Jump to content

vasor

simple Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vasor

 1. Μέχρι και πέρσι αν η επιχείριση είχε αδεια ξενοδοχειου ο ΟΑΕΔ στον Πειραια τις υπολογιζε στις εργάσιμες ,αν ηταν ενοικιαζομενα δωματια δεν υπολογιζονται εδω και 5 χρονια.Βέβαια με τοσες αλλαγες φέτος έχω την εντύπωση οτι θα ειναι απο τις πρωτες μερες που θα κόψουν για να μην βγάλουν ατομα στην ανεργια.
 2. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΩ
 3. αν βαλεις τον ΜΣΚΚ στον πινακα Ι παιρνει αυτοέλεγχο χωρις εξοδα
 4. ΤΟ ΔΟΚΊΜΑΣΑ ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ . υγ Και παιδεύτηκα αφανταστα με τις εκκαθαριστικές και σκεφτομουν το Α τριμ ΦΠΑ
 5. Σε Ε.Ε με 4 Ο.Μ και 1 Ε.Μ στον πινακα Ι οι3πρωτοι υπολογιζονται με 20% σωστα ,ο 4ος Ο.Μ υπολογιζεται λαθος με 25% και ο 5ος Ε.Μ σωστά με 25% Στην πρώτη σελιδα ολοι μπαινουν στο 25% και υπολογιζονται με αυτο λάθος . (βεβαι ο πίνακας Ι στο σύνολο δεν συμφωνει με την 1η σελιδα)
 6. 1) Να τροποποιηθει η εισαγωγη των δεκαδικών αριθμών στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΦΜΥ και οπου αλλού ,να μην γίνεται με το(,)κόμμα αλλά με την (.) τελεία απο το αριθμητικο πληκτρολόγιο γιατι ειναι δύσχρηστο. (ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ) 2)να ειναι ολα τα εντυπα ετοιμα τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ κάθε έτους και να μην γίνονται αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προγράματα ,ωστε να μπορουμε να τα δουλευουμε απο νωρις 3) Το ΤΑΧΙΣ να ανοιγει απο το ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ για να μην δινουν παρατασεις 4)Ολες οι δηλωσεις να εχουν τις ιδιες ημερομηνιες λήξης .Γιατί κάποιος την μια χρονια μπορεί να έχει μισθούς την άλλη όχι 5)Να μπορουν να εκτυπώνονται τα συνοδευτικά έντυπα (Ε2,Ε3 ) με την υποβολη τους και πριν την υποβολη του Ε1 ώστε να μπορούμε να τα ελέγχουμε. 6)Να υποχρεωθουν οι τράπεζες και τα ταμεία να στέλνουν τις βεβαιώσεις δανείων και συντάξεων τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΛΠΙΖΩ να μην ξέχασα τίποτα !!!!
 7. το εικονιδιο ΥΠΟΒΟΛΗ φωτιζεται στην 4η σελιδα μονο απο εκει υποβαλεις
 8. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Οσοι εχετε συμπληρώσει και αποθηκευσει Ε3 πριν την αναβαθμιση ,πριν την υποβολη της δηλωσης Ε1 να κάνετε επανέλενχο διότι σε 2 πελατες μου ειχε σβήσει τα ποσά στον αυτοέλεγχο και κατατέθηκαν οι δηλώσεις χωρίς αυτοέλεγχο.
 9. Πηγαινε στα παρακατω κουτακια που βαζουμε τους ΜΣΚΚ βαλε το ποσοστο και μονο του θα σου βαλει τον συντελεστη αναγωγης
 10. Καλησπέρα, σύμφωνα με το παρακανω αρθρο17 παρ5 του Ν3943/2011 : 5. Στο τέλος της περίπτωσης θ' της παραγράφου 1 του άρθρου 31 του Κ.Φ.Ε. προστίθεται νέο τελευταίο εδάφιο που έχει ως εξής: «Ειδικά στις επιχειρήσεις επαγγελματιών πρακτόρων παιχνιδιών πρόγνωσης της εταιρείας «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε.» (Ο.Π.Α.Π. Α.Ε) και της εταιρείας «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.), παρέχεται η δυνατότητα έκπτωσης για τις πραγματοποιούμενες πωλήσεις τους, ποσοστού με κλίμακα δύο τοις εκατό (2%) για αξίες μέχρι 700.000 ευρώ, ένα τοις εκατό (1%) για αξίες από 700.001 έως 1.500.000 ευρώ και μισό τοις εκατό (0,5%) για ποσά άνω των 1.500.001 ευρώ, ως ποσό πρόβλεψης επισφαλών απαιτήσεων.» Εχετε καμμια ιδέα τι πρεπει να κάνουμε ,ή θα περιμενουμε διευκρινιστικές ΠΟΛ και θα ισχυσει για το 2010 ή 2011 , γιατι πελάτης μου επιμένει οτι ο συλλογος (των πρακτ.ΠΡΟΠΟ) λέει οτι θα ισχύσει για το 2010
 11. Καλησπέρα,ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα σήμερα .Αυριο θα καταθέσω την ενσταση και θα την στειλω με Φαξ .Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια.
×
×
 • Create New...