Προς το περιεχόμενο

Manolis37

simple Members
  • Αριθμός μηνυμάτων

    6
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Δραστηριότητα φήμης

  1. Upvote
    Manolis37 reacted to ΧΑΛΚΙΔΕΟΣ in ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ TAXIS ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΟΓΙΣΤΗ   
    οι κωδικοί ανήκουν στον φορολογούμενο 
     
    μας τους παραχώρησε για να διεκπεραιώνουμε τις δικές του φορολογικές υποχρεώσεις
     
    αν δεν μας πληρώνει σταματάμε να τον εξυπηρετούμε
     
    αλλά δεν έχουμε κανένα μα κανένα δικαίωμα να κρατάμε τους κωδικούς του (όπως και κάθε τι άλλο δικό του) 
  2. Upvote
    Manolis37 reacted to HARIS_K in Δεν συνεργάζεται ο συνάδελφος, πρόβλημα στον πελάτη.   
    1. "Μηδενί δίκην δικάσης πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" έλεγαν οι ημών αρχαίοι πρόγονοι . Αυτό ως προς την καταδίκη από μερικούς του "πριν" συναδέλφου .
    2. Ένα ερώτημα προς τον Auditor: Με ποιά τιμή έκλεισες αυτή την δουλειά ; και αν επικοινώνησες πριν δώσεις τιμή με τον προηγούμενο συνάδελφο , όπως ο άτυπος σήμερα κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας απαιτεί .
    3. Συγνώμη για το ύφος αλλά οι καιροί σήμερα είναι ιδιαίτερα πονηροί και εξαιρετικά δύσκολοι και συγκεκριμενοποιώ υφιστάμεθα-υφίσταμαι μια παράλογη και εξωφρενική επίθεση για μειώσεις των τιμολογίων μας-μου σε εξευτελιστικά επίπεδα , πέρα από οποιαδήποτε λογική .Αντιμετωπίζω προσωπικά επιθετική στάση απο πλευράς πελατών μου σ' αυτό το θέμα προχθές το απόγευμα μου ζητήθηκε από πελάτη μου να του μειώσω την τιμή κατά 55% , δηλαδή από τα 600,00 να πάμε στα 250,00 ευρώ , η προτασή μου βέβαια ήταν ότι κατανοώ τις δυσκολίες αλλά αυτές τίς υφίσταμαι και εγώ σαν επαγγελματίας και εν πάσι περιπτώσει αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να πάμε στα 500,00 ευρώ , δεδομένου ότι και πριν ένα χρόνο είχαμε ξανακάνει μείωση 100,00 ευρώ στην αμοιβή μου . Η αποθράνσυσή τους αυτή και η επιθετικότητά τους όμως κάπου στηρίζεται δεν μπορεί ρωτάνε και βρίσκουν αλλού φθηνότερα , βέβαια το φθηνότερο δεν είναι πάντοτε και το καλλίτερο αλλά άντε να πείσεις τον άλλο τώρα , το τι θα επιλέξει βέβαια είναι δικό του θέμα , αυτό που θέλω εγώ εδώ να αναδείξω είναι εμεις σαν κλάδος τι κάνουμε , πώς το αντιμετωπίζουμε , είναι δυνατόν για να προσθέσουμε ένα πελάτη παραπάνω στο πελατολόγιό μας να παρέχουμε γην και ύδωρ ;
    Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξήγησης η 3η παράγραφός μου , δεν αφορά καθόλου τον συνάδελφο Auditor , απλώς έλαβα την αφορμή από την δημοσίευσή του για το αναδείξω προς γενικώτερη γνώση και συμμόρφωσή μας.
  3. Upvote
    Manolis37 reacted to Lucky_Luke in Ιδρυση Αστικου Συνεταιρισμου Ν1667/1986 για την Προωθηση του σκοπου των Λογιστων Φοροτεχνων με συμμετοχη ολων των ταξεων   
    Επί τροχάδην, διότι έχει δίκιο ο Σωτήρης, το θέμα πλατύασε πριν καν αναπτυχθεί, θέματα που θα μπορούσε να βοηθήσει η δημιουργία ενός συνεταιρισμού είναι:

    Διαπραγματευτική ικανότητα με τις εταιρείες λογισμικού.
    Καλλίτερη αντιμετώπιση σε συναλλαγές με εφορίες και κράτος γενικότερα.
    Κοινές πρακτικές, που θα δημιουργήσουν ποιοτικές σταθερές, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο των αμοιβών.

    Και άλλα πολλά, θα επανέλθω.
    Πάντως να μη συγχέουμε, μιλάμε για συνεταιρισμό, όχι για σύλλογο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...