Jump to content

CRYSA3

simple Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CRYSA3

 1. Μακάρι να το εφαρμόζαμε όλοι αυτό.Προσωπικά έχω εξαντλήσει τον εαυτό μου , έχω διαλύσει την ψυχολογία μου και δεν έχω καμία μα καμία δικαιολογία προς την οικογένεια μου. Αλλα ποιός χέστηκε????????????
 2. Το καινούργιο φρούτο να καλείς το 15515 να επιλέγεις για υποβολή Ε9 και να στο κλείνουν στα μούτρα το κάνουν μόνο σε μένα ή το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος?
 3. Καλημέρα σε όλους .Μέχρι προχθές το μεσημέρι δεν μπορούσαμε να στείλουμε Ε9 ούτε με ταχυδρομικό περιστέρι και είχαμε λαλήσει όλοι.Βλέπω μηνύματα από συναδέλφους ότι τους έμειναν 2 ,4 ,5, κλπ.... μονοψήφια νούμερα.Θέλετε να μου πείτε πως υποβλήθηκε ο μεγαλύτερος όγκος δηλώσεων και μείναμε εμείς μονάχοι να μην προλαβαίνουμε?Τι να πώ αυτά θα διαβάζει και ο ακατονόμαστος και θα βγεί πάλι στα παράθυρα να σκούζει πως όλα πάνε περίφημα και το σύστημα του πετάει!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. Εδώ και μέρες προσπαθούμε να ενημερώσουμε το Ε9 πελατών και η κατάσταση είναι τραγική.Με τον ρυθμό που λειτουργεί γενικά η εφαρμογή δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε τις προθεσμίες.Ακόμη και σε επιβεβαίωση του πίνακα ακινήτων των παλαιών δηλώσεων σου ζητάει νέα στοιχεία και δεν προχωράει η δήλωση εάν δεν τα διορθώσεις.Τελικά μήπως ο κλάδος θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά μία απεργία διαρκείας από την πλευρά μας.Μέχρι να καταλάβει ο κ.Θεοχάρης ότι τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ του δεν είναι αξιόπιστα και μόνο προβλήματα δημιουργούν!!!
 5. Ένα εισιτήριο, πήγαινε – έλα, προσφορά του Δημάρχου Τήνου στον Υπουργό Οικονομικών. Κε Υπουργέ Είμαι υποχρεωμένος απέναντι στους πολίτες της Τήνου, να καυτηριάσω το «μπάχαλο» που μας επιφύλαξε το Υπουργείο Οικονομικών, σε ό,τι αφορά τη Δ.Ο.Υ. Τήνου. Αν σας ενδιαφέρει (γιατί αμφιβάλλω, ειλικρινά) κε Υπουργέ των Οικονομικών, σας περιγράφω με δύο λόγια την κατάσταση που με αποκλειστική ευθύνη σας διαμορφώθηκε στο νησί της Τήνου. Σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2013: Για αγορά κινητού παράβολου (το απλούστερο πράγμα που θα μπορούσε να αξιώσει κανείς) οι πολίτες ταξιδεύουν στη Σύρο ή Μύκονο!!! Για να λάβει φορολογική ενημερότητα ο πολίτης της Τήνου, πρέπει να σταλεί αίτηση προς τη Δ.Ο.Υ. Σύρου και να αναμένει, αν είναι τυχερός, να την λάβει την επόμενη με τοcourier, με καταβολή βεβαίως 12 περίπου ευρώ!!! Ο Κώδικας δεν λειτουργεί, βιβλία δεν θεωρούνται ούτε ακυρώνονται και ο κατάλογος των παραδειγμάτων που θα μπορούσα να παραθέσω δεν έχει τελειωμό. Διερωτώμαι ποιος είναι δίκαιο να πληρώσει τα έξοδα όσων υποχρεωθούν να πληρώσουν ταχυμεταφορά, να ταξιδέψουν ή και να διανυκτερεύσουν από δω και πέρα, αντίθετα προς τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου…. Χθες μόλις, 4-9-2013, η Δ.Ο.Υ. Σύρου, μας γνωστοποιεί επιτέλους (αφού της είπαμε ότι ο Δήμος δεν διαθέτει…) ότι μας παραχωρεί Η/Υ (!) και μας ζητά να τους τοποθετήσει τεχνικός του Δήμου! Για γραφεία και καρέκλες των δύο (2) υπαλλήλων του ΚΕΦ ούτε λόγος. Το ΚΕΦ που υποσχεθήκατε υπάρχει και σήμερα, μόνο στα χαρτιά σας. Θυμάμαι καθαρά, γιατί ήμουν παρών και εξέφρασα τη δυσπιστία μου, τις διαβεβαιώσεις σας και των επιτελών σας, σε σύσκεψη στην Αθήνα (παρουσία του κ. Βρούτση) ότι κανένας δεν θα ταλαιπωρηθεί, κανένας δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει σε άλλο νησί για την εξυπηρέτησή του, κανένας υπάλληλος δεν θα μετακινηθεί (και τώρα ετοιμάζονται για τη μετακόμισή τους), ότι αφού λειτουργήσει το ΚΕΦ, τότε μόνο θα κλείσει η Δ.Ο.Υ. ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση και τόσα άλλα. Αποδείχθηκαν εύκολα λόγια οι όποιες διαβεβαιώσεις σας. Σας προσφέρω λοιπόν ένα εισιτήριο πήγαινε – έλα με το πλοίο της γραμμής, να επισκεφτείτε αύριο κιόλας την Τήνο, ένα από τα θύματα της άδικης πολιτικής σας (όχι το μόνο, βεβαίως) για να διαπιστώσετε, ιδίοις όμμασι, την εικόνα διάλυσης που υπάρχει, με ευθύνη σας και των υπηρεσιών σας (δεν αναφέρομαι σε τριτοκοσμική κατάσταση μόνο και μόνο για να μην αδικήσω τον …τρίτο κόσμο). Να ακούσετε τους πολίτες της Τήνου, τους λογιστές, τους υπό μετακόμιση υπαλλήλους σας, το Δήμαρχο. Θα γυρίσετε στην Αθήνα σοφότερος, είμαι βέβαιος. Καλή αντάμωση στην Τήνο. Ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς
 6. Μαϊμού λογιστές??? Δανείστηκα την πολύ όμορφη φωτο σου
 7. Το κείμενο που ακολουθεί είναι άρθρο ενός αναγνώστη το οποία βρήκα εδώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας Γράφει αναγνώστης: Ευρέως κυκλοφορεί στους κύκλους των λογιστών και των φοροτεχνικών (δημοσίων & ιδιωτών) ότι ορδές νέων εγκληματικών οργανώσεων θα δημιουργήσουν, και με "πληροφορίες από μέσα" καιπολύ εύκολα και ανέξοδα πια, η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και χωρίς καμία ΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ απόφαση για υποχρεωτική πλέον δήλωση των τόκων στις δηλωσεις εκατομμυρίων πολιτών. Όπως συζητείται από στόμα σε στόμα πλέον όταν οι έλληνες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση μόνο μέσω internet άρα τη δουλειά αυτή για το 95% και πλέον των ελλήνων πολιτών, που δεν γνωρίζουν και δεν υποχρεούνται να γνωρίζουν και να παρακολουθούν ημερησίως τις αλλαγές και τις παγίδες των φοροληστών της εκάστοτε κυβερνήσεως για να υποβάλλουν μόνοι τους τις δηλώσεις τους, την κάνουν ΛΟΓΙΣΤΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΣΤΗ κλπ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κλπ. Σύμφωνα με οικονομικούς κύκλους λοιπόν και μεταξύ λογιστών κλπ. λέγεται πλέον ευθέως ότι νέα κυκλώματα, νέες εγκληματικές συμμορίες θα εμφανιστούν πολύ σύντομα που θα εκμεταλλευθούν αυτή τη κατάσταση ποικιλλοτρόπως. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ;;; ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ....ΧΘΕΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ. Π.Χ. (και ναι δυστυχώς Λογιστής) (ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ) στις Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013 τα συμπεράσματα δικά σας.....
 8. Ευχαριστώ για τα τα τηλέφωνα .Αυτά τα έχω αλλα όπως είπατε δεν απαντάει κανείς.Τι γίνεται τώρα σε αυτή την περίπτωση?
 9. Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την σελίδα του υπουργείου εργασίας για τις προσλήψεις και αδυνατώ να στείλω πρόσληψη εργαζομένου που θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους?
 10. Αλήθεια έχω μία απορία.Εάν αποφασίζαμε να κλεισουμε όλοι τα γραφεία μας και να κάνουμε απεργία τι θα γίνονταν? Ο κύριος Θεοχάρης γνωρίζει τι γίνεται στις ΔΟΥ?Εδώ και περίπου ένα μήνα στην ΔΟΥ Ρόδου μονίμως "πέφτει " το σύστημα και μας αφήνει στις ουρές να περιμένουμε σαν τους μ.......!! Οι λογιστές έφτασαν να πηγαίνουν στις 4 και 5 τα χαράματα νε περιμένουν σαν τους γύφτους στο παρκιγκ κρατώντας μεταξύ τους σειρά προτεραιότητας προκειμένου εάν είναι και τυχεροί να εξυπηρετθούν.Αυτά τα ξέρει ο κάθε κύριος Θεοχάρης που ανακοινώνει μέσω twiter αυτά που ανακοινώνει?
 11. Τελικά θα δείξει κάποιος την ανάίογη "συνέπεια" εκεί στο υπουργείο να μας πε'ι μέχρι πότε θα είναι ανοιχτό το ρημαδοσύστημα ?
 12. Καλησπέρα σε όλους.Από εχθές προσπαθώ να ενεργοποιήσω ένα λογαρισμό και μου βγάζει λάθος τον κωδικό.Προσπαθώ μέσω του πεδίου που αναφέρετε στην απώλεια του κωδικού και μόλις συμπληρώσω την φορμα μου βγάζει το παρακάτω μύνημα Σας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Αρχική Σελίδα Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ.
 13. Γίνεται λοιπόν συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικών μέτρων και λέει ο Παπανδρέου ότι πρέπει να πάρουν μέτρα για την τόνωση του ηθικού των βουλευτών για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα. Λέει λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξουν τις μοκέτες στην Βουλή από κόκκινες να τις κάνουν μπλε. Ψηφίζουν λοιπόν και το αποφασίζουν. Προτείνει ο Σαμαράς να στολιστεί η αίθουσα της Βουλής με ελληνικές σημαίες για να ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα. Ψηφίζουν και το αποδέχονται. Προτείνει τέλος ο Καρατζαφέρης πριν από κάθε συνεδρίαση της Βουλής να .... παίζει ο εθνικός ύμνος. Ψηφίζουν και αυτό και το κατοχυρώνουν. Όση ώρα ψηφίζουν τις αλλαγές, είναι μια γριούλα, καθαρίστρια στην Βουλή, που κάθετε στην πόρτα και κοιτάξει με απορία και απόγνωση τον Παπανδρέου. Ο Γιώργος την βλέπει και αφού τελειώνει η ψηφοφορία, πηγαίνει προς το μέρος της και την ρωτά: - Γιαγιούλα, γιατί όση ώρα ψηφίζαμε για τις αλλαγές στην Βουλή εσύ με κοιτούσες με απορία ;;; Και με άνεση η γριούλα απαντά: - Πριν διοριστώ με μέσο στην Βουλή, ήμουν καθαρίστρια σε ένα μπουρδέλο. Όταν οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά, αλλάζαμε τις που....ς όχι τις μοκέτες!"
 14. 79289986867984969984999960 Εδώ και ώρα προσπαθώ να στείλω ΦΠΑ και μόλις συνδεθώ μου βγάζει το παραπάνω κατεβατό από αριθμούς. Έχει άλλοα πρόβλημα με το taxis???
 15. Βοήθεια Σφάλμα REP-56055: Υπέρβαση των μέγιστων επιτρεπτών συνδέσεων: 30 Πνευματικά δικαιώματα (Copyright) © 2002, 2005, Oracle. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?????
 16. Μ Η Ν Υ Μ Α ΣΟΒΑΡΟ ΣΦΑΛΜΑ στη Βάση Δεδομένων : ErrorLoc = ConnDB().makeConnection():1 OriginClass = com.gsis.security.service.SecurityServiceImpl ErrorMessage = java.sql.SQLException Internal error: Cannot obtain XAConnection weblogic.common.resourcepool.ResourceDisabledException: Pool inc00DS is Suspended, cannot allocate resources to applications.. at weblogic.common.resourcepool.ResourcePoolImpl.reserveResourceInternal(ResourcePoolImpl.java:357) at weblogic.common.resourcepool.ResourcePoolImpl.reserveResource(ResourcePoolImpl.java:332) at weblogic.common.resourcepool.ResourcePoolImpl.reserveResource(ResourcePoolImpl.java:322) at weblogic.jdbc.common.internal.ConnectionPool.reserve(ConnectionPool.java:438) at weblogic.jdbc.common.internal.ConnectionPool.reserve(ConnectionPool.java:317) at weblogic.jdbc.common.internal.ConnectionPoolManager.reserve(ConnectionPoolManager.java:93) at weblogic.jdbc.common.internal.ConnectionPoolManager.reserve(ConnectionPoolManager.java:61) at weblogic.jdbc.jta.DataSource.getXAConnectionFromPool(DataSource.java:1670) at weblogic.jdbc.jta.DataSource.refreshXAConnAndEnlist(DataSource.java:1468) at weblogic.jdbc.jta.DataSource.getConnection(DataSource.java:439) at weblogic.jdbc.jta.DataSource.connect(DataSource.java:396) at weblogic.jdbc.common.internal.RmiDataSource.getConnection(RmiDataSource.java:355) at com.gsis.security.service.ConnDB.makeConnection(ConnDB.java:33) at com.gsis.security.service.SecurityServiceImpl.setPermissions Τι έγινε πάλι με το σύστημα τους? Εδώ και μια ώρα μου βγάζει το παραπάνω μύνημα.
 17. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.................... ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ!!!! Α ΡΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!
 18. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.3.0 Oracle-HTTP-Server Server at webtax11.gsis.gr Port 7777 ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΤΥΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ........ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ.
 19. <BR clear=all> Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.5.1 500 Internal Server Error The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!!!!
×
×
 • Create New...