Jump to content

zampeiros22

simple Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zampeiros22

 1. Σε νέο (δύο χρόνια έναρξη) που δεν έγινε καν αίτηση για επιλογή κατηγορίας τι γίνεται πάει ειδικη ή πρώτη; Μπορεί να κάνει κατι για να το αλλάξει λόγω των συνθηκών που επικρατούν;
 2. Έχω μια περίπτωση έναν αγρότη ο οποίος παίρνει κανονικά επιδοτήσεις και δεν ήταν ποτέ ενταγμένος στο ειδικό καθεστώς. Πέρασε τις 5000 και πρέπει να πάει κανονικό. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή?
 3. Είπα να μην ασχοληθώ με τα ΕΣΠΑ και ο πελάτης μου βρήκε εταιρία που θα τα αναλάβει. Αν μου ζητάει φορολογική ενημερότητα και ασφαλιστική και άλλα δικαιολογητικά είναι δική μας δουλειά να τα βρίσκουμε και να τα στέλνουμε? Αναρωτιέμαι ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας.
 4. Ξανα φέρνω το θέμα στην επιφάνεια. Μου ζήτησαν απο το ΙΚΑ να περάσω από το υποκατάστημα τους για έναν αναγραμματισμό που έδωσα πιο πολλά χρήματα από ότι έλεγε η απδ. Παλιότερα μου είχαν δώσει μια άλλη αίτηση που ήταν πιο αναλυτική από αυτήν που έχετε επισυνάψει. Μήπως την έχει κάποιος συνάδελφος? Με αυτά τα παραπάνω χρήματα τι γίνεται? Πληρώνουμε λιγότερα τον επόμενο μήνα ύστερα από την γνωστοποίση στο ικα?
 5. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντησή σου!!!!!! Μια απλή ερώτηση έκανα ούτε σου είπα να το αναλάβεις ούτε σου ζήτησα δικαιολογητικά . Ξέρω πολύ καλά ποιοι ασχολούνται με αυτά τα προγράμματα αν ήθελα να ρωτήσω θα ρώταγα σε αυτούς. Απλά σκοπός του φόρουμ είναι απόκτηση γνώσεων και ανταλλαγη απόψεων..
 6. Το πρόγραμμα ενίσχυση τουριστικών μμε για τον εκσυχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ξέρετε αν αποκλέιει όσους είχαν πάρει επιδότηση??Είναι μόνο γι αυτούς που απασχολούσαν προσωπικο?
 7. Καλημέρα! Μια υπάρχουσα επιχείρηση που θέλει να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα αναβάθμισης επιχειρήσεων μόλις ανοίξει το σύστημα και κατατεθεί η επενδυτική πρόταση θα πάρει πρώτα το οκ και θα ξεκινήσει εργασίες?Πως γίνεται η εκταμίευση γνωρίζετε?
 8. Σε κάποιον που ξεκινάει τώρα το επάγγελμα του λογιστή ποιο βιβλίο έχετε να προτείνετε ή online σεμινάριο?? (στείλτε μου pm μην κατηγορηθούμε και για διαφήμιση).
 9. Με τους σερβιτορους τι γινεται??βρηκα εναν πινακα του 2012 απο ικα που εχει τεκμαρτο ημερομισθιο.αυτο ειναι??πως να υπολογισω τις αποδοχες του??δεν εχω ιδεα
 10. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ και σε επικοίνωνια με taxis μου λένε προς το τέλος των δηλώσεων θα το διαβάσει..
 11. Έχω μια περίπτωση υπάλληλος γραφείου απασχόληση 6 μέρες εβδομάδα με 6 ώρες μέρα..Γίνεται κάτι τέτοιο?Θεωρείται μερική απασχόληση?Πόσα είναι τα μεικτά άνω των 25 και ασφαλιστικές μέρες?
 12. Καλημέρα!! Έχω μία περίπτωση πρόσληψης καθαρίστριας μία ώρα την ημέρα πενθήμερο. Πως υπολογίζεται το ωρομίσθιο της και τα μεικτά της?Πόσες είναι οι ασφαλιστικές ημέρες?
 13. Πριν το παρακολουθήσω το είδα που το είχε κάτω από την είσοδο τώρα δεν μπορώ να βρω το link..μου το στέλνεις?
 14. Το ΕΤΕΑ είναι το ΕΤΑΜ? δεν κατάλαβα αλλάζει κάτι σε αυτούς ή ως έχει?
 15. Καλημέρα!!!Εγώ που έχω πελάτες στο ΕΤΑΜ τι γίνεται??στελνω την ΑΠΔ Δεκεμβρίου όπως την έστελνα?
 16. Λαμβάνονται μόνο οι ασφαλιστικές μέρες δηλαδή??και όχι όπως στην πλήρη απασχόληση που υπολογίζονται ολόκληρες μέρες (δηλαδή Μάιο 31 Ιούνιου 30 κ.α.)??
 17. Αν η Ο.Ε. έχει εισοδήματα από εκμίσθωση ακινήτων οι ασφαλιστικές εισφορές των εταίρων αφαιρνούνται απο τα εισοδήματα από ακίνητα??
 18. Μερική απασχόληση για τον υπολογισμό του δώρου Χριστουγέννων λαμβάνονται ολόκληρες οι μέρες?
×
×
 • Create New...