Jump to content

vaggos21

simple Members
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vaggos21

 1. μπορείτε να κάνετε εκκαθάριση στο ιστορικό του περιηγητή και να δουλέψετε, έχει ξεκολλήσει.
 2. Καλησπέρα, αυτό πως το δικαιολογείς στα βιβλία; (η ερώτηση γίνεται καλοπροαίρετα)
 3. μίλησα πριν 5-6 μέρες και μου είπαν πως μόλις ψηφιστεί το μίνι φορολογικό θα γίνει η αναβάθμιση στο ταξις μαζί με την έναρξη για τροποποιητικές και για διορθώσεις αμκα.
 4. το επίδομα θα μπει κανονικά, αυτό που ρωτάω είναι αν πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αναλογία της άδειας ως αποζημίωση άδειας και να καταβάλουμε τις αποδοχές χωρίς εισφορές ή αν την αναλογία αυτή της άδειας την μεταφέρουμε στο επόμενο έτος.
 5. να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτή την περίπτωση, την αναλογία της άδειας πρέπει να την πληρωθεί ο εργαζόμενος μέχρι τις 31/12/14 ως μη ληφθείσα άδεια ή έχει την δυνατότητα να την μεταφέρει ο εργοδότης στο επόμενο έτος και να την δώσει μαζί με την άδεια του 2015;
 6. μη ξεχνάμε τις ΜΥΦ πλέον, αφού δεν υπάρχει το όριο των 300 € και όλο και κάτι θα βγαίνει...
 7. Εγώ αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό κάποιων συναδέλφων που το αντιμετωπίζουν ως μειωτικό στοιχείο των εξόδων μέσα στην χρήση στην οποία πραγματοποιείται η μισθοδοσία, την επόμενη χρονιά όμως που θα εκδοθεί το τιμολόγιο στον ΟΑΕΔ πως θα συμφωνήσουν συγκεντρωτικές, ΦΠΑ & εισόδημα;
 8. Ας φροντίσουμε να δείχνουμε την ίδια κατανόηση για τα λάθη των άλλων όπως θέλουμε να δείχνουν οι άλλοι και για τα δικά μας λάθη (βλέπε νέα πρόστιμα)
 9. προσωπικά τα καταχωρώ με την ημερομηνία έκδοσης, προκύπτει από κάπου προϋπόθεση της εξόφλησης τους για την καταχώρηση τους στα βιβλία;
 10. Μέχρι και την Παρασκευή 17/1 ξέρω πως δεν είχε πάει κάποια ειδοποίηση στο ΙΚΑ για τα νέα πρόστιμα.
 11. άμα πληρώσει τα 1000 € στις 31 αλλάζει κάτι; δεν είναι βεβαιωμένη οφειλή; ένα ενδιαφέρον το έχει...
 12. να επαναφέρω το ερώτημα, πρόσληψη υπαλλήλου με ειδικότητα "πωλητής" σε αρτοποιείο, ο εργοδότης ανηκει σε σύλλογο, προσωπικά θεωρώ οτι πρεπει να εργάζεται πενθήμερο και με σύμβαση εμπορικών επιχειρήσεων, ο εργοδότης επιμένει οτι μπορεί να τον προσλάβει 6 ήμερο με την ΕΓΣΣΕ και πως έτσι τον ενημέρωσαν απο το σωματείο τους, σε ερώτηση μου στην επιθεώρηση μου απάντησαν πενθήμερο με ΕΓΣΣΕ (ότι να ναι) έχει κανείς γνώση επι του θέματος; ευχαριστώ!
 13. χρειάζεται άδεια απο το τοπικό επαγγελματικό επιμελητήριο, εγγραφή ΟΑΕΕ εγγραφη επιμελητήριο και τον χώρο που θα χρησιμοποηθεί σαν έδρα.
 14. έχω παρόμοια περίπτωση με μανικιουριστρια 6ωρη, αμοίβεται με σταθερές αποδοχές, μπορεί να ασφαλιστεί πάνω στις αποδοχές αυτές αυτές; ή στον έλεγχο θα βγουν προς τακτοποίηση η διαφορά με τα τεκμαρτά;
 15. πρέπει να πληρώσει 2% το θέμα είναι αν θα βρεις αρμοδιο στο δήμο για να το εισπραξει..
 16. Δε ξέρω πως ονομάζει η κάθε εταιρία τις ανανεώσεις της, αυτό που γνωρίζω είναι οτι ο πωλητής όταν μου παρουσίασε το πρόγραμμα μου μίλησε για τεχνική υποστήριξη και για όλα τα updates. προσωπικά υπήρχαν φορές που με εξυπηρέτησαν σε θέμα τεχνικής υποστήριξης και οφείλω να το πω και υπήρχε και η περίπτωση που ανέφερα παραπάνω που δεν. για τα updates χρειάζοντε διορθώσεις σαν εταιρία. (ούτε η νέα κλίμακα φορολογίας είχε ενημερωθεί αλλά ούτε και τα νέα ποσοστά ασφαλιστικών εισφορών.)
 17. Καλημέρα φίλε μου, το καταλαβαίνω αυτό που λες και είπα ποτέ να μην πληρωθούν για την δουλειά τους, το θέμα είναι πρώτον οτι αυτό δεν μπορει να συμβαίνει πάντα γιατί όλες οι εταιρίες προσαρμόζουν τα προγράμματα τους τουλάχιστον κάθε άνοιξη, οπότε αν το κάνει κάποιος αυτό για να τους εκμεταλευτεί θα το πετύχει για μερικούς μήνες και μόνο, και κατα δεύτερον εγω εξήγησα στην κοπέλα οτι θέλω να πληρώνω το συμβόλαιο κάθε φεβρουάριο και αν γίνεται να μεταφέρουμε τότε την σύμβαση, και όχι οτι όποτε μου καπνίσει θα πληρώνω και θα έχω σύμβαση για ενα χρόνο. επίσης τη συγκεκριμένη εταιρία όταν την χρειάστηκα για να μεταφέρουμε τα στοιχεία μιας επιχείρησης απο άλλο πρόγραμμα, καταλήξαμε πως για να κάνω την μεταφορά έπρεπε να πληρώσω ένα εξτρα ποσό περαν της σύμβασης για να κάνουν εκείνοι την μεταφορά.
 18. Υπέγραψα συμβαση με την Data πριν 3 χρόνια το φθινώπορο (Οκτωβριο νομίζω), προπερσι που έλαβα την ειδοποίηση για την ανανέωση της σύμβασης, δεν μπόρεσα να καλύψω το ποσό λόγω πολλών οικονομικών υποχρεώσεων που εχω τη συγκεκριμένη περίοδο. Τον Φεβρουάριο 2011 πλήρωσα το ποσό που ζήτησε η Data για ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, ενω το παραστατιτκό που έλαβα έγραφε οκτώβριος 2010 έως οκτώβριος 2011 (άσχετα αν εγω απο τον οκτώβριο 2010 έως Φεβρουάριο 2011 δεν είχα καμία υποστήριξη απο την εταιρία) . Σε επικοινωνία με την εταιρία μου απάντησε χωρις να με παραπέμψει σε κάποιον άλλλον η κοπέλα απο τις συμβάσεις οτι έτσι ειναι η πολιτική της εταιρίας. Πέρασε ο Οκτώβριος 2011 και δεν ανανέωσα εννοείται την σύμβαση. Επειδή άλλαξε η χρονιά και αποφάσισα πως αν συνεχίσουν ετσι να μιλήσω και με άλλες εταιρίες, τους κάλεσα ξανα πριν δέκα μέρες και ρώτησα την κοπέλα στις συμβασεις αν για τη σύμβαση που με βάση την απόδειξη έληξε τον Οκτώβριο, εγώ αν σας πληρώσω το ετήσιο συμβόλαιο τώρα (να κάνουμε δηλαδή μια νέα σύμβαση) πότε θα λήγει αυτή; και μου απαντάει τον Οκτώβριο του 2012, και για να γίνει πιο κατανοητό την ξαναρωτάω, αν σας πληρώσω την σύμβαση τον Σεπτέμβριο του 2012 και όλο αυτό τον διάστημα δεν με εξυπηρετει το τεχνικό σας τμήμα, μέχρι πότε θα με εξυπηρετείτε, και απαντάει μέχρι τον Οκτώβριο του 2012. ο λόγος τηςπαραπάνω αναφοράς έιναι πρώτον αν γνωρίζει κανείς να μου πει, αν ακουλουθούν και οι άλλες εταιρίες λογισμικού την ίδια πολιτική και δεύτερον να γίνει γνωστή η πολιτική της εταιρίας προς τους συναδέλφους για να έχουν πιο πλήρη εικόνα κατα την επιλογή των προγραμμάτων.
 19. μόνο επιθεώρηση για την κατάσταση προσωπικου και την σύμβαση μερικής απασχόλησης.
 20. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ _________________________.zip
×
×
 • Create New...