Jump to content

Panforos

Silver members
 • Posts

  531
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Panforos

 1. Παιδιά θέλω να έρθω κι εγώ,όχι βέβαια για 4ήμερο και δεν ξέρω άν θα είμαι μόνος ή με την σύζυγο ( άν μπορέσει να έρθει) θα δούμε όμως,πιθανόν για καμιά μέρα και ενοείται ότι θα ήθελα νασας δώ όλους,ιδιαιτέρως δε τους παλιούς συμπολεμιστές και συμπολεμμίστριες.
 2. Άχ ρε Στεφανάκο δεν μπορούσες να μην κάνεις κάποιο σχόλιο,αλλά σου έδωσε πληρωμένη απάντηση η Σοφία.Βρέ εγώ έχω πάει και σε 5-6 συναντήσεις εσύ σε μία που είχαν έρθει στην Κρήτη. Δεν πειράζει 'ομως φτάνει που είσαι καλό παιδί κι έτσι είσαι συγχωρεμένος .
 3. Αγαπητά μου παιδάκια,φίλοι και φίλες μου αγαπημένοι.Νάμαι κι εγώ.Πιστεύω να με συγχωρέσετε που δεν κάνω παρεμβάσεις τώρα τελευταία και δεν πολυμπαίνω στο forum,Εφόσον όμως έρχεστε στα μέρη μου δεν θα μπορούσα να λείψω εγώ,βέβαια δεν θα κλείσω στο ξενοδοχείο που έχετε κλείσει γιατί η Τρίπολη από Άργος - Ναύπλιο είναι 60 km σκάρτη 1 ώρα και βέβαια είναι μεγάλη η επιθυμία μου να σας δώ και να περάσω ορισμένες αγαπημένες ώρες μαζί σας και επιπλέον εάν χρειασθεί να μείνω και κανένα βράδυ έχω πρώτη εξαδέλφη της γυναίκας μου η οποία μένει στο Ναύπλιο και έχει και δικό της Ξενοδοχείο, οπότε θα τα πούμε απο κοντά και πιστεύω να ζήσουμε αγαπημένες στιγμές.
 4. Αγαπημένοι μου συναθλητές στο ευγενές τούτο άθλημα που όλοι υπηρετούμε,εύχομαι να είσαστε όλοι καλά να περάσετε λιτά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα και όχι υπερβολές, μας παρακολουθεί ο κύριος Αντιπρόεδρος ο και ύπαρχος αλλιώς καλούμενος ( Ά να δούμε που θα το πάνε τελικά το καράβι ). Και για τον καινούργιο χρόνο που θα μας έρθει,τι να πώ ότι ήθελε προκύψει
 5. Χρόνια πολλά στην Ελένη μας απο την Πρέβεζα, το μισό του Bro + ster που έχει σήμερα τα γεννέθλιά της,τώρα πόσο γίνεται, θα σας γελάσω αυτά θα μας τα πεί καλίτερα η ίδια.Χρόνια σου πολλά λοιπόν Ελενίτσα και νά είσαι πάντα καλά.
 6. Δημήτρη χρόνια σου πολλά και καλά σε έπαιρνα χθές αλλά δεν απαντούσε το ρημάδι,είσαι πολυάσχολος τι να κάνουμε.
 7. Ευχαριστώ και τους τελευταίους,,,,τελευταίους και νάμαστε καλά για του χρόνου πάλι,Ειρήνη πάρε με γιατί εγώ δεν μπορώ να σε πετύχω, Μαράκι απο Ορεστιάδα έγραψα κάτι στην αρχή των φετινών ευχών,δεν ξέρω άν το διάβασες όμως Τελικώς θα δούμε. .
 8. Σοφάκι χρόνια σου πολλά και να είσαι πάντα καλά τα υπόλοιπα έπονται.
 9. Και στους τελευταίους και καταιδρωμένους εύχομαι νάναι πάντα καλά και τους ευχαριστώ πολύ για τις ευχές τους.
 10. Αγαπημένοι μου φίλοι,εγώ έτσι σας νιώθω κι άς είμαι σύμφωνα με την ηλικία μου,την οποία επιμένουν να μου την θυμίζουν μερικογια μερικούς απο σας πατέρας σας ή πιθανώς και θείος σας. . Λοιπόν δεν ξέρω άν θα έρθω στην Εύβοια,λόγω πολλών προβλημάτων τα οποία φυσικά δεν είναι δυνατόν να εκτεθούν εδώ.Σας ευχαριστώ πάντως όλους, ιδιαιτέρως δε την αγαπημένη μου Κατερίνα ( ΔΑΝΑΗ),την ατίθαση Χρύσα, τον κουζουλό Κωστή, τον Ληξίαρχο Σούλη, την Ιωάννα που έχει ένα ολόκληρο σόι ταξητζίδες,τον dxatzi και γενικά όλους τους φίλους που είχαν την ευγένεια και την καλοσύνη να μου ευχηθούν αλλά και σε όσους με ξέχασαν, δεν πειράζει θα με θυμηθούντου χρόνου.
 11. Καλά εσένα σου το κρατάω όχι τίποτα άλλο,αλλά επειδή είπες πως ψήνομαι εύκολα.
 12. [quote name=ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΥπάρχουν ενδείξεις για νοθεία.Παρακαλώ όπως ακυρωθεί η ψήφος. Εσύ ήδη ακυρώθηκες απο μόνος σου. Άκου εκεί να ψηφίσει Εύβοια.
 13. Πάντως επειδή έχω πάει εκεί είναι απλά ένα ορεινό χωριό,χωρίς πολλά ...πολλά.
 14. Το ξέρεις τόσο καλά το Ναύπλιο που δεν σου μένει τίποτα να δείς απο αυτό? Και στην Εύβοια δεν έχεις πάει ποτέ?
 15. Πάντως εγώ εάν επικρατήσει τελικά η Εύβοια θα βάλω εκρηκτικά να ανατινάξω την γέφυρα του Ευρίπου. Δεν είναι δυνατόν εδώ έχει γίνει συνωμοσία.
 16. Είναι που δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τον προεκλογικό αγώνα,άμα μπούμε δυνατά οι Ναυπλιώτες θα σας ισοπεδόσουμε.
 17. Εγώ κάτι θα σας οργανώσω εάν επιλεγεί τελικά το Ναύπλιο,ορισμένοι δεν διαβάζουν κιόλας,είπαμε έχουμε 1η εξαδέλφη της γυναίκας μου ξενοδόχα στο Ναύπλιο ( Ναύπλιο - Τρίπολη είναι 60 km σχεδόν κάθε μέρα είμαι εκεί.) ,η Άννα η Γυναίκα του Γιάννη μένει στο Άργος (Άργος Ναύπλιο 10 km)Το ξενοδοχείο της εξαδέλφης δεν είναι πολυτελείας,αλλά όποιος θέλει μπορεί να κλείσει εκεί και εάν δεν θέλετε θα κάνουμε κουμάντο &;για αλού.Υπάρχουν ανέσεις γαια όλες τις ορέξεις και όλα τα γούστα. .
×
×
 • Create New...