικός έρωτας. 
   
  Σας φιλώ όλους
 15. Upvote
  SDS reacted to PROAKIS in Γιατί αδράνησε έτσι το forum του Taxheaven?Πού πήγατε βρέ παιδιά?   
  κοιτάξτε τις απαιτήσεις της δουλειάς μας πλέον ,ισχύει το "κάθε πέρυσι και καλύτερα".
   
  παλιότερα υπήρχε χρόνος για ψάξιμο-φιλοσοφίες και ανταλλαγή επιχειρημάτων.
   
  Σήμερα καθώς βομβαρδίζεσαι με απίστευτη γραφειοκρατία ,με χιλιάδες αντικείμενα ,τρέμεις   μην ξεχάσεις κάτι ,γιατί το σύνολο είναι πλέον ηλεκτρονικά και τα πρόστιμα σφυρίζουν.
   
  Οπότε το φόρουμ είναι για "αμεσότητα".
   
  Ξαφνικά θυμάσαι κάτι ,μπαίνεις μέσα και ρωτάς ακριβώς ότι θέλεις.   πχ. αλλάξε κάτι στο ΦΠΑ ή παραμένει στο 23%?  γιατί κάποιος πελάτης του είπε ότι κάτι άκουσε στον Αυτιά ,στο ραδιόφωνο ,στον δρόμο.
   
  Ο "σωτήρας" και ο "πυροσβέστης" είναι αυτός που θα δώσει λιτή απάντηση "ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ" μαλακίες σου λέει.
   
  απάντηση φιλοσοφίας κοίταξε το άρθρο 35 ,την ΠΟΛ. 6519  στην 250 σελίδα του φόρουμ . καληνύχτα.
   
  Η ενημέρωση πλέον γίνεται τις Κυριακές ,στις καθημερινές διαβάζουμε τα "χοντρά".
   
  Οπότε δεν άλλαξε το φόρουμ ,αλλά η δουλειά μας.
   
  Σε λίγο λόγω χρόνου οι απαντήσεις θα είναι ξερές ΝΑΙ-ΟΧΙ -ΝΟΜΙΖΩ αλλά κοίταξέ το και συ.
 16. Upvote
  SDS reacted to broster in Γιατί αδράνησε έτσι το forum του Taxheaven?Πού πήγατε βρέ παιδιά?   
  Παλαιότερα είχαμε και όρεξη αλλά και χρόνο , τώρα μας έχουν πατήσει οι υποχρεώσεις ...
  Παλιά αν δεν έγραφα 10-20 σχόλια-δημοσιεύσεις δεν μου πιανόταν ....
  Συμφονίτο είχα ανακυρηχθεί κάπου στο 2005-2006  (αν συμφωνούσα με μια απάντηση το έγραφα από κάτω , Συμφωνώ !! Και συνήθως συμφωνούσα με πολλές !!!)
   
  ΥΓ Και το φ/β έκανε ζημιά , είναι βέβαια και πιο άμεσο .
 17. Upvote
 18. Upvote
  SDS reacted to stefanos_her in Βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτων-επιχειρηματική δραστηριοτητα   
  Εγώ να δω πως διάολο θα κάνουνε τις διασταυρώσεις............................
 19. Upvote
  SDS reacted to stefanos_her in Βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτων-επιχειρηματική δραστηριοτητα   
  Πάμε παρακάτω λοιπόν...............
   
   
  Τους σηκώνεται μια μέρα και λένε να βγάλουνε την ΠΟΛ 1072/31.3.2015 που ορίζουνε ότι χρόνος κτήσης του εισοδήματος είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ο εργαζόμενος απέκτησε το δικαίωμα είσπραξης, οπότε (κατά τους ιθύνοντες) ο εργοδότης πρέπει να παρακρατά ντε και καλά κάθε μήνα ΦΜΥ και να αποδίδει στο δημόσιο.... Από τι θα ρωτήσετε, από το δικαίωμα είσπραξης..... Παρακράτηση από το δικαίωμα είσπραξης.....
   
   
   
  Παρένθεση:
   
  Για να τεκμηριώσουνε τη θέση τους, παραπέμπουνε στο με ΑΠ Δ12Α 1126595 ΕΞ2014/16.9.2014 έγγραφό τους, είπαμε, και καλά για να τεκμηριώσουνε την θέση τους...........
   
  Άσχετα αν το τελευταίο αυτό έγγραφο που παραπέμπουν πατάει σε διατάξεις του του ν. 4172/2013...........
   
  Άσχετα αν στην παρ. 4 του άρθρ. 8 του ανωτέρω νόμου αναφέρεται ότι
   
   
  Άσχετα αν δεν δίνει ο νόμος τέτοιο δικαίωμα να ερμηνευτεί από το ΥΟ, οπότε η ΠΟΛ είναι νομικά ανίσχυρη.........................
   
  Στα π@π@ρι@ τους...........................
   
  Κλείνουμε την παρένθεση.....................
   
   
   
  Πολύ σωστά, επειδή αλλάξαμε τα ευαγγέλια, δώσε και μια περίοδο προσαρμογής ώστε να συμορφωθούν οι φορολογούμενοι εργοδότες...... Αλλά να βάλουμε και κανένα ψιλό στα ταμεία.......
   
  Τι κάνει λοιπόν, δίνει μια παράταση μέχρι 30.4.2015:
   
  - δεν επιβάλλονται τα πρόστιμα του ΚΦΔ (ν.4174/2013), για τις δηλώσεις απόδοσης παρακρατούμενων φόρων που υποβάλλονται ως 30.04.2015 και αφορούν εισοδήματα για τα οποία ο χρόνος απόδοσης, σύμφωνα με την παρούσα, έχει παρέλθει ως την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας.
   
  και
   
  - Για την υποβολή εκπρόθεσμων μηδενικών δηλώσεων ΦΜΥ δεν επιβάλλονται τα πρόστιμα του ΚΦΔ (ν.4174/2013).
   
  Όπερ μεθερμηνευόμενο:
   
   
   
  Ερωτήσεις:
   
  - Από που διάολο προκύπτει το "αρχικές"...???
   
  - Από που προκύπτει ότι το +10% μετά το δίμηνο (άρθρο 57, που καταργήθηκε) δεν είναι πρόστιμο του ΚΦΔ...????
   
   
   
  Περδικολάστιχο την έχετε κάνει εκεί στο ΥΟ...................
   
  Περδικολάστιχο......................
 20. Upvote
  SDS reacted to stefanos_her in Βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτων-επιχειρηματική δραστηριοτητα   
  Λοιπόν.....
   
  Ή που εγώ το έχω κάψει και δεν καταλαβαίνω πια τι διαβάζω...
   
  Ή που τα έχουν κάνει τελείως πουτ@ν@ριό πλέον και περιμένω να βγάλω νόημα από τις μ@λ@κίες που γράφουν................
   
   
  ΚΕΚ το 2014 πληρώνει εκπαιδευτικά επιδόματα σε καταρτιζόμενους από επαγγελματική κατάρτιση επιδοτούμενων με κοινοτικά κονδύλια με τίτλους κτήσης, παρακράτηση 20% και χαρτόσημο 3,6%.
   
  Έρχεται (1 χρόνο μετά) η ΠΟΛ 1047/2015 η οποία λέει τα εξής:
   
   
   
  1. το 20% αποδίδεται με ΦΜΥ ή με ΦΕΕ..??
   
  2. βεβαίωσης μισθωτών ή από επαγγελματική δραστηριότητα..??
   
   
   
  Πάμε παρακάτω.......
 21. Upvote
  SDS reacted to Logman in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  έχουμε...?? αμάν ποια με αυτό το θέμα...  μας έχουν αρρωστήσει...
   
  σε όλα τα άλλα θέματα έδειξαν να αντιλαμβάνονται τη θέση μας...
   
  Σε αυτό, που είναι το χείριστο, γιατί δεν ανακοινώνουν την κατάργηση ή αλλαγή-διόρθωση επιτέλους...?
   
  Α...και να ξαναγίνει η υποβολή του χαρτοσήμου ηλεκτρονική...πόσα χρόνια θα κρατήσει αυτό το λάθος που μας έβαλαν να πηγαίνουμε στη ΔΟΥ, ενώ πριν ήταν ηλεκτρονική η υποβολή...?
 22. Upvote
  SDS reacted to eva85 in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  Ομολογώ πως δεν έχω στείλει ούτε μια. Δεν έχω μπεί καν στην εφαρμογή έτσι για τη γνωριμία...
  Αγωνίστρια-αγωνίστρια, αλλά με βλέπω να τρέχω και να μη φτάνω στο τέλοοοος!!!!!!
 23. Upvote
  SDS reacted to georges in Με τις μηνιαίες συγκεντρωτικές τι θα κάνουμε ? Θα στείλουμε? Η όχι ?   
  δεν θα μπορούσα να σύμφωνήσω περισσότερο
 24. Upvote
  SDS reacted to mariacy in ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΔΕΙΩΝ   
  Τι να πω ηθρε η εγκυκλιος και τα εκανε ολα ξεκαθαρα.χαχαχα
 25. Upvote
  SDS reacted to mariacy in ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ - ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΔΕΙΩΝ   
  -Σε περίπτωση, λύσης της σχέσης εργασίας μισθωτού (όπως ιδίως, καταγγελία σύμβασης ή οικειοθελή αποχώρηση) με οποιονδήποτε τρόπο πριν χορηγηθεί το σύνολο της αδείας, εκτός της συμπλήρωσης των σχετικών στηλών του εντύπου Ε11, θα πρέπει να αναγράφεται στη στήλη των παρατηρήσεων, ο λόγος της μη χορήγησης του συνόλου της δικαιούμενης άδειας.
   Για αυτο το θεμα αναμενω τον doctor να δωσει τα φωτα του. γιατι μεχρι τωρα συμφωνουσαμε. Εγω επαναλμβανω οτι εδω θελει για αυτους που πηραν μερος αδειας και μετα απολυθηκαν. Τελικα doctor τι λες θα γραψουμε και αυτους που απολυθηκαν ή αποχωρησαν ? Τοσες μερες αλλα λεγαμε. Τωρα βγηκε η αποφαση να μας τα ξεκαθαρισει. Τι να πω. Και μεις τα στειλαμε ολα
×
×
 • Create New...