Προς το περιεχόμενο

koukoulakis

simple Members
 • Αριθμός μηνυμάτων

  124
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  1

koukoulakis last won the day on 16 Μαΐου 2017

koukoulakis had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με τον koukoulakis

 • Κατάταξη
  Spiderman
 • Ημερομηνία γέννησης 14/05/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://meteotimb.eu

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Τυμπάκι

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.748 προβολές προφίλ
 1. 1ον) Να μου καταβάλετε αναδρομικά, από το έτος 2013 μέχρι και σήμερα, τα ποσά που παρακρατήσατε παρανόμως από την σύνταξή μου, συμμορφούμενοι με τις οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. 2ον) Να μου καταβάλετε από τούδε και στο εξής τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και το επίδομα αδείας, όπως αυτά τα ποσά καταβάλλονταν μέχρι 31-12-2012. 3ον) Να αναπροσαρμόσετε από σήμερα τη σύνταξή μου στα επίπεδα προ του 2013, εξαλείφοντας τα παρανόμως και μέχρι πρότινος παρακρατηθέντα ποσά, όπως προαναφέρθηκαν και να μην εφαρμόζετε στην περίπτωσή μου τις διατάξεις που ήδη κρίθηκαν παράνομες και αντισυνταγματικές.
 2. koukoulakis

  DIGITAL ACCOUNTING EPSILON

  Δίνουν ένα μήνα δωρεάν δοκιμή αυτή τη περίοδο. Έτσι θα βγάλεις τα πιο ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Το χρησιμοποιώ από τη πρώτη μέρα που βγήκε. Βελτιώνετε συνεχώς.
 3. Τον έχω αλλά δε τον πολύ χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιώ ένα Samsung. Ο Epson είναι όντως πολύ οικονομικός στα μελάνια, αλλά αργεί πολύ να ξεκινήσει την εκτύπωση σε σχέση με ένα Laser(λογικό). Στην έγχρωμη εκτύπωση είναι πολύ καλός.
 4. Διαφωνώ. Από τη στιγμή που το δέχεται το σύστημα και εκδίδει και βεβαίωση υποβολής με αναγραφή του φόρου θεωρώ ότι είναι σωστός και αυτός ο τρόπος, αλλιώς δε θα το δεχόταν.
 5. Εγώ τα στέλνω με 10. Θεωρώ και τα δύο είναι σωστά.
 6. Αν δεχτούμε ότι θα πάρει το Τρακτέρ ως πάγιο, πως θα το εμφανίσεις χωρίς τιμολόγιο στα πάγια; Εγώ δε τους διαχωρίζω. Είναι έσοδα-έξοδα και οι δύο(και οι κανονικού και οι ειδικού).
 7. Αν έχεις ανοιχτές τις σημειώσεις μπορείς με μια αναζήτηση να βρίσκεις τις απαντήσεις σε κάποια που δε θα γνωρίζεις. Προσοχή θέλει σε κάποιες ερωτήσεις γιατί δεν έχουν σωστή διατύπωση.
 8. Έχει αγροτικά εισοδήματα; Αν δεν έχει μήπως πρέπει να γίνει αλλαγή της άδειας;
×